8/10/15


​ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 404-405-406-407-408 mprousko video

Μπρούσκο επεισόδιο 404 brousko
Ο Αχιλλέας για να προστατέψει την Μελίνα παίρνει την απόφαση, ώστε να μην της ανακοινώσει τίποτα. Η Δήμητρα δείχνει να είναι πολύ θυμωμένη με τον τρόπο που ο Πάτροκλος μίλησε στη γυναίκα του την Άννα και έτσι την βλέπουμε να τον υποχρεώνει να πάει στην Άννα και να της ζητήσει συγνώμη για την συμπεριφορά του. Ο Νικηφόρος θα τα καταφέρει και τελικά θα πείσει την Δάφνη να πάει μαζί του μια βόλτα με το κότερο του. Αυτή εξέλιξη θα θυμώσει έντονα τον Μάρκο. Παράλληλα, στην Φλωρεντία ο Μανωλιός με τα καμώματα του καταφέρνει και ξεσηκώνει τους πάντες, αφού τον βλέπουμε να χάνεται συνέχεια. Δυστυχώς όμως δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα του Μανωλιού αλλά είναι ότι δεν μπορεί να συνεννοηθεί και πάρα πολύ καλά με τα ιταλικά του. Η Μαρίνα θα πάει στον Αχιλλέα, όπου και θα του κάνει παράπονα και τότε ο Αχιλλέας καταλαβαίνει σε πόσο άσχημη κατάσταση βρίσκεται η μικρή. Ο Κίκης ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών ζητάει συμβουλές από τον Μηνά και τον Σήφη για το πως θα καταφέρει και θα φλερτάρει με τον καλύτερο τρόπο την Κωνσταντίνα.Η Δάφνη παρέα με τον Μηνά φαίνεται ότι θα ενώσουν τις δυνάμεις που έχουν, ώστε να καταφέρουν και να διαβάσουν μαζί για να περάσουν τις εξετάσεις. Δυστυχώς όμως για αυτούς οι ελπίδες δεν είναι με το μέρος τους!

Μπρούσκο επεισόδιο 405 brousko
Η Μάρθα μπορεί να έχει επανέλθει από το κώμα, αλλά δεν κάνει τίποτα για την υγεία της και συνεχίζει να πίνει.Παράλληλα θα δούμε και την Άννα να πηγαίνει στη φυλακή για να δει τον Διαμαντή και να του ζητήσει να μιλήσει στον Πάτροκλο, ώστε να τα ξαναβρούν. Τώρα πηγαίνουμε στην Φλωρεντία όπου και θα συναντήσουμε τον Μανωλιό να κάνει και εκείνος τα δικά του, αφού εξαφανίζεται συνεχώς και τώρα θα τον ξαναβρούν.Οι σχέσεις πλέον της Δήμητρας φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να φτιάχνονται μαζί με την οικογένεια. Ο Παύλος δείχνει να είναι πολύ στενοχωρημένος, αφού χώρισε με την Χρυσάνθη. Τότε ο Νικηφόρος θα του κάνει μία πρόταση να πάνε μια βόλτα με το σκάφος του, γεγονός που θα ενοχλήσει έντονα το Μάρκο λόγω ότι ο Νικηφόρος ενδιαφέρεται πολύ για την Δάφνη.Ο Σήφης πλέον έχει ένα μεγάλο πρόβλημα μαζί με την κόρη του την Στεφανία! Η μικρούλα κάνει ότι περνάει από το χέρι της, ώστε να ξεφορτωθεί την Όλγα.Η Ξένια θα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να πάει και να εκβιάσει τον Νικηφόρο και αυτές οι κινήσεις της θα έχουν σαν αποτέλεσμα ο Νικηφόρος να έχει βίαια αντίδραση απέναντι της.Εδώ για θα δούμε και τον Αχιλλέα να φτάνει αιφνίδια στα Χανιά γεγονός που θα ενοχλήσει πάρα πολύ τον Μηνά και θα κάνει κάτι ώστε να εκνευρίσει τον Αχιλλέα. Αυτό που θα κάνει είναι ότι θα λέει συνέχεια ψέματα για το που βρίσκεται η Μελίνα.Παράλληλα θα δούμε ότι μία όμορφη έξοδο στην Φλωρεντία θα έχει σαν αποτέλεσμα να ανατραπεί με τον χειρότερο τρόπο από ένα τηλέφωνο που θα γεμίσει εξελίξεις και πάρα πολλά ερωτηματικά!

Μπρούσκο επεισόδιο 406 brousko
Ο Αχιλλέας δείχνει να είναι πάρα πολύ οργισμένος όταν θα του πει ο Μηνάς ότι η Μελίνα μαζί με το παιδί έχουν πάει στο σπίτι του Σήφη. Ο Αχιλλέα πηγαίνει στο σπίτι του Σήφη και έχει έναν άσχημο καβγά μαζί του. Η Άννα κάνει άλλη μια προσπάθεια, ώστε να ζητήσει από τον Πάτροκλο να την συγχωρέσει αλλά εκείνος δείχνει να μην κάνει πίσω και συνεχίζει να την απορρίπτει. Εδώ επεμβαίνει ο Διαμαντής και εξηγεί στον Πάτροκλο ότι αυτή τη στιγμή χρειάζεται πάρα πολύ την Άννα, αφού έχει πολύ μεγάλη δύναμη και πολλά χρήματα, ώστε να τους στηρίξει.Η Δήμητρα θα πάει και θα ανακοινώσει στον Νεκτάριο ότι πήρε την απόφαση να επιστρέψει με τα παιδιά πίσω στο σπίτι.Η Κωνσταντίνα θα πάει και θα κάνει το δείπνο στον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών και εκείνος θα της εκμυστηρευθεί ότι ο σκοπός του είναι σοβαρός και θέλει να την παντρευτεί.Η Δάφνη θα έχει έναν καβγά με τον Μάρκο και θα αφορά τον Νικηφόρο, αφού η Δάφνη θεωρεί ότι ο Μάρκος ζηλεύει πάρα πολύ τον Νικηφόρο. Πλέον το πρόβλημα της Δάφνης όμως δεν είναι μόνο ο Νικηφόρος αλλά είναι εάν θα καταφέρει αυτή και ο Μηνάς να περάσουν με επιτυχία τις εξετάσεις για να κερδίσουν την χρονιά.Εδώ θα συναντήσουμε και την Μάρθα να είναι πολύ αγχωμένη, αφού δεν μπορεί να βρει την Μελίνα και τον Αχιλλέα, ώστε να καταφέρει και να δει το παιδί της. Αυτό που φοβάται τώρα είναι μήπως η Μελίνα έχει φύγει στο εξωτερικό.Ο Σήφης καταφέρνει και μαθαίνει το νέο ότι ο Νικηφόρος Απέργης είναι ένας από τους απογόνους της οικογένειας Δημοσθένους στην Κύπρο!Έτσι βλέπουμε τον Σήφη να πηγαίνει στο Νικηφόρο και να του λέει ότι γνωρίζει από που είναι και του ζητάει κάποιες εξηγήσεις σχετικά με τον θάνατο των δύο συγγενών του. Έτσι λοιπόν ο Σήφης ρωτάει τον Νικηφόρο ποια είναι η στάση του σε όλη αυτή την υπόθεση!

Μπρούσκο επεισόδιο 407 brousko
ο Νικηφόρος καταφέρνει και ξεγλιστρά από τις δύσκολες ερωτήσεις που του κάνει ο Σήφης και που αφορούν την οικογένεια του. Ο Νικηφόρος Απέργης έχει καταλάβει πλέον ότι τα περιθώρια γύρω του έχουν στενέψει για τα καλά και πρέπει να αλλάξει τα σχέδια του. Η Μελίνα παρέα με τον Αχιλλέα επιστρέφουν πίσω στην Κύπρο! Η πίεση που ασκεί η Μάρθα στο ζευγάρι φαίνεται ότι έχει γίνει στην κυριολεξία πιο ασφυκτική. Η Μελίνα δέχεται να μιλήσει μαζί με την Μάρθα και εκεί καταλαβαίνει ότι η αντιμετώπισή της, πάνω στο θέμα που αφορά το παιδί δεν είναι ανεξάρτητη από τα συναισθήματα και τον πόνο που νιώθει η Μάρθα.Έτσι λοιπόν η Μελίνα φτάνει σε ένα μεγάλο δίλημμα που αφορά τη ζωή της και το μωρό και πρέπει να πάρει μια πολύ μεγάλη και επώδυνη απόφαση.Ο Μανωλιός εξακολουθεί να είναι χαμένος κάπου στη Φλωρεντία και όλη αυτή η κατάσταση φαίνεται ότι έχει τρομοκρατήσει όλους στην Κρήτη και περισσότερο από όλους την Κωνσταντίνα.Εδώ βλέπουμε την Δάφνη να επεμβαίνει και με έναν πολύ παράξενο και πολύ κωμικό τρόπο θα δώσει για ακόμα μία φορά την λύση. Ο ύπουλος Νικηφόρος Απέργης παίρνει την απόφαση να βάλει μέσα στο παιχνίδι και στο σχέδιο του τον Σήφη αλλά και τον Πάτροκλο αλλά χωρίς να υποπτεύονται τι πραγματικά συμβαίνει!

Μπρούσκο επεισόδιο 408 brousko
Τρομερές και σε αυτό το επεισόδιο οι εξελίξεις, αφού η Μελίνα φαίνεται ότι περνάει μια από την πιο δύσκολη φάση της ζωής της, αφού είναι αντιμέτωπη ανάμεσα στην αγάπη που νιώθει για το υιοθετημένο παιδί που έχει και για την άσχημη κατάσταση της υγείας της Μάρθας όπου ζητάει πίσω το παιδί της!Εδώ επεμβαίνει και ο κακόμοιρος ο Αχιλλέας που κάνει ότι μπορεί, ώστε να καταφέρει να συμπαρασταθεί στη γυναίκα του αλλά η μόνη που μπορεί να δώσει λύση σε όλη αυτή η κατάσταση είναι μόνο η Μελίνα με την απόφαση της.Βλέπουμε το Μανωλιό να γυρνάει από την Φλωρεντία στην Κρήτη αλλά δεν κάνει θέμα για την κατάσταση που είχε δημιουργήσει στην Φλωρεντία.Η Άννα κάνει ότι μπορεί και ότι περνά από το χέρι της, ώστε να καταφέρει και να ξανακερδίσει τον Πάτροκλο αλλά η συμπεριφορά του Πάτροκλου απέναντί της είναι στην κυριολεξία ψυχρή. Ο δικηγόρος του Διαμαντή προσπαθεί να τον πείσει να δεχτεί να αποφυλακιστεί με την αιτιολογία της υγείας. Η Δάφνη μαζί με τον Μηνά βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο αλλά και τα σκονάκια που έχουν για να καταφέρουν και να περάσουν την τάξη στο σχολείο.Ο Νεκτάριος επιστρέφει και αυτός από την όμορφη Φλωρεντία μαζί με την γυναίκα του και τα παιδιά του και πλέον δείχνει να είναι υποχρεωμένος ώστε να αποδεχτεί αυτά που του ζητάει Δήμητρα .Παράλληλα ένα νέο που θα δούμε μέσα στη σειρά είναι ότι η Κωνσταντίνα πηγαίνει στον Μανωλιό και του ζητάει να χωρίσουν. Ο Μανωλιός δείχνει να είναι ένας ταύρος σε υαλοπωλείο και απειλεί την Κωνσταντίνα ότι θα την σκοτώσει!

νέα επεισόδια της σειράς Μπρούσκο Επεισόδια 409-410-411-412-413
mproysko-404-405-406-407-408-409-410-411-412-413


​Μπρούσκο επεισόδιο 397 (επεισόδιο 10 Γ' Κύκλου) ΠΕΜΠΤΗ 8-10-2015 mprousko epeisodio 397 VIDEO

ο Ματθαίος είναι ακόμα εξαφανισμένος και δεν έχει δώσει σημεία ζωής ότι είναι καλά στην υγεία του. Ο Μηνάς σπεύδει γρήγορα ώστε να ενημερώσει τον Σήφη για την παράξενη εξαφάνιση του Ματθαίου και ο Σήφης με τη σειρά του τρέχει να συμπαρασταθεί. Πλέον το μόνο πράγμα που μπορούν να κάνουν όλοι είναι να ξεκινήσουν και να ψάχνουν και να φτάσουν τις έρευνες μέχρι και τον βυθό της θάλασσας. Δυστυχώς όμως αυτό που θα βρουν από τις έρευνες που θα κάνουν θα τους συγκλονίσει όλους. Ο Διαμαντής παρά τις όλες εξελίξεις προσπαθεί να πάρει τον Σήφη με το μέρος του και να σταθεί πλάι του παρά τα λάθη που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Ο Παύλος Γιαννακάκης δείχνει να είναι εξοργισμένος μαζί με την πρώην γυναίκα του την Χρυσάνθη, αφού η Χρυσάνθη τολμάει και έχει το θράσος να μιλήσει με τα πιο άσχημα λόγια για τον γιο του Παύλου τον Σήφη. Τα πράγματα όμως θα ξεφύγουν από κάθε όριο όταν η Χρυσάνθη θα τολμήσει να βάλει τον Παύλο σε ένα δίλημμα ανάμεσα στον γιο του και στο πρόσωπό της. Ο Μανωλιός ως πρώτος κουτσομπόλης κάνει ότι μπορεί, ώστε να μαθευτούν τα νέα για το καινούριο αίσθημα της Λουκίας με το καινούργιο φλερτ της τον Νικηφόρο. Πλέον στο παιχνίδι μπαίνει και η Λουκία αφού δείχνει και αυτή αποφασισμένη να ξεκινήσει να εφαρμόσει το δικό της ύπουλο σχέδιο που έχει. Ο Μάρκος δείχνει να είναι προβληματισμένος με το πρόσωπο του Νικηφόρου και κάνει ότι μπορεί ώστε να θυμηθεί από που τον έχει ξαναδεί και έτσι θα συμβουλεύσει τον Παύλο να ξεκινήσουν να κάνουν κάποιες έρευνες, ώστε να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόσωπο του Νικηφόρου. Η Μελίνα έχει ξεφύγει από κάθε όριο αφού δείχνει να είναι εξοργισμένη με τη στάση που έχει η Μάρθα και θα πάει στο σπίτι της, ώστε να την βρει και εκεί θα την απειλήσει ότι αν συνεχίσει να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο και να την ενοχλεί συνέχεια θα πάρει το παιδί και θα σηκωθεί να φύγει για το εξωτερικό. VIDEO


​Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 70 video- 

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN E70 BOLUM GREEK SUBS - 
Sta dixtya toy peprwmenoy Ellhnikoi ypotitloi 70 video
ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 70 -
Ο Ζιγιά κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να αλλάξει γνώμη στον Καχραμάν και να πάει να παντρευτεί την Ντεφνέ για χάρη των παιδιών του! Εκεί τον βλέπουμε τον Ζιγιά να του λέει ότι η Ντεφνέ έχει αλλάξει και ότι αγαπάει πάρα πολύ και τα δύο παιδιά και θα τα μεγαλώσει με τον καλύτερο τρόπο, ενώ έχει αλλάξει η συμπεριφορά της και έχει σταθεί στην οικογένεια με τον καλύτερο τρόπο. Βλέπουμε τον Καχραμάν να κάνει ένα βήμα πίσω και τότε η Κιγιμέτ μαζί με την Ντεφνέ τρέχουν σαν τρελές, ώστε να ετοιμάσουν με συνοπτικές διαδικασίες τον γάμο. Έτσι λοιπόν βλέπουμε τον Μακσούτ και εκείνος ότι ετοιμάζει μια έκπληξη στην Ελίφ.
KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN E70 BOLUM GREEK SUBS
ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΒΙΝΤΕΟ


​9 Μήνες Επεισόδιο 14 video Πεμπτη 8-10-2015 - 9 ΜΗΝΕΣ 1ος Κύκλος Επεισόδιο 14 βιντεο

Η Άννα εξομολογείται στην Κρίστη πως κάποτε είχε κάνει κι αυτή έκτρωση. Η Κρίστη πείθεται να προχωρήσει με τη διαδικασία, αλλά της ξεκαθαρίζει πως με τον Άλκη δεν πρόκειται να χωρίσει. Η Δάφνη δεν προλαβαίνει τον αυτόχειρα και στη θέα του άψυχου σώματός του, καταρρέει. Η Κάτια κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Μάνο για την Έλσα κι εκείνος αναγκάζεται να της πει ότι είναι κόρη του. Ο Κυριάκος εκβιάζει συναισθηματικά τη Μαρίνα κι εκείνη δέχεται να γυρίσει η Άντρη στο σπίτι. Ο Πέτρος παίρνει τη Δάφνη στο σπίτι, προκειμένου να ηρεμήσει, αλλά εκείνη δείχνει πεισμωμένη να ανακαλύψει τους ενόχους. Ο Μάριος τρέχει στο σπίτι του Πέτρου για να συμπαρασταθεί στη Δάφνη και για πρώτη φορά οι δύο άντρες έρχονται σε αντιπαράθεση, λέγοντας αλήθειες. Η Άντρη γυρίζει στο σπίτι, δείχνοντας μετανιωμένη και γεμάτη καλοσύνη, ενώ απ' ότι φαίνεται έχει νέο σχέδιο στο μυαλό της. Ο Αντρέας εμφανίζεται στο σπίτι του Πέτρου και ζητάει να δει τη Δάφνη για να της συμπαρασταθεί. Η Κρίστη καταλαβαίνει ότι η Έλσα είναι ερωτευμένη με τον Μάνο και προσπαθεί να την αποτρέψει. Ο Μάριος βλέπει τη Δάφνη και τον Αντρέα μαζί και τρελαίνεται από τη ζήλεια του… 9 MINES EPEISODIO 14 VIDEO


​Ρουά ματ 208 EPEISODIO 4 Β' κύκλος ROUA MAT 208 PEMPTH 8-10-2015

Η Ιωάννα προσλαμβάνει την Ευδοκία και με τις ικανότητες της κερδίζει τις εντυπώσεις. Τον Δημήτρη πείθει η Ηρώ, ώστε να ονομάσει μια συνταγή το ' πιάτο της Ηρώς', και παράλληλα βλέπουμε να πλησιάζει τον Κώστα ώστε να μπορέσει να εμφανιστεί στην εκπομπή της Δημήτρη. Στην Ιωάννα πάει ο Μάξιμος και της λέει ότι θα λείπει για επαγγελματικό ταξίδι στην Αθήνα για δύο μέρες, αλλά αυτός θα είναι στην Κύπρο μαζί με την Ρουμπίνη. Από τον Μιχαήλ ζητάει με μεγάλη επιμονή η Παυλίνα να παντρευτούν πριν γεννήσει. Με τον Μίλτο έρχονται όλο και πιο κοντά ο Σάββας, ενώ η Ρεγγίνα παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και αυτό είναι θετικό για τον Ανδρέα γιατί θα μετρήσει στην ποινή του. Το εξιτήριο της Ρεγγίνας κάνει τον Δημήτρη ευτυχισμένο ,αφού έχουν μεταξύ τους μια συμπάθεια....


​NCIS Πέμπτη 8-10-2015

11ος Κύκλος - Επεισόδιο 4
Η ομάδα ερευνά τον θάνατο μιας γυναίκας πεζοναύτη. Η έρευνα όμως τους φέρνει μπροστά σε μια αποκάλυψη: η συγκεκριμένη πεζοναύτης είχε πεθάνει πριν από μερικά χρόνια ενώ υπηρετούσε. Υποθέτουν πως το θύμα είχε πάρει την ταυτότητα της πεζοναύτη και με τα στοιχεία, που συγκεντρώνουν, ο Γκιμπς μαθαίνει πως η γυναίκα ήταν από το Αφγανιστάν και πως ο Μάικ Φρανκς την είχε φέρει λαθραία στις ΗΠΑ. Ο Ντάκι τους λέει πως ο τρόπος, που δολοφονήθηκε η γυναίκα, δείχνει έγκλημα τιμής. Ο Γκιμπς και ο Μακ Γκι ταξιδεύουν στο Αφγανιστάν για να εντοπίσουν το πρόσωπο, που διέρρευσε την αληθινή ταυτότητα της γυναίκας στον δολοφόνο της, ελπίζοντας πως θα σώσουν περισσότερες γυναίκες…


​HOUSE MD Πέμπτη 8-10-2015

3ος Κύκλος - Επεισόδιο 17
Μια διάσημη φωτογράφος παθαίνει εγκεφαλικό. Την κατάστασή της επιδεινώνει η προχωρημένη εγκυμοσύνη της. Ο Χάουζ και η υπόλοιπη ιατρική ομάδα αντιμετωπίζουν ένα μεγάλο ηθικό δίλημμα, αν θα πρέπει να επικεντρώσουν τις προσπάθειές τους στο να σώσουν τη μητέρα ή το αγέννητο παιδί της...


​ΗΡΑΚΛΗΣ (HERCULES) ΠΕΜΤΗ 8-10-2015

1ος Κύκλος - Επεισόδιο 9
Ο Ηρακλής καλείται από τη βασίλισσα Καμίλα να παραβρεθεί στην ετήσια γιορτή που οργανώνουν προς τιμή του θεού Διόνυσου. Όταν φτάνει εκεί ο Ηρακλής ανακαλύπτει πως ο αδελφός του βασιλιά έχει συνωμοτήσει μαζί με τον θεό Άρη για να αναλάβουν εκείνοι την εξουσία...


​ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ (KARAGUL)
1ος Κύκλος - Επεισόδιο 33
Η Εμπρού έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον Κεντάλ. Τούτη τη φορά ο Κεντάλ είναι αποφασισμένος να τη συνθλίψει. Την ώρα, που ο Κεντάλ προσπαθεί να την τρομοκρατήσει, ο Ρουζγκιάρ έχει μια νέα κρίση άσθματος. Ο Μπαράν προκειμένου να τον βοηθήσει έρχεται αντιμέτωπος με το θείο του. Ο Κεντάλ δεν θα ξεχάσει ποτέ την προδοσία του ανιψιού του. Η Ναρίν θεωρεί υπεύθυνη την Εμπρού για τη ρήξη, που δημιουργήθηκε στις σχέσεις του θείου με τον ανιψιό. Το μίσος, που νιώθει για την Εμπρού, γίνεται εντονότερο…
ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ (KARAGUL)
1ος Κύκλος - Επεισόδιο 34
Η Αντά μαθαίνει το μυστικό του Κεντάλ και το λέει στην Εμπρού. Η αποκάλυψη του μυστικού θα οδηγήσει την Εμπρού σε μια σειρά αποφάσεων και ενεργειών, που θα προκαλέσει σοβαρές ανατροπές στις σχέσεις όλων των προσώπων, που κατοικούν στο αρχοντικό. Ο Κεντάλ προσπαθεί αφ' ενός να φέρει πίσω την Εμινέ, που πήγε στο πατρικό της παίρνοντας μαζί της και τον Ασίμ, κι αφ' ετέρου ψάχνει τρόπο να ξεφορτωθεί το μωρό, που περιμένει η Σιμπέλ…


​Το βίντεο ξεκινάει λέγοντας «Ερχονται και θα αλλάξουν τα πάντα οι 1101 την Κυριακή 1 Νοεμβρίου», ενώ αφού παρουσιάζονται τα πρόσωπα αναφέρεται πως οι 1101 έρχονται «για να αλλάξουν τα πάντα στην κοινωνία, στην πληροφορία, στην ιστορία, στη δημοκρατία».Το βίντεο είναι γυρισμένο σε γκρι μεταλλικό χρώμα που θυμίζει ταινία απόβασης εξωγήινων ή επιστημονικής φαντασίας.Το μυστήριο από το βίντεο παραμένει με τον πρώην υπουργό Οικονομικών να ετοιμάζει την δική του... έκπληξη.Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Βαρουφάκης μαζί με συνεργάτες θα κάνουν εκπομπή στο thepressproject και σε αυτή αναφέρεται το βίντεο. Μια εκπομπή που δεν αποκλείεται εν συνεχεία να μετατραπεί και σε κίνημα με επικεφαλής τον ίδιο τον πρώην ΥΠΟΙΚ.
Τι δείχνει το βίντεο


​9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 21-22-23-24-25 mines epeisodia 9 mhnes

9 μήνες 21 επεισόδιο 9 mines epeisodia
Ο Μάνος έρχεται πολύ κοντά με τη Μαρίνα αφού έχουν μια στενή συνεργασία. Τη βοήθεια της Μαρίνας ζητάει ο Μάνος για να μπορέσει να βρει ένα σπίτι κι εκείνη του λέει ότι θα τον βοηθήσει.Ο ένας νιώθει μεγάλη έλξη για τον άλλον και αυτό δεν μπορεί να το νικήσει τίποτα. Η Άντρη λέει στον Κυριάκο να προσέχει γιατί η κόρη του έχει ερωτευτεί το Μάνο, ο Ανδρέας θα γίνει ο νέος διοικητής στο σώμα. Ο Μάριος ζηλεύει πάρα πολύ που θα έρθει ο Γεωργόπουλος. Στον Μάνο πάει ο Χρήστος και του λέει να μην ξεχνάει το στόχο του και να αποκαλύψει στην Έλσα ποιος πραγματικά είναι. Η Άννα πάει στην Αμαλία και της λέει ότι αμφιβάλλει για το αν το μωρό είναι του Άλκη. Ο Άλκης τσαντίζεται πάρα πολύ με αυτό που κάνει η μητέρα του και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πάει να πάρει την απόφαση να παντρευτεί κρυφά με την Κρίστη και εκείνη νιώθει τρελά ευτυχισμένη.

9 μήνες 22 επεισόδιο 9 mines epeisodia
Στον Ανδρέα πάει και δίνει εξηγήσεις η Δάφνη για το Νικ ότι έπεσε θύμα εκφοβισμού γιατί κάποιος πήγε στο νοσοκομείο και τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει αν δε σταμάταγε την έρευνα. Ο Άλκης ετοιμάζεται για το γάμο και ζητάει να τον βοηθήσει ο καλύτερος του φίλος ο Γρηγόρης και να γίνει κουμπάρος του. Η Κρίστη έχει πάει παρέα με την Έλσα να διαλέξουν φορέματα και τότε η Ελσα ζητάει από την Κρίστη να καλέσουν το Μάνο στο γάμο.Από την Μαρίνα ζητάει ο Μάνος να πάνε παρέα στα μαγαζιά για να μπορέσει να διαλέξει τα ρούχα της φωτογράφισης. Στον Πέτρο πάει ο Ανδρέας και του λέει ότι ενδιαφέρεται για τη Δάφνη και εκείνος τους ζητάει να μείνει μακριά της. Η Δάφνη πρέπει να φιλοξενήσει τον Νικ για να μπορέσει να τον προστατέψει. Τελικά η Μαρίνα βρήκε σπίτι για τον Μάνο και θα το διακοσμήσει με το δικό της γούστο.Ο πατέρας του Άλκη βρίσκει τον Γρηγόρη και τον εκβιάζει να του πει πότε θα γίνει ο γάμος του γιου του με την Κρίστη. Μεγάλο κίνδυνο θα βρεθεί η Δάφνη κατά τη διάρκεια μιας τρομερής επιχείρησης και ο Ανδρέας θα την σώσει και εκείνη την στιγμή θα της δώσει ένα φιλί ...

9 μήνες 23 επεισόδιο 9 mines epeisodia
Η Μαρίνα παίρνει τελικά την απόφαση να παραιτηθεί από τη δουλειά γιατί δεν μπορεί να διαχειριστεί τα συναισθήματα που νιώθει για τον Μάνο και αυτό θα τον φέρει αντιμέτωπο με το άγνωστο πρόσωπο της αδερφής της.Στην Μάρθα θα πάει ο Μάνος και θα την πει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που πήγε στην Κύπρο και η Μάρθα θα σοκαριστεί αλλά θα πάρει την απόφαση να τον βοηθήσει.Η Δάφνη ύστερα από το παθιασμένο φιλί που είχε με τον Ανδρέα έχει ενοχές. Για να μπορέσει να δώσει ένα τέλος σε αυτό παίρνει την απόφαση να τον καλέσει σε ένα δείπνο και να του δείξει ότι δεν είναι διαθέσιμη.Ανάμεσα στο Πέτρο και την Εύα θα ξεσπάσει ένας άγριος καβγάς και η Εύα θα τους θυμίσει το σκοτεινό παρελθόν που είχε και δεν μπορούν να ξεφύγουν απ' αυτό.Για τον γάμο της Κρίστης με τον Άλκη όλα είναι έτοιμα αλλά κανένας δεν έχει σκεφτεί τους γονείς του Άλκη που έχουνε σκεφτεί ένα απίστευτο σατανικό σχέδιο για να διαλύσουν το γάμο.

9 μήνες 24 επεισόδιο 9 mines epeisodia
Ο Μάριος έχει τσαντιστεί γιατί έμαθε για την πρόσκληση για φαγητό που έκανε η Δάφνη στον Ανδρέα και του λέει η Δάφνη ότι δεν έχει να φοβάται τίποτα. Η Κρίστη πάει σε γιατρό και της λέει να ξεκουράζεται γιατί η εγκυμοσύνη της είναι δύσκολη.Στην Μαρίνα προτείνει ο Κυριακός να φύγουν για ένα διήμερο αλλά εκείνη δεν θέλει και σαν δικαιολογία λέει για την δουλειά της.Ο Άλκης λέει στην Κρίστη μήπως θέλει να αναβάλουν το γάμο αλλά εκείνη αρνείται. Μεγάλη ανησυχία έχει η Εύα γιατί ο Ανδρέας μπήκε στη ζωή της Δάφνης.Στην Άννα στέλνει η Αμαλία ένα χρηματικό ποσό για να μπορέσει να τους αποπροσανατολίσει. Ο Ανδρέας παρέα με τη Δάφνη προσπαθούν να βρουν ένα στοιχείο σχετικά με την υπόθεση της τοκογλυφίας, αλλά δεν οδηγούνται πουθενά.Η Κρίστη κάνει μεγάλες προσπάθειες να ηρεμήσει την Έλσα σε σχέση με το Μάνο αλλά η Έλσα ονειρεύεται την στιγμή που θα γίνουν ζευγάρι. Στη Μαρίνα ένα κόσμημα χαρίζει ο Μάνος για να μπορέσει να την ευχαριστήσει για όλα αυτά που έκανε και η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους δυναμιτίζεται.

9 μήνες 25 επεισόδιο 9 mines epeisodia
Η Έλσα στο σπίτι του Μάνου νιώθει ενθουσιασμένη αλλά ο Μάνος νιώθει πολύ άβολα. Ένας άντρας που είναι θύμα κυκλώματος τοκογλυφίας πάει στη Δάφνη και της λέει ότι ο δικηγόρος του είναι ο Πέτρος.Ο πατέρας του Άλκη κάνει τα πάντα για να μπορέσει να εμποδίσει το γάμο του γιου του, χωρίς να το καταλάβουν ενώ η Αμαλία ανησυχεί πολύ.Η Έλσα λέει στον Μάνο να πάει και εκείνος στο γάμο της Κρίστη, εκείνος όμως δεν θέλει αλλά στο τέλος δέχεται. Η Δάφνη είναι παρά πολύ προβληματισμένη και λέει στον Ανδρέα, γιατί δεν της είπε ότι μίλησε με τον πατέρα της για την υπόθεση της τοκογλυφίας.Εκείνος είναι πολύ τσατισμένος και της μιλάει με πολύ αυστηρό τρόπο. Ο Γρηγόρης είναι πολύ ανήσυχος για τον βιαστικό Γάμο του Άλκη με την Κρίστη και του το λέει.Η Κάτια πάει άξαφνα στην Κύπρο και ζητάει από το Μάνο να την φιλοξενήσει!Ο Ανδρέας στο τραπέζι που κάνει η Δάφνη μονοπωλείται το ενδιαφέρον όλης της παρέας ,αλλά έχει να αντιμετωπίσει τη δυσπιστία του Μάριου ...

9-mines-21-22-23-24-25-26-27-28-29-30 
τα νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 26,27,28,29,30

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget