30/9/15

Η κυρία Περιστέρη ανέφερε ότι βρέθηκε το μονόγραμμα του Αντίγονου του Μονόφθαλμου και του Ηφαιστίωνα. Επισήμανε ότι ο τύμβος έχει υποστεί πολυάριθμες λεηλασίες μέχρι τον καιρό των τελευταίων Μακεδόνων και υπογράμμισε ότι τα στοιχεία αποκαλύπτουν την ύπαρξη λατρευτικού χώρου εντός του μνημείου για μεγάλο ήρωα.
«Υπάρχουν τρεις επιγραφές που αποτελούν συμβόλαια έργου του ταφικού μνημείου. Οι επιγραφές γράφουν: "παρέλαβον" και έχουν το μονόγραμμα του Ηφαιστίωνα» είπε η Κατερίνα Περιστέρη, παρουσιάζοντας μία από τις επιγραφές. «Αυτό δηλώνει ότι πρόκειται για συμβόλαιο κατασκευής έργου και πλούσια εργολαβία» τόνισε.
Επίσης αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια των ανασκαφών βρέθηκαν νομίσματα σε καλή κατάσταση, όπως για παράδειγμα του Αλέξανδρου και του Κασσάνδρου. Ωστόσο σημείωσε ότι τα περισσότερα νομίσματα που βρέθηκαν είναι καμένα ή κατεστραμμένα.«Πέρα από την καταστροφή που έχει δεχθεί το μνημείο, έχει σημασία η μοναδικότητά του. Πρόκειται για ένα τεράστιο ταφικό συγκρότημα, με εξαιρετικά γλυπτά» είπε η Κατερίνα Περιστέρη.


​Μπρούσκο επεισόδιο 399 (επεισόδιο 12 Γ' Κύκλου)  mprousko epeisodio 399
Ακραίες και συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη μας σειρά μπρούσκο και σε αυτό το επεισόδιο, αφού το παιχνίδι μεταφέρεται στο σπίτι της Μάρθας που έχει καταφθάσει η Μελίνα σαν άγριο θηρίο όπου και θα απειλεί την Μάρθα. Δυστυχώς όμως η Μάρθα φαίνεται ότι και αυτή έχει τα δικά της σχέδια. Έτσι λοιπόν χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι άλλο βλέπουμε τους άντρες να μεταφέρουν το παιχνίδι και την αναζήτηση τους, ώστε να καταφέρουν να βρουν τον Ματθαίο στα νοσοκομεία της Λευκωσίας. Στο σπίτι φαίνεται ότι βρίσκεται και η γιαγιά όπου αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Ματθαίου και εκεί θα συναντήσει τον Σήφη μαζί με την Αναστασία, όπου και είναι αναγκασμένοι να αποκαλύψουν το περιβόητο ατύχημα που στοίχισε την εξαφάνιση του Ματθαίου και τότε η γιαγιά παθαίνει ένα μεγάλο σοκ. Στην Κρήτη φαίνεται ότι υπάρχουν και εκεί προβλήματα αφού η περιβόητη Χρυσάνθη λέει στον Παύλο Γιαννακάκη να διαλέξει ανάμεσα σε εκεινή και στο γιο του τον Σήφη. Παράλληλα βλέπουμε ότι η Κωνσταντίνα που έχει ένα μεγάλο καημό! Αυτός ο μεγάλος καημός είναι να καταφέρει να κλείσει το γραφείο τελετών που έχει ανοίξει δίπλα από το μαγαζί της. Ο Μανωλιός θα πάει και θα επισκεφθεί τον Διαμαντή στη φυλακή, ώστε να καταφέρει και να του δώσει κουράγιο και θάρρος, αλλά στο τέλος θα κάνει όλο γκάφες. Παράλληλα στο ξεκίνημα μιας καινούργιας συνεργασίας ανάμεσα στο Νικηφόρο στον Παύλο και στο Μαρόκο, ο Νικηφόρος θέλει να κάνει τραπέζι τόσο στους άνδρες, αλλά στην Δάφνη και στην Λουκία με αποτέλεσμα να βλέπουμε την Δάφνη να μεθάει και να δημιουργεί παρατράγουδα. Οι πολλές επαφές που έχει η Λουκία μαζί με τον Νικηφόρο θα εξάψουν την ζήλια που έχει η Ξένια, γεγονός που θα την φτάσουν σε παραλογισμό. Εν τω μεταξύ φαίνεται ότι κάποια καινούργια ευρήματα έχουν φτάσει στην Κύπρο για τη ζωή του Ματθαίου αλλά δεν φαίνεται ότι είναι και τόσο ευχάριστα!


​9 μήνες Επεισόδιο 8 Κύκλος 1ος ΤΕΤΑΡΤΗ 30-9-2015 ΒΙΝΤΕΟ

5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά 9 mhnes epeisodio 8 VIDEO
Η Αννα βρίσκει το τεστ εγκυμοσύνης και ζητάει εξηγήσεις από την Κρίστη. Εκείνη, μέσα στον πανικό της, λέει ψέματα πως το τεστ είναι της Ελσας. Η Δάφνη δηλώνει στον Μάριο πως θα πάψει να ψάχνει για τη μητέρα της κι εκείνος της δίνει τα κλειδιά του σπιτιού του και της προτείνει να μείνουν μαζί. Η Ελσα λέει ενθουσιασμένη στη Μαρίνα πως γνώρισε τον Μάνο, τον κωμικό που τόσο θαυμάζει. Η Αμαλία ανησυχεί πως ο Αλκης κυνηγάει ακόμη την Κρίστη. Ο Μάνος ζητάει από την Κάτια να του κανονίσει παραστάσεις για Κύπρο. Η Μαρίνα στέλνει την Αντρη στην Πάφο και ο Κυριάκος γίνεται έξαλλος μαζί της. Πάνω στον καβγά την χαστουκίζει και η Μαρίνα φεύγει από το σπίτι. Ο Μάνος περνάει αρκετό χρόνο με την Ελσα, προσπαθώντας να την γνωρίσει. Ο Αλκης προσπαθεί να πείσει την Κρίστη να κάνει έκτρωση.


​KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN E64 BOLUM GREEK SUBS ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ VIDEO

στα διχτυα του πεπρωμενου επεισοδια με ελληνικους υποτιτλους
6.40 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά
Το κακό προαίσθημα που είχε ο Καχραμάν επιβεβαιώνεται. Ο Τοπράκ είναι ανήσυχος και η Ελίφ άφαντη. Ο Ιμπραήμ τηλεφωνεί στην Ντεφνέ για να της πει τι έχει κάνει, ενώ η αστυνομία ενημερώνει την οικογένεια για το ατύχημα. Τα σωστικά συνεργεία φτάνουν στο σημείο του ατυχήματος αλλά το μόνο που βρίσκουν είναι ένα άδειο αυτοκίνητο.


​Μπρούσκο EPISODIO 391 VIDEO MPROUSKO 30-9-2015

9 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά ΒΙΝΤΕΟ
Η παρουσία μιας μυστηριώδους γυναίκας στο καφενείο κινεί την περιέργεια της Κωνσταντίνας και του Μανωλιού. Η εξομολόγηση της Δήμητρας πως είναι ερωτευμένη μ' άλλον άντρα ενοχλεί τον Νεκτάριο.Ο Διαμαντής προσπαθεί να σώσει τον Πάτροκλο πληρώνοντας το χρέος του στους Ματθαίους. Η Δάφνη επιχειρεί να προσεγγίσει τον Μάρκο.
BROUSKO 391 VIDEO


​HOUSE MD EPEISODIO 11 SEASON 3

3ος Κύκλος - Επεισόδιο 11
Ένας πυροσβέστης χάνει τις αισθήσεις του και εισάγεται στην κλινική. Ο άντρας υποφέρει από μόνιμα ρίγη και ο Χάουζ προσπαθεί να ανακαλύψει την αιτία. Εντωμεταξύ, η επικείμενη δίκη, που έχει να αντιμετωπίσει ο γιατρός Χάουζ, φαίνεται πως δεν απασχολεί μόνο τον ίδιο και τον κατήγορό του, τον Τρίτερ, αλλά και το υπόλοιπο ιατρικό προσωπικό...


​NCIS epeisodio 30-9-2015

9.10 μ.μ. STAR Αστυνομική σειρά 10ος Κύκλος Επεισόδιο 23
Η ομάδα NCIS βρίσκεται υπό καθεστώς έρευνας από το Υπουργείο Αμυνας καθώς αμφισβητείται η σωστή ανταπόκρισή τους στο θάνατο του Ελι Νταβίντ και της Τζάκι Βανς. Ο Γκιμπς κατηγορείται για απόκρυψη αποδεικτικών στοιχείων και παρεμπόδιση της δικαιοσύνης…


​Two and a half men ΤΕΤΑΡΤΗ 30-9-2015

epeisodio 9.50 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά
Ο Αλαν τα βρίσκει τελικά με τη Λίντσεϊ μόνο και μόνο για να τα… ξαναχαλάσουν, αφού ψάχνοντας για το νέο τους σπίτι, ο Αλαν παραδέχεται ότι καλύτερο σπίτι από αυτό του Γουόλντεν δεν μπορεί να υπάρχει γι' αυτόν. Στο μεταξύ, ο Γουόλντεν διαλύει τη σύντομη σχέση που του προέκυψε με την κ. ΜακΜάρτιν, όμως με τίποτα δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτά που θα ακολουθήσουν.


​Mαύρα μεσάνυχτα simerino epeisodio ΤΕΤΑΡΤΗ 30-9-2015

11.40 μ.μ. MEGA Κωμική σειρά
Η σχέση Λένας και Θράσου περνάει πλέον τη χειρότερη κρίση. Η οικογένεια κινδυνεύει να διαλυθεί. Η Αγγέλα τούς εγκαταλείπει γιατί δεν θέλει να πάρει το μέρος κανενός. Αντίθετα η σχέση Βασίλη-Τζίας αλλά και Πένυς-Νικόλα είναι και πάλι σε καλό δρόμο. Η Σιλβή οργανώνει, ερήμην του Θράσου φυσικά, σχέδιο δολοφονίας της Ευγενίας.


​H πολυκατοικία ΤΕΤΑΡΤΗ 30-9-2015

ΤΕΤΑΡΤΗ 30-9-2015
9.15 μ.μ. MEGA Κωμική σειρά
Η Πολυκατοικία «έχει βουίξει» με την παράνομη σχέση της Ελπίδας και του Θανάση. Η Ελπίδα θέλει να διώξει τον Αντρέα από το σπίτι, όταν εμφανίζεται ένας άγνωστος άντρας που ισχυρίζεται ότι είναι κι αυτός εραστής της Ελπίδας... Η Ελένη έχει καλέσει τους γονείς της σε δείπνο για να γνωρίσουν τον Μανώλη.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget