27/5/15


​Δικαίωση επεισόδια 108-109-110-111 dikaiwsi epeisodia

Δικαίωση Επεισόδιο 108 Δευτέρα 8/6/2015
 Δικαίωση: Ο Πρίγκιπας λέει στον Μάριο για το σχέδιο που θα τον κάνει να στρέψει ο Χρηστίδης


​10η εντολή επεισοδιο 13 τι θα δούμε σήμερα 27/5/2015. Η Ελένη ζει παρέα με τον πατέρα της και φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον θάνατο της μητέρας της που συνέβη ακριβώς πριν τρία χρόνια. Την ισορροπία που έχουν αυτοί οι δύο θα την αναστατώσει η παρουσία του Κώστα που είναι ο αδελφός της μητέρας της ο οποίος μόλις χώρισε ζητά να μείνει για κάποιο χρονικό διάστημα μαζί τους μέχρι να τακτοποιηθεί. Η Ελένη όμως δεν τον θέλει μέσα στο σπίτι,αφού τον γνωρίζουν λίγο και στο θάνατο της μητέρας της δεν της στάθηκε καθόλου. Επιπλέον κάτι πάνω του φαίνεται πάρα πολύ βρώμικο. Ο πατέρας της αντίθετος φέρεται να μην ανησυχεί αφού πιστεύει ότι θα κάνουν μια εξυπηρέτηση σε ένα συγγενή. Τελικά όμως οι φόβοι που έχει η Ελένη θα επιβεβαιωθούν με έναν τρόπο που η ίδια ούτε καν το περίμενε. Όλα θα καταστραφούν και θα φαίνεται σαν να πέρασε φωτιά από πάνω τους.


​ROUA MAT EPEISODIA 174 video ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

Τι θα δούμε στο Ρουά ματ και συγκεκριμένα στο Επεισόδιο 174 στον Αντ1
Ο Φίλιππος θα επιμείνει τόσο πολύ να συνοδέψει τη Ρουμπίνη για να πάρουν μαζί το παιδί της, που στο τέλος η ίδια θα υποκύψει… Όμως ο Ευθυμίου δεν αστειεύεται… θα δει τον Φίλιππο και το μαρτύριο της Ρουμπίνης θα συνεχιστεί… δεν θα πάρει πίσω το παιδί της… Την ίδια στιγμή ο Μάξιμος που νομίζει ότι η Ρουμπίνη έχει δεσμό με τον Φίλιππο, γυρνάει πίσω στην Ιωάννα αποφασισμένος να ξεπεράσει τη Ρουμπίνη και να ζήσει μαζί της για πάντα… Η Ιωάννα υποδέχεται την αδελφή της, που τη φέρνουν πίσω από την Αθήνα και την περιμένει μια άσχημη έκπληξη… Η Βίκυ, σε άθλια κατάσταση, ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο εναντίον της… Ταυτόχρονα, μια καινούργια συνεργασία και μια φιλική σχέση ανάμεσα στον Μάξιμο και στον Αντρέα Νεοκλέους φαίνεται να ξεκινάει… ενώ ο Σάββας βάζει τα θεμέλια για να στήσει απ' την αρχή τη νέα του ζωή με τη Μυρτώ… Ρουά ματ Επεισόδιο 174 – Τετάρτη (27/5/2015) VIDEO


​Δικαίωση επεισόδια 102 dikaiosi epeisodia

ΔΙΚΑΙΩΣΗ Επεισόδιο 102 Τετάρτη 27/5/2015
Δικαίωση:Η Ελένη εμφανίζεται στο στριπτιτζάδικο του Πρίγκιπα, κάτι που κινεί το ενδιαφέρον του, αγνοώντας όμως την πραγματική της ταυτότητα. Του συστήνεται σαν ψυχολόγος που ερευνά τον πληρωμένο έρωτα. Η Έλλη πιέζει τον Δημήτρη να ξαναπροσπαθήσει με τη Βάλια και του δίνει οδηγίες. Η Σέλφη ανακοινώνει στον Μίλτο πως η Άλκηστη την ανάγκασε να κάνει έκτρωση κι εκείνος αποφασίζει να την κυνηγήσει δικαστικά. Ζητάει από τον Χρήστο να τον αναλάβει. Ο Χρηστίδης προειδοποιεί την Ελένη να κρατηθεί μακριά από τον Πρίγκιπα. Η Βάλια δέχεται ένα δώρο από τον Δημήτρη και δείχνει να ενδίδει στο φλερτ του. Ο Θησέας ζητάει από τη Μυρτώ να κάνουν ανακωχή και να τον βοηθήσει με την ανάπλαση. Ο Δημήτρης πιέζει την Έλλη για να μάθει τους πραγματικούς λόγους πίσω από την επιμονή της να τα βρουν με τη Βάλια αλλά εκείνη ξεφεύγει με δικαιολογίες. Του προτείνει να της ζητήσει να βγουν αλλά να μην βιαστεί να το προχωρήσει μαζί της. Ο Ασίμ λέει στον Νάσο πως έχασε το δαχτυλίδι του στο σπίτι του Χρηστίδη. Η Ελένη καλεί τον Παύλο για κατάθεση και με έκπληξη συνειδητοποιεί πως έχει καταθέσει ήδη στον Μάριο για την υπόθεση της Ανθής.Παράλληλα, ο Νάσος ειδοποιεί τον Μάριο για το χαμένο δαχτυλίδι και του ζητάει να'χει το νου του. Η Μυρτώ προτείνει στον Χρήστο να υποστηρίξουν τον πατέρα του στον διαγωνισμό για την ανάθεση της ανάπλασης, για να μαθαίνουν εκ των έσω τις κομπίνες. Ο Δημήτρης φλερτάρει ανοιχτά τη Βάλια που δείχνει να κάμπτεται από την ομορφιά του αλλά δεν πέφτει εύκολα.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget