20/7/15

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Δευτέρα 20/7 - Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο.

ΚΡΙΟΣ


​Το σόι σου 21:00  ALPHA Κωμική σειρά
Ο Διονύσης αποφασίζει να εγκαινιάσει το καινούριο μπλέντερ της Χαρούλας, φτιάχνοντας κοκτέιλ για όλους το Σάββατο βράδυ. Η αρχικά βαρετή βραδιά αποκτά ενδιαφέρον όταν οι γυναίκες της οικογένειας ανταγωνίζονται τους άντρες στην παντομίμα, με έπαθλο τις δουλειές του σπιτιού. Κι ενώ όλα δείχνουν ότι εκείνες έχουν το προβάδισμα, η Χαρούλα που έχει τιμήσει υπέρ το δέον τα πρωτόγνωρα γι' αυτή κοκτέιλ του Διονύση, δυσκολεύει το παιχνίδι.


​SIMERINO EPEISODIO ΔΕΥΤΕΡΑ 20-7-2015 Two and a half men 18.50 STAR Κωμική σειρά

Ο Τσάρλι μαθαίνει πως η πρώην αγαπημένη του, η Μία, είναι στην πόλη για να δώσει παράσταση με την ομάδα χορού. Oταν τον καλεί στην πρεμιέρα, ο Τσάρλι υποκρίνεται πως δεν τον ενδιαφέρει πια. Τελικά πηγαίνει μαζί με τον Aλαν στην παράσταση και η Μία τον ξαφνιάζει με την πρόταση που του κάνει. Ο Τσάρλι και η Μία κανονίζουν τις λεπτομέρειες του γάμου τους αλλά όταν συναντιούνται οι οικογένειές τους όλα αρχίζουν να διαλύονται. Τα νέα για τον αρραβώνα του Τσάρλι συγκλονίζουν τη Ρόουζ, η οποία καταστρώνει τα δικά της σχέδια.


SIMERINO EPEISODIO ΔΕΥΤΕΡΑ 20-7-2015 ant1 9.15 μ.μ. Κωμική σειρά ΔΕΥΤΕΡΑ 20.07 Οι συμμαθητές

Η Τατιάνα δέχεται πρόταση γάμου από τον Αριστείδη, πράγμα που κάνει έξαλλους τον Γιώργο και τη Μαριλένα. Η Βάλια ψάχνει στο σπίτι της Τατιάνας και βρίσκει ένα κουκλάκι που είχε κάνει δώρο ο Παύλος στη Μαριλένα. Η Ντίνα με τον Ισίδωρο αποφασίζουν να χωρίσουν μένοντας στο ίδιο σπίτι, σπάζοντας τα νεύρα του Αντρέα και της Γκέλυς. Ο Αρης και η Σοφία κρύβονται στου Φρίντομ.


​SIMERINO EPEISODIO ΔΕΥΤΕΡΑ 20-7-2015 Mike & Molly 5.50 μ.μ. STAR Κωμική σειρά

Ο Καρλ έχει ραντεβού και ζητάει από τον Μάικ να πάει στο διαμέρισμά του. Ο Μάικ δέχεται και το βλέπει σαν μία μοναδική ευκαιρία να περάσει περισσότερο χρόνο στο σπίτι της Μόλι. Τελικά η παρουσία του στο σπίτι της Μόλι θα τον φέρει πιο κοντά στη μητέρα της και την αδελφή της. Τα πρώτα Χριστούγεννα για τους μεγάλους... ερωτευμένους έφτασαν.


SIMERINO EPEISODIO ΔΕΥΤΕΡΑ 20-7-2015 House M.D 4.45 μ.μ. STAR Ιατρική σειρά
μια καλόγρια επισκέπτεται την ιατρική ομάδα του Χάουζ για να τη βοηθήσουν να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα με τα χέρια της. Ο Χάουζ πιστεύει πως πρόκειται για κάποια απλή, αλλεργική αντίδραση και της δίνει ένα χάπι. Η κατάσταση της καλόγριας όμως χειροτερεύει.


​SIMERINO EPEISODIO ΔΕΥΤΕΡΑ 20-7-2015 mega Drop dead diva 11.30 μ.μ. Κωμική σειρά

Ο Γκρέισον είναι στο νοσοκομείο και το πόρισμα είναι ότι θα πρέπει να ζει με τα υπολείμματα μιας σφαίρας σφηνωμένα μέσα του. Ο τσαχπίνης πατέρας της Κιμ συλλαμβάνεται γιατί ερωτοτροπούσε με τη νέα και νεαρά του σύζυγο σε πισίνα ξενοδοχείου. Η Τζέιν αναλαμβάνει την υπεράσπιση μιας ομάδας ανθρώπων που μένουν κοντά σ' ένα εργοστάσιο και δηλώνουν ότι όλες αυτές οι αναθυμιάσεις από τα φουγάρα τούς προκαλούν προβλήματα υγείας.


​SIMERINO EPEISODIO ΔΕΥΤΕΡΑ 20-7-2015 Ευτυχισμένοι μαζί ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ 21.15 ΜEGA Κωμική σειρά

Στην τάξη του Μάρκου και της Εύας, έρχεται μια καινούργια φιλόλογος, η Ραλλού. Η Ραλλού μόλις χώρισε και ζει με το μωρό της. O Μάρκος προσπαθεί να την παρηγορήσει. Η Εύα ζηλεύει το ενδιαφέρον του Μάρκου για τη Ραλλού. Ο Σπύρος βγάζει έξω την Ιφιγένεια για να της περάσει η πίκρα από τον χωρισμό της με τον Αρσένη, εκείνη όμως παρεξηγεί τις προθέσεις του.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget