19/5/15


​BROUSKO VIDEO- Δείτε τα νέα επεισόδια ΜΠΡΟΥΣΚΟ 358 ΒΙΝΤΕΟ MPROUSKO EPEISODIA 358  Μπρούσκο ΤΡΙΤΗ 19-5-2015

Δείτε τι θα δούμε στο Μπρούσκο Επεισόδιο 358 του δεύτερου κύκλου στον Αντ1.
Ο Σήφης συγκλονισμένος από το περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου του Διαμαντή και βέβαιος πια για το ρόλο του θείου του στην απαγωγή της Μελίνας, παλεύει ανάμεσα στα συναισθήματά του και τη λογική, που του λέει να πάει στην αστυνομία και να καταγγείλει τον Διαμαντή. Μέσα στην απόγνωσή του, τελικά θα στραφεί προς τον πατέρα του, τον οποίο πια αρχίζει να πιστεύει. Ο Ματθαίος και η Αναστασία, κρυφά απ΄ όλους, χαίρονται τις ερωτικές τους στιγμές στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στα Χανιά, όπου ο Ματθαίος θα της κάνει για μια ακόμα φορά «επίσημη» πρόταση γάμου. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα επισκέπτονται μια γυναίκα, που θέλει να δώσει το μωρό της για υιοθεσία και η Μελίνα, αρχίζει να ελπίζει και να ονειρεύεται πως αυτό το μωρό θα γίνει δικό της. Η Αλεξάνδρα, ενώ καταστρώνει ένα δόλιο σχέδιο εναντίον της Μελίνας, παράλληλα «ξεσκεπάζει» το ρόλο της Ανδρούλας, μέσα στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας.
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 358 ΒΙΝΤΕΟ


​Η γνωστή τηλεοπτική παρέα της Θεσσαλονίκης, μέσα από τη συχνότητα του "Ράδιο Αρβύλα", σχολιάζει με το δικό της χιουμοριστικό τρόπο τα γεγονότα της επικαιρότητας που συμβαίνουν στο χώρο της πολιτικής, της κοινωνίας και της τηλεόρασης.
Δείτε το επεισόδιο.VIDEO


​Δικαίωση επεισόδια 97 dikaiosi epeisodia 97 dikaiwsi

Δικαίωση Επεισόδιο 97 Τρίτη 19/5/2015 Δικαίωση: Η Βάλια πιέζει την Ανθή για να μάθει το όνομα της κόρης της αλλά εκείνη παίρνει το μυστικό μαζί της. Φεύγει από τον τόπο του εγκλήματος, φροντίζοντας να στοχοποιήσει τον Χρηστίδη για τον φόνο. Η Μυρτώ ανακαλύπτει μια περίεργη περιοχή στον χάρτη με την ανάπλαση και ζητάει από τον Χρήστο να'χει το νου του στο θέμα. Η Ελένη βρίσκει την Ανθή νεκρή και ειδοποιεί τον Μάριο, ενώ ο Χρηστίδης ξυπνάει σε μια απομακρυσμένη περιοχή, χωρίς να θυμάται τι του συνέβη. Ο Ασίμ ανακαλύπτει ότι η Νατάσα του λέει ψέματα, καθώς βρίσκει κοκαΐνη και το όπλο ακόμα μέσα στην τσάντα της.Έξαλλος, της ζητάει να διαλέξει ανάμεσα σε εκείνον και τον εθισμό της. Η Βάλια βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Πρίγκιπα, που προσπαθεί να την ηρεμήσει μετά το συμβάν. Της ζητάει να του δώσει το στιλέτο του φόνου, όμως εκείνη το κρύβει μέσα στο καμαρίνι της.Η γειτονιά ρίχνει τις υποψίες για τη δολοφονία της Ανθής στον Χρηστίδη. Ο Λευτέρης ζητάει τα ρέστα από τον Θησέα για τη σχέση του με τη Λία, όμως εκείνος του ξεκαθαρίζει να μην ανακατεύεται. Ο Χρηστίδης φτάνει σπίτι, αντικρίζει νεκρή Ανθή και καταρρέει. Η νύχτα της πρεμιέρας φτάνει και η Μυρτώ ανησυχεί που δεν βρίσκει την Ανθή στο τηλέφωνο. Η Έλλη παρατηρεί την ένταση της Βάλιας και φοβάται μήπως δεν τα καταφέρει με την παράσταση, χωρίς να ξέρει τι πραγματικά της συμβαίνει. Ο Χρηστίδης συλλαμβάνεται για τη δολοφονία της Ανθής.


​Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 19/5/2015 oi symmathites Η Τατιάνα καταφέρνει να φέρει και να γυρίσει το παιχνίδι προς το μέρος της. Ο Φρίντομ είναι αντιμέτωπος με την πραγματικότητα αφού ο Διονύσης αποφασίζει να βγει στη σύνταξη και πρέπει να μάθει να ζει μόνος του. Ο Μίλτος πλησιάζει επιθετικά την Γκέλυ και τρώει τα μούτρα του.Παράλληλα η Μαριλένα παίρνει μια απόφαση ζωής.


​Εθνική Ελλάδος τι θα δούμε σήμερα 19/5/2015 etniki ellados Η Εθνική Ελλάδος κάνει ότι μπορεί στην Μπρατισλάβα.Η ομάδα είναι ενωμένη και αποφασισμένη να πετύχει το καλύτερο χωρίς άγχος. Τα κορίτσια φαίνεται ότι απολαμβάνουν συνέχεια το παιχνίδι. Παράλληλα ακριβώς την ίδια ώρα στην Αθήνα η Γκρέις ο Παντελής και ο Θόδωρας θα έρθουν αντιμέτωποι ο ένας με το άλλο ενώ η Ελίζα θα πετύχει ένα καίριο χτύπημα εναντίον του Κυριάκου.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget