10/7/15

Xwris esenaΚαινούργια σειρά που ετοιμάζει η κυρία Μαρία Γεωργιάδου και η Ρένα Εσκενάζη, για λογαριασμό του Αντέννα Κύπρου.Ο τίτλος της καινούργια σειράς θα είναι « Χωρίς εσένα » και


​Οutlander 23.20 ΜEGA Δραματική σειρά ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-7-2015

Οι προετοιμασίες για την ορκωμοσία αλλά και ένα κυνήγι αγριόχοιρου μοιάζουν δυο πολύ καλές ευκαιρίες για «απόδραση». Ομως, η ιδιαίτερα δυσάρεστη συνάντηση της Κλαιρ με τον μεθυσμένο Ντούγκαλ που επιχειρεί να την βιάσει, αλλά και με τον Τζέιμι, αλλάζουν τα πλάνα της.


​Drop dead diva epeisodio 12.40 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά

Η Τζέιν εκπροσωπεί μια μαζορέτα που έπαθε νευρικό κλονισμό και ισχυρίζεται ότι φταίνε οι συναθλήτριές της που της κάνουν bullying. O Οουεν τα βάζει με την κυβέρνηση, υπερασπιζόμενος την περιουσία μιας οικογένειας ενώ η Τέρη παριστάνει τη δικηγόρο για να γλιτώσει τον Πολ από τους δανειστές του.


​ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-7-2015 Οι συμμαθητές Oi symmathites epeisodia
Ο Γρηγόρης απειλεί να τινάξει το πάρτι στον αέρα με τις αποκαλύψεις του. Ο Κυριάκος που το παίζει φίλος στον Αρη, προσπαθεί να του κάνει κατάσταση με την Πωλίνα ενώ επιδεικνύει τον έρωτα του με τη Σοφία και ο Αρης ζηλεύει. Ο Γρηγόρης αποκαλύπτει ότι είναι γκέι, πράγμα που αναστατώνει τον Παύλο. Η Γκέλυ μαθαίνει ότι ο Αρης μπορεί να είναι γιος του Αντρέα και φρικάρει.


​Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 21:00 ALPHA Δραματική σειρά Min arxizeis ti mourmoura ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-7-2015

Η Βάσω κι ο Χάρης φυλάνε τα ανιψάκια της Βάσως για ένα Σαββατοκύριακο και την επόμενη μέρα είναι άρρωστοι και μπαινοβγαίνουν στην τουαλέτα. Η Μαρίνα έχει παθιαστεί παίζοντας τάβλι online, μα ο Ηλίας επιμένει πως στο αληθινό τάβλι είναι άσχετη. Η Μαρίνα τον προκαλεί να παίξουν και τον κερδίζει. Ο Ηλίας δεν μπορεί να το χωνέψει με τίποτα. Η Βούλα «πέφτει θύμα» μιας διαφήμισης για εύκολο αδυνάτισμα με κάποιο σκεύασμα που τελικά αποδεικνύεται επικίνδυνο.


​ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-7-2015 Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής souleiman o megaloprepis

Ο Τζόσουα θα αναφέρει τον Μπαλί Μπέη που έκλεψε την κόρη του στον Ιμπραήμ Πασά. Η Χουρέμ αντιλαμβάνεται πως ο Σουλεϊμάν απομακρύνεται από αυτήν όλο και περισσότερο. Τώρα η Χουρέμ θέλει όσο ποτέ να ξεφορτωθεί την Πριγκίπισσα, έτσι πηγαίνει στο παλάτι του Ιμπραήμ Πασά για να της μιλήσει. Θα τα καταφέρει τελικά;


​Kuzey Guney 8 π.μ. STAR Δραματική σειρά ΚΙΟΥΖΕΙ ΓΚΙΟΥΝΕΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-7-2015

Η περιπέτεια για τον Κουζέι, τον Γκιουνέι και την Τζέμρε γράφει τον επίλογό της. Η Τζεμρέ, όπως κάθε νύφη, ζει την αγωνία της προετοιμασίας μαζί με τη Γκιουλτέν, η οποία δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της. Ο Γκιουνέι τηλεφωνεί στον Κουζέι και εκείνος του αποκαλύπτει τα νέα σχετικά με την εγκυμοσύνη της Μπανού. Ο Γκιουνέι αρχικά δεν τον πιστεύει και νομίζει πως ο Κουζέι του έχει στήσει κάποια παγίδα για να τον αναγκάσει να εμφανιστεί. Ο Κουζέι εκνευρίζεται μαζί του και προσπαθεί να τον πείσει να κάνει μια προσπάθεια να τα βρει με την Μπανού και μαζί με το παιδί τους να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους. Λίγο αργότερα όμως ο Κουζέι μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Γκιουνέι από τη Ντενίζ, η οποία τον επισκέπτεται σπίτι του, την ημέρα του γάμου.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget