ΤΡΙΤΗ 25.08.2015

Στα δίχτυα του πεπρωμένου
6.40 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά

Η Μεριέμ υποπτεύεται ότι ο Κερέμ προσπαθεί να πάρει εκδίκηση για τον θείο του, αλλά μάταια προσπαθεί να τον αποτρέψει. Η Ελίφ δεν μπορεί να ησυχάσει και το βράδυ ενώ όλοι κοιμούνται εκείνη επιστέφει στο νοσοκομείο για να είναι δίπλα στον Καχραμάν. Η Σουλτάν υποψιάζεται ότι η Ελίφ έχει αρχίσει να βλέπει με άλλο μάτι τον Καχραμάν.

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής
12 ETV Δραματική σειρά εποχής

Η απόφαση γάμου της Βαλιντέ Σουλτάν ξαφνιάζει τον Ηγεμόνα Μουσταφά και την Αϊμπιγκέ. Μόνο που ούτε η Αϊμπιγκέ ούτε ο Ηγεμόνας επιθυμούν αυτόν τον γάμο. Ο Μουσταφά για να εμποδίσει αυτό το γάμο, φτάνει ως τον Σουλτάν Σουλεϊμάν. Ο Σουλτάν Σουλεϊμάν μένει έκπληκτος μπροστά στο νέο για το οποίο δεν είχε ενημερωθεί. Ο Σουλτάν Σουλεϊμάν αντιδρά με έναν τρόπο που η Βαλιντέ δεν περίμενε. Η Χατιτζέ ακούει την ομιλία του Ματρακτσί με τον Ιμπραήμ.

Ηρακλής
1 μ.μ. STAR Περιπετειώδης σειρά

Ο Ηρακλής και ο Ιόλαος αυτή τη φορά καλούνται να παραβρεθούν σε έναν βασιλικό γάμο ανάμεσα
στον βασιλιά Μπέραεους και την εκλεκτή της καρδιάς του Ραμίνα. Λίγο πριν τη γαμήλια τελετή όμως
η Ραμίνα πέφτει θύμα απαγωγής του πολεμιστή Τάρλους...

Μike & Molly
5.50 μ.μ. STAR Κωμική σειρά

Ο Μαϊκ με τη Μόλι τσακώνονται έντονα κατά τη διάρκεια μιας βόλτας τους στο εμπορικό κέντρο και η Μόλι ξεσπάει στην πιστωτική της κάρτα. Παράλληλα το αφεντικό του Μάικ έχει συνταρακτικά νέα να του αποκαλύψει. Η Μόλι και ο Μάικ συνεχίζουν τις προσπάθειες για την πολυπόθητη εγκυμοσύνη.

Grey's Anatomy
10.45 μ.μ. ΑΝΤ1 Ιατρική σειρά

Η Κριστίνα παρακολουθεί έναν ασθενή που χρειάζεται μεταμόσχευση ήπατος, ενώ συνειδητοποιεί πως θέλει τον Οουεν πίσω στη ζωή της. Λίγο πριν του πει, εκείνος την προλαβαίνει και της ζητά διαζύγιο. Η Μπέιλι, από την άλλη, τσακώνεται με τον Μπεν για τον επερχόμενο γάμο τους. Η Κάλι στρατολογεί τον Τζάκσον για να βρουν μια λύση με το χέρι του Ντέρεκ, αλλά ο πρώτος προβληματίζεται με την κατάσταση της Εϊπριλ. Η Μέρεντιθ λέει στον Ντέρεκ ότι είναι τριών εβδομάδων έγκυος, αλλά δεν θέλει να το μάθει ακόμη κανείς άλλος.

Homeland
1 π.μ. ALPHA Δραματική σειρά

Η Κάρι και ο Σάουλ καταφέρνουν να εντοπίσουν το σύνδεσμο του Τομ Γουόκερ στην Ουάσιγκτον, διαπιστώνουν όμως απογοητευμένοι ότι έχει διπλωματική ασυλία. Το δίλημμα είναι: να προχωρήσουν εναντίον του διακριτικά και αθόρυβα ή κατά μέτωπο, με τον κίνδυνο να προκληθεί διεθνές διπλωματικό επεισόδιο;

Νόμος και τάξη: Ειδική ομάδα
12.30 π.μ. STAR Αστυνομική σειρά

Ο ντετέκτιβ Στάμπλερ πηγαίνει στο πανεπιστήμιο της κόρης του, Καθλίν, για να μιλήσει στους φοιτητές για την πρόληψη των βιασμών. Οταν ένα κορίτσι κατηγορεί έναν συμφοιτητή της ως βιαστή, ο Στάμπλερ και η Μπένσον αναλαμβάνουν την υπόθεση. Η Καθλίν βρίσκει κάποια στοιχεία κατά του κατηγορούμενου φοιτητή…

Το σόι σου
9 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά

Η Χαρούλα, όπως και κάθε Κυριακή, κάνει πυρετώδεις ετοιμασίες για το μεσημεριανό γεύμα της οικογένειας Χαμπέα. Τίποτα όμως δεν πάει όπως το είχε υπολογίσει. Αυτή την Κυριακή κανείς δεν θέλει να φάει… Ο Μιχάλης και η Ολγα είναι αδιάθετοι γιατί τους πείραξαν κάτι σουβλάκια που φάγανε το προηγούμενο βράδυ, ενώ ο Σάββας και η Λυδία το παίζουν αδιάθετοι ενώ έχουν φάει σουβλάκια.

H πολυκατοικία
9.15 μ.μ. ΜEGA Κωμική σειρά

Η Παναγιώτα φεύγει για Σαββατοκύριακο και ο ανεκδιήγητος Τζίμης νοικιάζει κρυφά το σπίτι της σε ένα κινηματογραφικό συνεργείο, που γυρίζει τσόντες! Επιπλέον, πείθει και τον Μανώλη να παίξει στην ταινία, όπως τον γέννησε η μαμά του! Η Παναγιώτα όμως, θα επιστρέψει νωρίτερα και θα τους κάνει τσακωτούς... Η Ελένη παραμένει διχασμένη ανάμεσα στον Σταύρο και τον Μανώλη.

Μαύρα μεσάνυχτα
10.20 μ.μ. ΜEGA Κωμική σειρά

Στο μαγαζί, το πάρτι για τα δήθεν γενέθλια της Τζίας καταλήγει σε πανωλεθρία. Λένα και Σιλβή έρχονται στα χέρια και οι άλλοι κάνουν αμάν να τις χωρίσουν. Και πάνω σ' αυτό το μπάχαλο εμφανίζεται και ο Σερέτης που έχει συλλάβει τον Κέντα και τον Βάκη με σκοπό να σφίξει κι άλλο τα λουριά. Ο Λάζαρος και ο Ζαν Κλοντ επιστρέφουν με τα διαμάντια κι ενώ όλοι πιστεύουν ότι τα βάσανά τους τελείωσαν, ο Σερέτης ανακαλύπτει ότι είναι ψεύτικα. Η Σιλβή έχει μια έκπληξη στο σπίτι του Ζαν Κλοντ.