28/5/15


​MPROUSKO video Δείτε τα νέα επεισόδια Μπρούσκο -365 ΜΠΡΟΥΣΚΟ σε video Youtube και Dailymotion brousko
Μπρούσκο Επεισόδιο 365
Ο Διαμαντής έπειτα από απόφαση του εισαγγελέα μπαίνει στη φυλακή. Σοκ παθαίνουν η Αναστασία και ο Πάτροκλος, ενώ είναι έξαλλοι με αυτό που έκανε ο Σήφης. Ο Σηφης από την άλλη μεριά είναι ράκος, γιατί πιστεύει πως ο θειος του πρέπει να έχει κάνει και πολλά άλλα άσχημα πράγματα. VIDEO


Τι θα δούμε την Πέμπτη 28 Μαΐου, στις 23:45, στην εκπομπή «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ;Πάνω από 250.000 πιστοί υπολογίζεται ότι έχουν βρεθεί, μέχρι στιγμής, στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας για να προσκυνήσουν τα ιερά λείψανα.Προσκυνητές κάθε ηλικίας, άνδρες και γυναίκες από την Αθήνα αλλά και από κάθε μεριά της Ελλάδας. Ηλικιωμένοι, οικογενειάρχες, νέοι, ασθενείς, μαθητές που δίνουν εξετάσεις, άνεργοι, ακόμη και μετανάστες.
Τα λείψανα διχάζουν εκτός από τους πολιτικούς και την επιστημονική κοινότητα, η οποία καλείται να απαντήσει αν αυτά μπορούν να έχουν, πράγματι, θαυματουργές ή θεραπευτικές ιδιότητες σε ασθένειες. Στο ερώτημα αυτό, θα βρει κανείς εκείνους που θα απαντήσουν ότι θαύματα γίνονται, αλλά και εκείνους που μιλούν για φρούδες ελπίδες σε απελπισμένους ανθρώπους.
«Κάθε αναφορά για θαύμα εμείς την αντιμετωπίζουμε με επιφύλαξη αλλά και με θαυμασμό γιατί όταν υπάρχει ένα τέτοιο θαύμα στεκόμαστε με δέος. Έρχονται πιστοί, μου δίνουν ένα κομποσκοίνι, ένα μενταγιόν και μου ζητάνε να τα ακουμπήσω επάνω στο άγιο λείψανο. Γιατί να μην το κάνω….. Ο Αρχιεπίσκοπος αισθάνθηκε ότι πυροβολούν την Εκκλησία, στεναχωρήθηκε από τις αντιδράσεις, είναι σαν να πυροβολείς τη μάνα σου τη μάνα του λαού σου ….. Η Εκκλησία πιστεύει ότι τα λείψανα είναι οι αποδείξεις της παρουσίας του θείου στη ζωή μας, δεν πιστεύουμε στα κόκκαλα, πιστεύουμε στην παρουσία του θείου μέσα στη ζωή μας», λέει στον Αντώνη Σρόιτερ ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σωτηριάδης και Γραμματέας της Συνοδικής Επιτροπής Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Θεμάτων, μέλος της Ελληνικής αντιπροσωπείας που έφερε τα λείψανα στη χώρα μας.


​Δικαίωση επεισόδια 103 dikaiosi epeisodia

ΔΙΚΑΙΩΣΗ Επεισόδιο 103 Πέμπτη 28/5/2015
Δικαίωση: Δημήτρης πείθει τη Βάλια να βγουν ραντεβού. Ο Πρίγκιπας ενημερώνει τον Ασίμ πως τον εκπαιδεύει για να γίνει δολοφόνος, οπότε καλά θα κάνει να ξεχάσει τη Νατάσα και ν' αφοσιωθεί στη δουλειά. Η Ελένη αρχίζει να ψαρεύει τον Μάριο, καθώς τον υποψιάζεται για χαφιέ. Ο Μίλτος εξηγεί στη Σέλφη πως προχώρησε με τη μήνυση, αλλά πρέπει να πάνε στον Χρήστο τα χαρτιά της έκτρωσης. Η Σέλφη όμως δείχνει να μην έχει τίποτα στα χέρια της. Η Ελένη εκμυστηρεύεται τους φόβους της στον Χρηστίδη ότι ο Μάριος πρέπει να'ναι άνθρωπος του Πρίγκιπα. Του αποκαλύπτει ότι η Ανθή είχε το χειρόγραφο στα χέρια της και καταλήγουν πως αυτό ήταν το κίνητρο του δολοφόνου. Ο Λευτέρης γιορτάζει τη νίκη του στην ανάθεση του διαγωνισμού αλλά η Κλαίρη δεν συμμερίζεται τη χαρά του. Ο Χρήστος παίρνει το μέρος του πατέρα του και το ζευγάρι μαλώνει. Η Έλλη πιέζει τη Βάλια να εμφανιστεί απελευθερωμένη στο πρώτο της ραντεβού με τον Δημήτρη και της προτείνει να βάλει κάτι τολμηρό. Ο Χρήστος μιλάει ανοιχτά στον Λευτέρη για το σχέδιό του. Του εξηγεί πως πίσω από τον Θησέα κρύβεται ο Πρίγκιπας και του δηλώνει πως ήρθε η ώρα να διαλέξει στρατόπεδο. Η Ελένη υπνωτίζει για μια ακόμη φορά τον πατέρα της και καταφέρνει να φτάσει στην αλήθεια για το τι πραγματικά έγινε τη μέρα του φόνου. Με ανακούφιση τού ανακοινώνει πως δεν σκότωσε αυτός την Ανθή. Ο Ασίμ ζητάει από τη Μυρτώ και τον Χρήστο να μην τον ξαναενοχλήσουν και βάζει αναγκαστικό τέλος στη φιλία τους, υπό τις απειλές του Πρίγκιπα. Η Κλαίρη ζητάει τα ρέστα από τον Θησέα για την επιλογή του Λευτέρη στον διαγωνισμό κι εκείνος, χωρίς να διστάσει, την πλησιάζει ερωτικά. Για κακή τους τύχη, το σκηνικό το βλέπει η Λία. Ο Χρήστος και η Μυρτώ συνειδητοποιούν πως πίσω από τη συμπεριφορά του Ασίμ βρίσκεται ο Ανδρέου αλλά νιώθουν ανήμποροι να τον βοηθήσουν. Ο Θησέας ρίχνει στάχτη στα μάτια της Λίας κι εκείνη για να ηρεμήσει, του ζητάει ν'αρραβωνιαστούν. Το εναλλακτικό ραντεβού του Δημήτρη εκπλήσσει ευχάριστα τη Βάλια, που αρχίζει ν'αφήνεται στα καπρίτσια του. Η Ελένη πάει στο σπίτι του Πρίγκιπα, αποφασισμένη να τον πλησιάσει. Όμως καθώς η κουβέντα προχωράει, δείχνει να γοητεύεται από τον χαρακτήρα του.


​ROUA MAT EPEISODIA 175 video ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

Τι θα δούμε στο Ρουά ματ και συγκεκριμένα στο Επεισόδιο 175 στον Αντ1
Ο Φίλιππος κάνει στενή παρακολούθηση στον Άρη Ευθυμίου, σίγουρος ότι θα βρει την κόρη της Ρουμπίνης.. Το δείπνο μεταξύ Ιωάννας, Μάξιμου, Μαρίας και Ανδρέα, συνεχίζεται και έτσι μαθαίνουμε κι άλλα πράγματα για τη σχέση αυτών των φίλων.. Ο Δημήτρης καλεί την Λυδία στο σπίτι του για φιλική κουβέντα, σύντομα όμως βγαίνουν στην επιφάνεια παλιά απωθημένα.. Παράλληλα, ο Ηρόδοτος με την Αλέξια βγαίνουν για ποτό και καταλήγουν να περνάνε το βράδυ μαζί!! Τυχαία, ο Ανδρέας βρίσκει φωτογραφίες του Φίλιππου στο κινητό της Μαρίας και της ζητάει εξηγήσεις! Στο τέλος, μια ευχάριστη έκπληξη θα κάνει την Ρουμπίνη πολύ χαρούμενη. Ρουά ματ Επεισόδιο 175 – Πέμπτη (28/5/2015) VIDEO


​Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 28/5/2015 oi symmathites Η Τατιάνα λέει στην Μαριλένα ότι η Αθανασία έφυγε στο εξωτερικό αλλά η Μαριλένα δεν την πιστεύει.Ο Παύλος και ο Στέφανος προσπαθούν να σκάψουν τον λάκκο του Αντρέα και τα καταφέρνουν. Ο Φρίντομ θα κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Βάλια και ο Στέφανος προσεγγίζει την Γκέλευ για να εκδικηθεί τον Ανδρέα. Η Μαριλένα θα ανακαλύψει τελικά ποια είναι η πραγματική Τατιάνα.

Μπορεί καθημερινά να παρακολουθούμε την Νόνη Δούνια να παρουσιάζει την εκπομπή γυναίκες στο Έψιλον ωστόσο θα την δούμε σε λίγο να βρίσκεται και στην κωμική σειρά το σόι σου. Θα τη δούμε να υποδύεται τον ρόλο της Ελπίδας όπου και η Αλεξάνδρα θα την συναντήσει ύστερα από πολλά χρόνια και θα ενθουσιαστεί, καθώς δείχνει τουλάχιστον δεκαπέντε χρόνια νεότερη ύστερα από την επίσκεψη που έκανε στον πλαστικό χειρούργο της.
Τότε η Αλεξάνδρα θα προσπαθήσει να εκνευρίσει την Λυδία να πάνε κι εκείνες να επισκεφθούν το συντομότερο τον πλαστικό χειρουργό.

oi-simathites-epeisodio-128-129-video-oi-simathites

Οι Συμμαθητές Επεισόδιο 128 - 129 video oi simathites

Δείτε μόνο εδώ τα επεισόδια από την κωμική σειρά Δείτε το επεισόδιο 128 - 129 της σειράς Οι Συμμαθητές .Δείτε

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget