16/10/15


​kataigida epeisodia 26-27-28-29-30 ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ


Καταιγίδα επεισόδιο 26 kataigida epeisodia
O Αλέξηs να δείχνει πολύ γοητευμένος από το πρόσωπο της Ιόλης μέχρι τη στιγμή που καταφέρνει να μάθει ότι και εκείνη ήταν ένα μέρος από το σχέδιο που είχε ο Διάκος.Έτσι λοιπόν ο Μιχάλης παίρνει την απόφαση, ώστε να πάει και να δημοσιεύσει ένα άρθρο στην εφημερίδα που θα αφορά την Κατερίνα Σταυριανού και το ρόλο που είχε στο χωρισμού της Ελένης και του Γιώργου. Η Αντιγόνη θα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να καταφέρει και να μάθει ποιος ήταν πίσω από την απόπειρα δολοφονίας που έκαναν εναντίον του γιου της.Την ίδια στιγμή βλέπουμε και την Φαίη να πηγαίνει στον Ανδρέα και να του ζητάει να της εξηγήσει και να της πει την αλήθεια σχετικά με τον θάνατο του άνδρα της. Ο Παύλος κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να καταφέρει και να πείσει την Ελπίδα, ώστε να φύγουν παρέα μακριά από όλους και τότε τους βλέπουμε να έρχονται αντιμέτωποι μαζί με τον Ορέστη.

Καταιγίδα επεισόδιο 27 kataigida epeisodia
Ο Ορέστης καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με την Ελπίδα και τον Παύλο. Ο Λευτέρης θα έχει μία συνάντηση μαζί με την Κατερίνα, όπου και θα της αποκαλύψει την πραγματική αλήθεια για την σχέση τους.Ο Πάρης δείχνει να μην δέχεται την σχέση που έχει ο Αλέξης και η Ιόλη και θέλει να επέμβει, ώστε να καταφέρει και να απομακρύνει την Ιόλη. Ο Ανδρέας με τη σειρά του θα εκτοξεύσει κάποιες απειλές προς τον Λευτέρη ότι θα βγάλει στον αέρα όλο το παρελθόν του.Η Φαίη με τη σειρά της κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να καταφέρει και να μάθει την σχέση που έχει ο Ανδρέας στην δολοφονία του συζύγου της.Η Ελπίδα θα πάρει την απόφαση να κάνει στην άκρη τα συναισθήματά της για τον Παύλο και είναι έτοιμη μέχρι να φτάσει μέχρι τέλους, για να καταφέρει και να καταστρέψει τον Λευτέρη Διάκο.Ο Ορέστης και ο Παύλος θα έχουν μία συνάντηση με τον Παύλο να δείχνει έτοιμος να τα τινάξει όλο το σκηνικό στον αέρα!

Καταιγίδα επεισόδιο 28 kataigida epeisodia
Ο Παύλος βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής πριν καταφέρει να αποκαλύψει στον Ορέστη όλη την πραγματική αλήθεια σχετικά με τη σχέση που έχει μαζί με την Ελπίδα.Η Φαίη από τη μεριά της θα κάνει ότι μπορεί, ώστε να αποτρέψει αυτό το γεγονός. Παράλληλα ο Λευτέρης θα αποκαλύψει στην Κατερίνα ότι ο Ορέστης βρίσκεται στη ζωή.Ο Αλέξης μαζί με τον Πάρη φαίνεται ότι θα πιαστούν στα χέρια και η Ιόλη θα ζητήσει εξηγήσεις για όλα αυτά που συμβαίνουν. Η Φαίη μαζί με την Ελπίδα θα έχουν έναν άσημο καβγά και θα την προειδοποιήσει ότι αν δε σταματήσει να έχει επαφές με τον Παύλο θα την καταστρέψει!Η Ζωή με ότι όπλα διαθέτει στα χέρια της προσπαθεί να πείσει την Ελένη να πάει στον Γιώργο και να του εξηγήσει τα πραγματικά αίτια που εξαφανίστηκε, ενώ η Κατερίνα θα πάει στον Ανδρέα και θα αποκαλύψει ότι υπάρχει και άλλος άνδρας μέσα στην ζωή της.Η Φαίη μαθαίνει το νέο από τον Παύλο ότι στη Ρώμη ήταν μαζί του η Ελπίδα. Η Ελπίδα με τη σειρά της θα μάθει το γεγονός ότι ο Ορέστης βρίσκεται ζωντανός και ότι είναι πάλι μαζί!

Καταιγίδα επεισόδιο 29 kataigida epeisodia
Ο Μιχάλης κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να καταφέρει και να πείσει τον Άρη να πάρει αποστάσεις από τον Αλέξη. Την ίδια ώρα η Έρικα καταφέρνει να πείσει την Φαίη ότι θα πρέπει να προσεγγίσει την Ελπίδα και να τη φέρει με το μέρος της, ώστε να μην χάσει το παιδί της μια και καλή.Το κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στον Ανδρέα αλλά και στην Κατερίνα δείχνει να είναι πολύ ψυχρό. Ο Ανδρέας σκέφτεται να πάει και να οργανώσει ένα ταξίδι για τους δυο τους με προορισμό το εξωτερικό, αλλά δυστυχώς ένα μήνυμα που θα φτάσει στο κινητό του θα είναι η αιτία, ώστε να αλλάξει το σχέδιο που έχει.Ο Ορέστης δείχνει να είναι πάρα πολύ ερωτευμένος με το πρόσωπο της Ζωής και θα προσπαθήσει να βρει έναν τρόπο, ώστε να χωρίσει την Ελπίδα. Η Ζωή θα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να πείσει την Ελένη να συνεχίσει και να επιμένει μαζί με τον Γιώργο ώστε να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια.Η Αντιγόνη θα πάρει την απόφαση, ώστε να πάει και να συγχωρήσει τον Λευτέρη μόνο και μόνο για να μάθει το παρελθόν που της κρύβει.Η Ελπίδα παίρνει την απόφαση να πάει και να συναντήσει τον Παύλο για τελευταία φορά, αλλά τα σχέδια που έχει θα του χαλάσουν από μία μεγάλη έκπληξη!

Καταιγίδα επεισόδιο 30 kataigida epeisodia
Ο Ορέστης κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να καταλάβει τι πραγματικά γίνεται ανάμεσα στην Ελπίδα και στον Παύλο. Έτσι λοιπόν θα φύγει από το σπίτι γεγονός που θα προκαλέσει πολύ μεγάλη αναστάτωση σε όλη την υπόλοιπη οικογένεια.Η Ελένη θα συναντήσει τη μητέρα της και έτσι λοιπόν θα βρεθεί αντιμέτωπη με πολλές αλήθειες που αφορούν τη ζωή της και το παρελθόν. Ο Λευτέρης πήρε την απόφαση, ώστε να δώσει μια συνέντευξη τύπου και να αποκαλύψει το σχέδιο που είχε σχετικά με το δήθεν θάνατο του Ορέστη.Η Κατερίνα θα πάει και θα συναντήσει την Ελένη και σκοπός της είναι να την διώξει από την Κύπρο. Η Φαίη θα κάνει μια προσπάθεια,, ώστε να καταφέρει και να πλησιάσει για ακόμα μία φορά τον Παύλο και μαθαίνει ότι τελικά ο γιος της ήξερε για το σχέδιο εκδίκησης της Ελπίδας. Ο Ορέστης με τη σειρά του θα βρει το μονόπετρο που ο Παύλος πήγε και έκανε πρόταση γάμου στην Ελπίδα!

νέα επεισόδια Καταιγίδα Επεισόδια 31-32-33-34-35 kataigida epeisodia
kataigida episodio 26-27-28-29-30-31-32-33-34-35


​MPROUSKO EPEISODIA 409-410-411-412-413 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ


Μπρούσκο επεισόδιο 409 MPROUSKO EPEISODIA
Η Μελίνα νιώθει τύψεις για την κατάσταση της υγείας της Μάρθας και έτσι παίρνει την συγκλονιστική απόφαση να επιστρέψει πίσω το μωρό, παρ' όλο που ο αποχωρισμός της από το μωρό θα είναι τόσο επώδυνος όπου θα τους στιγματίσει για πάντα την ζωή εκείνης και του Αχιλλέα.Θα περάσει ένας μήνας και στην Κύπρο ετοιμάζονται για το γάμο του Ματθαίου και της Αναστασίας, όπου εκείνη κάνει την τελευταία πρόβα νυφικού στην Κρήτη. Σε αυτό το διάστημα η Μελίνα είναι συντετριμμένη και γι αυτό το 'χει ρίξει στη δουλειά παραμελώντας τον Αχιλλέα.Η Στεφανία θα πιέσει τον πατέρα της και θα του απαιτήσει να είναι και εκείνος στο γάμο της Αναστασίας και η μικρή θέλει να είναι και κουμπάρα. Ο Μάρκος πηγαίνει στον Παύλο και του λέει ότι υποψιάζεται τον Νικηφόρο για το ποια είναι η ποιότητα του χαρακτήρα του, ενώ ο Ματθαίος θα συναντηθεί με το νέο κληρονόμο των Δημοσθένους και θα κυλήσουν όλα ομαλά. Ο Διαμαντής θα αποφυλακιστεί λόγου υγείας αλλά ο Σήφης θα του ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να έχουν καμία επαφή. Η Αναστασία πάει στον Παύλο και του ανακοινώνει ότι στο γάμο της, θα είναι και ο Διαμαντής και αυτός θα γίνει έξω φρενών και θα κάνει ακραία πράγματα...

Μπρούσκο επεισόδιο 410 MPROUSKO EPEISODIA
ο Πάτροκλος προκειμένου να προστατέψει τον πατέρα του. Ο Διαμαντής εξοργισμένος παίρνει και εκείνος το όπλο για να ανταποδώσει τα πυρά.Η Χρυσάνθη θα πει στον Αχιλλέα κάποιες δικαιολογίες, ώστε να παρευρεθεί στο γάμο του Ματθαίου και τότε εκείνος θα την ξεναγήσει στο κτήμα και θα μάθουν αρκετά πράγματα για το παρελθόν της και εκείνη την στιγμή θα καταλάβει η Μελίνα ποια είναι αυτή η γυναίκα.Ο Νικηφόρος μαζί με την Χρυσάνθη σχεδιάζουν πως θα μπορέσουν να μπει εκείνη κρυφά στο κτήμα Δημοσθένους. Η μικρή Στεφανία είναι πάρα πολύ τσατισμένη με τον πατέρα της ,γιατί της απαγορεύει να γίνει κουμπάρα στον γάμο της Αναστασίας. Ο Μηνάς κάνει μεγάλες προσπάθειες, ώστε να μπορέσει να πείσει τον Σήφη να παρευρεθεί στο γάμο της Αναστασίας.Ο Νεκτάριος λέει στην Δήμητρα ότι πρέπει να κοιμούνται μαζί, γιατί αλλιώς δεν του αφήνει άλλα περιθώρια από το να πάει με κάποια άλλη γυναίκα. Η Δήμητρα θα πάει στον στάβλο να συναντήσει κρυφά τον Πάτροκλο και παρ όλο τον κίνδυνο που υπάρχει να τους δουν, αφήνονται στο πάθος τους.Ο Μηνάς θα προσβάλει την Όλγα και εκείνη θα πάει αμέσως στον Σήφη να διαμαρτυρηθεί και ο Μηνάς θα μείνει με το στόμα ανοιχτό όταν ο κολλητός του θα υπερασπιστεί την Όλγα και όχι εκείνον.

Μπρούσκο επεισόδιο 411 MPROUSKO EPEISODIA
Η Μάρθα έχει μια ξαφνική ασθένεια και να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και αυτό το γεγονός θα το μάθουν η Μελίνα με τον Αχιλλέα και θα τρομοκρατηθούν!Η Μελίνα τότε θα ξαναπάρει το μωρό στο σπίτι για να μπορέσει να το φροντίζει και αυτό θα την πιέσει ψυχολογικά.Ο Διαμαντής παίρνει την απόφαση να δώσει μια απάντηση στην επίθεση του Παύλου Γιαννακάκη και θα στείλει στο σπίτι του ανθρώπους για να μπορέσει να τον τελειώσει μια και καλή.Λίγο πριν το γάμο τους ο Ματθαίος με τη Αναστασία θα έχουν ένα άσχημο καβγά και ο λόγος είναι ότι η Αναστασία θέλει να έρθει στο γάμο τους και ο Διαμαντής. Τελικά η μικρή Στεφανία έπεισε τον Σήφη, ώστε να παντρέψει εκείνη την Αναστασία και έτσι θα πάει στην Κύπρο μαζί με τον Μηνά και την Βασιλική, αφού ο Σήφης είναι ανένδοτος ώστε να μην πάει στο γάμο και έτσι θα μείνει στην Κρήτη.Στο κτήμα Δημοσθένους η Χρυσάνθη θα συναντηθεί τυχαία με τη Μελίνα και εκεί θα της ανοίξει την καρδιά της.Ακόμα ο Ματθαίος με τη Αναστασία θα μάθουν τρομερές αποκαλύψεις για την ιστορία του κτήματος Δημοσθένους, χωρίς όμως να καταλάβουν τη σχέση που έχουν αυτά με το τώρα...

Μπρούσκο επεισόδιο 412 MPROUSKO EPEISODIA
Ο Παύλος τελικά καταλαβαίνει ότι Διαμαντής θέλει να τον σκοτώσει, αφού θα μάθει από τον Μανωλιό ότι κάποιος παραβίασε το σπίτι του.Ο Σήφης ζορίζει τον Μηνά να πάει και να ζητήσει από την Όλγα συγνώμη για την ανάρμοστη συμπεριφορά του, αλλά ο τρόπος που θα το κάνει ο Μηνάς θα τσαντίσει ακόμα περισσότερο την Όλγα.Ενώ ο χρόνος περνάει η Δήμητρα και ο Πάτροκλος ερωτεύονται ο ένας τον άλλον όλο και περισσότερο. Η Δάφνη ετοιμάζεται για να φύγουν για την Κύπρο για τον γάμο του Ματθαίου, αλλά ο Μάρκος ξεκινάει την γκρίνια γιατί η Δάφνη έχει πάρει μαζί της όλα τα ρούχα της, ενώ τα δώρα που έχει πάρει ο Μανωλιός για τον Ματθαίο και τον Αχιλλέα θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις που θα είναι για γέλια.Τελικά έφτασε η μέρα του γάμου του Ματθαίου με την Αναστασία και η γιαγιά Ανδριανή θα δεχτεί μια αναπάντεχη επίσκεψη στο σπίτι της. Η Μελίνα μαζί με τον Αχιλλέα θα δουν από μακριά την Χρυσάνθη παρέα με τον Νικηφόρο στου στάβλους να μιλάνε μεταξύ τους με μια τρομερή οικειότητα και αυτό θα τους εκπλήξει...

νέα επεισόδια Μπρούσκο 413-414-415-416-417
mproysko 409-410-411-412-413-414-415-416-417


​roua mat epeisodia 230-231-232-233-234 ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 26-27-28-29-30 Β' ΚΥΚΛΟΣ ROYA MAT


Ρουά ματ 26 Β' κύκλος ROYA MAT 230
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Πέτρο τελικά να παίρνει την απόφαση, ώστε να κάνει την διαφήμιση και η Ρουμπίνη την βλέπουμε για πρώτη φορά ότι ζηλεύει λιγάκι.Ο Ηρόδοτος φαίνεται ότι κάνει τις πρώτες κινήσεις του σαν σεναριογράφος και όλοι θα μείνουν στην κυριολεξία έκπληκτοι με το μεγάλο ταλέντο που διαθέτει. Ο Μιχαήλ μαζί με την Ευδοκία θα αφήσουν λίγο την κατάσταση ελεύθερη και έτσι τους βλέπουμε να κάνουν για πρώτη φορά αυτό που απέφυγαν τόσο καιρό.Η Μαρία μαζί με τον Φίλιππο θα περάσουν τον χειρότερο εφιάλτη που θα μπορούσε να περάσει κάποιος γονιός.Ένας θάνατος που θα συμβεί μέσα στη σειρά θα είναι η αιτία, ώστε να συμβούν μεγάλες ανατροπές μέσα στις ζωές των ηρώων μας. Ο Δημήτρης θα γίνει στην κυριολεξία έξω φρενών όταν μαθαίνει το γεγονός ότι κάποιος πήγε να βιάσει την Ρεγγίνα. Έτσι λοιπόν το επόμενο πρωί θα δούμε ότι τα προβλήματα συνεχίζουν, αφού το υγειονομικό θέλει να του κλείσει το μαγαζί και θα χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του.

Ρουά ματ 27 Β' κύκλος ROYA MAT 231
Ένας θάνατος ενός κουταβιού που θα συμβεί στο κτηνιατρείο θα είναι η αιτία η Ρεγγίνα να γίνει ράκος, αφού καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει με τη μνήμη της. Η Μαρία μαζί με τον Φίλιππο φαίνεται ότι βρίσκονται σε μεγάλη αναστάτωση. Αυτό συμβαίνει, αφού η Νεφέλη δείχνει να είναι άφαντη. Η υποψίες που έχουν στρέφονται πάνω στο πρόσωπο του Ανδρέα, αλλά αν δεν είναι εκείνος που την έχει απαγάγει τότε ποιος είναι;Το γεγονός ότι ο Μιχαήλ νιώθει μεγάλο έρωτα για την Ευδοκία θα έχει το αποτέλεσμα ο Μιχαήλ να συμπεριφέρεται άσχημα στην Παυλίνα. Ο Σάββας παρηγορεί τον Μίλτο για το άσχημο συμβάν και ο Δημήτρης με τη σειρά του κάνει ότι μπορεί, ώστε να λύσει το πρόβλημα που έχει μαζί με το υγειονομικό, αφού βρήκε μέσα στο ψυγείο του χαλασμένα προϊόντα. Παράλληλα η Ηρώ φαίνεται ότι παίρνει κάποιες πρωτοβουλίες και θα πάει στην Ευδοκία να της ζητήσει βοήθεια αλλά αυτό που δεν ξέρει είναι ότι εκείνη έχει δημιουργήσει αυτή την κατάσταση.

Ρουά ματ 28 Β' κύκλος ROYA MAT 232
Ο Φίλιππος μαζί με την Μαρία θα έχουν μία κόντρα όταν θα συλλάβουν τον Ανδρέα στην Αθήνα.Ο Μιχαήλ παρέα με την Παυλίνα θα έχουν έναν άσημο καβγά που τον παρακολουθεί και τη ξεφεύγει και θα πάει στην Ευδοκία, όπου και θα περάσει όλη την υπόλοιπη μέρα μαζί της.Όταν θα γυρίσει τα ξημερώματα στο σπίτι θα αντιμετωπίσει την Παυλίνα που είναι έξω φρενών. Ο Πέτρος με τη σειρά του κάνει ότι μπορεί, ώστε να καταφέρει και να πολιορκήσει την Ρουμπίνη μέχρι τη στιγμή που εκείνη θα το ανακοινώσει ότι έχει ερωτευθεί άλλον. Η Ρεγγίνα φαίνεται ότι η συμπεριφορά της είναι αλλόκοτη.Η Μαρία μαζί με τον Φίλιππο θα ταξιδέψουν μέχρι την Αθήνα, ώστε να καταφέρουν και να δώσουν μία βοήθεια στην Αστυνομία για να πάρουν πίσω το παιδί τους. Ο Κώστας κάνει ότι μπορεί, ώστε να μάθει και να καταλάβει τι πραγματικά νιώθει η Ηρώ για εκείνον, αλλά τελικά δεν θα τα καταφέρει. Η Ηρώ θα τον αποκρούσει αλλά μόλις εμφανιστεί ο Μάνος θα τον πιάσει και θα τον αρπάξει και θα του δώσει ένα ερωτικό φιλί.Η Ρουμπίνη θα πέσει πάνω στο Μάξιμο την ώρα που θα βρίσκονται στο γραφείο της Ιωάννας. Η Ιωάννα με τη σειρά της κάνει ότι μπορεί ώστε να προσεγγίσει τον Μάξιμο.

Ρουά ματ 29 Β' κύκλος ROYA MAT 233
Η Μαρία μαζί με τον Φίλιππο θα επιστρέψουν πίσω στην Κύπρο μαζί με τη μικρούλα, ενώ ο μεγάλος εκνευρισμός που νιώθει ο Ανδρέας έχει αρχίσει να αγριεύει και να γίνεται σαν ένα ένας ταύρος σε υαλοπωλείο.Παράλληλα βλέπουμε το Μάξιμο παρέα με την Ιωάννα να προσπαθούν να κάνουν κάποιες κινήσεις, ώστε να καταφέρουν και να σώσουν για ακόμη μία φορά αυτόν τον πολυπόθητο γάμο που έχουν.Η Ρεγγίνα φέρεται κάπως παράξενα και ο Δημήτρης δείχνει να παραξενεύεται ακόμα περισσότερο. Ο Ηρόδοτος φαίνεται ότι έχει πιάσει και έχει βάλει όλα τα άπλυτα όλων των κοντινών του ανθρώπων στην τηλεόραση!Η Ρουμπίνη θα αιφνιδιάσει ξαφνικά το Μάξιμο όταν θα πάει και θα τον επισκεφθεί στο εργοστάσιο, αλλά θα τον πετύχει σε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Παράλληλα βλέπουμε την Ρεγγίνα να έρχεται αντιμέτωπη μαζί με τα προβλήματά της! Η Ευδοκία με μια κίνηση που θα κάνει και λόγω της μεγάλης αφέλειας που έχει θα πάει και θα φέρει τον Μιχαήλ σε πολύ δύσκολη θέση.

Ρουά ματ 30 Β' κύκλος ROYA MAT 234
Η Ευδοκία με την ξαφνική επίσκεψη που θα κάνει θα καταφέρει και θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Μιχαήλ και για να αμυνθεί θα πάει και θα επιτεθεί στην Παυλίνα.Παράλληλα η Ρεγγίνα φαίνεται ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο όταν θα καταλάβει την κατάσταση της. Παρά τα γεγονότα που συμβαίνουν θα πάρει μια πρωτοβουλία και θα προσπαθήσει να φτιάξει τις σχέσεις μαζί με την Ιωάννα αλλά και το Μάξιμο και θα φτάσει μέχρι το σημείο να τους προτείνει να γίνουν κουμπάροι.Η Ρουμπίνη θα καταφέρει και θα δικαιολογήσει στην Ιωάννα την αιτία που πήγε να συναντήσει τον Μάξιμο. Ο Φίλιππος φαίνεται ότι είναι εξοργισμένος με τον Ανδρέα γεγονός που θα του επιτεθεί.Την ίδια ώρα η Ηρώ θα μάθει ποια είναι τελικά η Ευδοκία και αυτό το γεγονός θα έχει πολλές ανατροπές μέσα στη σειρά. Ο Σάββας θα πάει και θα προτείνει στον Μίλτο να μείνουν μαζί. Πως θα είναι όμως η αντίδραση της Ιωάννας που δεν βλέπει με το καλύτερο μάτι αυτήν τη σχέση που έχει δημιουργηθεί;Στο τέλος βλέπουμε ότι ένας μεγάλος πόνος που νιώθει η Ρουμπίνη θα την καθηλώσει!

roua-mat-26-27-28-29-30-31-32-33-34-35 ROYA MAT
νέα επεισόδια της σειράς Ρουά ματ 235-236-237-238-239 Επεισόδια 31-32-33-34-35 Β' Κύκλος


ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΔΥΟ ΘΕΟΙ - sakis rouvas dyo theoi video.Πρόσφατα ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το teaser από το videoclip που ετοιμάζει για το τραγούδι «Δυο Θεοί».Το τραγούδι αλλά και το videoclipθα κυκλοφορήσουν σύντομα και θα μπορέσουμε να τα απολαύσουμε.Έως τότε, ας πάρουμε μια μικρή γεύση από το teaser.

Δύο θεοί #2theoi


​Χωρίς Εσένα δείτε τι θα δούμε στα επεισόδια 25-26-27-28-29-30 epeisodia xwris esena


Χωρίς Εσένα επεισόδιο 25 xwris esena
H Μαρία έχει μια ιδέα, ώστε να βγουν την Κυριακή οι τέσσερις σαν οικογένεια και αυτό το γεγονός φαίνεται ότι θα είναι και η ανατροπή στα σχέδια που είχε η Λήδα όπου και αυτοί με τη μεριά της φαίνεται να πιέζει τον Δημήτρη να πάνε και να μείνουν μαζί.Η απόφαση όμως που έχει πάρει στο να βρίσκεται κοντά στον Δημήτρη φαίνεται ότι θα της δημιουργήσει άλλα προβλήματα μαζί με τον Μιχάλη, όπου και θα αντιδράσει και θα της ζητήσει να διαλέξει ποιόν θέλει να είναι δίπλα της.Παράλληλα η Εύα δείχνει να νιώθει παράξενα που μοιράζεται ανάμεσα στον πατέρα αλλά και στον γιο.Την ίδια ώρα, βλέπουμε την Νάντια να αναρρώνει από το τραύμα που έχει και αυτό το γεγονός φαίνεται ότι θα την φέρει πιο κοντά μαζί με τον Νάσο που βρίσκεται δίπλα της και την φροντίζει. Ακριβώς την ίδια ώρα βλέπουμε την Άννα να πηγαίνει και να διεκδικεί να επιστρέψει ο Μιχάλης. Έτσι λοιπόν βλέπουμε ότι για να φαίνεται ότι έχει πάρει την απόφαση να χρησιμοποιήσει ότι όπλο έχει στα χέρια της για να καταφέρει αυτό που θέλει.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 26 xwris esena
H Εύα μαζί με τον Γιώργο να πηγαίνουν και να βγαίνουν μαζί με την Αριάδνη και τον Μάρκο για φαγητό.Τα πράγματα όμως στο εστιατόριο φαίνεται ότι θα ανατραπούν, αφού θα εμφανιστεί ο Στάθης και τότε η Εύα παίρνει την απόφαση να εξαφανιστεί.Παράλληλα ο Στάθης κάθεται και σκέφτεται από που έχει ξαναδεί τον Μάρκο.Η Άννα θα πάει στο Μιχάλη και θα του προτείνει να τα ξαναβρούν και θα ισχυριστεί ότι η Μαρία δεν τον αγαπάει.Ο Στάθης θα ακούσει μια συνομιλία που έχει ο Δημήτρης μαζί με την Λήδα και τότε μαθαίνει για τη σχέση τους.Παράλληλα βλέπουμε ότι ο Γιάννης εντελώς τυχαία θα βρει την διαθήκη που έχει φτιάξει ο Δημήτρης και τότε θα αναστατωθεί.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 27 xwris esena
O Στάθης μαθαίνει ότι η Λήδα βρίσκεται μαζί με τον Δημήτρη και τότε θα νιώσει προδομένος.Η Μαρία θα εκμυστηρευθεί στην Εύα το γεγονός ότι βρήκε κάποιο σκουλαρίκι στο κρεβάτι του Μιχάλη. Ο Μιχάλης μαζί με την Άννα θα έχουν έναν μεγάλο καβγά που θα την κατηγορήσει ότι επίτηδες πήγε και άφησε το σκουλαρίκι της στο δωμάτιο του.Εκείνη θα το αρνηθεί αυτό το γεγονός αλλά παράλληλα βλέπουμε ότι συνεχίζει και σχεδιάζει κάποια καινούργια ίντριγκα.Παράλληλα βλέπουμε και τον Δημήτρη να παθαίνει μία πολύ μεγάλη κρίση μπροστά στον Γιάννη, γεγονός που θα τον τρομάξει και για πρώτη φορά φαίνεται ότι έρχεται αντιμέτωπος με τη σκληρή αλήθεια και την αρρώστια που έχει ο πατέρας του.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 28 xwris esena
O Νάσος θα πάει και θα προτείνει στην Νάντια να τον συνοδεύσει στην Αγγλία. Η Μαρία θα πάει και θα πει στην Εύα ότι πολύ γρήγορα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει την όλη την κατάσταση με την παράλληλη σχέση γιατί από ότι φαίνεται τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν.Ο Γιάννης φαίνεται ότι θα αντιδράσει έντονα όταν θα μάθει το γεγονός ότι ο Δημήτρης ήταν άρρωστος και του το έκρυβαν. Η Μαρία θα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να του εξηγήσει την κατάσταση αλλά εκείνος θα της ζητήσει να γυρίσει στον πατέρα του. Η Μαρία φέρεται ότι κατάλαβε πλέον ότι το δαχτυλίδι ήταν της Άννας και θα έχει ένα μεγάλο καβγά μαζί με τον Μιχάλη!

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 29 xwris esena
Η Εύα ζητάει από τον Γιώργο να μην ανακοινώσει την σχέση που έχουν μέχρι τη στιγμή που θα βγάλει το διαζύγιο του! Παράλληλα βλέπουμε τον Μιχάλη να πηγαίνει στη Μαρία και να της ζητάει να κάνουν ένα ταξίδι οι δυο τους, αλλά δυστυχώς προς μεγάλη έκπληξη του εκείνη θα του αρνηθεί αυτό το ταξίδι, αφού θα σκεφθεί τον Δημήτρη.Η Άννα θα κάνει κάποιες απεγνωσμένες προσπάθειες, ώστε να βρει στο τηλέφωνο τον Μιχάλη αλλά αυτός θα της το κλείσει κατάμουτρα. Ο Στάθης θα πάει και θα βάλει ένα δημοσιογράφο, ώστε να βρει πληροφορίες για τον Μάρκο και θα καταφέρει να μάθει ένα μυστικό που ήταν καλά κρυμμένο .

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 30 xwris esena
Το ατύχημα που συνέβη με τον Φίλιππο και τον Δημήτρη φαίνεται ότι θα προκαλέσει μεγάλη αναστατώσει την Μαρία που θα πάει στο νοσοκομείο μαζί με τον Μιχάλη.Όταν θα την αντικρίσει ο Γιάννης φαίνεται ότι θα αντιδράσει απρόβλεπτα, ενώ η Λήδα από τη μεριά της έχει καταλάβει ποια ήταν τα πραγματικά αίτια που συνέβη το ατύχημα, ενώ δεν ήταν αυτά που παρουσίαζε ο Δημήτρης.Ο Στάθης θα είναι αναστατωμένος όταν θα ανακαλύψει το πραγματικό παρελθόν που έχει ο Μάρκος.Τότε τον βλέπουμε να πιέζει τον γιο του, ώστε να επέμβουν και να απομακρύνουν την Αριάδνη.

νέα επεισόδια Χωρίς Εσένα 31-32-33-34-35
xwris esena 25-26-27-28-29-30-31-32-33-34-35

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget