28/9/15


​9 μήνες επεισοδιο σημερινο Δευτερα 28-9-2015

5:50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά
Ο Μάνος ανακοινώνει στον Χρήστο πως βρήκε τη γυναίκα που γέννησε το παιδί του και ετοιμάζεται να φύγει για Κύπρο. Η Δάφνη προσπαθεί απεγνωσμένα να εντοπίσει τη μητέρα της, όσο κι αν η Μάρθα επιμένει πως είναι μάταιο. Η Μαρίνα αποκαλύπτει ότι βρήκε δουλειά στη φαρμακευτική εταιρεία της Εύας, γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στον Κυριάκο. Η έρευνα για την Eλενα δεν οδηγεί πουθενά και η Δάφνη απογοητεύεται πιο πολύ από ποτέ. Η Κρίστη υποψιάζεται ότι είναι έγκυος και ζητάει από την Eλσα να κάνουν μαζί το τεστ εγκυμοσύνης, γιατί φοβάται. Ο Πέτρος και η Δάφνη μαλώνουν για το θέμα της μητέρας της. Η Eλσα ζητάει από την Aντρη να σταματήσει να στενοχωρεί τη Μαρίνα και να την αφήσει να χαρεί τη νέα της δουλειά. Ο Μάνος φτάνει στη Λευκωσία, ενώ η Κάτια ζητάει εξηγήσεις από τον Χρήστο γι' αυτό το ξαφνικό ταξίδι.


​Grey's anatomy Δευτερα 28-9-2015
11.45 μ.μ. ANT1 Ιατρική σειρά
Το νοσοκομείο είναι γεμάτο από ασθενείς μετά από έκρηξη σε ένα βυτίο φυσικού αερίου. Ο Οουεν συμπάσχει με ένα αγόρι οι δύο γονείς του οποίου τραυματίστηκαν στο ατύχημα. Η Μέρεντιθ δείχνει προσωπικό ενδιαφέρον για την περίπτωση ενός αγοριού του οποίου η μητέρα ισχυρίζεται ότι είναι πιο άρρωστο από ό, τι δείχνουν οι εξετάσεις του.


​HOUSE
3ος Κύκλος - Επεισόδιο 09
Ο Χάουζ αναλαμβάνει την περίπτωση ενός νεαρού κοριτσιού το οποίο πάσχει από παγκρεατίτιδα. Ο γιατρός αναγκάζεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη όταν οι χωρισμένοι γονείς τους κοριτσιού δεν συμφωνούν για την θεραπεία που πρέπει να ακολουθήσει. Ο δικαστής δίνει προσωρινά την επιμέλεια του παιδιού στην Κάντι. Από την άλλη ο Τρίτερ συνεχίζει τον βρώμικο πόλεμο κατά του Χάουζ...


​Μπρούσκο simerino episodio 28-9-2015

9 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Ο Σήφης δυσκολεύεται να πείσει τον Αχιλλέα και τη Μελίνα ότι πράγματι κινδυνεύουν οι ζωές τους από έναν άγνωστο εχθρό, ενώ συγχρόνως οι άντρες του Απέργη, τους παρακολουθούν συνεχώς έτοιμοι να εκτελέσουν εντολές. Θέλοντας να διεκδικήσει ξανά τη Δήμητρα, ο Νεκτάριος ετοιμάζεται να πάει στη Φλωρεντία να τη συναντήσει, αγνοώντας πως ο Πάτροκλος είναι ήδη εκεί κρυφά απ' όλους. Η Χρυσάνθη ενοχλείται όταν μαθαίνει απ' τη Λουκία πως απέκτησε παιδί με τον Παύλο. Παρότι ορίζουν με τον Ματθαίο την ημερομηνία του γάμου τους, η ζήλια ωθεί την Αναστασία να φέρεται εχθρικά στην Ολγα. Παράλληλα, στην προσπάθειά του ο Διαμαντής να στρέψει την ανιψιά του ενάντια στον πατέρα της, την πληροφορεί πως η γυναίκα που στάθηκε αφορμή να διαλυθεί το σπίτι τους, επέστρεψε και πάλι στο νησί.


​ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ (KARAGUL)
1ος Κύκλος - Επεισόδιο 17-18
Ο Μπαράν βρίσκει λιπόθυμη την Αντά και μαζί με τον Φιράτ τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Η Εμπρού, μαθαίνοντας τι συνέβη στην κόρη της, απογοητεύεται και νιώθει μεγάλη θλίψη. Ωστόσο, δέχεται μια εντελώς απρόσμενη συμπεριφορά από την Καντριγιέ. Η Αϊσέ έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση εξαιτίας του ότι ο Μπαράν εξαφάνισε τα έγγραφα της για το ταξίδι…
Η Σιμπέλ, που αναγκάζεται να μείνει στο Χαλφέτι, δοκιμάζει για άλλη μια φορά να δηλώσει υποταγή στον Κεντάλ. Η Μελέκ ικετεύει τους χωροφύλακες. Τελικά ο Ρετζέπ γυρίζει πίσω και συνεχίζουν να μάχονται για την αγάπη τους. Η Εμπρού πηγαίνει την κόρη της για εξετάσεις στο νοσοκομείο και εκεί μαθαίνει μια αλήθεια, που θα δώσει μεγάλη έκταση στα γεγονότα…


​Μην αρχίζεις τη μουρμούρα episodio 28-9-2015

9 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά
Ενας καινούργιος φούρνος ανοίγει κάτω απ' το σπίτι των παιδιών κι οι μυρωδιές απ' το ανοιχτό μπαλκόνι ξετρελαίνουν τη Βάσω. Ο Χάρης, καθώς η Βάσω ποτέ δεν έχει δείξει τέτοιο ενδιαφέρον για τα δικά του γλυκά, ενοχλείται. Ο Μηνάς προσπαθεί να κρύψει από τη Βούλα πόσο τον έχει συγκινήσει μια ιστορία που έμαθε στο καφενείο.


​MONTERNA OIKOGENEIA SIMERA 28-9-2015.H Φαίη όπου παίρνει την απόφαση να πάει και να αλλάξει ρόλους με τον Φίλιππο και αυτή θέλει να γίνει η αστεία μέσα στην οικογένεια αλλά και ο Φίλιππος να γίνει ο αυστηρός πατέρας όπου και θα μαλώνει τα παιδιά. Τα παιδιά μη γνωρίζοντας τι τα περιμένει, θα είναι εντελώς απροετοίμαστα,γι αυτή την ξαφνική αλλαγή ειδικά τα κορίτσια που γνωρίζουν το σκληρό πρόσωπο που έχει ο Φίλιππος. Ακριβώς την ίδια ώρα η Κάρμεν μαζί με τον Τάκη είναι έτοιμη να πάνε να γιορτάσουν, την γιορτή που έχει ο Ντιέγκο, αλλά πρώτα πρέπει να βρουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Βλέπουμε τον Δημήτρη όπου και έχει αρχίσει να ετοιμάζεται για την συναυλία που περίμενε εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά δυστυχώς δεν έχει διαπιστώσει μέχρι στιγμής ότι ο Λάμπρος είναι πάρα πολύ άρρωστος και πρέπει να κάτσει σπίτι ώστε να τον φροντίσει.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget