16/6/15


​Ρουά ματ Επεισόδιο 188 Αντ1 ROUA MAT 187-188-189-190-191

Ρουά ματ Επεισόδιο 188 ROUA MAT VIDEO
Ο Μιχαήλ τραυματίζεται και μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η Παυλίνα δεν φεύγει στιγμή από το πλάι του.. Ο Ηρόδοτος, ανακαλύπτει ότι η Ιωάννα μπλέκεται στην εξαφάνιση της Μυρτώς και το λέει στον Σάββα! Ο Μάξιμος δένεται όλο και περισσότερο με το παιδί της Ρουμπίνης και οι τρεις τους φαίνεται ότι θα έχουν μια καλή συνέχεια.. Παράλληλα, η Μαρία με τον Ανδρέα τσακώνονται άγρια και η Μαρία περνάει τη νύχτα στο σπίτι του.. Φίλιππου!! Το ειδύλλιο μοιάζει να φουντώνει ξανά… Το πρωί, γυρίζει σπίτι και ο Ανδρέας απαιτεί εξηγήσεις.Ο Φίλιππος, γνωρίζοντας ότι θα φύγουν οικογενειακώς για Λονδίνο, αποφασίζει να μάθει αν η Νεφέλη είναι δικό του παιδί με μια άτυπη εξέταση DNA.
ROUA MAT 188 VIDEO


​Οι Συμμαθητές 148-149 episodia Τρίτη 16/6/15 (Διπλό επεισόδιο) oi symmathites: Ο Αριστείδης πηγαίνει στο σπίτι της Μαριλένας και ζητά να του πει τι σχέση έχει η Τατιάνα με την Αθανασία Μπενάκη. Καταφτάνει όμως και η Τατιάνα και λέει στη Μαριλένα ότι θα του εξηγήσει αυτή. Ο Παύλος διαλυμένος από την ανακοίνωση της Μαριλένας περί δικηγόρου και διαζυγίου καταλήγει σε ένα αποχαιρετιστήριο φιλί μαζί της. Στο μεταξύ η Τατιάνα καταρρέει μετά την αποκάλυψή της στον Αριστείδη ότι είναι η Αθανασία Μπενάκη...


​10η εντολή τι θα δούμε σήμερα 16/6/2015 10h entoli episodia Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Μιχάλη που ήταν ένας πρώην ιδιοκτήτης μπαρ και έχει χωρίσει από τη γυναίκα του την Φιλιώ εδώ και τρία χρόνια εξαιτίας του αλκοόλ αλλά και της έντονης παθολογικής ζήλιας που είχε. Την γυναίκα του την παντρεύτηκε επειδή την είχε ερωτευτεί παράφορα και είναι ένας έρωτας που για εκείνον κρατάει ακόμα. Τα παιδιά τους, η Ελένη και ο Αργύρης ζουν μαζί με τη μητέρα τους. Οι σχέσεις που είχαν πάντα με τον πατέρα τους, ήταν πάντα καλές, χωρίς όμως να απουσιάζουν οι συγκρούσεις αναμεταξύ τους. Μέσα στο θολωμένο μυαλό του Μιχάλη από το ποτό ο πρώην συνέταιρος του μαζί με την γυναίκα του ήταν για εκείνον εραστές, πάντα κάτω από τη μύτη του. Τα παιδιά κάνουν ότι μπορούν ώστε να ισορροπήσουν την κατάσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Τον Μιχάλη τον βλέπουμε να φτάνει κοντά στην αυτοκτονία αλλά και στο φόνο. Και τα δύο αυτά γεγονότα καταφέρνουν και τα ματαιώνουν την τελευταία στιγμή. Όλα αυτά συμβαίνουν μέχρι τη στιγμή που στο μυαλό του Μιχάλη γεννιέται ένα άλλο σχέδιο. Θα είναι μια εκδίκηση πέρα από κάθε λογικό ανθρώπινο μυαλό.


Person of interest season 3 episode 5 περσον οφ ιντερεστ επεισοδια
9.10 μ.μ. STAR Αστυνομική σειρά...
Η «Μηχανή» εμφανίζει τον αριθμό ενός κοριτσιού ρωσικής καταγωγής, ονόματι «Τζεν». Η μικρή ζει με τον ξάδελφό της σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο και αρχικά κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι σχέση μπορεί να έχει αυτό το κορίτσι με εγκληματικές πράξεις. Σύντομα ωστόσο, γίνεται γνωστό ότι έχει ακούσει ορισμένες «επικίνδυνες» συνομιλίες ανάμεσα στην «HR» και τη ρωσική μαφία. Κατά συνέπεια, αποτελεί στόχο και για τις δύο εγκληματικές οργανώσεις. Η Σο την παίρνει υπό την προστασία της και καταφέρνει να τη σώσει όταν την απαγάγουν οι διεφθαρμένοι αστυνομικοί της «HR».


​min arxizeis ti mourmoura.Η Μαρίνα και ο Ηλίας μετανιώνουν την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισαν να γίνουν κουμπάροι σε έναν παραδοσιακό ηπειρώτικο γάμο. Από την άλλη ο Χάρης πρέπει να εξυπηρετήσει ένα θείο του και να πάει σε μια έκθεση κρασιού για να τον βοηθήσει. Η Βάσω όμως τον χρειάζεται για να πάνε στα γενέθλια ενός δικού της θείου και φοβάται ότι ο Χάρης θα αργήσει να έρθει. Ο Χάρης όμως θα δεν θα την απογοητεύσει και θα γυρίσει αλλά από το πολύ κρασί θα θυμίζει Ορέστη Μακρή και το πάρτι γενεθλίων θα της μείνει αξέχαστο. Στο μεταξύ πολλά είναι τα πάρε-δώσε του Μηνά με το γιατρό εξαιτίας ενός προβλήματος στα αυτιά του. Της Βούλας όμως της μπαίνουν ψύλλοι στ' αυτιά όταν η φίλη της η Μαίρη της λέει ότι η καινούρια γιατρός είναι μια εκρηκτική κοκκινομάλλα...
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 78 Επεισόδιο 16-6-2015


​to soi sou epeisodio 46 Το σόι σου 46 Επεισόδιο 16-6-2015.Μια μικρή αφορμή προκαλεί μεγάλη παρεξήγηση στην οικογένεια Τριαντάφυλλου. Το κινητό του Άρη χαλάει και τη μέρα που γίνεται η οικογενειακή συγκέντρωση κάνει εκτροπή στο σταθερό των γονιών του για να μη χάσει κάποιο σημαντικό τηλεφώνημα. Υπάρχει όμως και ο τελικός του Κυπέλλου και έτσι ο Σάββας με τον Άρη το σκάνε για να πάνε στο γήπεδο. Ξεχνάνε όμως ότι ο Άρης έκανε εκτροπή και κάποια περίεργα ηχητικά μηνύματα από μια παντρεμένη γυναίκα που περιμένει να συναντήσει τον εpαστή της και ένα φίλο του, οδηγεί σε μεγάλο μπέρδεμα που περιλαμβάνει έναν αγώνα ποδοσφαίρου, 2 απατημένους συζύγους, ένα μπολ δαμάσκηνα, πολύ ξύλο και πολύ γέλιο!


Αιώνια αγάπη επεισοδιο 13 aionia agapi episodio 13 KURT SEYIT VE SURA 16-6-2015
7.30 μ.μ. ETV Δραματική σειρά εποχής
Οταν ο Κουρτ Σεγίτ μαθαίνει όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι του κατά τη διάρκεια της απουσίας του, πηγαίνει να βρει τον πατέρα του εξοργισμένος. Η δεύτερη συνάντηση του Κουρτ Σεγίτ με τον πατέρα του τον στενοχωρεί βαθύτατα. Ο Πέτρο προσπαθεί να βγάλει τη Σουρά από την απόγνωση. Τα νέα για την άφιξη των στασιαστών στην Αλούστα γίνονται γνωστά μέσα στη νύχτα. Ο Κουρτ Σεγίτ ξέρει ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να φύγει από την πατρίδα του, όμως δεν μπορεί να εγκαταλείψει την οικογένειά του και αποφασίζει να μείνει.

Στα δίχτυα του πεπρωμένου 18.40 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά sta dixtya tou peprwmenou
Η Ντεφνέ προσπαθεί με κάθε μέσο να πείσει τον Καχραμάν για το θέμα του παιδιού, εκείνος
όμως δείχνει ανένδοτος και δεν το συζητάει καθόλου. Η Ελίφ μετά από πολλές προσπάθειες καταφέρνει να το σκάσει μαζί με τη μητέρα και την αδερφή της, μόλις όμως φτάνουν στην Κωνσταντινούπολη,
η μητέρα της συλλαμβάνεται. Η Κιγιμέτ, χωρίς να χάσει ευκαιρία, θέτει σε εφαρμογή το σχέδιό της.
Ετσι αποφασίζοντας ερήμην του Καχραμάν, παίρνει το μέλλον του στα χέρια της.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget