30/7/15


​Σημερινο επεισοδιο 49-50 ΠΕΜΠΤΗ 30.07.2015 Οι συμμαθητές 9.15 μ.μ. ANT1 Κωμική σειρά epeisodio shmerino

Ο Αντρέας ενημερώνει κατά λάθος τη Μαριλένα για τη συναυλία του Αρη η οποία αυτοπροσκαλείται. Ο Αρης προσπαθεί να ξεπεράσει το άγχος του για το λάιβ ακολουθώντας τις οδηγίες του «μάνατζερ» Φρίντομ. Η Ντίνα επισκέπτεται τον Αριστείδη και του παρουσιάζει το φιλόδοξο επαγγελματικό της σχέδιο για την κολεξιόν ρούχων για σκύλους «Κουλ & Ντογκ». Η Τατιάνα αποφασίζει να μην ενδώσει στον εκβιασμό της Κανόνη και να περάσει γρήγορα στην αντεπίθεση.


​Σημερινο επεισοδιο 91-92 ΠΕΜΠΤΗ 30.07.2015 Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής 7.30 μ.μ. ETV Δραματική σειρά εποχής epeisodio shmerino

Η Χουρέμ χάνει όλη την ομορφιά της. Ο Σουλεϊμάν επιστρέφει από την εκστρατεία και τότε έρχονται πάλι τα πάνω κάτω στο χαρέμι. Τίποτα δεν ηρεμεί. Η εξέγερση δημιουργεί στη Χουρέμ μια βαθιά πληγή, ενώ είναι αποφασισμένη να ζητήσει εξηγήσεις γι' αυτά που έζησε. Παρουσιάζεται στη Βαλιντέ και της λέει πως έχει πει τα πάντα στον Σουλεϊμάν.


​STA DIXTYA TOY PEPRWMENOY EPEISODIO 21 ΠΕΜΠΤΗ 30.07.2015 Στα δίχτυα του πεπρωμένου 6.40 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά

Η Κιγιμέτ αρχίζει να υποπτεύεται ότι η Ντεφνέ δηλητηρίασε την Ελίφ και σκοπεύει να πάρει δραστικές αποφάσεις. ενώ την ίδια ώρα ο Καχραμάν συναντά κρυφά τον πατέρα του και τον αδερφό του για να μοιραστεί τις πληροφορίες που έχει για τον Καντίρ. Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τον Κερέμ που θα μάθει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του.


​Σημερινο επεισοδιο ΠΕΜΠΤΗ 30.07.2015 Ζίνα 2 μ.μ. STAR Μυθολογική σειρά epeisodio shmerino

Η Ζίνα και η Γαβριέλα ταξιδεύουν μέσα σε βάλτους για να βρουν το άλογο της. Οι δύο κοπέλες μολύνονται από ασθένειες μέσα στα βρόμικα νερά. Καθώς κάνουν ένα διάλειμμα για να ξεκουραστούν, η Ζίνα βλέπει την Αργό από μακριά. Σφυρίζει στο άλογο, αλλά εκείνο δείχνει να μην αναγνωρίζει τον ήχο και φεύγει.



​Σημερινο επεισοδιο ΠΕΜΠΤΗ 30.07.2015 Ηρακλής 1 μ.μ. STAR Μυθολογική σειρά epeisodio shmerino

Ο Ιόλαος υπερασπίζεται έναν άντρα ο οποίος δέχεται άνανδρη επίθεση. Ο άντρας όμως αφήνοντας στα χέρια του Ιόλαου ένα κουτί με τους κλεμμένους θησαυρούς του βασιλιά Μενέλαου. Ο Ηρακλής μαθαίνει πως ο Ιόλαος έχει συλληφθεί και καταδικαστεί σε θάνατο.


​Σημερινο επεισοδιο ΠΕΜΠΤΗ 30.07.2015 Το σόι σου 9 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά epeisodio shmerino

Η Χαρούλα κάνει πυρετώδεις ετοιμασίες για το κυριακμεσημεριανό γεύμα της οικογένειας Χαμπέα. Τίποτα όμως δεν πάει όπως το είχε υπολογίσει. Ο Μιχάλης και η Ολγα είναι αδιάθετοι γιατί τους πείραξαν κάτι σουβλάκια που φάγανε, ο Σάββας και η Λυδία το παίζουν αδιάθετοι, η Αλίνα και ο Διονύσης γίνανε χορτοφάγοι και η Μπέλα γνώρισε τον Κυριάκο και νηστεύει για χάρη του.


​Σημερινο επεισοδιο ΠΕΜΠΤΗ 30.07.2015 The mentalist 12.15 π.μ. STAR Δραματική σειρά epeisodio shmerino

Ο διευθύνων σύμβουλος ενός γραφείου συνοικεσίων του Σαν Φρανσίσκο βρίσκεται να επιπλέει στα νερά μιας μαρίνας, με δύο σφαίρες στο στήθος. Ο Πάτρικ υποπτεύεται τη γοητευτική γυναίκα και συνεργάτιδα τού θύματος, Ερικα Φλιν.


​Σημερινο επεισοδιο ΠΕΜΠΤΗ 30.07.2015 Two and a half men 6.50 μ.μ. STAR Kωμική σειρά epeisodio shmerino

Ο Άλαν αισθάνεται άσχημα όταν συνειδητοποιεί πως έχει αισθήματα για την καινούργια αγαπημένη του αδελφού του. Ο Τσάρλι από την άλλη ανακαλύπτει πως παλιότερα έβγαινε με την αρραβωνιαστικιά του γιου της αγαπημένης του! Ο Αλαν προσπαθεί να πείσει τον Τζέικ να διαβάσει για το διαγώνισμα άλγεβρας. Ο Τσάρλι συναντάει τυχαία μια πρώην αγαπημένη του, η οποία έχει αποκτήσει παιδί. Οσο παρατηρεί το αγόρι, ο Τσάρλι διαπιστώνει με τρόμο πως του μοιάζει πολύ και αρχίζει να υποψιάζεται πως εκείνος είναι ο πατέρας του παιδιού...


​Sημερινο επεισοδιο ΠΕΜΠΤΗ 30.07.2015 Mike & Molly 5.50 μ.μ. STAR Kωμική σειρά epeisodio shmerino

Ο Μάικ μετακομίζει τελικά στο σπίτι της Μόλι και της οικογένειάς της. Ο ορκισμένος εργένης θα πρέπει τώρα να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες και σε ένα σπίτι γεμάτο γυναίκες. Αρχικά όλοι δυσκολεύονται αλλά γρήγορα ο Μάικ αρχίζει να βρίσκει ωραίο το ενδιαφέρον και την προσοχή, που του δείχνουν 3 γυναίκες. Ενώ η Μόλι με κάθε τρόπο προσπαθεί να κάνει οικονομία στα έξοδα του γάμου, ο Μάικ κάνει συνεχώς αλόγιστα έξοδα.


​Σημερινο επεισοδιο ΠΕΜΠΤΗ 30.07.2015 Εντιμότατοι κερατάδες 5 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά epeisodio shmerino
Ο Μιχάλης είναι κτηνίατρος. Πέρα από φιλόζωος, οικολόγος και δημοτικός σύμβουλος στην περιοχή του είναι και σκληροπυρηνικός ακτιβιστής. Αυτό δημιουργεί τριβές στο γάμο του με τη Γεωργία. Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο τους όμως αρχίζει όταν ο Μιχάλης πετάει κόκκινη μπογιά στην ολόλευκη γούνα της Εύας και εκείνη αποφασίζει να τον κάνει κερατά για να τον εκδικηθεί.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget