29/7/15


​Simerino epeisodio ΤΕΤΑΡΤΗ 29-7-2015 σημερινο επεισοδιο Οι συμμαθητές 9.15 μ.μ. ANT1 Κωμική σειρά

Ο Αντρέας βλέπει τον Παύλο να φιλάει τη Μαριλένα στον ύπνο της και παρεξηγεί την σκηνή ενώ την ίδια ώρα η Γκέλυ πηγαίνει στην Κρίστη και της κάνει ανάκριση για το Στέφανο και της παρουσιάζεται ως κοπέλα του. Φρίντομ και Βάλια αγχωμένοι για το πρώτο τους ραντεβού, προσπαθούν να έρθουν ο καθένας πιο κοντά στον άλλο. Η Κανόνη θα επιστρέψει με νέο εκβιασμό στην Τατιάνα και ο Αρης θα πιάσει δουλειά στο ίδιο μπαρ με τη Σοφία.


​Στα Δίχτυα του Πεπρωμένου Επεισόδιο 20 - Simerino epeisodio ΤΕΤΑΡΤΗ 29-7-2015 σημερινο επεισοδιο

Η Κιγιμέτ έχει αντιληφθεί ότι ο Καχραμάν δείχνει μεγάλη αδυναμία στην Ελίφ και το μητρικό της ένστικτο τής λέει ότι πρέπει να τους απομακρύνει. Το σχέδιό της να μείνει η Ελίφ σε άλλο σπίτι, ειδικά τώρα που δεν κινδυνεύει απ' τον Μακσούτ, βρίσκει απόλυτα σύμφωνη και την Ντεφνέ. Η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι όμως, έρχεται για την Ντεφνέ, όταν ο Καχραμάν αρνείται να πάει την Ελίφ σε άλλο σπίτι.


​Simerino epeisodio ΤΕΤΑΡΤΗ 29-7-2015 σημερινο επεισοδιο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής 7.30 μ.μ. ETV Δραματική σειρά εποχής

Ο Οθωμανικός στρατός διψά για τη νίκη. Ο Σουλεϊμάν διοικεί τον στρατό του με ψύχραιμο τρόπο. Ολα λειτουργούν έτσι όπως θέλει, αλλά πρέπει να έχει τα μάτια του ανοιχτά. Ο Ηγεμόνας Μουσταφά συμμετέχει πρώτη φορά σε εκστρατεία. Η Χουρέμ είναι μόνη στο παλάτι. Η Βαλιντέ δεν χάνει χρόνο και βάζει το σχέδιό της σε εφαρμογή. Το γεγονός ότι ο Σουλεϊμάν θα φύγει σε εκστρατεία, κάνει την Χουρρέμ να βλέπει τρομερούς εφιάλτες. Αδικα εκείνος προσπαθεί να την καθησυχάσει. Τελικά με την αναχώρηση του Εξοχότατου, αποδεικνύεται πως η Χουρέμ δεν φοβόταν άδικα. Η Βαλιντέ είναι αποφασισμένη να την ξεφορτωθεί.


​Simerino epeisodio ΤΕΤΑΡΤΗ 29-7-2015 σημερινο επεισοδιο The mentalist 12.15 π.μ. STAR Δραματική σειρά

Σε ανθρωποκυνηγητό εξελίσσεται η υπόθεση δολοφονίας ενός μεσίτη, το πτώμα του οποίου βρίσκεται σε ένα χωράφι. Η ομάδα προσπαθεί να εντοπίσει τον δράστη ενώ παράλληλα μαθαίνει πως το θύμα δήλωνε πως έχει απαχθεί από εξωγήινους. Οταν το πτώμα του θύματος «εξαφανίζεται» από το ιατροδικαστικό βαν και δεδομένου ότι πρόκειται για την τρίτη σε σειρά εξαφάνιση πτώματος, το F.B.I, υποπτεύεται λαθρεμπόριο οργάνων. Παράλληλα η Βαν Πελτ δεν συμμετέχει στη συγκεκριμένη υπόθεση καθώς πρέπει να ολοκληρώσει τις ετοιμασίες του γάμου της...


​Simerino epeisodio ΤΕΤΑΡΤΗ 29-7-2015 σημερινο επεισοδιο Το σόι σου 9 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά

Η Αλεξάνδρα φιλοτεχνεί το νέο της καλλιτεχνικό δημιούργημα, για το οποίο χρησιμοποιεί έναν νεαρό άνδρα ως μοντέλο. Το γεγονός ότι κλείνεται μαζί του ώρες στο εργαστήριο κάνει τον Μενέλαο να ζηλεύει και να προσπαθεί να κερδίσει το ενδιαφέρον της. Τα παιδιά του τον θεωρούν υπερβολικό, μέχρι τη στιγμή όμως που το μοντέλο εμφανίζεται μπροστά τους μόνο με τα απολύτως απαραίτητα.


Simerino epeisodio ΤΕΤΑΡΤΗ 29-7-2015 Νip/Tuck 2.15 π.μ. STAR Δραματική σειρά σημερινο επεισοδιο

Ο Κρίστιαν και ο Σον αποφασίζουν να αποκαταστήσουν το παραμορφωμένο πρόσωπο ενός μοντέλου δωρεάν για διαφημιστικούς λόγους στην προσπάθειά τους να ξεπεράσουν τη δυσφήμηση που τους έκανε η Μπρόντερικ. Ο Ματ συνεχίζει τη σχέση του με την Αβα και για να μένει έξω από το σπίτι αργά ισχυρίζεται πως διαβάζει με τον γιο της, τον Αντριαν.


Simerino epeisodio ΤΕΤΑΡΤΗ 29-7-2015 σημερινο επεισοδιο Ηρακλής 1 μ.μ. STAR Μυθολογική σειρά

Ο Ηρακλής και η Ζίνα πίστευαν πως ο Ντάρφους είχε σκοτωθεί στη μάχη του Πάρθις. Ο θεός Αρης όμως βοηθάει τον Ντάρφους να επιβιώσει και να δημιουργήσει έναν νέο και ισχυρότερο στρατό, έτοιμο να σπείρει τον θάνατο και το χάος. Ο Ηρακλής και η Ζίνα συμμαχούν για να τον εξοντώσουν...


​Simerino epeisodio ΤΕΤΑΡΤΗ 29-7-2015 σημερινο επεισοδιο Mike & Molly 5.50 μ.μ. STAR Kωμική σειρά

Ο Μάικ και η Μόλι απολαμβάνουν τον αρραβώνα τους. Η Μόλι σχεδιάζει ήδη τη γαμήλια τελετή ενώ ο Μάικ δεν είναι ακόμα έτοιμος να ορίσει ημερομηνία. Ο Βινς προσφέρεται να συνοδέψει τη νύφη ενώ ο Μάικ για να ηρεμήσει και να αποφορτιστεί, αποφασίζει να πάει για ψάρεμα με τους φίλους του.


Simerino epeisodio ΤΕΤΑΡΤΗ 29-7-2015 σημερινο επεισοδιο Χορεύοντας στη σιωπή 11 π.μ. ALPHA Δραματική σειρά εποχής

Ο Δημήτρης βρίσκεται σε αναρρωτική, όταν τον ειδοποιούν από το νοσοκομείο πως ψάχνουν γιατρό να χειρουργήσει ένα επείγον περιστατικό. Πάει στο νοσοκομείο, και μπαίνει ο ίδιος στο χειρουργείο. Χειρουργεί το Νώντα, που είναι σε άσχημη κατάσταση. Τελειώνοντας το χειρουργείο, πέφτει με νέο έμφραγμα και μπαίνει στην εντατική. Η Ελενα έχει πάει στο χωριό του Πέτρου και συναντάει τη μητέρα του. Χωρίς να της αποκαλύψει ποια είναι, βεβαιώνεται πως ο Πέτρος είναι το χαμένο της παιδί.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget