8/6/15


​Μπρούσκο Επεισόδια 377-378-379-380-381 MPROUSKO EPEISODIA


MPROUSKO 377 ΜΠΡΟΥΣΚΟ Δευτέρα 15/6/2015
Επηρεασμένος απ' τη Δήμητρα, ο Αχιλλέας επισκέπτεται κρυφά απ' τη Μελίνα τη βιολογική μητέρα του μωρού τους την Μάρθα, για να διαπιστώσει σε τι ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται. Κωνσταντίνα και Δάφνη σκέφτονται πως θ' αποτρέψουν ν' ανοίξει δίπλα στο καφενείο.. γραφείο τελετών ο Κίκης!. Οι ετοιμασίες για το γάμο της Βασιλικής και του Μηνά, προχωρούν πυρετωδώς. Ο Σήφης επισκέπτεται τον Διαμαντή στη φυλακή κι έξαλλος, εξαπολύει σκληρές κουβέντες στον μέχρι τώρα «υποτιθέμενο» προστάτη του! Την ίδια στιγμή, ο Παύλος με το Μάρκο ετοιμάζονται να μπουν κρυφά στο σπίτι του Διαμαντή, με τη βοήθεια του Χρήστου, προκειμένου να βρουν αποδείξεις. Ο Πάτροκλος ξεχνά το κινητό του στο καφενείο της Κωνσταντίνας, μέσα στο οποίο, από λάθος χειρισμό, ο Μανωλιός, θα βρει άπειρες φωτογραφίες της Δήμητρας. Η Μελίνα αντιλαμβάνεται πανικόβλητη την παρουσία κάποιου άντρα έξω απ' το σπίτι. Όταν αργότερα επιστρέφει ο Αχιλλέας, έντρομος ανακαλύπτει πως η Μελίνα με το μωρό είναι άφαντοι.. ενώ ο χώρος δείχνει παραβιασμένος.

MPROUSKO 378 ΜΠΡΟΥΣΚΟ Τρίτη 16/6/2015
Η εξαφάνιση της Μελίνας και του μωρού από το σπίτι, γεμίζει αγωνία και απελπισία τον Αχιλλέα, που δεν ξέρει τι μπορεί να τους έχει συμβεί και τον αναγκάζει να καλέσει την αστυνομία για να διαπιστωθεί ότι στο σπίτι έχουν μπει κλέφτες. Ο Παύλος με τον Μάρκο και τον Χρήστο μπαίνουν κρυφά στο σπίτι του Διαμαντή, προκειμένου να βρουν ενοχοποιητικά στοιχεία. Η απρόσμενη επιστροφή του Πάτροκλου στο σπίτι του Διαμαντή, θα έχει απρόβλεπτη εξέλιξη. Η Κωνσταντίνα βγαίνει κρυφό ραντεβού με τον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών, αλλά ο Μανωλιός θα την ακολουθήσει και θα διακόψει το ραντεβού με εντυπωσιακό… τρόπο!!!. Ο Σήφης για πρώτη φορά ανοίγει την καρδιά του στον πατέρα του και με σπαρακτικό τρόπο του μιλάει για όλα αυτά που τον πλήγωσαν στο πέρασμα των χρόνων της απουσίας του. Η Μάρθα, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, παρακολουθεί το σπίτι των Ματθαίων και δεν ξέρει κανείς τι έχει στο μυαλό της…

MPROUSKO 379 ΜΠΡΟΥΣΚΟ Τετάρτη 17/6/2015
Πιστεύοντας πως θα πληγωθεί ο Σήφης, η Στεφανία αρνείται να πάει στον γάμο της μητέρας της, ενώ η εμμονή της Λουκίας για εκδίκηση, την οδηγεί στο να πλησιάσει με δόλιο τρόπο τη Στεφανία. Οι κινήσεις της Μάρθας γίνονται αντιληπτές. Ανήσυχος ο Πάτροκλος διαπιστώνει πως κάποιος μπήκε κρυφά στο σπίτι του Διαμαντή. Ο Μανωλιός αντιλαμβάνεται έξαλλος ότι η Δάφνη κάνει «πλάτες» της Κωνσταντίνας, για να βγει ραντεβού με τον Κίκη. Μπροστά στη στεναχώρια του Μηνά, η Βασιλική υποκύπτει στο να γίνει ο γάμος στα Χανιά, προκαλώντας την οργή της Δάφνης που έχει κάνει ετοιμασίες και έχει άλλα σχέδια. Η Αναστασία κι ο Ματθαίος, ζουν τον έρωτά τους απ' την αρχή, ενώ ένας μυστηριώδης, άγνωστος άντρας παρακολουθεί τις κινήσεις τους.

MPROUSKO 380 ΜΠΡΟΥΣΚΟ Πέμπτη 18/6/2015
Ο Ματθαίος με την Αναστασία κάνουν σχέδια για το γάμο τους, ένας άγνωστος άντρας όμως, τους έχει υπό παρακολούθηση, ένας κίνδυνος παραμονεύει.. Η Κωνσταντίνα συνεχίζει το επικίνδυνο φλερτ με τον Κίκη, τη στιγμή που ο Μανωλιός την ψάχνει παντού με τον Μηνά και όλοι προσπαθούν να την καλύψουν. Η Λουκία εκμυστηρεύεται στον Τζόνι, ότι έχει σκοπό να εκδικηθεί το Σήφη, για τη δυστυχία που βιώνει, χρησιμοποιώντας τη μικρή Στεφανία. Ο Ματθαίος και ο Αχιλλέας πιέζουν τον Πάτροκλο να επιστρέψει τα χρήματα που πήρε από την οικογένειά τους, προτείνοντας του να πουλήσει το σπίτι του Διαμαντή και παρόλο που ζητά από τον Νεκτάριο να πάρει θέση, εκείνος μένει αμέτοχος..

MPROUSKO 381 ΜΠΡΟΥΣΚΟ Παρασκευή 19/6/2015
Η ψυχολογική κατάσταση της Μάρθας οδηγεί την κατάσταση στα άκρα… Ο Αχιλλέας βρίσκεται εγκλωβισμένος σ΄ αυτή την κατάσταση και το δίλημμα που τον βασανίζει είναι μεγάλο. Όταν αποφασίσει να δώσει επιτέλους μια λύση, η αντιδράσεις, θα τον σοκάρουν. Η Δάφνη, αντιμέτωπη με μια ακόμα ερωτική απιστία του Μάρκου, παίρνει μια μεγάλη και αμετάκλητη απόφαση, που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα. Ο Πάτροκλος με κάθε τρόπο, προσπαθεί να επηρεάσει τον Νεκτάριο εναντίον των Ματθαίων, βάζοντάς του λόγια για την απόφαση του Ματθαίου μην να παραχωρήσει τη θέση του προέδρου σε εκείνον. Ο Διαμαντής καλεί την Άννα στο επισκεπτήριο της φυλακής και με απειλές προσπαθεί να την «συνετίσει» , ενώ παράλληλα για μια ακόμα φορά βρίσκει τον τρόπο να εγκλωβίσει συναισθηματικά την Αναστασία, προκειμένου να την έχει με το μέρος του.

MPROUSKO EPOMENA EPEISODIA 382-383-384-385-386


​ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Ελληνικοι υποτιτλοι epsilon tv tourkiki seira gr subs Aiwnia agapi epeisodia 6-7-8-9-10 τουρκική σειρά Ελλάδα κανάλι του Έψιλον tv aionia agaph


Αιώνια αγάπη επεισόδιο 6 gr subs 8/6/2015 Aiwnia agapi epeisodia
Καθώς ο Κουρτ Σεγίτ έχει συνέλθει, το μόνο πράγμα που έχει στο μυαλό του είναι πως θα μπορέσει να δει την Σουρά.Η Σούρα μαζί με την οικογένεια της έχει πάρει την απόφαση ώστε να πάνε να μείνουν στην θεία της, καθώς τα πράγματα και οι συνθήκες στη χώρα έχουν πλέον αλλάξει.Όταν ο Πέτρο θα μάθει ότι ο Κουρτ Σεγίτ είναι ζωντανός θα στήσει και εκείνος την δικιά του παγίδα. Η μεγάλη αγάπη που έχει ο Κουρτ Σεγίτ για την Σουρά θα τον προστατεύσει από αυτή την προδοσία που θα γίνει.


​Ρουά ματ Επεισόδιο 182, ROUA MAT EPEISODIA ANT1 8-6-2015

Ρουά ματ Επεισόδιο 182
Πόσο μεγάλη θα είναι η έκπληξη της Μαρίας όταν μαθαίνει από την Ιωάννα για μια αγγελία γάμου, με το δικό της όνομα και του Φίλιππου; Τόσο μεγάλη που ζητάει από το Φίλιππο να βρεθούν για να του το πει! Ο Φίλιππος της λέει ότι αυτός τη δημοσίευσε γιατί σκόπευε να την παντρευτεί και να της κάνει έκπληξη… Η Μαρία δεν μπορεί να αντισταθεί άλλο, πέφτει στην αγκαλιά του και τον φιλάει… Ένα φιλί που ο Αντρέας το βλέπει και τα γεγονότα θα πάρουν δυσάρεστη τροπή… Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης δεν μπορεί να ξεπεράσει την Ιωάννα ενώ ο Μάξιμος ζει τον απόλυτο έρωτα με τη Ρουμπίνη… Κι όλα αυτά ενώ ο Ευθυμίου υφαίνει ανενόχλητος τον ιστό της καταστροφής της… Ο Μιχαήλ φτιάχνει τη σχέση του με την Παυλίνα κι ο Σάββας με τη Μυρτώ, ενώ η Βίκυ βρίσκεται σε χάλια ψυχολογική κατάσταση… οι δύο άντρες της ζωής της Βίκυς προχωράνε και την αφήνουν πίσω … VIDEO


​Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 76 Επεισόδιο, Β' Κύκλος (148) Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015 MIN ARXIZEIS TI MOURMOURA

Το μικρό "αθώο" ψεματάκι που λέει αρχικά η Μαρίνα στον Ηλία για να μην τον στεναχωρήσει, οδηγεί στο να του πει μια σειρά από ψέματα. Ο Ηλίας αρχίζει και ο ίδιος αντεπίθεση με... ψέματα και τελικά η Μαρίνα παίρνει το μάθημά της και υπόσχεται να μην του ξαναπεί ψέματα. Από την άλλη ένας φίλος του Μηνά κατηγορεί τη γυναίκα του γιατί πιστεύει πως του έχει κάνει μάγια ενώ η Βούλα και ο Μηνάς σκάνε στα γέλια με όσα ακούνε. Μέχρι που ο Μηνάς βρίσκει μέσα στο σπίτι "μάγια" και ο φόβος αρχίζει να κυριεύει και τους δύο. Ποιος θέλει να τους κάνει κακό; Στο μεταξύ ο Χάρης βλέπει τον πατέρα της Βάσως αγκαλιά με μια υπάλληλό του και επειδή πιστεύει ότι απατά τη γυναίκα του, ψάχνει τρόπο να το πει στη Βάσω. Όμως η Βάσω παίρνει αλλιώς όσα της λέει και νομίζει ότι την απατά ο Χάρης...


​Ρουά ματ Επεισόδιο 187, 188, 189, 190, 191 Αντ1 ROUA MAT 187-188-189-190-191


Ρουά ματ Επεισόδιο 187 ROUA MAT
Η Παυλίνα με τον Μιχαήλ βιώνουν τις πρώτες δυσκολίες της συγκατοίκησης! Ο Ευθυμίου, με τον τρόπο του, καταφέρνει και κερδίζει την εμπιστοσύνη της Ρουμπίνης όλο και περισσότερο.. Στο μεταξύ, η Ιωάννα αγχώνεται μήπως ο Ηρόδοτος την ξεσκεπάσει για το θέμα της Μυρτώς, και τον βάζει στη θέση του πριν να είναι αργά.. Παράλληλα, έχουμε μια απρόσμενη εξέλιξη καθώς ο Μιχαήλ τρακάρει άσχημα με την μηχανή του.. Ο Ανδρέας, νιώθει πως η Μαρία απομακρύνεται όλο και περισσότερο, λόγω του Φίλιππου, και παίρνει δραστικά μέτρα που αφήνουν την Μαρία.. άφωνη!

Ρουά ματ Επεισόδιο 188 ROUA MAT
Ο Μιχαήλ τραυματίζεται και μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η Παυλίνα δεν φεύγει στιγμή από το πλάι του.. Ο Ηρόδοτος, ανακαλύπτει ότι η Ιωάννα μπλέκεται στην εξαφάνιση της Μυρτώς και το λέει στον Σάββα! Ο Μάξιμος δένεται όλο και περισσότερο με το παιδί της Ρουμπίνης και οι τρεις τους φαίνεται ότι θα έχουν μια καλή συνέχεια.. Παράλληλα, η Μαρία με τον Ανδρέα τσακώνονται άγρια και η Μαρία περνάει τη νύχτα στο σπίτι του.. Φίλιππου!! Το ειδύλλιο μοιάζει να φουντώνει ξανά… Το πρωί, γυρίζει σπίτι και ο Ανδρέας απαιτεί εξηγήσεις.Ο Φίλιππος, γνωρίζοντας ότι θα φύγουν οικογενειακώς για Λονδίνο, αποφασίζει να μάθει αν η Νεφέλη είναι δικό του παιδί με μια άτυπη εξέταση DNA.

Ρουά ματ Επεισόδιο 189 ROUA MAT
Η Μαρία επιστρέφει με φρικτές τύψεις στον Ανδρέα και τον παρακαλάει να φύγουν για το Λονδίνο. Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος καταφέρνει να πάρει υλικό για την εξέταση DNA από την Νεφέλη και βάζει μπροστά την διαδικασία. Ταυτοχρόνως ο Μιχαήλ βγαίνει από το νοσοκομείο και κάνει την ζωή της Παυλίνας κόλαση με την γκρίνια του, ενώ ο Σάββας κατηγορεί ανοιχτά την Ιωάννα για την Μυρτώ και της αστράφτει ένα χαστούκι κάνοντας την Ιωάννα έξαλλη. Η τύχη όμως είναι με το μέρος της γιατί ανακαλύπτει την περιβόητη επιταγή και υποστηρίζει πως τα αρχικά δεν ήταν Μυρτώ Αναστασίου, αλλά Μιχαήλ Ανδρέου, έτσι διώχνει τον Σάββα από το σπίτι και απολύει τον Ηρόδοτο. Παρόλα αυτά ο Δημήτρης διατηρεί τις επιφυλάξεις του για το αν λέει αλήθεια η Ιωάννα. Τέλος ο Φίλιππος παραδέχεται στην Μαρία πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της.

Ρουά ματ Επεισόδιο 190 ROUA MAT
Ο Αντρέας παρακολουθεί τον Φίλιππο και βλέπει ότι αρχίζει να έχει σχέσεις και με την κόρη του, γεγονός που τον εκνευρίζει αφάνταστα… Ταυτόχρονα, η Ιωάννα αισθάνεται εγκλωβισμένη από τον κοινωνικό της περίγυρο, γιατί όλοι πιστεύουν ότι έχει απόλυτη σχέση με την εξαφάνιση της Μυρτώς και πρώτη απ' όλους η Βίκυ που της επιτίθεται με σφοδρότητα… Κι ενώ δίνει τελεσίγραφο στον Σάββα να εγκαταλείψει το σπίτι, η Βίκυ έρχεται να σώσει την κατάσταση… Την ίδια στιγμή η Μαρία κι ο Αντρέας ετοιμάζονται να φύγουν για το Λονδίνο… Εκεί όλα θα μπορούσαν να ξεχαστούν, αν ο Αντρέας δεν άκουγε ένα μοιραίο τηλεφώνημα της Μαρίας… για να μάθει ότι η κόρη του ίσως να μην είναι δικό του παιδί… Κι ενώ τα πάντα καταρρέουν γύρω του, έρχονται τα αποτελέσματα του DNA της μικρής.

Ρουά ματ Επεισόδιο 191 ROUA MAT
Ο Φίλιππος σπεύδει να ανακοινώσει στην έκπληκτη Μαρία πως τα αποτελέσματα του τεστ DNA βγήκαν θετικά και πως η κόρη της είναι δικό του παιδί. Εκείνη πέφτει από τα σύννεφα και με πάθος υποστηρίζει πως δεν το ήξερε. Ταυτόχρονα η Βίκυ μετά από μία επίσκεψη του Δημήτρη στην κλινική του ζητάει να πει στην Ιωάννα αυτό που βλέπει, ότι δηλαδή είναι καλά και μπορεί να βγει. Την ίδια στιγμή Ηρόδοτος και Σάββας φτιάχνουν ψεύτικο προφίλ στο φέισμπουκ για να προσεγγίσουν την Μυρτώ και να μάθουν που βρίσκεται, ενώ η Παυλίνα τσακώνεται με τον Μιχαήλ που εννοεί πως ο γάμος τους θα γίνει σε τρία χρόνια και καθόλου άμεσα. Τέλος μετά από πολλή σκέψη η Μαρία αποφασίζει να πει στον Ανδρέα για το παιδί. Ποια θα είναι όμως η αντίδραση του Ανδρέα που ήδη ξέρει…

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 192-193-194-195-196 ROUA MAT

Ρουά ματ Επεισόδιο 182 – Δευτέρα (8/6/2015)
Ρουά ματ Επεισόδιο 183 – Τρίτη (9/6/2015)
Ρουά ματ Επεισόδιο 184 – Τετάρτη (10/6/2015)
Ρουά ματ Επεισόδιο 185 – Πέμπτη (11/6/2015)
Ρουά ματ Επεισόδιο 186 – Παρασκευή (12/6/2015)

Ρουά ματ Επεισόδιο 187 – Δευτέρα 15/6/2015
Ρουά ματ Επεισόδιο 188 – Τρίτη 16/6/2015
Ρουά ματ Επεισόδιο 189 – Τετάρτη 17/6/2015
Ρουά ματ Επεισόδιο 190 – Πέμπτη 18/6/2015
Ρουά ματ Επεισόδιο 191 – Παρασκευή 19/6/2015

Ρουά ματ Επεισόδιο 192 – Δευτέρα 22/6/2015
Ρουά ματ Επεισόδιο 193 – Τρίτη 23/6/2015
Ρουά ματ Επεισόδιο 194 – Τετάρτη 24/6/2015
Ρουά ματ Επεισόδιο 195 – Πέμπτη 25/6/2015
Ρουά ματ Επεισόδιο 196 – Παρασκευή 26/6/2015


​Το σόι σου Επεισόδιο 44 Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015 to soi sou

Η μικρή Χαρά όταν κρυφακούει μια συζήτηση μεταξύ του Σάββα και της Λυδίας, βγάζει λάθος συμπέρασμα και νομίζει ότι θα μετακομίσουν εκτός Αθηνών. Στη συνέχεια το λέει στην Αντωνία, η οποία στεναχωριέται και το μοιράζεται κρυφά με τον Κωνσταντίνο, που το λέει στον Άρη, ο οποίος με τη σειρά του το εξομολογείται στον Μενέλαο. Τελικά από το Μενέλαο το μαθαίνει και η Αλεξάνδρα. Η Αλεξάνδρα όμως ενημερώνει τη Χαρούλα και εκεί η κατάσταση αρχίζει να "ανάβει" καθώς η Χαρούλα επισκέπτεται άμεσα τους Τριαντάφυλλους για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση! Μέχρι να την ξεκαθαρίσει όμως θα έχουν συμβεί πολλά...


​Dikaiwsh 108 epeisodio - Mega dikaiosi 8-6-2015

Δικαίωση Επεισόδιο 108
Ο Πρίγκιπας ενημερώνει τον Μάριο για το σχέδιο που θα αποπροσανατολίσει τον Χρηστίδη. Ο Λευτέρης προτείνει στον Χρήστο να καταγγείλει την Κλαίρη για αρπαγή ανηλίκου, αλλά ο Χρήστος αποφασίζει να της δώσει λίγο χρόνο. Ένα ξαφνικό ατύχημα του συμπρωταγωνιστή της Βάλιας, αναγκάζει την ακύρωση των παραστάσεων. Η Έλλη τής προτείνει να βρουν αντικαταστάτη. Η Ελένη επισκέπτεται τον Πρίγκιπα για τη συνέχεια της ψυχοθεραπείας, αλλά εκείνος έχει δημιουργήσει μια πολύ ερωτική ατμόσφαιρα. Σύντομα όμως ένα απροσδόκητο συμβάν θα ταράξει το κλίμα της βραδιάς. Η Βάλια βγαίνει για ποτό με τη Μυρτώ και τον Μάξιμο και τους ανακρίνει για τη σχέση τους. Η Ελένη καταλαβαίνει τον φόβο του Πρίγκιπα για τη φωτιά κι εκείνος την απομακρύνει. Η Έλλη τελειοποιεί το σχέδιο με τον Δημήτρη και του ρίχνει εpωτικά δίχτυα.Ο Θησέας ξανατουμπάρει τη Λία και της υπόσχεται πως θα μάθουν όλοι για τον δεσμό τους, τέρμα το κρυφτό. Η δίκη της Σέλφης φτάνει, κι ενώ ο Χρήστος περιμένει τη Μυρτώ στα δικαστήρια, βλέπει μια φωτογραφία της με τον Μάξιμο και πέφτει απ'τα σύννεφα. Η Έλλη βοηθάει τον Δημήτρη με τα λόγια, για να πάρει τη θέση του συμπρωταγωνιστή της Βάλιας. Ο Μάριος ετοιμάζεται για την δήθεν ενέδρα στη γιάφκα του Πρίγκιπα και η Ελένη τον ακολουθεί, καθώς δεν πιστεύει ότι είναι αλήθεια. Την ίδια ώρα, ο Ασίμ και ο Νάσος έχουν πάρει θέση στη γιάφκα. Ο Δημήτρης ζητάει από τη Βάλια να τον περάσει οντισιόν για τον ρόλο κι εκείνη δέχεται. Η δίκη της Σέλφης και της Άλκηστης εξελίσσεται σε πραγματική παρωδία, η Μυρτώ το διασκεδάζει, ο Χρήστος όμως την κοιτάει με μισό μάτι, κάτι που την ανησυχεί.


​ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδια 372 MPROUSKO EPEISODIA BROUSKO

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδιο 372
Ο ερχομός του νέου μέλους στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας, γεμίζει χαρά το ζευγάρι, παρά τους φόβους της τελευταίας για το αν θα καταφέρει ν' ανταπεξέλθει.. ως νέα μαμά. Στο μεταξύ στη Κρήτη κι ενώ η ζωή της Όλγας εξακολουθεί να κινδυνεύει, ο Σήφης με τη βοήθεια του Μηνά, μαθαίνει ποιος βρίσκεται πίσω απ' τις απόπειρες δολοφονίας της. Ενόψει του γάμου της Αλίκης, οι ρόλοι αντιστρέφονται κι η Πανίτσα ζητάει τις συμβουλές της προκειμένου να «τυλίξει» έναν.. πιθανό μελλοντικό γαμπρό. Δάφνη και Μηνάς, θρηνούν, δίχως ν' αποκαλύπτουν όμως σε κανέναν τους λόγους. Ο Νεκτάριος, επηρεασμένος από λόγια του Διαμαντή, συμβουλεύει τον Ματθαίο να κάνει τεστ dna προκειμένου να βεβαιωθεί πως το παιδί της Αναστασίας είναι δικό του, γεγονός που εξαγριώνει τον Ματθαίο. Προς μεγάλη ενόχληση της Βασιλικής, ο Σήφης δέχεται την πρόταση του Μηνά, να γίνει κουμπάρος τους. Οι ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού θα διακοπούν βίαια, όταν στο μέσον της νύχτας, η Μελίνα έντρομη λέει στον Αχιλλέα πως το μωρό τους δεν αναπνέει. VIDEO


​Οι Συμμαθητές Επεισόδια 140-141 Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015 oi symmathites epeisodia 140-141

Οι Συμμαθητες Δευτέρα 8/6/15 (Διπλό επεισόδιο): Η Τατιάνα προσπαθεί να υπονομεύσει τον Ανδρέα στον Αριστείδη χωρίς αποτέλεσμα ενώ ο Στέφανος πλησιάζει εpωτικά την Γκέλυ η οποία μπερδεύεται και χάνει τον ενθουσιασμό της για τον επικείμενο γάμο της με το Ζήση. Ο Ισίδωρος και η Ντίνα προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το σύνδρομο της "άδειας φωλιάς" και επισκέπτονται τη Βάλια. Στο μεταξύ η Τατιάνα υποδυόμενη την Αθανασία Μπενάκη, κλείνει ένα ραντεβού στο σπίτι της Μαριλένας με σκοπό την υποτιθέμενη επανασύνδεσή τους...


​ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Ελληνικοι υποτιτλοι epsilon tv tourkiki seira gr subs Aiwnia agapi epeisodia 6-7-8-9-10 τουρκική σειρά Ελλάδα κανάλι του Έψιλον tv aionia agaph


Αιώνια αγάπη επεισόδιο 6 gr subs 8/6/2015 Aiwnia agapi epeisodia
Καθώς ο Κουρτ Σεγίτ έχει συνέλθει, το μόνο πράγμα που έχει στο μυαλό του είναι πως θα μπορέσει να δει την Σουρά.Η Σούρα μαζί με την οικογένεια της έχει πάρει την απόφαση ώστε να πάνε να μείνουν στην θεία της, καθώς τα πράγματα και οι συνθήκες στη χώρα έχουν πλέον αλλάξει.Όταν ο Πέτρο θα μάθει ότι ο Κουρτ Σεγίτ είναι ζωντανός θα στήσει και εκείνος την δικιά του παγίδα. Η μεγάλη αγάπη που έχει ο Κουρτ Σεγίτ για την Σουρά θα τον προστατεύσει από αυτή την προδοσία που θα γίνει.

Αιώνια αγάπη επεισόδιο 7 gr subs 9/6/2015 Aiwnia agapi epeisodia
Η Σούρα θέλει και εκείνη να βρεθεί ξανά κοντά στον Κούρτ Σεγίτ ενώ γνωρίζει ότι εκκρεμεί εις βάρος του μία καταδίκη που θα τον οδηγήσει στην θανατική ποινή.Παρά τους τεράστιους κινδύνους που υπάρχουν όταν η Σουρά είναι κοντά στον Κούρτ Σεγίτ, εκείνη επιλέγει τον δρόμο που της δείχνει η καρδιά της και παραμένει κοντά του. Ο Κουρτ Σεγίτ και η Σουρά θα κάνουν ένα ταξίδι στην Κριμαία όπου και είναι η πατρίδα του Κουρτ Σεγίτ και θα έχουν την ελπίδα ότι δεν θα ξαναχωρίσουν ποτέ. Παράλληλα βλέπουμε και τον Πέτρο να τους ακολουθεί ώστε να καταφέρει να σκοτώσει τον Κουρτ Σεγίτ.Όπως σας είχαμε προαναφέρει σε παλιότερο δημοσίευμα ο Πέτρο θα είναι θανάσιμος εχθρός του Κουρτ Σεγίτ με αποτέλεσμα να είναι το αγκάθι στην σχέση του με τη Σουρά.

Αιώνια αγάπη επεισόδιο 8 gr subs 10/6/2015 Aiwnia agapi epeisodia
Το ταξίδι που κάνει το ζευγάρι δηλαδή ο Κουρτ Σεγίτ και η Σουρά προς την Κριμαία θα έχει συνεχώς προβλήματα όπου και αν σταματήσουν .Παράλληλα βλέπουμε την Τάτια να προσπαθεί να κρατήσει για πάντα το δώρο που σφραγίζει την αγάπη της παρόλο που διατρέχει μεγάλο κίνδυνο τη ζωή της. Ο Κουρτ Σεγίτ καταφέρνει επιτέλους να φτάσει στην πολυπόθητη Κριμαία μαζί με την μεγάλη του αγάπη,αλλά δυστυχώς για εκείνον καταλαβαίνει πολύ γρήγορα ότι ο πατέρας του και η οικογένεια του θα σταθούν εμπόδιο στον έρωτα του.

Αιώνια αγάπη επεισόδιο 9 gr subs 11/6/2015 Aiwnia agapi epeisodia
Ύστερα από τη συνάντηση που θα έχει με τον πατέρα του o Κουρτ Σεγίτ θα βρει την Σουρά η οποία με τη σειρά της τον περιμένει με πάρα πολύ μεγάλη αγωνία για το τι έγινε και εκείνος θα της κάνει μία διαφορετική πρόταση.Εν τω μεταξύ βλέπουμε τον Πέτρο να περιμένει και εκείνος την δικιά του ευκαιρία ώστε να εφαρμόσει το πανούργο σχέδιο του.Άσχημα τα νέα για την Τάτια αφού το μωρό της πέθανε και η ζωή της βρίσκεται σε άσχημη κίνδυνο.

Αιώνια αγάπη επεισόδιο 10 gr subs 12/6/2015 Aiwnia agapi epeisodia
Η μεγάλη σιωπή που έχει ο Κουρτ Σεγίτ ύστερα από την επίσκεψη που έκανε στο σπίτι του και στην οικογένεια του, θα προβληματίσουν έντονα την Σουρά ενώ οι υπαινιγμοί του Πέτρου φαίνεται να την δηλητηριάζουν.Ο Κουρτ Σεγίτ μαζί με τον Τζελίλ θα πάρουν τα όπλα ώστε να υπερασπιστούν την γη τους χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι θα εμπιστευθούν τον μεγαλύτερο εχθρό τους. Όταν στραφούν τα όπλα τους στους στασιαστές, ο Πέτρο στρέφει το όπλο του εναντίον του Κουρτ Σεγίτ.

Μπορεί να έχει περάσει ένας χρόνος και μερικοί μήνες που το Samsung Galaxy S5 βρίσκεται στo προσκήνιο και αυτή τη στιγμή

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget