17/10/15

Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί αν οι αριθμοί της πινακίδας του αυτοκινήτου σου, με βάση την Αριθμολογία, μπορούν να δείξουν πχ αν ταξιδεύεις πολύ ή αν το αυτοκίνητο σου έχει μόνο επαγγελματική χρήση;
Αν σου φέρνει γούρι ή τι επιπτώσεις έχει στην οδήγησή σου ή πώς είσαι πίσω από το τιμόνι;...
Μπορείς να ανακαλύψεις την επιρροή των αριθμών με δυο τρόπους:
Αρχικά, να δεις κάθε αριθμό στην πινακίδα χωριστά και να τον αξιολογήσεις. Ας υποθέσουμε ότι ο αριθμός σου είναι το 8325. Θα κοιτάξεις την σημασία του 8, του 3, του 2 και του 5 και θα καταλήξεις σ' ένα γενικό συμπέρασμα.
Δεύτερον, μπορείς να προσθέσεις τους αριθμούς της πινακίδας και να τους ανάγεις σ' ένα μονοψήφιο αριθμό. Δηλαδή 8325-> 8+3+2+5= 11+7=18=9.

Εδώ λοιπόν είναι μερικές ερμηνείες για το τι μπορεί να σημαίνουν οι αριθμοί στην πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σου:

1 - Εάν το 1 εμπεριέχεται ή είναι αποτέλεσμα της αναγωγής σε μονοψήφιο αριθμό, συμβολίζει ότι μάλλον είσαι ένας μη συνεργάσιμος οδηγός. Υπάρχουν πάρα πολλές συλλήψεις για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, για υπέρβαση ορίου ταχύτητας ή παραβίαση φωτεινού σηματοδότη από ανθρώπους που έχουν αυτόν τον αριθμό. Το μόνο καλό είναι ότι, έχοντας το 1 στην πινακίδα σου, δε κολλάς στην κίνηση.
Θετικά Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο για οχήματα της κυβέρνησης, της αστυνομίας, ασθενοφόρα ή πυροσβεστικά.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Φαίνεται ότι είσαι ριψοκίνδυνος.

2 - Αυτός είναι ένας αριθμός που θα μπορούσε να σε κάνει να ξοδέψεις πολλά χρήματα. Το 2, μπορεί να «φταίει» για διπλοπαρκάρισμα ή για το ότι κολλάς στην κίνηση.
Θετικά Χαρακτηριστικά: Καλό για κοντινά ταξίδια και εκδρομές.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Οδήγηση κάτω από συναισθητική αστάθεια που συμβάλλει στην απότομη αλλαγή ταχύτητας.

3 - Ο αριθμός αυτός θα μπορούσε να σου χαρίσει την φήμη του καλού οδηγού. Ωστόσο, σημαίνει, επίσης, ότι το αυτοκίνητό σου θα μπορούσε να κινήσει κατά κάποιο τρόπο την περιέργεια/προσοχή της αστυνομίας περισσότερο από άλλα σταθμευμένα ή μη οχήματα.
Θετικά Χαρακτηριστικά: Ιδανικό εάν έχεις υπηρεσιακή, διοικητική, πολιτική ή συμβουλευτική θέση/εργασία.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Είσαι αυτάρεσκος και αλαζονικός.

4 - Αυτός δεν είναι τυχερός αριθμός για το όχημά σου, αφού θα μπορούσε να εμφανίσει πολλές ζημιές ή είναι πολύ πιο εύκολο να κλαπεί. Αυτό το είδος του αυτοκινήτου είναι σχεδόν πάντα ακριβό.
Θετικά Χαρακτηριστικά: Μπορεί να αποκτήσεις ξαφνικά οικονομικά κέρδη.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Λάθος επιλογές και απόσπαση/διάσταση/αποχωρισμός. Το άτομο μπορεί να πάρει διαζύγιο ή να του συμβούν άλλα άσχημα.


5 - Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους αριθμούς για το αυτοκίνητό σου, καθώς είναι ο αριθμός των ταξιδιών και των όμορφων περιπετειών. Ωστόσο, τις περισσότερες από αυτές, θα τις απολαύσεις σόλο και όχι παρέα με άλλους.
Θετικά Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο, εάν δουλεύεις στον διαφημιστικό ή εμπορικό τομέα.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Σε κάνει αρκετά ανώριμο, παιδαριώδη και παρλαπίπα.

6 - Εάν το 6 είναι ο αριθμός της πινακίδας σου, τότε σημαίνει ότι διαθέτεις ένα «οικογενειακό» αυτοκίνητο. Εάν δεν θέλεις να περάσεις όλη σου τη ζωή στο να πηγαινοφέρνεις ανθρώπους, κάνοντας τον σοφέρ, καλό είναι να τον αποφύγεις, (εάν φυσικά έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις). Το ωραίο όμως είναι ότι ο συγκεκριμένος αριθμός μπορεί να συμβάλλει στην αποτροπή ατυχημάτων.
Θετικά Χαρακτηριστικά: Θα σε βολέψει αρκετά, εάν η δουλειά σου ανήκει στον καλλιτεχνικό τομέα (κινηματογράφο, ζωγραφική, χορό).
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και ανοχή-σπατάλη σε γυναίκες.

7 - Εδώ έχουμε να κάνουμε μ' ένα αυτοκίνητο που είναι μοναδικό με κάποιο τρόπο (όπως αντίκα), αλλά μπορεί επίσης να δείξει ότι είναι δύσκολο να βρεις ανταλλακτικά ή παρουσιάζει εύκολα ζημιές. Πάντως, είναι ένας καλός αριθμός, αν θέλεις να γίνει γνωστό στους πάντες ότι είσαι ιδιοφυΐα και εκκεντρικός!
Θετικά Χαρακτηριστικά: Ιδανικό για ταξίδια πνευματικής αφύπνισης, προσκυνήματος ή για απότιση φόρου τιμής.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Τα υλικά κέρδη/πλεονεκτήματα /προνόμια λιγοστεύουν.

8 - Αυτός είναι ο δεύτερος καλύτερος αριθμός για την πινακίδα σου, επειδή προοιωνίζεται επιτυχία σε όλες τις προσπάθειές σου. Φαίνεται αξιόπιστο, δεν παρουσιάζει βλάβες εύκολα, συν το ότι είναι ελκυστικό αλλά και προσιτό.
Θετικά Χαρακτηριστικά: Ιδανικό για την μεταφορά πολλών ανθρώπων ή ομάδων.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Συνήθως είναι ένα αυτοκίνητο που το έχεις για δουλειές και όχι για απολαυστικές βόλτες.

9 - Χμ, αυτός δεν θα έλεγα, ότι είναι ο πιο τυχερός αριθμός πινακίδας κυκλοφορίας, καθώς μπορεί να προμηνύει σοβαρά ατυχήματα, αφού είναι ένας καρμικός αριθμός. Ωστόσο, είναι ένας από τους καλύτερους για το αυτοκίνητο σου, ΜΟΝΟ όμως, αν σχεδιάζεις ένα μεγάλο ταξίδι σε εξωτικό μέρος, όπως π.χ. σε μια έρημο.
Θετικά Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο για εσένα που θέλεις να παίρνεις γρήγορες αποφάσεις και κινείσαι δυναμικά.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Οδηγείς πολύ παράτολμα και γρήγορα.



Πρεμιέρα κάνει στα τέλη Οκτωβρίου για τους μικρούς φίλους - και όχι μόνο - του κινηματογράφου, η δεύτερη οικογενειακή ταινία κινουμένων σχεδίων, "Hotel Transylvania", μετά την πρώτη ταινία που είχε προβληθεί στην Ελλάδα το Δεκέμβριο του 2012.
Hotel Transylvania 2 gr subs Ξενοδοχείο για τέρατα 2015
Στο Ξενοδοχείο του Κόμη Δράκουλα τα πάντα φαίνονται να είναι καλύτερα και οι πόρτες είναι πλέον επιτέλους ανοιχτές και για τους ανθρώπους. Ο Δράκουλας όμως είναι ανήσυχος για το εγγονάκι του, τον Ντένισεβιτς, που δεν δείχνει και ιδιαίτερα σημάδια βαμπιροσύνης. Έτσι η Μέιβις σκέφτεται την πιθανότητα να μεγαλώσει τον γιο της φυσολογικά στον κόσμο των ανθρώπων και κάνει ένα διερευνητικό ταξίδι με τον Τζόνι στα πεθερικά της. Ο Δρακουλοπαππούς, δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη και ξυπνήσει το τερατάκι μέσα στον εγγονό του. Όλα πλέον θα κριθούν στο μεγάλο πάρτι για τα 5α γενέθλια του Ντένισεβιτς, όπου όμως εμφανίζεται και ο ξεχασμένος προπάππους και συντηρητικός δράκουλας Βλαντ, πατέρας του Δράκουλα....

Είδος: Κωμωδία, Κινούμενα σχέδια, Οικογενειακή
Σενάριο: Robert Smigel, Adam Sandler
Σκηνοθεσία: Genndy Tartakovsky
Πρεμιέρα (Ελλάδα): 22 Οκτωβρίου 2015
Χώρα Παραγωγής: USA
Γλώσσα: Ελληνικά (μεταγλωττισμένο)
Διάρκεια: 89 λεπτά


Υπερψηφίστηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα των θεσμών.

"Υπέρ" ψήφισαν οι 154 από τους 155 βουλευτές της κυβέρνησης, καθώς η Βασιλική Κατριβάνου (ΣΥΡΙΖΑ) απουσίαζε.

Μοναδική "πληγή" για την κυβέρνηση ήταν ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος που αν και ψήφισε "ναι", καταψήφισε επιμέρους άρθρα.

"Κατά" ψήφισαν οι 140 βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης με πέντε βουλευτές να απουσιάζουν: ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Άννα Καραμανλή (ΝΔ), η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά και o Γιάννης Μανιάτης (ΠΑΣΟΚ) και η Κατερίνα Μάρκου (Ποτάμι).

Να σημειωθεί ότι οι βουλευτές που απουσίαζαν, τάχθηκαν συμβολικά με επιστολές τους υπέρ της γραμμής που τηρούσαν τα κόμματά τους.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget