​kaderimin yazildigi gun Δείτε τι θα γίνει στην σειρά Στα δίχτυα του Πεπρωμένου Επεισόδιο 33, 34, 35, 36, 37 sta dixtya toy peprwmenoy


Στα δίχτυα του Πεπρωμένου Επεισόδιο 33 sta dixtya toy peprwmenoy
Η Ντεφνέ, έχοντας εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να μάθει την αλήθεια για το κόσμημα που αγόρασε ο Καχραμάν, αποφασίζει να επισκεφτεί την Ελίφ. Την ίδια ώρα, η Μεριέμ επιρρίπτει ευθύνες στους γονείς της και αποφασίζει να φύγει απ'το σπίτι. Ο Κερέμ θα σταθεί στο πλευρό της, εκείνη όμως θα αναζητήσει τον Καντίρ για να της δώσει εξηγήσεις. Στην προσπάθειά του να ευχαριστήσει την Ελίφ, ο Καχραμάν θα φτάσει στο σημείο να πει ψέματα στην Ντεφνέ.

Στα δίχτυα του Πεπρωμένου Επεισόδιο 34 sta dixtya toy peprwmenoy
Ο Καχραμάν βρίσκει την Ελίφ σε πολύ κακή κατάσταση. Εκείνη του εξηγεί ότι η μητέρα της έμαθε για την εγκυμοσύνη και έφυγε έξαλλη. Μάταια η Ναζλί προσπαθεί να εξηγήσει στηΣουλτάν τι έχει συμβεί, ενώ η Νεβάλ που έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή της υπερασπίζεται την κόρη της. Την ίδια ώρα η Ντεφνέ, σε άλλη μια κίνηση απελπισίας, εντοπίζει τονΜακσούτ με σκοπό να του πει πού θα βρει την Ελίφ.

Στα δίχτυα του Πεπρωμένου Επεισόδιο 35 sta dixtya toy peprwmenoy
Η Ντεφνέ ξεκαθαρίζει στη μητέρα της ότι δεν έχει ανάγκη ούτε τις συμβουλές της ούτε τη βοήθειά της, η Νεβάλόμως, την διαβεβαιώνει ότι έχει έρθει για να μείνει. Στην οικεία Γιορουκχάν τα πράματα δυσκολεύουν κι άλλο, όταν ο Γιακούπ ξεσπά στον πατέρα του και τον κατηγορεί ότι κάνει διακρίσεις. Ο Καντίρ ζητά μια δεύτερη ευκαιρία απ'τη Μεριέμ και η Κιγιμέτ κάνει μια κίνηση ματ.

Στα δίχτυα του Πεπρωμένου Επεισόδιο 36 sta dixtya toy peprwmenoy
Η Σουλτάν σε πλήρη απόγνωση πηγαίνει στο σπίτι του Καχραμάν για να ζητήσει εξηγήσεις για το δημοσίευμα. Ο Καχραμάν θα προσπαθήσει να την καθησυχάσει ενώ όλη η υπόλοιπη οικογένεια θα μάθει ότι η Ελίφ δεν διέκοψε την εγκυμοσύνη. Η Ντεφνέ κατηγορεί την Κιγιμέτ ότι την εξαπάτησε και ο Μακσούτ για άλλη μια φορά θα κάνει την εμφάνισή του στην πιο ακατάλληλη στιγμή.

Στα δίχτυα του Πεπρωμένου Επεισόδιο 37 sta dixtya toy peprwmenoy
Η Σουκράν θα κρυφακούσει μια συζήτηση της Κιγιμέτ και του Ζιγιά, απ'την οποία θα καταλάβει ότι ο Γιακούπ δεν είναι παιδί της Κιγιμέτ. Η Νεβάλ έχει βάλει ανθρώπους να παρακολουθούν τις κινήσεις του Καχραμάν και της Ελίφ κι έτσι εξηγεί στην Ντεφνέ πως οι δυο τους πέρασαν τη νύχτα μαζί στο εξοχικό του Καχραμάν. Η κατάσταση θα ξεφύγει απ'τον έλεγχο, για άλλη μια φορά, εξαιτίας του Μακσούτ.

Αναμένουμε τα επομενα επεισόδια της σειράς Στα δίχτυα του πεπρωμένου Επεισόδιο 38, 39, 40, 41, 42