4/10/15


​ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 220-221-222-223-224 ROUA MAT EPISODIA


Ρουά ματ 220 ROUA MAT 16 Β' κύκλος
Mία φωτογραφία που θα κυκλοφορήσει και θα απεικονίζει την Ρουμπίνη και τον Πέτρο στα social media θα κάνει έξω φρενών την Ρουμπίνη. Ακριβώς την ίδια ώρα βλέπουμε και την Ιωάννα να πηγαίνει με έναν πολύ έξυπνο τρόπο να προσεγγίζει την Ρεγγίνα και να διεισδύει στη νέα προσωπική ζωή του Δημήτρη. Ακριβώς την ίδια ώρα βλέπουμε και τον Μάξιμο να είναι έτοιμος, ώστε να ανακοινώσει στον Δημήτρη το μεγάλο μυστικό που έχει μάθει από την μητέρα της Ρουμπίνης, όταν εκείνος την συνάντησε στη Μονεμβασιά. Έτσι λοιπόν άγνωστο είναι πόσο θα παίξει ρόλο αυτό το περιβόητο μεγάλο μυστικό στην σχέση του Μαξίμου αλλά και της Ρουμπίνης!

Ρουά ματ 221 ROUA MAT 17 Β' κύκλος
O Μάξιμος επιστρέφει από την Μονεμβασιά και θα έχει στις βαλίτσες του ένα πολύ συνταρακτικό μυστικό που έχει μάθει από την μητέρα της Ρουμπίνης, γεγονός που κάνει τον Μάξιμο να την αποφεύγει και να μένει μακριά της. Το μυστικό που έμαθε βλέπουμε ότι ο Μάξιμος θα πάει στο Δημήτρη και θα του το εμπιστευθεί. Ο Δημήτρης μαζί με τη Ρεγγίνα φαίνεται ότι θα έχουν ένα φλογερό πάθος και από τι φαίνεται ο ένας αγαπά τον άλλο. Ο Μάξιμος κάνει την Ρουμπίνη να νομίζει ότι δεν είναι στην Κύπρο και κάτι τέτοιο πιστεύει η Ρουμπίνη μέχρι τη στιγμή που θα καταλάβει ότι βρίσκεται στο σπίτι του. Έτσι λοιπόν η Ρουμπίνη θα καταλάβει ότι ο Μάξιμος κρύβεται από αυτήν και θα πάει πολύ γρήγορα ώστε να τον αντιμετωπίσει! Δυστυχώς όμως για εκείνη της επιφυλάσσει μία τεράστια έκπληξη.

Ρουά ματ 222 ROUA MAT 18 Β' κύκλος
Ο Μάξιμος ανακοινώνει στην Ρουμπίνη τον χωρισμό τους και σαν αιτιολογία θα χρησιμοποιήσει το δείπνο που έκανε η Ρουμπίνη μαζί με τον Πέτρο. Η Ρούλα θα ξεμπερδέψει πάρα πολύ γρήγορα μαζί με την Ιωάννα, αφού θα την φοβίσει με την δικαιολογία ότι θα πάει να φωνάξει τους δημοσιογράφους αλλά και την Αστυνομία. Η Ευδοκία θα δώσει την πληροφορία στην Ιωάννα ότι η περιβόητη Ευδοκία πηγαίνει στη φυλακή και βλέπει τον Ανδρέα. Έτσι λοιπόν στο τέλος αυτού του επεισοδίου θα δούμε και την Ρουμπίνη να καταφεύγει στον Πέτρο, ώστε να του ζητάει να πάει στο Μάξιμο και να του πει ότι δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα τους, γεγονός που ο Πέτρος αρνείται να το κάνει.

Ρουά ματ 223 ROUA MAT 19 Β' κύκλος
Ο Μάξιμος δείχνει ότι είναι ακόμα σκληρός και κρατάει μία σκληρή στάση απέναντι στην Ρουμπίνη και αρνείται να ξανά είναι ποτέ μαζί της. Η Ιωάννα που γνωρίζει ότι ο Αντρέας διατηρεί κάποιες επαφές με την Ευδοκία παρόλο που είναι μέσα στη φυλακή, θα πάει να τον αντιμετωπίσει, όπου και θα του ζητήσει εξηγήσεις. Η Παυλίνα δείχνει να είναι αναστατωμένη με την κατάσταση που βρίσκεται η Ρουμπίνη και δεν αντέχει άλλο και πηγαίνει και βρίσκει το Μάξιμο και τον ρωτάει τι πραγματικά έχει συμβεί. Ο Μάξιμος θα της ανακοινώσει ότι έχει βρει άλλη γυναίκα και δε γυρνάει πίσω με τίποτα. Ο Φίλιππος δείχνει να αλλάζει την στάση του και την διάθεση του μόλις η Νεφέλη πηγαίνει και του εκμυστηρεύεται κάτι.

Ρουά ματ 224 ROUA MAT 20 Β' κύκλος
Η Νεφέλη φαίνεται ότι θα ανακοινώσει στο Φίλιππο ότι τον αγαπάει πάρα πολύ αλλά πατέρας για εκείνη είναι μόνο ο Ανδρέας. Η Παυλίνα θα ανακοινώσει στην Ρουμπίνη αυτά που της είπε ο Μάξιμος, δηλαδή ότι έχει κάποια άλλη γυναίκα. Η Ευδοκία μαζί με τον Μιχαήλ από ότι φαίνεται θα έρθουν κοντά, αφού οι δύο τους φαίνεται ότι έχουμε άριστη συνεργασία και στο εργοστάσιο. Όμορφα το νέα και για τον Αντρέα αφού το δικαστήριο φαίνεται ότι είναι με το μέρος του , ο οποίος απελευθερώνεται και επιστρέφει πανηγυρικά στο σπίτι του. Η Ευδοκία θα πάει στον Ανδρέα και θα του βάλει το μαχαίρι στο λαιμό για τα χρήματα που της οφείλει . Ο Δημήτρης από τη φαίνεται θα πάει στην Ρεγγίνα και θα της κάνει πρόταση γάμου. Όταν μαθαίνει το συγκεκριμένο γεγονός η Ιωάννα θα καταρρεύσει στην κυριολεξία.

roua-mat-16-17-18-19-20-21-22-23-24-25
νέα επεισόδια της σειράς Ρουά ματ Επεισόδια 21-22-23-24-25 
Β' Κύκλος (225-226-227-228-229) Ρουά Ματ όλα τα επεισόδια


​ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17-18-19-20 kataigida episodia 16-17-18-19-20 Καταιγίδα επεισόδια 16,17,18,19,20


Καταιγίδα επεισόδιο 16 kataigida episodia
H Φαίη κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να καταφέρει και να αλλάξει γνώμη στον Παύλο αλλά στο τέλος εκείνος φαίνεται ότι θα της πει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που θέλει να αναχωρήσει από την Κύπρο. Τελικά ο λόγος που θέλει να φύγει είναι ότι έχει αφήσει τον ανεκπλήρωτο έρωτα που έχει προς το πρόσωπο της Ελπίδας. Παράλληλα η Μαριάννα γυρνά στο σπίτι παρέα με τον Γιώργο και τότε η Ελένη θα τον απειλήσει και του λέει ότι θα πάει κατευθείαν στην Αστυνομία!Η Ελπίδα θα πάει και θα εκμυστηρευτεί στην Μύρια ότι τελικά δεν έχει κάνει την έκτρωση και εκείνη της δίνει την συμβουλή να μην πάει να πει την αλήθεια στον Παύλο. Ο Αλέξης θα πάει και θα κάνει μια επίσκεψη στην Ζωή και θα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να της αλλάξει τη γνώμη και να αναβάλει το ταξίδι που έχει για την μακρινή Αυστραλία.Παράλληλα βλέπουμε ότι ο Ορέστης θα έχει μια κουβέντα παρέα με την Ιόλη, όπου και θα της ζητάει να του δώσει την βοήθεια της, ώστε να καταφέρει και να γυρίσει πίσω στην Κύπρο. Οι εξελίξεις τρέχουν αφού βλέπουμε και την Αντιγόνη να πηγαίνει και να ζητάει από τον Λευτέρη, όταν εκείνος επιστρέφει από το ταξίδι που έκανε στην Κωνσταντινούπολη να της εξηγήσει τι πραγματικά συμβαίνει. Η Έρικα θα πάει και θα συναντήσει τον Αντρέα, ώστε να κάνει μία συνέντευξη αλλά τελικά ο πραγματικός σκοπός που έχει είναι άλλος!

Καταιγίδα επεισόδιο 17 kataigida episodia
ο Ορέστης κάθεται και σχεδιάζει πως θα κάνει την επιστροφή του στην Κύπρο, αφού δίπλα του έχει την Ιόλη όπου και τον βοηθάει. Παράλληλα βλέπουμε και την Ελπίδα να κάνει ένα βήμα παραπάνω και θα πει στον Παύλο όλοι την πραγματική αλήθεια σχετικά με το παιδί που περιμένει δηλαδή ότι είναι δικό του. Παράλληλα βλέπουμε την Κατερίνα να παίρνει την απόφαση να κάνει το επιχειρηματικό βήμα και να πάει να αγοράσει το ξενοδοχείο του Ανδρέα, αλλά θα πάει και θα ζητήσει να είναι δίπλα της ο Λευτέρης για να την βοηθάει. Η Αντιγόνη πηγαίνει στην Μύρια και της ζητάει το λόγο που έχει αλλάξει τη στάση της και την συμπεριφορά της απέναντι στην Ελπίδα. Τελικά ο Αλέξης τα καταφέρνει και αλλάζει την γνώμη στη Ζωή και την πείθει να μην φύγει από την Κύπρο. Ο Ανδρέας δείχνει να είναι αναστατωμένος από τις έντονες πιέσεις που δέχεται, ώστε να πουλήσει την ξενοδοχειακή μονάδα σε ακόμα πιο χαμηλή τιμή, αφού αγνοεί ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις που έχει η γυναίκα του! Εδώ βλέπουμε μια μεγάλη εξέλιξη αφού ο Παύλος μαζί με την Ελπίδα θα έχουν μια συνάντηση και έρχονται αντιμέτωποι με τον Γιώργο, όπου και πρέπει να του εξηγήσουν όλη την αλήθεια σχετικά με την σχέση τους!

Καταιγίδα επεισόδιο 18 kataigida episodia
Ο Γιώργος θα αναστατωθεί όταν θα μάθει όλη την αλήθεια από τον Παύλο, δηλαδή ότι η Ελπίδα περιμένει το παιδί του και τότε βλέπουμε την Αντιγόνη να κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να πάει στην Μύρια και να την πείσει να της πει όλη την αλήθεια σχετικά με το μυστικό που ήταν η αιτία, ώστε να αναγκάσει την Ελπίδα να αναχωρήσει από την Κύπρο. Παράλληλα βλέπουμε και τον Πάρη να πηγαίνει στην Έρικα και της ζητάει μια χάρη δηλαδή να πάρει τον Μιχάλη πίσω στην εφημερίδα και εκείνη φαίνεται να το αρνείται. Τότε παίρνει και εκείνος θέση όπου και θα την εκβιάσει ότι θα αναχωρήσει και αυτός από την εφημερίδα. Έτσι λοιπόν ο Λευτέρης έχει μια συνάντηση μαζί με τον Ανδρέα και φαίνεται ότι αυτός θα προσφερθεί, ώστε να τον βοηθήσει στο πρόβλημα του δηλαδή να πάει να αγοράσει ο ίδιος το ξενοδοχείο.H Ελένη πηγαίνει στον Στέφανο, όπου και θα του ζητήσει εξηγήσεις για αυτά που πήγε και είπε στην μικρούλα. Η Φαίη θα καταφέρει και θα μάθει ποιος είναι τελικά ο αγοραστής φάντασμα που κρύβεται πίσω από την περιβόητη πώληση της ξενοδοχειακής μονάδας του Σταυριανού. Παράλληλα βλέπουμε ότι και η Ιόλη θα πάει και θα αποκαλύψει στον Γεράσιμο ότι ο Ορέστης έχει αναχωρήσει για την Κύπρο. Παράλληλα ο Πάρης θα πάει και θα ανακοινώσει στον Γιώργο ότι εκείνος ήταν που πήγε και σήκωσε το τηλέφωνο του Αλέξη εκείνη την περιβόητη νύχτα. Η παράσταση τελειώνει με την απόλυτη επιτυχία αλλά μια πολύ μεγάλη έκπληξη θα περιμένει τη Ζωή...

Καταιγίδα επεισόδιο 19 kataigida episodia
Ο Γεράσιμος εξαπολύει κάποιες κατηγορίες στην Ιόλη ότι εκείνη φταίει που ο Ορέστης θα επιστρέψει στην Κύπρο και είναι σχεδόν σίγουρος ότι οι συνέπειες από αυτό το γεγονός θα είναι πολύ άσχημες για όλους. Η Ζωή θα ανακοινώσει στον Πέτρο τι ήταν αυτό που έφταιγε και ήταν αδιάθετη στην παράσταση και όταν θα το ακούσει ο Πέτρος η αντίδραση του θα φέρει την Ζωή σε πάρα πολύ αμήχανη θέση. Ο Γιώργος θα έχει έναν άσχημο καβγά μαζί με τον πατέρα του και θα απαιτήσει να διώξει την Κατερίνα μέσα από το σπίτι, αλλά αυτός θα πάει και θα ζητήσει από την Κατερίνα εξηγήσεις καθώς έμαθε το γεγονός ότι πήγε στη Θεσσαλονίκη και βρήκε την Ελένη. Η Ελπίδα θα ανακοινώσει στον Παύλο όλη την πραγματική αλήθεια σχετικά με την σχέση που είχε μαζί με τον Ορέστη. Παράλληλα όμως την ίδια ώρα ο Ορέστης θα φτάσει στην έπαυλη και θα συναντήσει την Αντιγόνη.

Καταιγίδα επεισόδιο 20 kataigida episodia
Η Κατερίνα κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να καταφέρει να βρει έναν τρόπο για να έρθει ο Γιώργος με το μέρος της, ενώ την ίδια ώρα η Ελπίδα με τον Παύλο ονειρεύονται την καινούργια τους ζωή. Ο Ανδρέας θα δεχτεί την πρόταση που του έκανε ο Λευτέρης και παίρνουν την απόφαση να του δώσει την ξενοδοχειακή μονάδα, αλλά δεν γνωρίζει ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις που έχει ο Λευτέρης. Παράλληλα στην Κωνσταντινούπολη η Ιόλη κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να καταφέρει να ηρεμήσει τον Γεράσιμο αφού δεν ξέρει πραγματικά τι ακριβώς έχει συμβεί με την περιβόητη επιστροφή του Ορέστη στην Μεγαλόνησο. Η Έρικα θα πάει στο Μιχάλη και θα του ζητήσει να επιστρέψει πίσω στην εφημερίδα. Την ίδια ώρα βλέπουμε και τον Πάρη να πηγαίνει και να αποπροσανατολίζει τον Αλέξη, ώστε να καταφέρει το σκοπό του και να τον εκβιάζει. Ο Λευτέρης θα μάθει ποιος ήταν πίσω από το ατύχημα του Ορέστη!

Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς Καταιγίδα Επεισόδια 21-22-23-24-25
kataigida-epeisodio-16-17-18-19-20-21-22-23-24-25 ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ


​Χωρίς Εσένα επεισόδια 16-17-18-19-20 xwris esena episodia


Χωρίς Εσένα επεισόδιο 16 xwris esena episodia
η Άννα είναι έξω φρενών ύστερα από την φυγή του Μιχάλη και την παίρνει την απόφαση να βάλει σε δράση το Σχέδιο της και πάει να τον βρει στο εξοχικό παρέα με τη Μαρία! Παράλληλα την ίδια ώρα βλέπουμε και τον Μάρκο να παίρνει την απόφαση, ώστε να πάρει την υπόθεση στα χέρια του σχετικά με το βίντεο που πήγαν και ανέβασαν κάποιοι στο Ίντερνετ, ώστε να καταφέρουν και να τον μπλέξουν μαζί με την Νάντια. Την ίδια ώρα η πολύ πρόσχαρη και πάρα πολύ γοητευτική Έυα θα αποδειχθεί ότι είναι πάρα πολύ πιο χρήσιμη από τον Στάθη. Άσχημα τα νέα για τον Δημήτρη αφού η πειραματική θεραπεία που εφαρμόζει δεν φαίνεται ότι έχει τα αποτελέσματα που θέλει και δεν πάει καλά. Έτσι λοιπόν βλέπουμε ότι ο κλοιός του χρόνου στενεύει και άλλο γύρω από τον λαιμό του.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 17 xwris esena episodia
Θα γινει ένας έντονος καβγάς στο σχολείο και η Χριστίνα μαζί με τη Νάντια θα ξεφύγει από τον έλεγχο, με αποτέλεσμα η Χριστίνα να έχει ένα ατύχημα. Έτσι λοιπόν βλέπουμε η Χριστίνα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο και κάνει ότι περνά από το χέρι της, ώστε να ρίξει όλες τις κατηγορίες πάνω στην Νάντια. Φαίνεται ότι οι επιπτώσεις της αρρώστιας που έχει ο Δημήτρης δεν υποχωρούν και όλα αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να πάθει οξεία κρίση μπροστά στα έντρομα μάτια της Μαρίας. Αλλά βλέπουμε ότι ο Γιώργος κάνει ότι μπορεί ώστε να σταθεί δίπλα στον Στάθη ύστερα από τον χωρισμό που είχε μαζί με τη Λήδα και έτσι λοιπόν ύστερα από καιρό η σχέση ανάμεσα στον πατέρα και γιο αρχίζει να βελτιώνεται με ραγδαίους ρυθμούς.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 18 xwris esena episodia
Ο Στάθης είναι πολύ γοητευμένος Από την Εύα και γι αυτό και θα της πει να αναλάβει την πρωινή εκπομπή. Από τον αδερφό του ο Γιάννης θα μάθει ότι εξωσυζυγική σχέση δεν έχει μόνο η μητέρα του αλλά και ο Δημήτρης. Ο πατέρας του παθαίνει κρίση μπροστά στη Μαρία, εκείνη τη στιγμή που είναι έτοιμο να υπογραφεί το διαζύγιό τους και έτσι όλα θα ανατραπούν για ακόμα μια φορά.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 19 xwris esena episodia
Η Μαρία θα καταλάβει ότι ο Δημήτρης είναι άρρωστος. Η Εύα χωρίς να καταλάβει κάτι μπλέχτηκε σε ένα διπλό ταμπλό. Ο Γιώργος είναι πολύ μεθυσμένος και έτσι η Άντρη θα το εκμεταλλευτεί και θα τον παρασύρει σπίτι της. Για να μπορέσει η Μαρία να μάθει τι έχει ο Δημήτρης θα πλησιάσει την Λήδα. Τότε θα καταλάβει ότι ήξερε για την αρρώστια του Δημήτρη. Στο σχολείο τα παιδιά θα αρχίσουν να κατηγορούν την Νάντια ότι εκείνη έσπρωξε την Χριστίνα γιατί ήθελε να της κάνει κακό.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 20 xwris esena episodia
Πιο κοντά θα έρθει ο Δημήτρης μαζί με την Λήδα. Στο σπίτι της θα καλέσει η Άννα την Μαρία παρέα με τον Γιάννη, για να συζητήσουν το θέμα της Νάντιας και εκείνη θα πάνε χωρίς να γνωρίζουν ότι είναι η πρώην του Μιχάλη. Η Άντρη νομίζει ότι επειδή έκαναν έρωτα με τον Γιώργο ότι είναι πάλι μαζί και θα πάει να το πει αμέσως στην Εύα. Την αλήθεια που ξέρει κρύβει η Νάντια δηλαδή ότι γνώριζε ότι ο πατριός της ότι ήταν ο εραστής της μητέρας του, γιατί φοβάται πως αν το μάθει ο Γιάννης θα τον χάσει...

Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς Χωρίς Εσένα Επεισόδια 121-22-23-24-25
xwris-esena-16-17-18-19-20-21-22-23-24-25 ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

1

​στα διχτυα του πεπρωμενου επεισοδια kaderimin yazildigi gun  GREEK SUBS episodes sta dixtya toy peprwmenoy 72-73-74-75-76 ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ


Στα δίχτυα του πεπρωμένου  επεισόδιο 72  sta dixtya toy peprwmenoy
O Μακσοut κάθεται και σχεδιάζει το τελευταίο χτύπημα στην οικογένεια Γιορουκχάν, ενώ ο Καχραμάν συγκεντρώνεται, ώστε να καταφέρει και να μαζέψει τις αποτυχημένες επαγγελματικές κινήσεις του αδερφού του. Η Ντεφνέ θα παρακαλέσει την Κιγιμέτ να της δώσει πίσω το βίντεο που την δείχνει να μιλάει μαζί με τον Μακσούτ! Αυτό όμως που δεν έχουν υπολογίσει είναι ότι στο δωμάτιο βρίσκεται και η Σουκράν που θα τις ακούσει και θα το βρει πρώτη εκείνη.

Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 73 sta dixtya toy peprwmenoy
H Ντεφνέ μένει έκπληκτη όταν ο Ζιγιά θα πάρει το μέρος της και θα την υποστηρίξει ανοιχτά μπροστά στον Καχραμάν. Η Ελίφ δείχνει να είναι θλιμμένη από το γεγονός ότι θεωρεί τον Καχραμάν ότι πλέον την έχει ξεχάσει, αφού θα διαβάσει την κοινή συνέντευξη που είχε δώσει η Ντεφνέ μαζί με τον Καχραμάν. Έτσι λοιπόν ύστερα από αυτό που διάβασε παίρνει την βαριά απόφαση να δεχτεί την πρόταση που της έκανε ο Μακσούτ, αλλά με τον έναν και μοναδικό όρο; Αυτός όρος είναι να της παραδώσει τις μετοχές του ομίλου Γιορουκχάν!

Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 74 sta dixtya toy peprwmenoy
Η Ελίφ δείχνει να είναι αναστατωμένη όταν θα μάθει το νέο σχετικά με το γιο της ότι είναι άρρωστος και θα τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο! Ο Μακσούτ καταλαβαίνει την μεγάλη αγωνία που έχει η Ελίφ και της λέει να την πάει στο νοσοκομείο , ώστε να δουν μαζί το παιδί της. Η Ελίφ τελικά καταφέρνει να μείνει μόνη της μαζί με το παιδί της! Η Ντεφνέ όμως βρίσκεται σε μια τεράστια έκπληξη, όπου και θα την οδηγήσει να πάει γρήγορα στις φυλακές για να επισκεφθεί τον Ιμπραήμ!

Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 75 sta dixtya toy peprwmenoy
Η Ελίφ σκέφτεται την ώρα που θα καταφέρει να πάρει το παιδί της στην αγκαλιά της και τότε επεμβαίνει ο Μακσούτ και της υπόσχεται ότι θα κάνει το όνειρο της πραγματικότητα! Ο Καχραμάν γίνεται έξαλος που δεν τον έχουν ειδοποιήσει για την επίσκεψη της Σουλτάν. Έτσι λοιπόν θα ανακοινώσει σε όλους ότι θα πει την αλήθεια στον μικρό γιο του, για το ποια είναι η πραγματική μητέρα του! Η Ντεφνέ δείχνει να είναι απογοητευμένη με αυτή την υπόθεση!

Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 76 sta dixtya toy peprwmenoy
 Έτσι λοιπόν την ώρα που όλοι είναι έτοιμοι να κάνουν τις προετοιμασίες για την τελετή και την γιορτή που θα κάνουν προς τιμήν του Τοπράκ και της περιτομής που θα του κάνουν, η Ελίφ είναι θλιμμένη που δεν μπορεί και αυτή να παρευρεθεί δίπλα στο γιο της! Έτσι λοιπόν η Ντεφνέ θα μάθει ποιος βρίσκεται στην γειτονική τους έπαυλη και θα έρθει αντιμέτωπη και πρόσωπο με πρόσωπο μαζί με την Ελίφ. Μια τεράστια έκπληξη θα αφήσει άναυδο τον Καχραμάν την ημέρα της γιορτής....

sta-dixtya-toy-peprwmenoy-72-73-74-75-76-77-78-79-80-81 
τα νέα επεισόδια της σειράς Στα δίχτυα του πεπρωμένου 77-78-79-80-81

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget