​sta-dixtya-toy-peprwmenouy epeisodia-58-59-60-61-62.Στα δίχτυα του Πεπρωμένου Επεισόδια 58 - 59 - 60 - 61 - 62

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 58 Δευτέρα 21/9/15: Ο Καχραμάν βρίσκει την Ελίφ αναίσθητη και τη μεταφέρει αμέσως στο νοσοκομείο. Αμέσως μπαίνει σε διαδικασία πρόωρου τοκετού και αργότερα φέρνει στο κόσμο ένα αγοράκι που το ονομάζουν Τοπράκ. Η ευτυχία του ζευγαριού δεν περιγράφεται ενώ δέχονται επίσκεψη από την οικογένεια Γιορουκχάν που τους εύχεται για το χαρμόσυνο γεγονός. Η Μεριέμ βέβαια δεν εμφανίζεται, τουλάχιστον... φανερά. Όλοι έχουν την εντύπωση πως η Μεριέμ πηγαίνει στη θεία της όμως εκείνη έχει άλλα σχέδια... Αγνοούν επίσης ότι η Ντεφνέ τυφλωμένη από τη ζήλια καταφέρνει να εισβάλει στην αίθουσα φύλαξης νεογνών για να δει το μωρό. Μην αντέχοντας άλλο την κατάσταση, δίνει εντολή στον Ιμπραήμ να βγάλει την Ελίφ απ' τη μέση. Παράλληλα αποφυλακίζεται και ο Μακσούτ...

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 59 Τρίτη 22/9/15: Η Ελίφ είναι απαρηγόρητη καθώς έχει τρελαθεί με την εξαφάνιση του μωρού της. Η κατάστασή της είναι τραγική και τους κάνει όλους να ανησυχήσουν για την υγεία της. Ο Καχραμάν προσπαθεί να βρει κάποιο στοιχείο και ελέγχει τις κάμερες ασφαλείας στο μαιευτήριο αλλά απογοητευμένος διαπιστώνει ότι δεν ήταν ενεργοποιημένες. Ποιος πρόσωπο κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του μωρού; Η Ελίφ πιστεύει ότι ευθύνεται η Ντεφνέ, ο Καχραμάν όμως υποψιάζεται τον Μακσούτ. Από την άλλη οι υποψίες του Ζιγιά πέφτουν στη Μεριέμ, αλλά η Κιγιμέτ τον καθησυχάζει.

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 60 Τετάρτη 23/9/15: Ο Μακσούτ γίνεται σκιά του Ιμπραήμ και προσπαθεί να μάθει την πραγματική του ταυτότητα. Η υγεία της Ελίφ χειροτερεύει ενώ ο Καχραμάν που ανησυχεί για την κατάστασή της, της υπόσχεται ότι θα θα κάνει τα πάντα για να βρει το μωρό τους. Από την άλλη η Ντεφνέ επιμένει και πιέζει τον Ιμπραήμ να βρει άμεσα τρόπο για να βγάλει από τη μέση την Ελίφ.

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 61 Πέμπτη 24/9/15: Ο Καχραμάν αρχίζει τις έρευνες και μαθαίνει ότι η Μεριέμ έφυγε απ' το Χατάι. Στη συνέχεια βλέπει τα πλάνα του νοσοκομείου και καταλαβαίνει ότι η αδερφή του κρύβεται πίσω απ' την απαγωγή. Ο Μακσούτ ανακαλύπτει ποια είναι η ταυτότητα του Ιμπραήμ και τι σκοπεύει να κάνει και βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα φέρει την Ελίφ κοντά του. Τελικά, ο Ιμπραήμ αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον... Μακσούτ.

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 62 Παρασκευή 25/9/15: Η Ελίφ και ο Καχραμάν είναι και πάλι ευτυχισμένοι καθώς έχουν στην αγκαλιά τους το μωρό τους. Την ίδια στιγμή ο Ιμπραήμ βιάζεται να δράσει αλλά ο Μακσούτ του λέει ότι πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Στο μεταξύ η Ντεφνέ βρίσκει τη δύναμη και πηγαίνει να επισκεφτεί την Ελίφ για να της ευχηθεί για το μωρό. Από μέσα της όμως υποφέρει...