13/8/15


​ΠΕΜΠΤΗ 13-8-2015 season 2 episode 23 + season 3 episode 1 Mike & Molly 5.50 μ.μ. STAR Κωμική σειρά

Η μέρα του γάμου για τον Μάικ και τη Μόλι είναι γεγονός. Ο Μάικ δεν έχει ξεπεράσει το σοκ από την αποκάλυψη πως οι χωρισμένοι γονείς του κοιμούνται μαζί. Ο Καρλ καταστρώνει ένα καινούργιο σχέδιο για να αναγκάσει την Κριστίνα να του πει ότι τον αγαπάει.


​sta dixtya toy peprwmenoy ΠΕΜΠΤΗ 13-8-2015 epeisodio 31 Στα δίχτυα του πεπρωμένου 6.40 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά kaderimin yazildigi gun

Ο Καχραμάν, για ακόμα μια φορά, θα σταθεί στο πλευρό της Ελίφ. Θα αναλάβει να βρει τη Ναζλί και να της εξηγήσει τους λόγους που οδήγησαν την Ελίφ στο να δεχτεί να γίνει παρένθετη μητέρα.Η Ντεφνέ είναι πολύ ερωτευμένη και κάνει σχέδια για να φέρει κοντά της τον Καχραμάν, εκείνος όμως έχει κανονίσει να βγάλει έξω την Ελίφ που έχει γενέθλια. Η Σουλτάν ετοιμάζεται να βγει απ' τη φυλακή και χαίρεται που θα κάνει έκπληξη στα κορίτσια της, μόνο που αυτό που θα δει δεν θα της αρέσει καθόλου.


​ΠΕΜΠΤΗ 13-8-2015 epeisodio 9 Last resort 11.30 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά

Οταν τα πακιστανικά στρατεύματα αιχμαλωτίζουν το πλοίο με τους συγγενείς του πληρώματος του Κολοράντο που έρχονται να δουν τους δικούς τους, ο Μάρκους και ο Σαμ βρίσκονται μπροστά σ' ένα δίλημμα και πρέπει να ενεργήσουν άμεσα.


​ΠΕΜΠΤΗ 13-8-2015 epeisodio Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής 12 ETV Δραματική σειρά εποχής

Ο Ηγεμόνας Μουσταφά θα αποδείξει στον πατέρα του πως δεν είναι πια παιδί. Ο Ιμπραήμ Πασά, από μια πηγή που δεν περίμενε, μαθαίνει ποιος είναι αυτός που προσπάθησε να τον σκοτώσει. Η Βαλιντέ Σουλτάν παίρνει τα ηνία στα χέρια της. Η Χουρέμ προσπαθεί να προστατέψει τον εαυτό της, ενώ ο Σουλτάν Σουλεϊμάν κάνει προετοιμασίες για εκστρατεία.


​ΠΕΜΠΤΗ 13-8-2015 epeisodio Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 9.50 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά

Η κολλητή φίλη της Μαρίνας, η Σάντρα, χωρίζει από τον σύντροφό της όταν συνειδητοποιεί πως είναι μόλις… δεκαεπτά ετών. Η Μαρίνα αναλαμβάνει να της βρει έναν σοβαρό άντρα για να την αποκαταστήσει. Με αφορμή μια συζήτηση ο Χάρης υποστηρίζει τη θεωρία πως οι άντρες δεν ζηλεύουν. Η μέρα στο σπίτι της Δραπετσώνας πάει να ξεκινήσει με καυγά αλλά τελικά εξελίσσεται σ' ένα αστείο παιχνίδι μεταξύ Βούλας και Μηνά, που συμπεριλαμβάνει μέχρι και… τον γύρο του κόσμου.


​ΠΕΜΠΤΗ 13-8-2015 epeisodio Οι συμμαθητές 9.15 μ.μ. ANT1 Κωμική σειρά

Ο Στέφανος υπό την πίεση Αριστείδη και Τατιάνας κάνει πρόταση γάμου στην Γκέλυ, που το ανακοινώνει περιχαρής στους γονείς της και κάνει τον Αντρέα έξαλλο. Ο Αρης ξεμένει στα Οινόφυτα με την Κρίστη και τον Φρίντομ στο ακινητοποιημένο βανάκι. Χωρίς σήμα για να ειδοποιήσει, τρελαίνει από ανησυχία τη Σοφία, τον Παύλο και τη Μαριλένα. Η Τατιάνα εκβιάζει τον Στέφανο...


​ΠΕΜΠΤΗ 13-8-2015 season 12 epeisode 3 Νόμος και τάξη: Ειδική ομάδα 12.15 π.μ. STAR Αστυνομική σειρά

Ενα θύμα βιασμού, η νεαρή Βίκι, μεταφέρεται στο νοσοκομείο και υποστηρίζει ότι ο ίδιος άνθρωπος της έχει επιτεθεί επανειλημμένα τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Η ντετέκτιβ Μπένσον είναι αποφασισμένη να τη βοηθήσει αλλά η Βίκι βρίσκεται σε κατάσταση τρόμου και σοκ. Ενώ η Μπένσον αναζητά έναν τρόπο για να συγκεντρώσει στοιχεία, κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη.


​ΠΕΜΠΤΗ 13-8-2015 season 9 epeisode 19 NCIS 9.10 μ.μ. STAR Αστυνομική σειρά

Ενας υπαξιωματικός του Ναυτικού, ο Νταν Γκάρσκοτ, βρίσκεται δολοφονημένος από μαχαίρι κοντά στο πλοίο στο οποίο υπηρετούσε. Το πλήρωμα είχε ημερήσια έξοδο και όσοι δεν είχαν υπηρεσία βρίσκονταν έξω στην πόλη. Ενας συνάδερφος του Νταν, ο μηχανικός Μάικλ Τόμας, είναι γεμάτος με το αίμα του θύματος, ο ίδιος όμως δηλώνει πως ήταν εκείνος που βρήκε το πτώμα και ειδοποίησε τις Αρχές.


​ΠΕΜΠΤΗ 13-8-2015 epeisodio Ηρακλής 1 μ.μ. STAR Περιπετειώδης σειρά Hercules episode 10 season 2

Ο αθώος Τίμορον βρίσκεται από λάθος στον Κάτω Κόσμο και ο Αδης ζητάει από τον Ηρακλή να αποκαταστήσει την τάξη και να φέρει τον πραγματικό ένοχο στη θέση του, τον βασιλιά της Κορίνθου Σίσυφο. Η γυναίκα του βασιλιά δεν μπορεί να κάνει παιδιά και εκείνος θέλει τη χήρα του Τίμορον για να του χαρίσει ένα διάδοχο...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget