2/9/15


​ΤΕΤΑΡΤΗ 2-9-2015 episodio

Στα δίχτυα του πεπρωμένου
6.40 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά
Η Ναζλί πηγαίνει κρυφά στο γραφείο του Καχραμάν για να του ζητήσει να συνεχίσει το σχολείο κι εκείνος δεν χάνει την ευκαιρία να τη ρωτήσει γιατί έχει αλλάξει η συμπεριφορά της Ελίφ. Η Σουκράν, που δεν μπορεί να ξεπεράσει την απιστία του Γιακούπ, θα εκμυστηρευτεί στην Κιγιμέτ τι έχει συμβεί. Η Ντεφνέ προσπαθεί να φέρει κοντά της τον Καχραμάν.


​ΤΕΤΑΡΤΗ 2-9-2015 episodio

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής
8.30 μ.μ. ETV Δραματική σειρά εποχής
Η αντίδραση του Σουλτάν Σουλεϊμάν στεναχωρεί πολύ τον Μουσταφά. Αρνείται να του μιλήσει. Η Μαχιντεβράν ανησυχεί λόγω της έντονης αντίδρασης του γιου της. Ειδικά η άρνηση συμμετοχής του Μουσταφά στην προσευχή της Παρασκευής, θα αναστατώσει και θα προκαλέσει τις αντιδράσεις όλων. Η Μαχιντεβράν προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τον Μουσταφά. Ενώ η Χουρέμ μαθαίνει την απόφαση που έχει πάρει ο Ηγεμόνας. Δεν διστάζει να μεταφέρει αυτή την πληροφορία στον Σουλτάν Σουλεϊμάν.


Mike & Molly ΤΕΤΑΡΤΗ 2-9-2015 episodio
5.50 μ.μ. STAR Κωμική σειρά

Η Μόλι έχει συγκεντρωθεί απόλυτα στην οργάνωση του σχολικού ρεσιτάλ. Τόσο μάλιστα που δεν καταλαβαίνει το έντονο ενδιαφέρον για εκείνη από ένα συνάδελφό της. Εν τω μεταξύ ο Βινς πείθει τον Μάικ να συμμετάσχει σε μία δουλειά που έχει σίγουρα λεφτά. Ο Μάικ και ο Καρλ εργάζονται σ' ένα φεστιβάλ με θέμα την Αναγέννηση, καθώς η μητέρα του Μάικ χώρισε το αφεντικό του.


​ΤΕΤΑΡΤΗ 2-9-2015 episodio NCIS

9.10 μ.μ. STAR Αστυνομική σειρά
Ο πράκτορας του FBI Φορνέλ δέχεται ένοπλη επίθεση από έναν αξιωματικό του ναυτικού και ο Γκιμπς ενώνει τις δυνάμεις του μαζί του για να βρουν το κίνητρο του δράστη. Κατά τη διάρκεια της έρευνας όμως έρχονται αντιμέτωποι με μια απροσδόκητη εξέλιξη καθώς στην υπόθεση είναι μπλεγμένη και η Νταϊάν Στέρλινγκ, πρώην σύζυγος και των δύο.


​ΤΕΤΑΡΤΗ 2-9-2015 episodio The blacklist

11.30 μ.μ. MEGA Αστυνομική σειρά
Ο Γκάρικ τσεκάρει τη Λίζ σαν το επόμενο θύμα του. Μετά μετά από μια επεισοδιακή απόδραση από το εγκλωβισμένο κτίριο ο Γκάρικ απαγάγει τον Ρεντ με σκοπό να τον βασανίσει ανελέητα. Αργότερα, θα συναντήσει τον Κρόλεϊ, τον παλιό του εργοδότη και η συνάντηση αυτή θα έχει μοιραίο τέλος.


​ΤΕΤΑΡΤΗ 2-9-2015 episodio

Νόμος και τάξη: Ειδική ομάδα
12 STAR Αστυνομική σειρά
Μια ντετέκτιβ αναζητά μία συνάδελφο της καθώς φοβάται ότι μπορεί να βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Οι φόβοι της επιβεβαιώνονται όταν παρακολουθεί την πτώση της κοπέλας, που αναζητά, από την κορυφή ενός γκαράζ. Οταν φτάνει στη σκηνή του εγκλήματος, η Μπένσον ανακαλύπτει ότι κάποια στοιχεία έχουν παραποιηθεί και ζητάει τη βοήθεια μιας παλιάς φίλης, της Κριστίν Ντάνιελσον.


​ΤΕΤΑΡΤΗ 2-9-2015 episodio H πολυκατοικία

9.15 μ.μ. MEGA Κωμική σειρά
Οι ένοικοι αποφασίζουν να κάνουν ένα «φιλανθρωπικό» παζάρι για να ξεφορτωθούν τα παλιά αντικείμενα. Εκτός από το λουμπάγκο του Θανάση στη διάρκεια του κουβαλήματος, το παζάρι πηγαίνει ανέλπιστα καλά, ώσπου η Βασιλική κάνει την γκάφα της! Πουλάει την κασετίνα με την είσπραξη... Η Μπέτυ παίρνει τη μεγάλη απόφαση και εξομολογείται τον έρωτά της στη Λουκία με ένα φιλί.


​ΤΕΤΑΡΤΗ 2-9-2015 episodio Το σόι σου

9 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά
Η Αλεξάνδρα, ενθουσιασμένη με τη φίλη της την Ελπίδα που δείχνει τουλάχιστον 15 χρόνια νεότερη μετά την τελευταία της επίσκεψη στον πλαστικό, προσπαθεί να πείσει τη Λυδία και την Αντωνία ότι χρειάζονται άμεσα κι εκείνες μια επίσκεψη. Μοναδικός σκοπό της να τους σπάσει τα νεύρα για μια ακόμη φορά. Και παρόλο που τα καταφέρνει, τα πράγματα για εκείνη θα πάψουν σύντομα να είναι τόσο διασκεδαστικά. Ο γιος της, Αρης, της επιφυλάσσει μπαίνοντας στο σπίτι μια έκπληξη-θαύμα…


ΤΕΤΑΡΤΗ 2-9-2015 episodio Υπέροχα πλάσματα

12 ALPHA Νεανική σειρά
Το Champions League μπαίνει στη ζωή των υπέροχων πλασμάτων και την αναστατώνει. Η Ελη γνωρίζει τον Γρηγόρη, έναν «άρρωστο γαύρο» και ανακαλύπτει ξαφνικά ότι το ποδόσφαιρο έχει μια πολύ τρυφερή πλευρά. Στην άλλη άκρη της πόλης, ο Ηλίας Χ νοσταλγεί τις βραδιές του Τσάμπιονς Λιγκ αγκαλιά με την Ελη. Στο μεταξύ, το Μητσάκι μπλέκεται και πάλι σε μπελάδες παρασύροντας μαζί της και τον Αρη, μια Τετάρτη που όλη η Ελλάδα βλέπει μπάλα.


​hercules epeisodia ΤΕΤΑΡΤΗ 2-9-2015 Ηρακλής

1 μ.μ. STAR Περιπετειώδης σειρά
Οταν ο νεαρός Ντέον ανακαλύπτει πως έχει το θεϊκό χάρισμα να κάνει τους άλλους να εκτελούν χωρίς αντίρρηση τις διαταγές του, ο Ηρακλής τον βοηθάει να μάθει να χρησιμοποιεί αυτή την ιδιαίτερη ικανότητα με σύνεση...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget