8/5/15


​Μπρούσκο επεισόδια BROUSKO 351 MPROUSKO

Μπρούσκο Επεισόδιο 351 Παρασκευή 8/5/2015
Άσχημα τα νέα για τον Αχιλλέα αφού δεν τον έφτανε το δυστύχημα με το νεαρό και τα προβλήματα που έχει με τη γυναίκα του τη Μελίνα, φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσει κι άλλο ένα πρόβλημα που ακούγεται στο όνομα Αλεξάνδρα. Η Αλεξάνδρα φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση ώστε να πάει και να εκδικηθεί τον Αχιλλέα με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε κόστος. Το κρυφό σε μυστικό σχέδιο που έχει καταστρωθεί ανάμεσα από την Όλγα και το Ματθαίο για την οικονομική καταστροφή του Διαμαντή, φαίνεται ότι πλέον έχει πάρει μπροστά. Πλέον μεταφερόμαστε στο θέμα της Δάφνης όπου και εκείνη με τη σειρά της αν και φαίνεται να έχει αρνηθεί στη μητέρας της οποιαδήποτε επαφή, η Δάφνη φαίνεται μετανιωμένη με τον τρόπο με τον οποίο της είχε μιλήσει τελευταία. Η γιαγιά έχει καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στη Μελίνα και την Δήμητρα λόγω της ψυχρότητας που επικρατεί ανάμεσά τους και έτσι θα της ρωτήσει ευθέως τι πραγματικά συμβαίνει. Ο Μηνάς φαίνεται να είναι έξω φρενών μαζί με την Βασιλική και η αιτία είναι οι καινούργιες ιδέες και αποφάσεις που φαίνεται να έχουν μπει για τα καλά στο κεφάλι της,σχετικά με την Παρένθετη μητέρα. Η Δάφνη προσπαθεί να κάνει και εκείνη το δικό της έργο μαζί με τη Βασιλική και θα την βοηθήσει με τις δικές της μεθόδους, ώστε να ξεπεράσει η Βασιλική τους φόβους που έχει σχετικά με τη γέννα.  Η Αλεξάνδρα φαίνεται να αποκαλύπτει στον Αχιλλέα το συμβάν που συνέβη με τον Πάτροκλο και έτσι εκείνος με τη σειρά του, θα πάει ώστε να του ζητήσει τις εξηγήσεις και το αποτέλεσμα όλης αυτής της κατάστασης είναι οι δύο άνδρες να πιαστούν στα χέρια. Ο Νεκτάριος από την μεριά του δείχνει πλέον να έχει ξεπεράσει τον έρωτα που ένιωθε σχετικά με την Αντιγόνη. Η Δήμητρα φαίνεται ότι έχει πάρει την απόφαση ώστε να πάει για δουλειά στο οινοποιείο που διατηρεί η οικογένεια του Αχιλλέα και του Ματθαίου, παρά τις μεγάλες αντιθέσεις που έχει εκφράσει ο Νεκτάριος. Ο Σήφης παρέα με την Όλγα φαίνεται να έρχονται πιο κοντά και η αιτία θα είναι οι μεγάλες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχουν μεταξύ τους. Ο Μηνάς μαζί με τον Μανωλιό φαίνεται να κάθονται και να καταστρώνουν ένα καινούργιο σχέδιο ώστε να καταφέρουν να τα ξαναβρεί η Δάφνη παρέα με την Κωνσταντίνα. VIDEO


​ZODIA 8/5/2015 ΖΩΔΙΑ!Ζώδια για σήμερα 8/5/2015 Διαβάστε τι έχουν να πουν τα ζώδια για σας σήμερα. Ποιες είναι οι προβλέψεις και τα σχέδια γι αυτήν την ημέρα.
ΚΡΙΟΣ Γενικά: Οι υποχρεώσεις της οικογένειας σε κάνουν να κινείσαι και να φέρεσαι αρκετά συγκρατημένα όμως και αυστηρά. Ίσως να έχεις επηρεαστεί και από κάποιες άλλες πιο εσωτερικές καταστάσεις και η ευαισθησία σου να έχει κτυπήσει κόκκινο. Πάντως δεν θα δείχνεις το ίδιο πρόσωπο προς τα έξω με αυτό που είσαι στην πραγματικότητα. Ερωτικά: Όταν παίρνεις το αυστηρό σου ύφος θέλεις με τον τρόπο σου να περάσεις τα δικά σου μηνύματα τα οποία έχουν μια διαφορετική χροιά από αυτό το χύμα και αυθόρμητο που δείχνεις τις πιο πολλές φορές. Η σχέση βέβαια με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω σε κάνει περισσότερο ώριμο αλλά δεν σημαίνει ότι αν δεν υπάρχουν άλλες συνθήκες που να ευνοούν την επικοινωνία, περνάς καλά. Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις τα δικαιώματά σου γιατί κάνεις μια στροφή προς το μέλλον και δεν μπορείς να συμβιβαστείς με πράγματα που σου φαίνονται ανώριμα ή παιδιάστικα. Για αυτό αναζητάς συνεργασίες, έστω και για την τρέχουσα περίοδο, που να έχετε την ίδια οπτική γωνία.
ΤΑΥΡΟΣ Γενικά: Τα συμπεράσματα που βγαίνουν από μια ξαφνική γνωριμία που έκανες τις προηγούμενες ημέρες είναι ότι έχεις όλα τα εχέγγυα για να είσαι στο παιχνίδι και να προχωρήσεις για να βρεις την ποιότητα που αναζητάς. Αν πάλι είσαι στο εξωτερικό για κάποιες δουλειές, θα δεις ότι όλα θα ρέουν πιο εύκολα. Ερωτικά: Έχεις την κατάλληλη συγκράτηση για να δημιουργήσεις ένα ισορροπημένο κλίμα γύρω σου και να μην αφήσεις να βγάλουν άλλα συμπεράσματα για σένα, ενώ εσύ σκέφτεσαι άλλα. Η γνωριμία με Παρθένο θα γίνει κάτω από συνθήκες πολύ περίεργες αλλά τελικά θα δέσει πάρα πολύ. Οικονομικά & Καριέρα: Ζητάς να έχεις εγγυήσεις για αυτό που θέλεις να κάνεις και αυτό σε βάζει να ψάχνεις περισσότερο, ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια ενώ οι εξωτερικές συνθήκες είναι κατά κάποιο τρόπο με το μέρος σου. Εσύ μέσα σου έχεις μια ανησυχία η οποία σε βάζει σε διλλήματα αλλά και σε περισσότερο τρέξιμο.
ΔΙΔΥΜΟΙ Γενικά: Η εμφάνιση πολλών και διαφορετικών απόψεων για τη συμπεριφορά σου σε ενοχλούν γιατί γίνεσαι το κέντρο σχολιασμού από συγγενικά σου πρόσωπα που έχουν μεγάλη υπόληψη στον οικογενειακό κύκλο κι εσύ πρέπει να τα αντιμετωπίσεις αλλά κουράζεσαι ψυχικά. Ερωτικά: Μάλλον σήμερα οι συνθήκες σε σπρώχνουν να χαλάσεις την εικόνα σου και να δείξεις αυστηρότητα ή σοβαρότητα και τελικά δείχνεις ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που αληθινά είσαι. Το κάνεις αυτό για να προστατευτείς και επίσης για να μην γίνεις μπαλάκι πινγκ πονγκ από Καρκίνο ή Αιγόκερω. Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου γιατί βλέπεις ότι θα εκτεθείς και δεν σου αρέσει. Ο λόγος είναι ότι προτιμάς να δείχνεις μια επίπλαστη εικόνα στους συνεργάτες σου γιατί το θέλουν το prestige.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Γενικά: Η παρουσία της Αφροδίτης από σήμερα στο ζώδιο σου θα σου δώσει την ευκαιρία να γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η κι εξωστρεφής και θα σου προσδώσει αίγλη και προσωπική γοητεία. Ερωτικά: Το ότι θέλεις εξ ορισμού να προστατέψεις το δικό σου άτομο σε βάζει πολύ ψηλά. Κάνεις αυτόν τον καιρό σχέσεις που θα τις θεωρήσεις πολύ σοβαρές και αξιόλογες για σένα, ίσως να ζητάς το ιδανικό μέσα σε ένα πρόσωπο. Οικονομικά & Καριέρα: Μπορείς να υποκύψεις σε διάφορες συμφωνίες οι οποίες δεν είναι και τόσο εύκολες αλλά με την δική σου καταλυτική παρουσία, θα γίνουν και θα είναι περισσότερο μέσα στον στόχο σου γιατί σήμερα συγκεκριμένα σου βγαίνει η φιλοδοξία στην επιφάνεια.
ΛΕΩΝ Γενικά: Όσο και να προσπαθείς να φερθείς αυθόρμητα δεν σου βγαίνει γιατί είσαι μέσα σε ένα πλαίσιο το οποίο σε καθορίζει και σε βάζει να κινηθείς και να επικοινωνήσεις με συγκεκριμένους όρους. Ερωτικά: Την απαίτηση που έχει ο Αιγόκερως από εσένα να πετύχεις και να έχεις ένα σημαντικό επαγγελματικό κομμάτι μπορεί σήμερα να στην επιβάλλει με τον τρόπο του και τα φιλόδοξα σχέδια που έχει για σένα να τα σπρώξει, ώστε να γίνουν πραγματικότητα. Βέβαια το συναίσθημα ίσως απέχει ή αυτό θα εισπράξεις και να σε ενοχλήσει. Αντίθετα με τον Ταύρο ή Σκορπιό θα είναι μεν δύσκολα αλλά πιο φυσιολογικά. Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς μια στήριξη και θα την βρεις μέσα από κόσμο που έχει εξουσία ή δύναμη και εμπειρία που μπορεί να σε βοηθήσει. Ίσως να μην το παραδέχεσαι γιατί σαν άτομο είσαι αρκετά εγωιστικής/α, αν όμως μειώσεις το Εγώ σου θα εισχωρήσεις παντού.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Γενικά: Ανοίγουν πόρτες εύκολα και αυτό κάνει τα πράγματα να ρέουν κι εσύ να νιώθεις καλύτερα από ποτέ. Βέβαια, επειδή κάπου μέσα σου υπάρχει ένα ανικανοποίητο, ίσως βρεις κάτι να γκρινιάξεις αλλά λόγω καλής διάθεσης δε θα το συνεχίσεις. Ερωτικά: Με μια ματιά μπορεί να γεννηθεί ένας έρωτας με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό. Ο λόγος είναι ότι έχετε έρθει πιο κοντά και θα τολμήσεις να είσαι ο εαυτός σου. Οι απαιτήσεις σου θα είναι πιο λογικές και ισορροπημένες και αυτό σε βοηθήσει επίσης. Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας κάποιες δύσκολες δουλειές γιατί τις έχεις προγραμματίσει και ξέρεις πότε να κινηθείς. Για αυτό θα κάνεις τα σωστά βήματα που ίσως φαίνονται παρακινδυνευμένα σε κάποιους αλλά τελικά δεν θα είναι.
ΖΥΓΟΣ Γενικά: Ζυγίζεις κάποια πράγματα και δεν ξέρεις ακριβώς τι είναι αυτό που πρέπει να αφήσεις και τι να κρατήσεις γιατί νιώθεις ότι όλα είναι κάπως περίεργα. Κάτι σε πιέζει και σε αναστατώνει και δεν μπορείς να εκφραστείς και να είσαι ο εαυτός σου. Ερωτικά: Η σχέση σου ζητάει να είσαι τύπος και υπογραμμός και νιώθεις ότι όλο αυτό σε καπελώνει γιατί χάνεις τον αυθορμητισμό σου. Για να είσαι μέσα στο παιχνίδι δεν χρειάζεται να παρεξηγείς τα πάντα και να νομίζεις ότι προέρχονται από ένα «πρέπει» και όχι από αγάπη γιατί εκεί είναι που θα την πατήσεις, κυρίως με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω. Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου φήμη χρειάζεται αναβάθμιση και επειδή οι φιλοδοξίες σου είναι πολύ ισχυρές, θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να αντεπεξέλθεις στο στόχο που έχεις βάλει. Όλα αυτά όμως έχουν μια καταπίεση και ακραίο έλεγχο της συμπεριφοράς σου και του αληθινού σου εαυτού.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Γενικά: Το ότι θέλεις να μαζέψεις τις δυνάμεις σου και κυρίως να τις κοντρολάρεις προς μια κατεύθυνση θα σου δώσει την δυνατότητα να μαζέψεις οτιδήποτε δεν είναι και πολύ της αρεσκείας σου ή κάτι που σου έχει ξεφύγει και να το βάλεις μέσα σε τάξη. Οι σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα είναι πολύ μετρημένες αλλά τουλάχιστον σωστές. Ερωτικά: Περιμένεις κάτι να πάρεις και επειδή είναι αποτέλεσμα δικών σου κινήσεων ίσως να είσαι αρκετά απόλυτος/η. Το πιο σημαντικό είναι ότι με τον Καρκίνο σας δένουν πολλά κοινά και θα μετρήσει παραπάνω η αλήθεια της σχέσης σας. Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να υλοποιήσεις κάτι που δεν το γνωρίζεις καλά και χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος/η για να μην γίνουν λάθη και να μην κάνεις πράγματα πάλι από την αρχή.
ΤΟΞΟΤΗΣ Γενικά: Έχεις αντιλήψεις πολύ περιορισμένες αυτή την στιγμή και βάζεις σε μια τάξη όλα τα πράγματα που θέλεις να κανονίσεις. Η συμπεριφορά είναι πολύ αυστηρή και κυρίως σε άτομα που μπορεί να παρεμβαίνουν στην ζωή σου και να ανακατεύονται χωρίς να σε ρωτούν. Το ίδιο όμως αυστηρός/η θα είσαι και με την διατροφή σου. Ερωτικά: Ίσως να μην εκφράζεις εύκολα τα συναισθήματά σου γιατί δεν θέλεις να τα δείξεις αν πιστεύεις ότι είναι άσκοπο για ένα άτομο που σε έχει στεναχωρήσει ή πληγώσει. Προσέχεις τα πάντα γιατί δεν σου αρέσει πλέον να εκτίθεσαι. Οικονομικά & Καριέρα: Πριν αποφασίσεις οτιδήποτε το περνάς από κόσκινο και μάλιστα με μεγάλη προσοχή γιατί δεν θέλεις να ξανακάνεις λάθη του παρελθόντος. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι οι διαρροές που μπορεί να υπάρχουν από την πλευρά κάποιων ατόμων που συνεργάζεσαι.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Γενικά: Έχεις όλα τα προσόντα και δεν κάνεις λάθη. Πάντως έχεις ηρεμήσει και προσπαθείς να διατυπώσεις τα αιτήματά σου με ένα λιγότερο αποστασιοποιημένο τρόπο. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να σταματήσεις να πιέζεις τον εαυτό σου να γίνει όσο μπορεί καλύτερος για τα μάτια του κόσμου. Ερωτικά: Μάλλον είσαι πιο καλά με τον εαυτό σου γιατί αντλείς από εκεί αυτά που έχεις ανάγκη και δεν θέλεις να τα μοιραστείς με ένα πρόσωπο που δεν σου κάνει. Προτιμάς την μοναξιά παρά τις μεσοβέζικες λύσεις. Η σχέση με την Καρκίνο από εδώ και στο εξής θα είναι καλύτερη. Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να προσπαθείς να μην ηγηθείς μιας επαγγελματικής δραστηριότητας, τελικά θα το κάνεις γιατί όλα σε σπρώχνουν προς τα εκεί. Όταν σου δίνονται οι ευκαιρίες πρέπει να τις αρπάζεις γιατί δεν εμφανίζονται συχνά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Γενικά: Η φροντίδα κάποιων ατόμων σε απασχολεί περισσότερο από άλλες φορές ίσως γιατί κάπου νιώθεις ενοχές που πριν δεν είχες δείξει ενδιαφέρον. Από την άλλη μπορεί να είσαι στις κλειστές σου και να μην θέλεις να μιλήσεις με κανένα και όλο αυτό σε επηρεάζει. Ερωτικά: Η σχέση με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω θα είναι κάπως περίεργη γιατί δεν θα είστε πολύ κοντά όπως θα ήθελες και θα νιώσεις απομόνωση. Αλλά χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα χαλαρώσεις γιατί οι ενοχές σου μπορεί να είναι αρκετά έντονες. Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις προτεραιότητες που για σένα άλλες φορές θα ήταν κάπως υπερβολικές αλλά τώρα σένα μετράει το καθήκον και τα «πρέπει». Για αυτό θα δουλέψεις σκληρά αλλά κάπως απομονωμένα.
ΙΧΘYΕΣ Γενικά: Η συγκεντρωτική κίνηση που κάνεις και μαζεύεις φίλους και γνωστούς που όμως έχουν μια ισχυρή κοινωνική θέση ή δύναμη, θα σε βοηθήσει να κάνεις κάποια όνειρά σου πραγματικότητα. Πάντως θα σου δοθεί η ευκαιρία να δεις φίλους που είχες χάσει. Ερωτικά: Κάνεις νέα αρχή και θέλεις να είσαι όσο μπορείς υπολογίσιμος/η ή να έχεις στην διάθεσή σου χώρο και χρόνο για να μπορείς να γίνεις κατανοητός/η σε ένα άτομο που είναι πολύ κοντά σου αλλά προς το παρόν έχετε μια τυπική ή φιλική σχέση. Οικονομικά & Καριέρα: Οργανώνεις το χρόνο σου για να μην βρεθείς προ απροόπτου και για αυτό ξέρεις τι θέλεις και με ποιο τρόπο θα το πετύχεις. Πάντως να προσέξεις να μην μπλεχτείς σε σχόλια και μεταφορές λόγων με κάποια άτομα που συνεργάζεσαι γιατί εκεί θα τα χαλάσεις όλα

Δικαίωση επεισόδια 96-97-98-99 dikaiosi epeisodia 96-97-98-99 dikaiwsi


​Δικαίωση Επεισόδιο 96 Δευτέρα 18/5/2015 Δικαίωση: Η Έλλη ανακοινώνει στη Βάλια πως μετά την πρεμιέρα θα παραιτηθεί αλλά η Βάλια δεν δείχνει πρόθυμη να την αφήσει να φύγει από κοντά της. Της προτείνει να το ξανασκεφτεί. Η Ελένη και ο Μάριος μεσολαβούν για να τα ξαναβρούν η Ανθή με τον Χρηστίδη, ενώ η Νατάσα ξανακυλάει στα ναρκωτικά. Η μέρα της πρεμιέρας φτάνει και το σχέδιο της δολοφονίας μπαίνει στην τελική ευθεία. Ο Πρίγκιπας καλεί τον Χρηστίδη στο στριπτιτζάδικο για αποκαλύψεις, ενώ η Βάλια εμφανίζεται στο σπίτι της Ανθής, μ' ένα στιλέτο κρυμμένο στην τσάντα της. Ο Χρηστίδης πέφτει στην παγίδα του Πρίγκιπα. Βρίσκεται στο στριπτιτζάδικο και πίνει από το ποτό με το υπνωτικό. Παράλληλα, ο Πρίγκιπας φροντίζει να τον εκνευρίσει, αναφέροντάς του ότι ο πατέρας του φταίει για τον θάνατο της πρώην αγαπημένης του, της Σόνιας. Την ίδια ώρα, η Βάλια βρίσκεται στο σπίτι του Χρηστίδη και παίζει τον πιο δύσκολο ρόλο της ζωής της: ετοιμάζεται να σκοτώσει την Ανθή. Η Ανθή, παραξενεμένη από την επίσκεψή της, δείχνει να μην έχει καταλάβει τους σκοπούς της και απορεί που η Βάλια για πρώτη φορά παίρνει την ευθύνη για τους φόνους του Μενέλαου και του Νικηφόρου. Ο Μάριος κρατάει την Ελένη απασχολημένη στο γραφείο, μέχρι η Βάλια να τελειώσει με το φονικό. Η Βάλια μαχαιρώνει πισώπλατα την Ανθή κι εκείνη, λίγο πριν ξεψυχήσει, την αιφνιδιάζει με μια αποκάλυψη: ψελλίζει ότι ξέρει ποια είναι η κόρη της. Η Έλλη ψάχνει με αγωνία τη γιατρό του Φίλιππου για να μάθει τα' αποτελέσματα της νεκροψίας, αλλά δεν την προλαβαίνει στο νοσοκομείο. Η Ελένη συνειδητοποιεί ότι ξέχασε έναν υπηρεσιακό φάκελο στο σπίτι και φεύγει να τον πάρει, αφήνοντας τον Μάριο στον απόλυτο πανικό.

Δικαίωση Επεισόδιο 97 Τρίτη 19/5/2015 Δικαίωση: Η Βάλια πιέζει την Ανθή για να μάθει το όνομα της κόρης της αλλά εκείνη παίρνει το μυστικό μαζί της. Φεύγει από τον τόπο του εγκλήματος, φροντίζοντας να στοχοποιήσει τον Χρηστίδη για τον φόνο. Η Μυρτώ ανακαλύπτει μια περίεργη περιοχή στον χάρτη με την ανάπλαση και ζητάει από τον Χρήστο να'χει το νου του στο θέμα. Η Ελένη βρίσκει την Ανθή νεκρή και ειδοποιεί τον Μάριο, ενώ ο Χρηστίδης ξυπνάει σε μια απομακρυσμένη περιοχή, χωρίς να θυμάται τι του συνέβη. Ο Ασίμ ανακαλύπτει ότι η Νατάσα του λέει ψέματα, καθώς βρίσκει κοκαΐνη και το όπλο ακόμα μέσα στην τσάντα της.Έξαλλος, της ζητάει να διαλέξει ανάμεσα σε εκείνον και τον εθισμό της. Η Βάλια βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Πρίγκιπα, που προσπαθεί να την ηρεμήσει μετά το συμβάν. Της ζητάει να του δώσει το στιλέτο του φόνου, όμως εκείνη το κρύβει μέσα στο καμαρίνι της.Η γειτονιά ρίχνει τις υποψίες για τη δολοφονία της Ανθής στον Χρηστίδη. Ο Λευτέρης ζητάει τα ρέστα από τον Θησέα για τη σχέση του με τη Λία, όμως εκείνος του ξεκαθαρίζει να μην ανακατεύεται. Ο Χρηστίδης φτάνει σπίτι, αντικρίζει νεκρή Ανθή και καταρρέει. Η νύχτα της πρεμιέρας φτάνει και η Μυρτώ ανησυχεί που δεν βρίσκει την Ανθή στο τηλέφωνο. Η Έλλη παρατηρεί την ένταση της Βάλιας και φοβάται μήπως δεν τα καταφέρει με την παράσταση, χωρίς να ξέρει τι πραγματικά της συμβαίνει. Ο Χρηστίδης συλλαμβάνεται για τη δολοφονία της Ανθής.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ Επεισόδιο 98 Τετάρτη 20/5/2015 Δικαίωση:Η Βάλια, μετά από το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού, βγαίνει στη σκηνή και μαγεύει τα πλήθη. Ο Χρήστος προτρέπει τον Ασίμ να κυνηγήσει τον έρωτά του με τη Νατάσα και να μην το βάζει κάτω με την πρώτη δυσκολία. Η Βάλια αποθεώνεται από το κοινό και συγχαίρει δημόσια τον Μάξιμο και την Έλλη για την πολύτιμη βοήθειά τους.Η Έλλη προσπαθεί να της πει ότι θα παραιτηθεί μετά από αυτό, όμως η Βάλια κόβει τη συζήτηση για να υπογράψει αυτόγραφα. Ο Χρήστος ενημερώνεται για τη δολοφονία της Ανθής και τηλεφωνεί στη Μυρτώ για τα δυσάρεστα. Εκείνη, με τη σειρά της, λιποθυμάει στα χέρια της Έλλης. Ο Χρηστίδης προσπαθεί να θυμηθεί το οτιδήποτε για να ελαφρύνει τη θέση του, αλλά μάταια. Η Μυρτώ με την Έλλη ανακοινώνουν στη Βάλια τα νέα κι εκείνη παίζει άψογα τον ρόλο της συντετριμμένης. Η Νατάσα και ο Ασίμ αποφασίζουν να τ'αφήσουν όλα πίσω τους και να κάνουν μια νέα αρχή, χωρίς να ξέρουν ότι ο Πρίγκιπας έχει νέα σχέδια γι'αυτούς. Η Έλλη αρχίζει να υποψιάζεται τη Βάλια, αλλά το τηλεφώνημα της γιατρού την αναγκάζει να φύγει από το θέατρο. Όταν η γιατρός τής ανακοινώνει πως κάποιος άλλος ευθύνεται για τον φόνο του Φίλιππου, χάνει κάθε έλεγχο... Η γιατρός εξηγεί στην Έλλη πως κάποιος έριξε μια ουσία στον ορό του Φίλιππου, που τον οδήγησε στον θάνατό του. Ο Μάριος προσπαθεί να πείσει την Ελένη ότι ο πατέρας της κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Ανθής, μα εκείνη αρνείται να το δεχτεί. Ο Χρήστος επισκέπτεται το τμήμα για να μάθει πληροφορίες για τον ένοχο και η Ελένη του ζητάει ν'αναλάβει την υπεράσπιση του πατέρα της. Η Έλλη απαιτεί να δει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, για να μάθει ποιος μπήκε στο δωμάτιο του Φίλιππου.Η γιατρός δέχεται και της παραδίδει το γράμμα που ο Φίλιππος είχε αφήσει γι'αυτήν. Η Βάλια σκιαγραφεί το προφίλ του δολοφόνου Χρηστίδη στη Μυρτώ κι εκείνη νιώθει ενοχές που τον σύστησε στην Ανθή. Η Έλλη, από το υλικό της κάμερας, αναγνωρίζει τη φιγούρα της Βάλιας και ξεχειλίζει από οργή. Ο Χρήστος ζητάει από την Ελένη να συναντηθεί με τον Χρηστίδη πριν αποφασίσει αν θα τον αναλάβει. Εκείνος του εξηγεί ότι έχει πέσει θύμα παγίδας, αλλά ο Χρήστος τον πιέζει για ονόματα. Όταν ακούει ότι στην υπόθεση εμπλέκεται η Βάλια, παραξενεύεται.

Δικαίωση Επεισόδιο 99 Πέμπτη 21/6/2015 Δικαίωση: Η Έλλη πάει στην έπαυλη της Βάλιας, αποφασισμένη να την σκοτώσει, αλλά την τελευταία στιγμή κάνει πίσω. Μαζεύει τα πράγματά της και πάει στη Μυρσίνη, στην Ικαρία. Η Κλαίρη ενοχλείται που ο Χρήστος ανέλαβε την υπόθεση Χρηστίδη, σε αντίθεση με τον Λευτέρη που χαίρεται γιατί πιστεύει πως αυτός ο φόνος θα'ναι η ταφόπλακα της Βάλιας.Πάνω στον ενθουσιασμό του, αποκαλύπτει στον Χρήστο πως η Βάλια και ο Νικηφόρος ήταν εραστές. Η Βάλια μαθαίνει για την κατηγορία εναντίον του Χρηστίδη και τρελαίνεται. Κι ο Χρήστος όμως πέφτει από τα σύννεφα μετά τις αποκαλύψεις του πατέρα του για την παράνομη σχέση της Βαρνέζη στη Σύρο. Η Ερμιόνη ξορκίζει τον Χρήστο να μην κάνει κουβέντα για όλα αυτά στη Μυρτώ. Ο Ασίμ και η Νατάσα βγάζουν πλαστά διαβατήρια κι ετοιμάζονται να το σκάσουν στο εξωτερικό. Η Μυρσίνη βλέπει μπροστά της την Έλλη σε άθλια κατάσταση και προσπαθεί να την παρηγορήσει. Ο Χρηστίδης βγαίνει με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη. Ο Χρήστος τον ρωτάει στα ίσα για την εμπλοκή της Βάλιας στην υπόθεση, όμως εκείνος δεν του δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις. Αυτά όμως που υπονοεί, τον σοκάρουν και τρέμει στην ιδέα μην τα μάθει η Μυρτώ. Ο Ανδρέου ζητάει από τον Θησέα να δώσει το έργο της ανάπλασης στον Ρήγα, αφού του εξηγεί το σχέδιό του. Η Βάλια ψάχνει την Έλλη, μα δεν την βρίσκει πουθενά. Η Μυρσίνη ζητάει από την Έλλη να μείνει κοντά της και να ξεχάσει την εκδίκηση. Η Κλαίρη πιέζει τον Θησέα να αναλάβει η δική της εταιρεία την ανάπλαση, εξηγώντας του ότι αυτό θα'ναι για το συμφέρον του. Η Μυρτώ βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Χρήστου, χωρίς να ξέρει ότι έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Χρηστίδη.Μόλις της εξηγεί το σκεπτικό του ότι ο Χρηστίδης είναι αθώος, εκείνη γίνεται έξαλλη και τον πετάει έξω.
dikaosi-epeisodia-96-97-98-99-100-101-102-103

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget