7/8/15


​ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.08.2015 σημερινο επεισοδιο 27 Στα δίχτυα του πεπρωμένου 6.40 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά

Η Ελίφ και η Ναζλί για άλλη μια φορά προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στη ζωή τους και αυτήν τη φορά είναι αποφασισμένες να κάνουν τα πάντα για να τα καταφέρουν. Κοντά στον Τζελάλ φαίνεται πως βρίσκουν λίγη απ' τη γαλήνη που τους έλειπε κι έτσι αναλαμβάνουν να βάλουν το σπίτι σε τάξη. Την ίδια ώρα, ο Ζιγιά δείχνει αποφασισμένος να ξαναφέρει την Ντεφνέ στο σπίτι, ένα τελεσίγραφο της Ντεφνέ όμως, θα πυροδοτήσει νέες απροσδόκητες εξελίξεις και εντάσεις...

mygreek zwdiaΔιάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο ΚΡΙΟΣ Γενικά Ο Άρης... φορτσάρει και τόσο


​ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.08.2015 σημερινο επεισοδιο Ταμάμ 10.45 μ.μ. ANT1 Κωμική σειρά

Η Μυρτώ δεν συνειδητοποιεί πόσο σοβαρό είναι το θέμα Ελλης ? Τζεμ και προσπαθεί να το αναλύσει μέσα απ' την επιστημονική του πλευρά. Η Ελλη απογοητεύεται και θυμώνει με τον τρόπο που την αντιμετωπίζει η μητέρα της. Ο Τζεμ συνεχίζει να κρατάει τη στάση του «σκληρού αρσενικού» κι αυτό απελπίζει την Ελλη που ψάχνει τρόπους να τον προσεγγίσει. Η Μυρτώ ενοχλείται με τη συμπεριφορά της Ελλης και η σύγκρουση ανάμεσα σε μάνα και κόρη είναι αναπόφευκτη.


​ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.08.2015 σημερινο επεισοδιο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής 12 ETV Δραματική σειρά εποχής

Η πραγματικότητα που αποκαλύφθηκε σχετικά με την Εφσούν, ανησυχεί πολύ τη Μαχιντεβράν. Η ζωή της Εφσούν εξαρτάται από τα λόγια της Μαχιντεβράν. Η Εφσούν κάνει μια κίνηση για να αποδείξει την πίστη που έχει στον Μουσταφά. Η Μαχιντεβράν τελικά δίνει στην Εφσούν μια τελευταία ευκαιρία. Η Εφσούν μεταφέρει στη Χουρέμ όσα έγιναν.


​ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.08.2015 σημερινο επεισοδιο NCIS 9.10 μ.μ. STAR Αστυνομική σειρά

Ο απόστρατος καπετάνιος του ναυτικού, Τζακ Γουάλας, βρίσκεται δολοφονημένος. Ο καπετάνιος μέσα από τη στολή του φορούσε ένα κοστούμι, που μοιάζει με αμφίεση σούπερ-ήρωα. Οι έρευνες οδηγούν το NCIS σε μία κρυφή ομάδα «σουπερ-ηρώων». Πρόκειται στην ουσία για πολίτες που έχουν αναλάβει την ασφάλεια της γειτονιάς τους.


​ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.08.2015 σημερινο επεισοδιο Το σόι σου 9 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά

Αυτή η Κυριακή είναι από πολλές απόψεις διαφορετική για την οικογένεια Χαμπέα. Η Χαρούλα έχει χάσει το κέφι και τη ζωντάνια της, παρόλο που κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να το κρύψει από όλους για να μην τους στενοχωρήσει. Οι τελευταίες εξετάσεις στον γυναικολόγο της έδειξαν πράγματα πολύ φυσιολογικά για την ηλικία της, αλλά ποτέ ευχάριστα. Ο Διονύσης με την Αλίνα όμως μπαίνουν στο σπίτι και φέρνουν μαζί τους την πιο χαρμόσυνη είδηση για όλους!


​ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.08.2015 σημερινο επεισοδιο 5 Last resort 11.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά

Ο Μάρκους και ο Σαμ ξεκινούν έντονες διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση. Εν τω μεταξύ, το σόναρ του Κολοράντο χαλάει με αποτέλεσμα πλοία να προσεγγίζουν το νησί απαρατήρητα. Η Γκρέις αναλαμβάνει τον έλεγχο του Κολοράντο, ενώ προσπαθεί να επιδιορθώσει τη ζημιά. Οταν άλλα υποβρύχια επιχειρούν να κατατροπώσουν το Κολοράντο, η Γκρέις λαμβάνει σκληρά μέτρα για να αποτρέψει τα χειρότερα.


​ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.08.2015 σημερινο επεισοδιο Two and a half men 6.50 μ.μ. STAR Κωμική σειρά

Η Τσέλσι, η κοπέλα του Τσάρλι, τον ενημερώνει πως πρέπει να παρευρεθεί στην κηδεία της πρώην πεθεράς της. Ο Τσάρλι αισθάνεται για πρώτη φορά να ζηλεύει όταν μαθαίνει πως η αγαπημένη του θα μείνει κάτω από την ίδια στέγη με τον πρώην σύζυγό της.


​ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.08.2015 σημερινο επεισοδιο Μike & Molly 5.50 μ.μ. STAR Κωμική σειρά

O Μάικ βρίσκεται σε δύσκολη θέση όταν ξεχνάει να κάνει κράτηση σε εστιατόριο για εκείνον και την αγαπημένη του την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ετσι ζητάει από τον Καρλ να μοιραστούν τη δική του κράτηση για την Κριστίνα, ώστε να αποφύγει την γκρίνια και τα παράπονα της Μόλι. Ενώ οι δυο άντρες κατευθύνονται στο εστιατόριο, βρίσκονται μπλεγμένοι και προσπαθούν να πείσουν έναν άντρα να μην αυτοκτονήσει...


​ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.08.2015 σημερινο επεισοδιο Ζίνα 2 μ.μ. STAR Περιπετειώδης σειρά

Ο Αουτόλικος κλέβει ένα πολύτιμο κόσμημα, αλλά φροντίζει να αποφύγει για άλλη μια φορά τη σύλληψη. Οταν όμως συναντάει τη Ζίνα, φοβούμενος την τιμωρία που θα του επιβάλει, οικειοθελώς επιστρέφει τα κλοπιμαία.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget