20/9/15


​KATAIGIDA EPEISODIA 1-2-3-4-5-6-7-8 VIDEO ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ SIGMATV
«Αυτή η αγάπη περνάει, σαν καταιγίδα ξεσπάει, λάσπη ν' αφήσει και φως, αυτή η αγάπη λυγάει, το χρόνο τον σταματάει, ν' ανθίσει ο κόσμος αλλιώς» γράφει ο Σταύρος Σταύρου και ερμηνεύουν η Γλυκερία με το Σταύρο Σιόλα με το δικό τους μοναδικό τρόπο.
Η Γλυκερία και ο Σταύρος Σιόλας ερμηνεύουν το τραγούδι της νέας σειράς του ΣΙΓΜΑ «Καταιγίδα». Η σύνθεση του τραγουδιού ανήκει επίσης στον τραγουδοποιό Σταύρο Σιόλα, ενώ τους στίχους υπογράφει ο Κύπριος στιχουργός Σταύρος Σταύρου. Είναι η πρώτη φορά που η Γλυκερία συνεργάζεται με τους δύο ξεχωριστούς δημιουργούς. Η σειρά «Καταιγίδα» θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14/9 στις 21:20 και θα μεταδίδεται καθημερινά την ίδια ώρα.

Καταιγίδα – Επεισόδιο 1
Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται στην Ρώμη το 2013. Εκεί βρίσκεται η Ελπίδα όπου εκπροσωπεί την Ελλάδα και ο Παύλος εκπροσωπεί την Κύπρο σε ένα πανευρωπαϊκό συνέδριο διαφημιστών. Οι δύο τους θα συναντηθούν και αυτή η συνάντηση θα αλλάξει τα πάντα. Στην Κύπρο βρίσκεται ο Ορέστης το αγόρι της Ελπίδας όπου και εκείνος έχει μια αναπάντεχη συνάντηση με μια πρώην αγαπημένη του την Ζωή και το παρελθόν του θα ξυπνήσει. Την επόμενη μέρα ο Παύλος θα επιστρέψει πίσω στο νησί και θα πάει να φάει με τους κολλητούς του τον Γιώργο και τον Ορέστη. Ο Ορέστης θα τους γνωρίσει την καινούργια του αγαπημένη την Ελπίδα.Τώρα βρισκόμαστε στην Κύπρο το 2015 όπου Αλέξης ο τέταρτος φίλος της παρέας επιστρέφει από τις σπουδές του και στην έπαυλη του πατέρα του, του Λευτέρη έχει ετοιμαστεί μια πολύ μεγάλη δεξίωση για το γιο του.Οι φίλοι του έχουν ετοιμάσει κι εκείνη ένα πάρτι έκπληξη σε ένα παραλιακό μαγαζί. Θα πάνε όλοι εκεί εκτός από τον Ορέστη, ο οποίος θα πάει να συναντήσει την Ζωή. Όλοι τον περιμένουν στο μαγαζί αλλά για κακή του τύχη στην επιστροφή του θα πάει ένα φορτηγό και θα του κλείσει τον δρόμο με την μηχανή που οδηγεί. Όλοι παρέα βρίσκεται στο νοσοκομείο που ο Ορέστης είναι πολλές ώρες στο χειρουργείο. Εκεί στο νοσοκομείο πάει και η Ζωή. Πως θα αντιδράσει η Ελπίδα όταν θα μάθει ότι ο Ορέστης έχει συναντήσει την Ζωή;

Καταιγίδα – Επεισόδιο 2
Η αστυνόμος ενημερώνει τον Λευτέρη Διάκο για το ατύχημα. Σοκαρισμένοι είναι ο Αλέξης κι ο Γιώργος όταν θα μάθουν πως ο Παύλος έδωσε τη μηχανή του στον Ορέστη. Έναν έντονο καβγά έχουν όλοι, αφού μαθαίνουν από τον γιατρό ότι μετά από 24 ώρες θα δουν αν θα ζήσει.Οι τρεις φίλοι τότε κάνουν μια περίεργη συμφωνία στο να ζήσουν και αυτή την επόμενη μέρα σαν να είναι η τελευταία τους… Ο Γιώργος πάει στην Θεσσαλονίκη αφού η Ελένη που είναι η τελευταία του σχέση τον είχε εγκαταλείψει πριν τέσσερα χρόνια και είχε πάει εκεί. Ο αστυνόμος έχει πάει στην έπαυλη του Διάκου και του λέει ότι υπάρχουν κάποιες ενδείξεις το ατύχημα να ήταν στημένο. Μετά από μια πολύ κουραστική μέρα ο Αλέξης πάει στο Πάρη που είναι ομοφυλόφιλος δημοσιογράφος να κάνει κάνουν παρέα στο διαμέρισμα του. Ο Αλέξης το δικό του τελευταίο εικοσιτετράωρα θέλει να το περάσει με τον Πάρη ερωτικά. Ο Παύλος πηγαίνει στο λόφο όπου πάνε συχνά όλοι μαζί οι παρέα και θα συναντήσει την Ελπίδα μετά από μια έντονη συζήτηση θα κάνουν έρωτα…

Καταιγίδα – Επεισόδιο 3
Οι τρεις φίλοι τις επόμενες ώρες θα έχουν να αντιμετωπίσουν όλα τα πράγματα που έκαναν. Ο Ορέστης δυστυχώς θα πεθάνει κι όλοι θα έρθουν πάλι στη πραγματικότητα. Η Ελπίδα κάνει μεγάλες προσπάθειες για να θάψει τα συναισθήματά της και ο Παύλος ύστερα από το προηγούμενο βράδυ προσπαθεί και πάλι να διεκδικεί τον έρωτά του. Τον Παύλο δεν τον σταματάει τίποτα ούτε και ο θάνατος του κολλητού του. Το ατύχημα που είχε ο Ορέστης διαδίδεται ότι ήταν ένα μέρος σχεδίου εκδίκησης και ο Λευτέρης είναι σίγουρος ότι αυτό το έστησε ο Ανδρέας ο πρώην κολλητός του και πατέρας του Γιώργου και πάνε να το συλλάβουν.

Καταιγίδα – Επεισόδιο 4
Είναι γεγονός πλέον ότι έχει φτάσει η ημέρα της κηδείας. Πλέον όλοι παρευρίσκονται εκεί, ώστε να αποχαιρετήσουν τον καλό τους Ορέστη. Εκεί έχει πάει μέχρι και η Ζωή, όπου κάποιοι από εκεί πέρα την θεωρούν ότι αυτή φταίει για το ατύχημα. Εκεί βλέπουμε ότι η Ελπίδα θα κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να μπορέσει να την διώξει. Παράλληλα βλέπουμε ότι και ο Ανδρέας είναι ακόμα στον αστυνομικό σταθμό. Δύσκολες όμως είναι οι στιγμές και για τον Παύλο, όπου κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να καταφέρει να φέρει σε έλεγχο τα δυνατά συναισθήματα που έχει για την Ελπίδα αλλά και να καταλαγιάσει τον αμέτρητο πόνο που έχει από τον χαμό του καλύτερου του φίλου.Παράλληλα θα δούμε και τον Αλέξη να τον πιέζει ο Πάρης, ώστε να του πει τι ήταν εκείνο που έζησαν οι δυο τους! Ο Αλέξης του λέει ότι η εμπειρία που του έζησαν δεν ήταν κάτι που του άρεσε και πάρα πολύ. Η Ελπίδα δείχνει να είναι αποφασισμένη ώστε να πάει και να τα πει όλα στην οικογένεια. Τότε την βλέπουμε ότι θα φύγει για την Αθήνα!

Καταιγίδα – Επεισόδιο 5
Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε την Ζωή να έχει πάει στο νοσοκομείο ύστερα από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, ενώ παράλληλα η Ελπίδα πηγαίνει στην οικογένεια του Ορέστη και λέει ότι έχει πάρει την απόφαση ώστε να σηκωθεί και να φύγει και να πάει στην Αθήνα ύστερα από τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο αγαπημένος της. Ο Παύλος δείχνει να είναι αναστατωμένος, αφού έχει μάθει τις προθέσεις της Ελπίδας και κάνει ότι μπορεί ώστε να εντοπίσει και να την σταματήσει, αλλά δυστυχώς για αυτόν η Ελπίδα ήδη έχει φτάσει στο νοσοκομείο. Εδώ θα δούμε ότι η Κατερίνα θα μάθει το νέο σχετικά με τον Ανδρέα ότι οι αρχές τον έχουν καλέσει να δώσει κατάθεση και να πει όσα γνωρίζει σχετικά με τον θάνατο που βρήκε ο Ορέστης. Την ίδια ώρα βλέπουμε ότι η Ελένη κάθεται και σχεδιάζει τον τρόπο όπου και θα πάει να παρουσιάσει τον κολλητό της τον Στέφανο σαν να είναι ο άντρας της, ώστε να καταφέρει και να γλιτώσει από την υπόθεση με τον Γιώργο. Εδώ βλέπουμε ότι τα πράγματα αρχίζουν και ζορίζουν αφού η ξαφνική ζαλάδα που νιώθει η Μύρια φαίνεται ότι αλλάζει τα δεδομένα!

Καταιγίδα – Επεισόδιο 6
Ο Παύλος φαίνεται ότι κάνει ότι μπορεί ώστε να μεταπείσει την Ελπίδα από το να φύγει οριστικά για την Αθήνα ,αλλά απ' ότι φαίνεται η Ελπίδα δεν το μετανιώνει καθόλου και επιμένει στην απόφαση της. Ενώ θα δούμε και την Αντιγόνη να δείχνει να είναι πάρα πολύ θλιμμένη παρ όλες τις προσπάθειες που προσπαθεί και κάνει η Μύριας. Εδώ βλέπουμε ότι και η Φαίη δείχνει να είναι πάρα πολύ εξοργισμένη όταν θα μάθει το νέο σχετικά με την Ελπίδα και την απόφαση που πήρε ώστε να φύγει για την Αθήνα. Ο Ανδρέας δείχνει να είναι αποφασισμένος, ώστε να πάει στην οικογένεια του και να τους μιλήσει και να κάνει ότι μπορεί ώστε να καταφέρει να τους προστατέψει.Αλλά την ίδια ώρα θα δούμε ότι για ακόμα μία φορά έρχεται αντιμέτωπος με το πολύ σκληρό παρελθόν του. Έτσι λοιπόν ο Αλέξης θα έχει μία συνάντηση μαζί με τον Πάρη και εκεί θα του πει ότι αυτό που έγινε μεταξύ τους δεν ήταν κάτι που το ήθελε και έκανε λάθος και ότι από δω και πέρα θέλει να συνεχίσει και να είναι δύο καλοί φίλοι. Ο Πάρης δείχνει να εξοργίζεται με τα λεγόμενα του Αλέξη και δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος ώστε να καταλάβει. Ο Λευτέρης με διάφορα τεχνάσματα φαίνεται ότι θέλει να ζητήσει από την Φαίη να σταματήσει την διαδικασία πώλησης που έχει ξεκινήσει για το ξενοδοχείο του Ανδρέα.Παράλληλα θα δούμε και τον Στέφανο να πηγαίνει και να δίνει πλαστά πιστοποιητικά γάμου στην Ελένη.Παράλληλα βλέπουμε και την Ιόλη να δείχνει αναστατωμένη σχετικά με τον Γεράσιμο όταν εκείνος θα της αποκαλύψει ότι δεν μπορεί να αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη.

Καταιγίδα – Επεισόδιο 7
Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε την Ελπίδα να καταφέρνει και να αποκαλύπτει τα πραγματικά σχέδια που έχει σχετικά με την οικογένεια του Διάκου. Παράλληλα βλέπουμε και τον Παύλο να ανακαλύπτει ότι τελικά η Ελπίδα δεν έχει φύγει για την Κύπρο. Ο Γιώργος δείχνει να είναι αποφασισμένος, ώστε να αποκαλύψει στον Αλέξη όλη την αλήθεια σχετικά με τον φόνο που έγινε με τον πατέρα του Παύλου.Ο Ανδρέας θα πάει και θα εκμυστηρευθεί στην Αλίκη τα παράπονα που έχει για την Κατερίνα αλλά και τους μεγάλους φόβους που έχει σχετικά με την οικονομική καταστροφή. Παράλληλα βλέπουμε και την Ιόλη να έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι η υπόθεση που πήγε και ανέλαβε σχετικά με την Κωνσταντινούπολη είναι πάρα μα πάρα πολύ επικίνδυνη και έτσι θα την δούμε να παίρνουν την απόφαση, ώστε να κάτσει και να σταθεί στο πλευρό του παππού της. Η Μύρια δείχνει να είναι αναστατωμένη από την ξαφνική αδιαθεσία που είχε η Αντιγόνη. Η υγεία της δείχνει να είναι σε ευαίσθητο σημείο και οι επιπτώσεις που θα έχει είναι άμεσες και γρήγορες. Έτσι λοιπόν θα δούμε και τον Παύλο να πηγαίνει και να αποκαλύπτει στην Φαίη το μυστικό που είχε εδώ και δύο χρόνια και προσπαθούσε να το κρύψει.

Καταιγίδα – Επεισόδιο 8
Τρομερές και σε αυτό το επεισόδιο είναι οι εξελίξεις αφού βλέπουμε την Ελπίδα να βρίσκει τον Αλέξη και να έχουν έναν έντονο διάλογο μεταξύ τους και θα του ζητήσει το λόγο σχετικά με το φυλαχτό του Ορέστη, όπου το είχε στα χέρια της η Ζωή. Παράλληλα βλέπουμε και την Φαίη να δείχνει να είναι αναστατωμένη και προσπαθεί να αποτρέψει με όποιον τρόπο περνά από το χέρι της τον Παύλο από το να πάει στην Ελπίδα και να της εκδηλώσει τα συναισθήματα του.Έτσι λοιπόν ο Παύλος θα την ηρεμήσει και της λέει ότι δεν θα το προχωρήσει το θέμα αλλά στο βάθος στις κρύβει την πραγματική της αλήθεια.Ο Ανδρέας προσπαθεί με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί, ώστε να καταφέρει να σταματήσει τον οικονομικό έλεγχο που θα κάνουν στην εταιρεία. Ο Γιώργος μαθαίνει το μεγάλο νέο ότι η Αστυνομία πήγε και συνέλαβε τον οδηγό που δημιούργησε το ατύχημα του Ορέστη και έτσι ο Γιώργος πήρε την απόφαση ώστε να πάει να τον συναντήσει! Έτσι λοιπόν η συνάντηση που θα έχει ο Παύλος παρέα με την Ελπίδα φαίνεται ότι θα έχει άμεσες επιπτώσεις στην Φαίη, αφού θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση και ίσως να βρεθεί αντιμέτωπη με την ίδια της την ζωή!

Καταιγίδα επομενο Επεισόδιο 9-10-11-12-13


​Πρωταγωνιστές: Αλέξανδρος Σταύρου, Νίκος Γαλανός, Υρώ Λούπη, Άννα Αδριανού, Ευγενία Σαμαρά, Μαριάννα Καυκαρίδου, Μαρία Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Λάγκος, Πάνος Μακρής, Αντωνία Χαραλάμπους, Κύνθια Παυλίδου, Κρίστοφερ Γκρέκο, Δημήτρης Παπαδάκης, Νιόβη Σπυριδάκη, Ιωάννα Σιαφκάλη
Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος, Γιάννης Σπιρώνης
9 MHNEΣ… Τόσο θέλει μια ζωή να έρθει στον κόσμο... Τόσο θέλουν και οι ηρωίδες της σειράς για να αλλάξουν ή να κερδίσουν τη ζωή τους. Κοινό τους στοιχείο η μητρότητα… στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον…
9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 οι περιληψεις των επεισοδιων
9 Μήνες Επεισόδιο 1
Η Δάφνη, αστυνομικός της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος, πετυχαίνει την πρώτη της σύλληψη ως επικεφαλής της ομάδας. Ο Πέτρος την καμαρώνει αλλά κάπου μέσα του ανησυχεί με την επιμονή της να εντοπίσει την πραγματική της μητέρα, την Έλενα. Η Μαρίνα και ο Κυριάκος καυγαδίζουν με αφορμή την Άντρη. Ο Μάνος ταλαιπωρείται από εμετούς και η Κάτια ανησυχεί για την υγεία του. Η Εύα οργανώνει γιορτή για τα γενέθλια της Δάφνης. Η Κρίστη φοβάται ότι οι γονείς της θα χωρίσουν και η Έλσα την παρηγορεί. Η Άννα ζητάει από τον Φάνη να φύγει από το σπίτι. Ο Μάριος κάνει έκπληξη στη Δάφνη και για μια ακόμη φορά της δείχνει την αγάπη του. Ο γιατρός προτείνει στον Μάνο να κάνει κάποιες εξετάσεις, αλλά εκείνος επιμένει να προχωρήσει με την παράσταση. Η Δάφνη επισκέπτεται τη Μάρθα και της εκφράζει τη στεναχώρια της για την εγκατάλειψη της μητέρας της. Ο Άλκης και η Κρίστη περνάνε τρυφερές στιγμές όταν ξαφνικά τους βλέπει η μητέρα του. Γυρίζει σπίτι άρων άρων, για να βρει την Άννα να πετάει τα ρούχα του Φάνη από το μπαλκόνι. Ο Μάνος λιποθυμάει μετά το τέλος της παράστασης, ενώ η Δάφνη δέχεται ένα πολύ περίεργο μήνυμα…

9 Μήνες Επεισόδιο 2
Ο Μάνος μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ η Κάτια είναι συνεχώς δίπλα του. Η Άννα και ο Φάνης ψάχνουν την Κρίστη, η οποία έχει βρει καταφύγιο στην αγκαλιά του Άλκη. Η Δάφνη προσπαθεί να εντοπίσει ποιός της έστειλε το μήνυμα, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Μαρίνα ξεσπάει και ζητάει από τον Κυριάκο να μιλήσει στη μητέρα του. Ο Φάνης ζητάει δανεικά από τον Πέτρο, αλλά εκείνος τον διώχνει. Η Μαρίνα ρίχνει νερό στο κρασί της και προσπαθεί να προσεγγίσει την Άντρη. Ο Χρήστος ενημερώνει τον Μάνο πως πάσχει από κίρρωση του ήπατος και θα χρειαστεί μεταμόσχευση. Ο Μάνος αποφασίζει να το κρύψει από την Κάτια. Ο Φάνης εξηγεί στην Κρίστη πως θα χωρίσουν με την Άννα, χωρίς να δίνει σημασία στους συνεχείς εμετούς της μικρής. Η Έλσα έχει ενθουσιαστεί με τον Μάνο και βλέπει συνέχεια βιντεάκια του στο διαδίκτυο. Η Εύα δίνει κάποια λεφτά στην Άννα για τα έξοδα της οικογένειας, κρυφά από τον Πέτρο. Ο Μάριος οργανώνει ένα ρομαντικό γεύμα για τη Δάφνη και αποφασίζει να της κάνει πρόταση γάμου. Η Δάφνη ξαφνιάζεται και του ζητάει χρόνο…

9 Μήνες Επεισόδιο 3
Η είδηση ότι θα χρειαστεί μεταμόσχευση, βρίσκει τον Μάνο σε απόγνωση, καθώς η πιθανότητα να βρεθεί συμβατός δότης είναι σχεδόν απίθανη. Ο Χρήστος του θυμίζει πως στα νιάτα του είχε γίνει δότης σπέρματος, βάζοντάς του την ιδέα να ψάξει μήπως υπάρχει κάπου ένα δικό του παιδί. Η Δάφνη προσπαθεί να ταυτοποιήσει τη φωτογραφία της Έλενας, και βρίσκεται μπροστά στην ανακάλυψη μιας γυναίκας που μπορεί να είναι η μητέρα της. Η Μαρίνα, εγκλωβισμένη στη «φυλακή» του σπιτιού της και την καταπίεση της Άντρης, αποφασίζει να βρει δουλειά, χωρίς να φαντάζεται τις αντιδράσεις που θα προκαλέσει. Ο χωρισμός της Άννας από τον Φάνη κάνει την Κρίστη να επιρρίπτει τις ευθύνες στη μητέρα της. Μία δυσάρεστη σχέση αναπτύσσεται πλέον ανάμεσά τους, γεγονός που κάνει την Κρίση να στηριχτεί ακόμα περισσότερο στον Άλκη, χωρίς να ξέρει πως οι γονείς του σκέφτονται να τον στείλουν στο εξωτερικό, ως ύστατη λύση για να τους χωρίσουν. Η Μάρθα επισκέπτεται κρυφά τον Πέτρο, σε μια προσπάθειά της να μάθει το μυστικό που κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της Έλενας…

9 Μήνες Επεισόδιο 4
Ο Μάνος ενθουσιάζεται από την πιθανότητα να έχει γίνει πατέρας μέσω της τράπεζας σπέρματος, αλλά ο Χρήστος τον προσγειώνει λέγοντάς του ότι αυτά τα στοιχεία δεν πρόκειται να τα βρει ποτέ. Η ομιλία του Αντρέα στο τμήμα της Δάφνης ιντριγκάρει την ομάδα, μα πιο πολύ από όλους ενθουσιάζει την ίδια τη Δάφνη. Η Έλσα πιέζει την Κρίστη να πάει σε έναν γιατρό να δει τι γίνεται με τους εμετούς. Η Κρίστη φοβάται μήπως οι γονείς του Άλκη καταφέρουν να τους χωρίσουν. Ο Αντρέας ζητάει από τη Δάφνη να τον συνοδεύσει σε δείπνο κι εκείνη δέχεται. Ο Φάνης ανακοινώνει στην Κρίστη πως φεύγει για Αγγλία. Ο πατέρας του Άλκη τον απειλεί να χωρίσει με την Κρίστη, διαφορετικά θα τον στείλει στο εξωτερικό για σπουδές. Ένα ημερολόγιο που εξιστορεί μέρες από το παρελθόν ρίχνει φως στο κρυμμένο μυστικό του Πέτρου. Η Άντρη παριστάνει την άρρωστη, γεγονός που ανάβει τα αίματα ανάμεσα στον Κυριάκο και την Μαρίνα. Η Κρίστη ζητάει από την Έλσα να παραστήσει τη νέα φιλενάδα του Άλκη. Ο Μάριος παραξενεύεται όταν βλέπει τη Δάφνη με τον Αντρέα για ποτό. Ο Μάνος ζητάει τη βοήθεια ενός χάκερ, του Νικ, για να εντοπίσει το παιδί του…

9 Μήνες Επεισόδιο 5
Η Εύα προτείνει στη Μαρίνα να δουλέψει για τη φαρμακευτική ως free launcher και τη βάζει σε πειρασμό. Όμως, η υπερβολική σχέση αγάπης και κατανόησης που προσπαθεί να δημιουργήσει η Άντρη με την Έλσα, εγκλωβίζει περισσότερο τη Μαρίνα, που βρίσκεται μπροστά στο μεγάλο δίλημμα. Η Δάφνη ανακουφίζεται με την επικείμενη αναχώρηση του Αντρέα για την Αθήνα, καθώς η γοητεία που ασκεί πάνω της είναι ανεξέλεγκτη. Από την άλλη, εκείνος, πριν πάρει το δρόμο της επιστροφής, πραγματοποιεί ένα ραντεβού-μυστήριο με τον Πέτρο. Η ζήλια της Κρίστης την κάνει να αναθεωρήσει το σχέδιο να πλασάρουν την Έλσα σαν το νέο κορίτσι του Άλκη. Οι ύποπτες αδιαθεσίες της όμως την αποσυντονίζουν, και τελικά πείθεται να κάνει τεστ εγκυμοσύνης. Ο Νικ βρίσκει τα στοιχεία της γυναίκας που γονιμοποίησε το σπέρμα του Μάνου που, ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, αποφασίζει τελικά να ταξιδέψει στην Κύπρο, κρυφά από την Κάτια. Η ιδέα πως θα αντικρίσει τη μητέρα της, κάνει τη Δάφνη να ζητήσει τη συμπαράσταση της Μάρθας, που παρά τις αντιρρήσεις της, τελικά πείθεται να τη συνοδεύσει στο σπίτι της μυστηριώδους γυναίκας…

9 MHNEΣ 1ος Κύκλος - Επεισόδιο 6 9 MINES
Ο Μάνος ανακοινώνει στον Χρήστο πως βρήκε τη γυναίκα που γέννησε το παιδί του και ετοιμάζεται να φύγει για Κύπρο. Η Δάφνη προσπαθεί απεγνωσμένα να εντοπίσει τη μητέρα της, όσο κι αν η Μάρθα επιμένει πως είναι μάταιο. Η Μαρίνα αποκαλύπτει ότι βρήκε δουλειά στη φαρμακευτική εταιρεία της Εύας, γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στον Κυριάκο. Η έρευνα για την Έλενα δεν οδηγεί πουθενά και η Δάφνη απογοητεύεται πιο πολύ από ποτέ. Η Κρίστη υποψιάζεται ότι είναι έγκυος και ζητάει από την Έλσα να κάνουν μαζί το τεστ εγκυμοσύνης, γιατί φοβάται. Ο Πέτρος και η Δάφνη μαλώνουν για το θέμα της μητέρας της. Η Έλσα ζητάει από την Άντρη να σταματήσει να στενοχωρεί τη Μαρίνα και να την αφήσει να χαρεί τη νέα της δουλειά. Ο Μάνος φτάνει στη Λευκωσία, ενώ η Κάτια, έξαλλη, ζητάει εξηγήσεις από τον Χρήστο γι' αυτό το ξαφνικό ταξίδι. Ο Μάριος ζητάει εξηγήσεις από τη Δάφνη για την αδιαφορία της κι εκείνη καταρρέει στην αγκαλιά του. Ένα νέο μήνυμα έρχεται να τους ταράξει τη βραδιά. Η Κρίστη μαθαίνει ότι είναι έγκυος αλλά δεν φαίνεται πρόθυμη να κάνει έκτρωση. Η Άντρη διαγράφει όλη τη δουλειά της Μαρίνας από τον υπολογιστή. Η Μαρίνα πετάγεται έξω από το σπίτι κλαίγοντας, χωρίς να ξέρει ότι ο Μάνος είναι εκεί και την παρακολουθεί…

9 MHNEΣ 1ος Κύκλος - Επεισόδιο 7 9 MINES
Η Δάφνη ενημερώνει τον Πέτρο για τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται, κι εκείνος για άλλη μία φορά εγκλωβίζεται, ψάχνοντας τρόπο να την αποπροσανατολίσει. Η Μαρίνα καταλαβαίνει ότι τα χαμένα αρχεία της δεν είναι παρά ένα ακόμα σαμποτάζ από την Άντρη. Η σχέση των δύο γυναικών τώρα βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί δημιουργώντας ανάμεικτα συναισθήματα στη Μαρίνα, που για άλλη μία φορά βρίσκεται στο δίλημμα αν θα συνεχίσει ή όχι τη δουλειά στη φαρμακευτική. Ο Αντρέας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του, επιμένοντας να φλερτάρει από απόσταση τη Δάφνη, που πια δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό της. Η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης φέρνει μεγάλη αναστάτωση τόσο στην Κρίστη, όσο και στον Άλκη. Στον καθένα για διαφορετικό λόγο, καθώς εκείνος αρνείται να το δεχτεί, ενώ η ίδια θέλει να κρατήσει το παιδί. Η Έλσα συναντά τυχαία τον Μάνο στον δρόμο και ενθουσιάζεται με την είδηση της διαμονής του στην Κύπρο. Ο Μάνος, ανυποψίαστος, γοητεύεται από τη μικρή του θαυμάστρια, αλλά μία τυχαία σύμπτωση τον κάνει να συνειδητοποιήσει ποια είναι, και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του…

9 MHNEΣ 1ος Κύκλος - Επεισόδιο 8 9 MINES
Η Άννα βρίσκει το τεστ εγκυμοσύνης και ζητάει εξηγήσεις από την Κρίστη. Εκείνη, μέσα στον πανικό της, λέει ψέματα πως το τεστ είναι της Έλσας. Η Δάφνη δηλώνει στον Μάριο πως θα πάψει να ψάχνει για τη μητέρα της κι εκείνος της δίνει τα κλειδιά του σπιτιού του και της προτείνει να μείνουν μαζί. Η Έλσα λέει ενθουσιασμένη στην Μαρίνα πως γνώρισε τον Μάνο, τον κωμικό που τόσο θαυμάζει. Η Αμαλία ανησυχεί πως ο Άλκης κυνηγάει ακόμη την Κρίστη. Ο Μάνος ζητάει από την Κάτια να του κανονίσει παραστάσεις για Κύπρο. Η Μαρίνα στέλνει την Άντρη στην Πάφο και ο Κυριάκος γίνεται έξαλλος μαζί της. Πάνω στον καυγά την χαστουκίζει και η Μαρίνα φεύγει από το σπίτι. Ο Μάνος περνάει αρκετό χρόνο με την Έλσα, προσπαθώντας να την γνωρίσει. Η Μαρίνα βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Εύας, που μαθαίνοντας τι έγινε, ζητάει από τον Πέτρο να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου της. Ο Άλκης προσπαθεί να πείσει την Κρίστη να κάνει έκτρωση. Κι ενώ η Δάφνη σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα και να μετακομίσει στο σπίτι του Μάριου, ένα μήνυμα του Αντρέα έρχεται να ταράξει το τοπίο…

9 MHNEΣ 1ος Κύκλος - Επεισόδιο 9 9 MINES
Ο Κυριάκος μετανιωμένος προσπαθεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τη Μαρίνα. Της ζητάει συγνώμη που παραφέρθηκε και της θυμίζει η Έλσα την έχει ανάγκη. Η Μαρίνα, παρά την αντίθετη γνώμη της Εύας, λυγίζει και αποφασίζει να γυρίσει σπίτι μαζί του. Ο Νικ δίνει στη Δάφνη τον φάκελο που του έδωσε ο Ανδρέας να της παραδώσει. Εκείνη συστήνει τον Νικ στη δίωξη και του εξηγεί τον τρόπο που θα συνεργάζονται. Η Κρίστη κάνει εξετάσεις αίματος για να σιγουρευτεί ότι είναι έγκυος κι αποκαλύπτει στην Έλσα πως αναγκάστηκε να πει στην Άννα πως το τεστ εγκυμοσύνης αφορούσε την ίδια. Η Δάφνη ανοίγει τον φάκελο του Αντρέα, που περιέχει ανοιχτά αεροπορικά εισιτήρια για να τον συναντήσει στην Αθήνα. Η Δάφνη τον παίρνει τηλέφωνο και του ανακοινώνει ότι δεν θα κάνει χρήση του δώρου του. Η Άννα λέει ταραγμένη στην Εύα πως η Έλσα είναι έγκυος. Η Κρίστη επιβεβαιώνει ότι είναι έγκυος αλλά όταν το ανακοινώνει στον Άλκη, η αντίδρασή του την ξαφνιάζει...

9 MHNEΣ 1ος Κύκλος - Επεισόδιο 10 9 MINES
Η Εύα ενημερώνει τον Πέτρο για την απόφαση της Δάφνης να συζήσει με τον Μάριο. Εκείνος θυμώνει, αλλά η προσπάθειά του να μεταπείσει την κόρη του να κάνει αυτό το βήμα, πέφτει στο κενό. Η απρόσμενη άφιξη της Κάτιας στην Κύπρο εγκλωβίζει τον Μάνο, που αποφεύγει να της αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο του ταξιδιού του εκεί. Όμως, εκείνη δημιουργεί σκηνές ζήλιας σχετικά με την Έλσα, στριμώχνοντας περισσότερο τον Μάνο που δεν θέλει να της φανερώσει ότι η Έλσα είναι κόρη του. Η Μαρίνα νιώθει να πνίγεται μην μπορώντας να διαχειριστεί την αλλαγή του Κυριάκου, που προσπαθεί να δημιουργήσει στιγμές οικογενειακής γαλήνης και ευτυχίας μαζί της. Η Άννα ζητάει τη βοήθεια της Εύας για να μάθει ποιο από τα δύο κορίτσια είναι τελικά έγκυος. Η Εύα πραγματοποιεί μία αναγνωριστική επίσκεψη στο σπίτι της Μαρίνας, αλλά η στάση της Κρίστης και της Έλσας την προβληματίζουν. Τελικά, αποφασίζει να ρίξει τον κεραυνό στη Μαρίνα, αφήνοντάς την εμβρόντητη. Ένα σήμα όμως που θα έρθει στη Δίωξη για απόπειρα αυτοκτονίας στη διεύθυνση της Άννας, αναστατώνει τη Δάφνη, που κάνει τα πάντα για να βρεθεί κοντά στην Κρίστη για να τη σώσει…


​Πρωταγωνιστές: Αλέξανδρος Σταύρου, Νίκος Γαλανός, Υρώ Λούπη, Άννα Αδριανού, Ευγενία Σαμαρά, Μαριάννα Καυκαρίδου, Μαρία Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Λάγκος, Πάνος Μακρής, Αντωνία Χαραλάμπους, Κύνθια Παυλίδου, Κρίστοφερ Γκρέκο, Δημήτρης Παπαδάκης, Νιόβη Σπυριδάκη, Ιωάννα Σιαφκάλη
Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος, Γιάννης Σπιρώνης
9 MHNEΣ… Τόσο θέλει μια ζωή να έρθει στον κόσμο... Τόσο θέλουν και οι ηρωίδες της σειράς για να αλλάξουν ή να κερδίσουν τη ζωή τους. Κοινό τους στοιχείο η μητρότητα… στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον…
9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 οι περιληψεις των επεισοδιων
9 Μήνες Επεισόδιο 1
Η Δάφνη, αστυνομικός της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος, πετυχαίνει την πρώτη της σύλληψη ως επικεφαλής της ομάδας. Ο Πέτρος την καμαρώνει αλλά κάπου μέσα του ανησυχεί με την επιμονή της να εντοπίσει την πραγματική της μητέρα, την Έλενα. Η Μαρίνα και ο Κυριάκος καυγαδίζουν με αφορμή την Άντρη. Ο Μάνος ταλαιπωρείται από εμετούς και η Κάτια ανησυχεί για την υγεία του. Η Εύα οργανώνει γιορτή για τα γενέθλια της Δάφνης. Η Κρίστη φοβάται ότι οι γονείς της θα χωρίσουν και η Έλσα την παρηγορεί. Η Άννα ζητάει από τον Φάνη να φύγει από το σπίτι. Ο Μάριος κάνει έκπληξη στη Δάφνη και για μια ακόμη φορά της δείχνει την αγάπη του. Ο γιατρός προτείνει στον Μάνο να κάνει κάποιες εξετάσεις, αλλά εκείνος επιμένει να προχωρήσει με την παράσταση. Η Δάφνη επισκέπτεται τη Μάρθα και της εκφράζει τη στεναχώρια της για την εγκατάλειψη της μητέρας της. Ο Άλκης και η Κρίστη περνάνε τρυφερές στιγμές όταν ξαφνικά τους βλέπει η μητέρα του. Γυρίζει σπίτι άρων άρων, για να βρει την Άννα να πετάει τα ρούχα του Φάνη από το μπαλκόνι. Ο Μάνος λιποθυμάει μετά το τέλος της παράστασης, ενώ η Δάφνη δέχεται ένα πολύ περίεργο μήνυμα…

9 Μήνες Επεισόδιο 2
Ο Μάνος μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ η Κάτια είναι συνεχώς δίπλα του. Η Άννα και ο Φάνης ψάχνουν την Κρίστη, η οποία έχει βρει καταφύγιο στην αγκαλιά του Άλκη. Η Δάφνη προσπαθεί να εντοπίσει ποιός της έστειλε το μήνυμα, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Μαρίνα ξεσπάει και ζητάει από τον Κυριάκο να μιλήσει στη μητέρα του. Ο Φάνης ζητάει δανεικά από τον Πέτρο, αλλά εκείνος τον διώχνει. Η Μαρίνα ρίχνει νερό στο κρασί της και προσπαθεί να προσεγγίσει την Άντρη. Ο Χρήστος ενημερώνει τον Μάνο πως πάσχει από κίρρωση του ήπατος και θα χρειαστεί μεταμόσχευση. Ο Μάνος αποφασίζει να το κρύψει από την Κάτια. Ο Φάνης εξηγεί στην Κρίστη πως θα χωρίσουν με την Άννα, χωρίς να δίνει σημασία στους συνεχείς εμετούς της μικρής. Η Έλσα έχει ενθουσιαστεί με τον Μάνο και βλέπει συνέχεια βιντεάκια του στο διαδίκτυο. Η Εύα δίνει κάποια λεφτά στην Άννα για τα έξοδα της οικογένειας, κρυφά από τον Πέτρο. Ο Μάριος οργανώνει ένα ρομαντικό γεύμα για τη Δάφνη και αποφασίζει να της κάνει πρόταση γάμου. Η Δάφνη ξαφνιάζεται και του ζητάει χρόνο…

9 Μήνες Επεισόδιο 3
Η είδηση ότι θα χρειαστεί μεταμόσχευση, βρίσκει τον Μάνο σε απόγνωση, καθώς η πιθανότητα να βρεθεί συμβατός δότης είναι σχεδόν απίθανη. Ο Χρήστος του θυμίζει πως στα νιάτα του είχε γίνει δότης σπέρματος, βάζοντάς του την ιδέα να ψάξει μήπως υπάρχει κάπου ένα δικό του παιδί. Η Δάφνη προσπαθεί να ταυτοποιήσει τη φωτογραφία της Έλενας, και βρίσκεται μπροστά στην ανακάλυψη μιας γυναίκας που μπορεί να είναι η μητέρα της. Η Μαρίνα, εγκλωβισμένη στη «φυλακή» του σπιτιού της και την καταπίεση της Άντρης, αποφασίζει να βρει δουλειά, χωρίς να φαντάζεται τις αντιδράσεις που θα προκαλέσει. Ο χωρισμός της Άννας από τον Φάνη κάνει την Κρίστη να επιρρίπτει τις ευθύνες στη μητέρα της. Μία δυσάρεστη σχέση αναπτύσσεται πλέον ανάμεσά τους, γεγονός που κάνει την Κρίση να στηριχτεί ακόμα περισσότερο στον Άλκη, χωρίς να ξέρει πως οι γονείς του σκέφτονται να τον στείλουν στο εξωτερικό, ως ύστατη λύση για να τους χωρίσουν. Η Μάρθα επισκέπτεται κρυφά τον Πέτρο, σε μια προσπάθειά της να μάθει το μυστικό που κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της Έλενας…

9 Μήνες Επεισόδιο 4
Ο Μάνος ενθουσιάζεται από την πιθανότητα να έχει γίνει πατέρας μέσω της τράπεζας σπέρματος, αλλά ο Χρήστος τον προσγειώνει λέγοντάς του ότι αυτά τα στοιχεία δεν πρόκειται να τα βρει ποτέ. Η ομιλία του Αντρέα στο τμήμα της Δάφνης ιντριγκάρει την ομάδα, μα πιο πολύ από όλους ενθουσιάζει την ίδια τη Δάφνη. Η Έλσα πιέζει την Κρίστη να πάει σε έναν γιατρό να δει τι γίνεται με τους εμετούς. Η Κρίστη φοβάται μήπως οι γονείς του Άλκη καταφέρουν να τους χωρίσουν. Ο Αντρέας ζητάει από τη Δάφνη να τον συνοδεύσει σε δείπνο κι εκείνη δέχεται. Ο Φάνης ανακοινώνει στην Κρίστη πως φεύγει για Αγγλία. Ο πατέρας του Άλκη τον απειλεί να χωρίσει με την Κρίστη, διαφορετικά θα τον στείλει στο εξωτερικό για σπουδές. Ένα ημερολόγιο που εξιστορεί μέρες από το παρελθόν ρίχνει φως στο κρυμμένο μυστικό του Πέτρου. Η Άντρη παριστάνει την άρρωστη, γεγονός που ανάβει τα αίματα ανάμεσα στον Κυριάκο και την Μαρίνα. Η Κρίστη ζητάει από την Έλσα να παραστήσει τη νέα φιλενάδα του Άλκη. Ο Μάριος παραξενεύεται όταν βλέπει τη Δάφνη με τον Αντρέα για ποτό. Ο Μάνος ζητάει τη βοήθεια ενός χάκερ, του Νικ, για να εντοπίσει το παιδί του…

9 Μήνες Επεισόδιο 5
Η Εύα προτείνει στη Μαρίνα να δουλέψει για τη φαρμακευτική ως free launcher και τη βάζει σε πειρασμό. Όμως, η υπερβολική σχέση αγάπης και κατανόησης που προσπαθεί να δημιουργήσει η Άντρη με την Έλσα, εγκλωβίζει περισσότερο τη Μαρίνα, που βρίσκεται μπροστά στο μεγάλο δίλημμα. Η Δάφνη ανακουφίζεται με την επικείμενη αναχώρηση του Αντρέα για την Αθήνα, καθώς η γοητεία που ασκεί πάνω της είναι ανεξέλεγκτη. Από την άλλη, εκείνος, πριν πάρει το δρόμο της επιστροφής, πραγματοποιεί ένα ραντεβού-μυστήριο με τον Πέτρο. Η ζήλια της Κρίστης την κάνει να αναθεωρήσει το σχέδιο να πλασάρουν την Έλσα σαν το νέο κορίτσι του Άλκη. Οι ύποπτες αδιαθεσίες της όμως την αποσυντονίζουν, και τελικά πείθεται να κάνει τεστ εγκυμοσύνης. Ο Νικ βρίσκει τα στοιχεία της γυναίκας που γονιμοποίησε το σπέρμα του Μάνου που, ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, αποφασίζει τελικά να ταξιδέψει στην Κύπρο, κρυφά από την Κάτια. Η ιδέα πως θα αντικρίσει τη μητέρα της, κάνει τη Δάφνη να ζητήσει τη συμπαράσταση της Μάρθας, που παρά τις αντιρρήσεις της, τελικά πείθεται να τη συνοδεύσει στο σπίτι της μυστηριώδους γυναίκας…

9 MHNEΣ 1ος Κύκλος - Επεισόδιο 6 9 MINES
Ο Μάνος ανακοινώνει στον Χρήστο πως βρήκε τη γυναίκα που γέννησε το παιδί του και ετοιμάζεται να φύγει για Κύπρο. Η Δάφνη προσπαθεί απεγνωσμένα να εντοπίσει τη μητέρα της, όσο κι αν η Μάρθα επιμένει πως είναι μάταιο. Η Μαρίνα αποκαλύπτει ότι βρήκε δουλειά στη φαρμακευτική εταιρεία της Εύας, γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στον Κυριάκο. Η έρευνα για την Έλενα δεν οδηγεί πουθενά και η Δάφνη απογοητεύεται πιο πολύ από ποτέ. Η Κρίστη υποψιάζεται ότι είναι έγκυος και ζητάει από την Έλσα να κάνουν μαζί το τεστ εγκυμοσύνης, γιατί φοβάται. Ο Πέτρος και η Δάφνη μαλώνουν για το θέμα της μητέρας της. Η Έλσα ζητάει από την Άντρη να σταματήσει να στενοχωρεί τη Μαρίνα και να την αφήσει να χαρεί τη νέα της δουλειά. Ο Μάνος φτάνει στη Λευκωσία, ενώ η Κάτια, έξαλλη, ζητάει εξηγήσεις από τον Χρήστο γι' αυτό το ξαφνικό ταξίδι. Ο Μάριος ζητάει εξηγήσεις από τη Δάφνη για την αδιαφορία της κι εκείνη καταρρέει στην αγκαλιά του. Ένα νέο μήνυμα έρχεται να τους ταράξει τη βραδιά. Η Κρίστη μαθαίνει ότι είναι έγκυος αλλά δεν φαίνεται πρόθυμη να κάνει έκτρωση. Η Άντρη διαγράφει όλη τη δουλειά της Μαρίνας από τον υπολογιστή. Η Μαρίνα πετάγεται έξω από το σπίτι κλαίγοντας, χωρίς να ξέρει ότι ο Μάνος είναι εκεί και την παρακολουθεί…

9 MHNEΣ 1ος Κύκλος - Επεισόδιο 7 9 MINES
Η Δάφνη ενημερώνει τον Πέτρο για τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται, κι εκείνος για άλλη μία φορά εγκλωβίζεται, ψάχνοντας τρόπο να την αποπροσανατολίσει. Η Μαρίνα καταλαβαίνει ότι τα χαμένα αρχεία της δεν είναι παρά ένα ακόμα σαμποτάζ από την Άντρη. Η σχέση των δύο γυναικών τώρα βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί δημιουργώντας ανάμεικτα συναισθήματα στη Μαρίνα, που για άλλη μία φορά βρίσκεται στο δίλημμα αν θα συνεχίσει ή όχι τη δουλειά στη φαρμακευτική. Ο Αντρέας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του, επιμένοντας να φλερτάρει από απόσταση τη Δάφνη, που πια δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό της. Η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης φέρνει μεγάλη αναστάτωση τόσο στην Κρίστη, όσο και στον Άλκη. Στον καθένα για διαφορετικό λόγο, καθώς εκείνος αρνείται να το δεχτεί, ενώ η ίδια θέλει να κρατήσει το παιδί. Η Έλσα συναντά τυχαία τον Μάνο στον δρόμο και ενθουσιάζεται με την είδηση της διαμονής του στην Κύπρο. Ο Μάνος, ανυποψίαστος, γοητεύεται από τη μικρή του θαυμάστρια, αλλά μία τυχαία σύμπτωση τον κάνει να συνειδητοποιήσει ποια είναι, και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του…

9 MHNEΣ 1ος Κύκλος - Επεισόδιο 8 9 MINES
Η Άννα βρίσκει το τεστ εγκυμοσύνης και ζητάει εξηγήσεις από την Κρίστη. Εκείνη, μέσα στον πανικό της, λέει ψέματα πως το τεστ είναι της Έλσας. Η Δάφνη δηλώνει στον Μάριο πως θα πάψει να ψάχνει για τη μητέρα της κι εκείνος της δίνει τα κλειδιά του σπιτιού του και της προτείνει να μείνουν μαζί. Η Έλσα λέει ενθουσιασμένη στην Μαρίνα πως γνώρισε τον Μάνο, τον κωμικό που τόσο θαυμάζει. Η Αμαλία ανησυχεί πως ο Άλκης κυνηγάει ακόμη την Κρίστη. Ο Μάνος ζητάει από την Κάτια να του κανονίσει παραστάσεις για Κύπρο. Η Μαρίνα στέλνει την Άντρη στην Πάφο και ο Κυριάκος γίνεται έξαλλος μαζί της. Πάνω στον καυγά την χαστουκίζει και η Μαρίνα φεύγει από το σπίτι. Ο Μάνος περνάει αρκετό χρόνο με την Έλσα, προσπαθώντας να την γνωρίσει. Η Μαρίνα βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Εύας, που μαθαίνοντας τι έγινε, ζητάει από τον Πέτρο να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου της. Ο Άλκης προσπαθεί να πείσει την Κρίστη να κάνει έκτρωση. Κι ενώ η Δάφνη σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα και να μετακομίσει στο σπίτι του Μάριου, ένα μήνυμα του Αντρέα έρχεται να ταράξει το τοπίο…

9 MHNEΣ 1ος Κύκλος - Επεισόδιο 9 9 MINES
Ο Κυριάκος μετανιωμένος προσπαθεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τη Μαρίνα. Της ζητάει συγνώμη που παραφέρθηκε και της θυμίζει η Έλσα την έχει ανάγκη. Η Μαρίνα, παρά την αντίθετη γνώμη της Εύας, λυγίζει και αποφασίζει να γυρίσει σπίτι μαζί του. Ο Νικ δίνει στη Δάφνη τον φάκελο που του έδωσε ο Ανδρέας να της παραδώσει. Εκείνη συστήνει τον Νικ στη δίωξη και του εξηγεί τον τρόπο που θα συνεργάζονται. Η Κρίστη κάνει εξετάσεις αίματος για να σιγουρευτεί ότι είναι έγκυος κι αποκαλύπτει στην Έλσα πως αναγκάστηκε να πει στην Άννα πως το τεστ εγκυμοσύνης αφορούσε την ίδια. Η Δάφνη ανοίγει τον φάκελο του Αντρέα, που περιέχει ανοιχτά αεροπορικά εισιτήρια για να τον συναντήσει στην Αθήνα. Η Δάφνη τον παίρνει τηλέφωνο και του ανακοινώνει ότι δεν θα κάνει χρήση του δώρου του. Η Άννα λέει ταραγμένη στην Εύα πως η Έλσα είναι έγκυος. Η Κρίστη επιβεβαιώνει ότι είναι έγκυος αλλά όταν το ανακοινώνει στον Άλκη, η αντίδρασή του την ξαφνιάζει...

9 MHNEΣ 1ος Κύκλος - Επεισόδιο 10 9 MINES
Η Εύα ενημερώνει τον Πέτρο για την απόφαση της Δάφνης να συζήσει με τον Μάριο. Εκείνος θυμώνει, αλλά η προσπάθειά του να μεταπείσει την κόρη του να κάνει αυτό το βήμα, πέφτει στο κενό. Η απρόσμενη άφιξη της Κάτιας στην Κύπρο εγκλωβίζει τον Μάνο, που αποφεύγει να της αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο του ταξιδιού του εκεί. Όμως, εκείνη δημιουργεί σκηνές ζήλιας σχετικά με την Έλσα, στριμώχνοντας περισσότερο τον Μάνο που δεν θέλει να της φανερώσει ότι η Έλσα είναι κόρη του. Η Μαρίνα νιώθει να πνίγεται μην μπορώντας να διαχειριστεί την αλλαγή του Κυριάκου, που προσπαθεί να δημιουργήσει στιγμές οικογενειακής γαλήνης και ευτυχίας μαζί της. Η Άννα ζητάει τη βοήθεια της Εύας για να μάθει ποιο από τα δύο κορίτσια είναι τελικά έγκυος. Η Εύα πραγματοποιεί μία αναγνωριστική επίσκεψη στο σπίτι της Μαρίνας, αλλά η στάση της Κρίστης και της Έλσας την προβληματίζουν. Τελικά, αποφασίζει να ρίξει τον κεραυνό στη Μαρίνα, αφήνοντάς την εμβρόντητη. Ένα σήμα όμως που θα έρθει στη Δίωξη για απόπειρα αυτοκτονίας στη διεύθυνση της Άννας, αναστατώνει τη Δάφνη, που κάνει τα πάντα για να βρεθεί κοντά στην Κρίστη για να τη σώσει…



​Χωρίς Εσένα επεισόδια 1-2-3-4-5-6-7 ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3-4-5-6-7 XWRIS ESENA EPEISODIA
Χωρίς Εσένα επεισόδιο 1
 Με τον Δημήτρη που είναι γιατρός πνευμονολόγος είναι παντρεμένη η Μαρία και έχουμε δύο γιους τον Γιάννη και τον Φίλιππο. Η ζωή της κυλά ομαλά, αλλά θα υπάρξει μια πολύ μεγάλη ανατροπή καθώς ο Μιχάλης που είναι ο παιδικός της έρωτας της, θα βρεθεί στην ζωή της και θα ανατρέψει τα πάντα. Η Μαρία παίρνει την απόφαση να χωρίσει τον Δημήτρη και να μπορέσει να ζήσει με τον πρώτο της έρωτα. Το ίδιο της υπόσχεται ότι θα κάνει και ο Μιχάλης θα χωρίσει την γυναίκα του για να είναι μαζί ξανά. Το πάθος που έχουν ανάμεσά τους οι δυο τους θα το δώσει την δύναμη, να προχωρήσουν και να πουν όλη την αλήθεια. Όλα θα ανατραπούν καθώς ο Δημήτρης θα μάθει ότι είναι άρρωστος και ότι έχει τρεις μήνες ζωή. Πάντως η Μαρία δεν γνωρίζει τίποτα και πηγαίνει να του ζητήσει διαζύγιο...

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 2
Στο σπίτι θα έρθει άξαφνα η μητέρα του Δημήτρη η Κάτια και δεν θα αφήσει την Μαρία, να πάει να πει τελικά στον Δημήτρη ότι θέλει διαζύγιο. Ο Δημήτρης θα κρύψει τον πόνο και θα προσπαθήσει να χαρεί την ζωή του που είναι περιορισμένη πλέον. Ο Μιχάλης θα πει στην Άννα ότι θα φύγει κι έτσι αυτή θα αντιδράσει ακραία και με αυτήν η αντίδρασή της θα την στείλει στο νοσοκομείο για να μπορέσει να τον κρατήσει κοντά της. Ο Μιχάλης τώρα είναι ανάμεσα στη Μαρία που είναι τρελά ερωτευμένος αλλά και στην Άννα που έχει την υποχρέωση να σταθεί δίπλα της. Η Μαρία τελικά θα ζητήσει διαζύγιο από τον άντρα της χωρίς να ξέρει την κατάστασή του. Ο Στάθης που είναι αδελφικός φίλος του Δημήτρη ετοιμάζεται να παντρευτεί την Λήδα που είναι συνάδελφος στο νοσοκομείο του Δημήτρη και είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 3
Ο Δημήτρης είναι τρομερά συντετριμμένος από την αποκάλυψη της Μαρίας ότι υπάρχει στη ζωή της άλλος άνδρας και έτσι δεν μπορεί να της πει την αλήθεια για την υγεία του. Ο Μιχάλης νιώθει πάρα πολλές τύψεις για τη γυναίκα του η Άννα, που πήγε να αυτοκτονήσει για χάρη του και έτσι διστάζει να την αφήσει. Η Νάντια θα συναντήσει στο νοσοκομείο τυχαία τον Γιάννη και θα καταλάβει την ερωτική έλξη που έχουν μεταξύ τους τα δύο παιδιά. Τα παιδιά όμως αγνοούν την αιτία που οι οικογένειές τους έχουν φτάσει τόσο κοντά στο χωρισμό. Έχει φτάσει η στιγμή που τελικά ο Δημήτρης και η Μαρία πρέπει να ανακοινώσουν σε όλους το επικείμενο διαζύγιό τους, αλλά θα επιβεβαιωθεί ότι πάρα πολλές αλήθειες ακόμα δεν έχουν ειπωθεί...

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 4
Τον Στάθη για να βοηθήσει η Λήδα παίρνει την απόφαση να πάει εκείνοι να βρει τον γιο του ώστε να μπορέσει να μεσολαβήσει η ίδια και να αποκαταστήσει την σχέση πατέρα και γιου. Μόλις συναντήσει τον γιο του τον Γιώργο, η πρώτη της επαφή δεν είναι και τόσο ενθαρρυντική. Από την Άννα προσπαθεί ο Μιχάλης να απαλλαχτεί γιατί τον κρατάει με τα ανισόρροπο ψυχικό της κόσμο, ώστε να της υποσχεθεί ότι θα είναι μαζί για πάντα. Ο Δημήτρης με την Μαρία τελικά ανακοινώνουν στα παιδιά τους, την απόφασή τους να χωρίσουν όμως αντιδρούν άσχημα ιδιαίτερα ο Γιάννης. Η φίλη της Μαρίας η Εύα προσπαθεί να βρει δουλειά αλλά μάταια και έτσι θα προβάλει την γυναικεία της γοητεία. Στο εξοχικό θα κάνει μια ξαφνική επίσκεψη η Κάτια και θα δει την Μαρία να φιλιέται με το Μιχάλη.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 5
Πιο κοντά έρχεται ο Γιάννης ο γιος της Μαρίας και η Νάντια που είναι η θετή κόρη του Μιχάλη χωρίς να ξέρουν για τις σχέσεις που έχουν οι δικοί τους. Η Λήδα κάνεις προσπάθειες να έρθει πιο κοντά με το γιο του συζύγου που πρόκειται να παντρευτεί και να τους φέρει πιο κοντά με τον πατέρα του. Ο Γιώργος όμως δεν έχει την διάθεση και την όρεξη να συγχωρήσει τις αδυναμίες που έχει ο Στάθης και το κακό που έκανε στη μητέρα του.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Δημήτρη να παθαίνει έναν παροξυσμό και η αιτία θα είναι η αρρώστια που έχει και τότε αυτό θα γίνει η αφορμή, ώστε να μάθει ο γιος του ο Γιάννης ποια ήταν η πραγματική αλήθεια του χωρισμού τους που είναι η μητέρα του. Τότε βλέπουμε τον Γιάννη να έχει έναν πολύ άσχημο καβγά μαζί της. Παρακάτω θα δούμε και την Άννα να έχει τα σημάδια της εγκυμοσύνης γεγονός που δείχνει να τη χαροποιεί, αφού έτσι θα μπορέσει να κρατήσει κοντά της τον Μιχάλη. Παράλληλα βλέπουμε την κόρη της την Νάντια να βρίσκεται σε ένα μεγάλο δίλημμα ανάμεσα στο δεσμό της δηλαδή τον Νάσο, όπου και είναι δίπλα στον Δημήτρη ως βοηθός του και το δεύτερο δίλημμα της είναι ο Γιάννης που όσο πηγαίνει φαίνεται να την πλησιάζει όλο και περισσότερο και δείχνει να ερωτεύεται μέρα με τη μέρα. Παράλληλα βλέπουμε την Εύα που είναι η φίλη της Μαρίας να γνωρίζει τον Γιώργο που είναι ο γιος του Στάθη και φαίνεται να έλκεται ερωτικά από αυτόν.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7
Ο Νάσος δείχνει να καταφέρνει και να βρίσκει την ασθένεια που έχει ο Δημήτρης και θα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να καταφέρει να τον βοηθήσει. Παράλληλα βλέπουμε ότι ο Στάθης θα μάθει την αλήθεια και τότε θα πάει και θα δώσει τις συμβουλές του στη Μαρία να κάνει πίσω και να μην χωρίσει. Παράλληλα ο Μιχάλης δείχνει να είναι και αυτός πιεσμένος από τις δική του κατάσταση και τότε θα πάει να κάμει ακόμα μία προσπάθεια, ώστε να καταφέρει να μιλήσει μαζί με την Άννα και τότε την βλέπουμε να του ανακοινώνει το νέο ότι ίσως να περιμένει παιδί. Τότε τα πράγματα φαίνεται ότι αρχίζουν να μπερδεύονται ακόμα περισσότερο μέρα με τη μέρα. Τότε βλέπουμε και τον Γιάννη να θέλει να μιλήσει μαζί με τη μητέρα του και σπεύδει να πάει στο εξοχικό. Αυτό που δεν ξέρει όμως είναι ότι εκείνη θα συναντηθεί κρυφά από όλους μαζί με τον Μιχάλη.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget