​Στα δίχτυα του Πεπρωμένου - Επεισόδια 1, 2, 3, 4, 5 KADERIMIN YAZILDIGI GUNSTA gr subs sta dixtya tou peprwmenou ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1-2-3-4-5


ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 Δευτέρα 15/6/15: Η οικογένεια Γιορουκχάν είναι συγκεντρωμένη γύρω από ένα εύθυμο γιορτινό τραπέζι μέχρι που ένα σχόλιο της Κιγιμέτ ότι ο γιος της, ο Καχραμάν, δεν έχει κάνει ακόμη παιδί στεναχωρεί τη Ντεφνέ.

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 Τρίτη 16/6/15: Η Ντεφνέ προσπαθεί να πείσει τον Καχραμάν για το θέμα του παιδιού. Παράλληλα η Ελίφ το σκάει με την αδερφή της αλλά μόλις φτάνουν στην Κωνσταντινούπολη η μητέρα της συλλαμβάνεται για το φόνο του άντρα της. Στο μεταξύ η Κιγιμέτ αποφασίζει για λογαριασμό του Καχραμάν, εν αγνοία του και παίρνει το μέλλον του στα χέρια της.

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 Τετάρτη 17/6/15: Ο Καχραμάν δεν γνωρίζει ολόκληρη την αλήθεια και εξομολογείται στη μητέρα του, τους φόβους του για την Ελίφ ενώ εκείνη του δίνει διαβεβαιώσεις πως είναι όλα υπό έλεγχο.

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4 Πέμπτη 18/6/15: Ενώ η Ντεφνέ περιμένει τα ευχάριστα νέα κι όλα φαίνεται να πηγαίνουν κατ'ευχήν, εμφανίζεται ο Μακσούτ και απαγάγει την Ελίφ.

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5 Παρασκευή 19/6/15: Στιγμές γεμάτες από αγωνία περνούν η Ντεφνέ και η Κιγιμέτ τη στιγμή που ο Καχραμάν βρίσκεται σε κίνδυνο. Στο μεταξύ η Ελίφ βιώνει τον τρόμο στα χέρια του Μακσούτ...

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 6-7-8-9-10 KADERIMIN YAZILDIGI GUNSTA