12/8/15


​ΤΕΤΑΡΤΗ 12.08.2015 epeisodio simerino Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής 12 ETV Δραματική σειρά εποχής

Εφτασε η ώρα για τον γάμο του Ματρακτσί και της Νιγκιάρ Κάλφα. Η Χουρέμ κάνει μια ιδιαίτερη ετοιμασία για αυτό τον γάμο. Η άφιξη της Χουρέμ Σουλτάν για το γλέντι είναι αρκετή για να εκνευρίσει τη Βαλιντέ και τη Μαχιντεβράν... Ενώ η Νιγκιάρ Κάλφα είναι δυστυχισμένη λόγω της αποχώρησής της από το χαρέμι. Η Νιγκιάρ κάνει το πρώτο της βήμα στην καινούργια της ζωή με μια απροσδόκητη έκπληξη. Οι ισορροπίες στο παλάτι αλλάζουν. Η Μαχιντεβράν θέλει να σπάσει τη σιωπή της και αποφασίζει να μιλήσει στον Σουλτάν Σουλεϊμάν. Ενώ ο βασιλιάς πρέπει να αποφασίσει και είναι σε δύσκολη θέση. Ο Ιμπραήμ πρέπει να υποστεί τις συνέπειες κάποιων αποφάσεων που έχει πάρει.


​ΤΕΤΑΡΤΗ 12.08.2015 epeisodio 31 simerino Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισοδιο 31 6.40 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά

Ο Καχραμάν δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του και αγκαλιάζει την Ελίφ. Την ίδια ώρα όμως, όλη η υπόλοιπη οικογένεια πιστεύει ότι δεν υπάρχει πια θέμα εγκυμοσύνης. Και μπορεί το γεγονός αυτό να ανακουφίζει την Ντεφνέ, ο Ζιγιά όμως γίνεται έξω φρενών και διώχνει την Κιγιμέτ. Ο Κερέμ, σοκαρισμένος, θα ζητήσει εξηγήσεις απ' την Ελίφ...


​ΤΕΤΑΡΤΗ 12.08.2015 epeisodio simerino Mike & Molly 5.50 μ.μ. STAR Κωμική σειρά

Ο Κάρλ και η Κριστίνα βγαίνουν για φαγητό με τον Μάικ και τη Μόλι, για να περάσουν λίγες ώρες ηρεμίας, πριν από τη μεγάλη μέρα του γάμου τους. Ο Μάικ αποφασίζει να περάσει την τελευταία του νύχτα ως εργένης στο σπίτι της μητέρας του. Μετά το δείπνο, ο Καρλ λέει στην Κριστίνα πως την αγαπάει αλλά εκείνη δεν ανταποκρίνεται το ίδιο θερμά. Ο Καρλ θυμώνει και χαλάει τη διάθεση του Μάικ όταν πάνε μαζί για να διαλέξουν γαμπριάτικο κοστούμι. Οι ετοιμασίες για τον γάμο της Μόλι φέρνουν στην επικαιρότητα και το θέμα του γάμου του Βινς και της Τζόις.


​ΤΕΤΑΡΤΗ 12.08.2015 epeisodio simerino NCIS 9.10 μ.μ. STAR Αστυνομική σειρά

Απόρρητες πληροφορίες διαρρέουν τόσο από το Ναυτικό Σώμα όσο και από τα γραφεία του NCIS. Ο γενικός γραμματέας του Ναυτικού μαζί με την έμπειρη ομάδα του NCIS θα αναλάβουν την υπόθεση, στην οποία είναι πολύ πιθανό να αναμειγνύονται αξιωματικοί και στελέχη υψηλού κύρους πέραν πάσης υποψίας...


​ΤΕΤΑΡΤΗ 12.08.2015 epeisodio simerino Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 9.50 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά

Η Βούλα έχει έναν περίεργο πόνο στον λαιμό και πίσω από την κάτω γνάθο που την τρελαίνει. Σκέφτεται τα χειρότερα γιατί έχει φοβηθεί πολύ. Η Βάσω βλέπει στον ύπνο της τον παππού της να της λέει πως πρέπει να χωρίσει τον Χάρη. Ο Χάρης το ρίχνει στο αστείο. Οι γονείς της Μαρίνας ανακαλύπτουν στον κήπο του πατρικού της σπιτιού, στην Πάτρα, ένα θαμμένο πήλινο γουδί.


​ΤΕΤΑΡΤΗ 12.08.2015 epeisodio simerino Το σόι σου 9 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά

Η μικρή Χαρά κρυφακούει μια συζήτηση του Σάββα και της Λυδίας και από λάθος νομίζει ότι πρόκειται να μετακομίσουν οικογενειακώς εκτός Αθήνας. Σε λίγη ώρα θα το έχει ήδη πει στην Αντωνία, η οποία θα μοιραστεί τη στενοχώρια της κρυφά με τον Κωνσταντίνο, που θα το εκμυστηρευτεί στον Αρη και εκείνος με τη σειρά του θα το εξομολογηθεί στον Μενέλαο για να φτάσει τελικά απ' αυτόν στα αυτιά της Αλεξάνδρας! Ολα όμως θα πάρουν φωτιά όταν εκείνη λέει τα πάντα στη Χαρούλα...


​ΤΕΤΑΡΤΗ 12.08.2015 Ταμάμ epeisodio simerino 10.45 μ.μ. ANT1 Κωμική σειρά

Η Ελλη έχει γίνει ράκος από τησυμπεριφορά του Τζεμ. Εκείνος πανικόβλητος απ' το τελεσίγραφο της Μυρτούς, την αποφεύγει. Η Μυρτώ πείθει την Ελλη ότι πρέπει να τον ξεχάσει και να προχωρήσει παρακάτω. Η Ελλη τα φτιάχνει με έναν παλιό συμμαθητή της. Τον Μίλτο. Η Ντιλέκ είναι απογοητευμένη και πληγωμένη γιατί ο «eros» έχει σταματήσει να επικοινωνεί μαζί της.


​ΤΕΤΑΡΤΗ 12.08.2015 epeisodio simerino Ηρακλής 1 μ.μ. STAR Περιπετειώδης σειρά

Ο πολεμιστής Μάκεους ορκίζεται να πάρει εκδίκηση από τον Ηρακλή επειδή σκότωσε τον αδελφό του Δημήτριο. Την ίδια ώρα, ο Ηρακλής ελευθερώνει έναν αδέξιο αλλά καλόκαρδο γίγαντα, τον Τυφώνα, ο οποίος υπήρξε για περισσότερα από εκατό χρόνια όμηρος της Ηρας. Μαζί ξεκινούν για να συναντήσουν τον Ιόλαο αλλά δυστυχώς οι στρατιώτες του Μακέους τον βρίσκουν πρώτοι. Παρά τον άγριο ξυλοδαρμό και τα βασανιστήρια ο Ιόλαος αρνείται να τους αποκαλύψει πού βρίσκεται ο καλός του φίλος.


​ΤΕΤΑΡΤΗ 12.08.2015 epeisodio simerino Homeland 12 ALPHA Δραματική σειρά

Συναγερμός έχει σημάνει στα γραφεία της CIA μετά τις πληροφορίες της Λιν από τη μυστική συνάντηση του πρίγκιπα Φαρίντ στην Κύπρο.
Καθώς ο πρίγκιπας βρίσκεται πλέον σε προγραμματισμένη επίσκεψη στην Αμερική, η Κάρι προσπαθεί να ανακαλύψει πιθανές ύποπτες συναντήσεις του μέσω της Λιν.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget