9/7/15



​Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής 19.30 μ.μ. ETV Δραματική σειρά εποχής ΠΕΜΠΤΗ 9-7-2015
Η Νιγκιάρ είδε τον Σουλτάνο Σουλεϊμάν μαζί με την Πριγκίπισσα Ισαβέλλα. Τι θα κάνει τελικά; Θα ενημερώσει τη Χουρέμ; Η Πριγκίπισσα Ισαβέλλα προσπάθησε να χαστουκίσει τον Σουλτάνο Σουλεϊμάν και τώρα ξέρει πολύ καλά ότι πρέπει να είναι προετοιμασμένη για να πληρώσει το τίμημα του θράσους της. Ο Τζόσουα για να κρατήσει σε απόσταση την Αρμίν από τον Μπαλί Μπέη, θέλει να την πάρει και να την πάει κάπου μακριά από την Πόλη. Ο Μπαλί Μπέη όμως, για να τον εμποδίσει κλέβει την Αρμίν.


​Person of interest episode 17 season 3 ΠΕΜΠΤΗ 9-7-2015 star 21.10 Αστυνομική σειράΠερσον οφ ιντερεστ

Ο επόμενος αριθμός, που δίνει η «Μηχανή», αντιστοιχεί στον βουλευτή Ρότζερ Μακ Κορτ, κάτι που προβληματίζει την ομάδα, καθώς φαινομενικά δεν υπάρχει καμία απειλή για τη ζωή του. Στην πορεία ανακαλύπτουν ότι ο βουλευτής διατηρεί σχέσεις με την Decima και έχει μεσολαβήσει για να ψηφιστεί ευνοϊκή νομοθεσία προς την εταιρία, με αντάλλαγμα πληροφορίες για την πορεία μετοχών στο χρηματιστήριο. Ο Ρις αντιλαμβάνεται ότι η «Μηχανή» θέλει να σκοτώσουν τον Μακ Κορτ...


​Οutlander επεισοδιο 23:20 ΜEGA Δραματική σειρά ΠΕΜΠΤΗ 9-7-2015
Η Κλαιρ αποφασίζει να πάει με τα νερά του Κόλουμ Μακένζι βοηθώντας σε ιατρικά θέματα, μέχρι να βρει τρόπο για να γυρίσει πίσω στο μέλλον. Σ' ένα δείπνο με τον Τζέιμι, ακούει ιστορίες γυναικών που έχουν καταφέρει να ταξιδέψουν στον χρόνο μέσα από τις περιβόητους βράχους που ταξίδεψε και η ίδια.


​Drop dead diva 12.40 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά ΠΕΜΠΤΗ 9-7-2015
Η Τζέιν συνεργάζεται μετά από καιρό με τον Γκρέισον εκπροσωπώντας τον κολλητό του φίλο στη διαμάχη που έχει με τα πεθερικά του για το πού θα θαφτεί η γυναίκα του. Η Κιμ προσπαθεί να βρει οικογένεια για τον μικρούλη Ράιαν.


​Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 21:00 ALPHA Δραματική σειρά min arxizeis ti mourmoura
Η Βάσω πρέπει να πάει στη συνέλευση της πολυκατοικίας, αλλά επειδή δουλεύει στέλνει τον Χάρη, που με τις ριζοσπαστικές του λύσεις, δημιουργεί αναστάτωση στους ηλικιωμένους ιδιοκτήτες. Ο Ηλίας ανακαλύπτει πως η Μαρίνα έχει πρεσβυωπία και ότι το κρατά κρυφό. Ο Μηνάς βρίσκει στο σπίτι ένα βιβλίο με «πονηρό» περιεχόμενο και είναι σίγουρος ότι το έχει φέρει η Βούλα, που την επιπλήττει για τις επιλογές της. Η Βούλα όμως δεν έχει ιδέα...


​Οι συμμαθητές 21.15 μ.μ. ΑΝΤ1 Κωμική σειρά oi symmathites
Μαριλένα και Αντρέας βρίσκουν τον Γρηγόρη σε άθλια κατάσταση από χανγκοβερ. Μένουν μαζί του μέχρι να συνέλθει. Αργότερα έρχεται και η Βάλια για να τον «στηρίξει» ψυχολογικά. Ο Αριστείδης προτείνει στη Μαριλένα να τον βοηθήσει στο πλασάρισμα της νέας τροφής. Η Γκέλυ αποκαλύπτει στη Μαριλένα ότι ξέρει τα πάντα σχετικά με τον Αρη και της υπόσχεται ότι δεν θα μιλήσει.


​Kuzey Guney 08:00 π.μ. STAR Δραματική σειρά Kuzey Guney ΠΕΜΠΤΗ 9-7-2015
Επιτέλους πραγματοποιείται η επιθυμία της Τζεμρέ. Ηρθε η ώρα να ξεκουραστεί και να φύγει για διακοπές. Παραμονές του γάμου της με τον Κουζέι, τους περιμένουν μόνο ευχάριστες στιγμές. Ομως ένα τηλεφώνημα της Χαντάν είναι αρκετό για να επιστρέψει τον Κουζέι στην άσχημη πραγματικότητα. Ο Γκιουνέι πληγώνεται όταν μαθαίνει πως ο Κουζέι και η Τζεμρέ είναι μαζί. Αισθάνεται πιεσμένος επειδή ο αστυνόμος Σερέφ παρακολουθεί στενά όλες του τις κινήσεις. Από εκεί που δεν το περιμένει, δέχεται βοήθεια από κάποιον. Η επιθυμία του Γκιουνέι να εκδικηθεί είναι μεγαλύτερη από την επιθυμία της ελευθερίας του. Αποφασίζει να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να εμποδίσει τον γάμο του Κουζέι και της Τζεμρέ. Η Εμπρού Σινάνερ χρεωκοπεί και χάνει όλη της την περιουσία.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget