30/3/15

xristos-menidiatis-arage-poy-na-sai

Χρήστος Μενιδιάτης Άραγε που να 'σαι


Ο Χρήστος Μενιδιάτης επανέρχεται με το καινούργιο του τραγούδι άραγε που να σαι. Την μουσική του τραγουδιού την έχει γράψει ότι ο Ιορδάνης Παύλου, ενώ τους στίχους τους έχει γράψει η Αγγελική  μακρυνιώτη.


​Η Eλένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο το βράδυ της Κυριακής, το τέταρτο παιδί της και παράλληλα τρίτο κοριτσάκι της.Η παρουσιάστρια εισήχθη λίγο πριν τις 20:00 στο μαιευτήριο Ιασώ για τον προγραμματισμένο τοκετό καθώς επρόκειτο για καισαρική και περίπου στις 21:50 το βράδυ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 2.750 γραμμαρίων.Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλευρό της ήταν o σύντροφός της και πατέρας του παιδιού, Ματέο Παντζόπουλος και η μητέρα της, Ζέτα. Δείτε το video από την εκπομπή "Happy Day" του Alpha. VIDEO


​ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 84 ΔΕΥΤΕΡΑ 30-3-2015 DIKAIOSI EPEISODIO 84

Η Ελένη κατηγορεί την Ανθή ότι πήρε το κομμάτι του υφάσματος που βρέθηκε στο νεκροταφείο και ο Χρηστίδης νιώθει προδομένος. Ο Ανδρέου συμβουλεύει τη Βάλια να διορθώσει το φόρεμα και της εξηγεί πως αν το σχέδιό του πετύχει, τότε σύντομα θ' απαλλαγούν οριστικά από τον Χρηστίδη. Ο Φίλιππος και η Έλλη ονειρεύονται ένα κοινό μέλλον, καθώς η Έλλη δεν υποψιάζεται την κατάστασή του. Ο Χρήστος φτάνει στο νησί και μιλάει ανοιχτά στον Λευτέρη για τον Πρίγκιπα.


​Κάτω Παρτάλι Επεισόδιο 24 ΔΕΥΤΕΡΑ 30-3-2015 KATO PARTALI EPEISODIO 24

Οι ήρωές μας στο Κάτω Παρτάλι έρχονται αντιμέτωποι με συνταρακτικές εξελίξεις και δεν ξέρουν πώς να τις χωνέψουν. Ο Μανόλης μαθαίνει ότι ο Προκόπης-Λόλα είναι ο πατέρας του και η Μοσχούλα ότι η βαφτισιμιά της τους εκβιάζει. Υπάρχει βέβαια ένας τρόπος να κατευνάσουν την Πασχαλιά κι αυτός είναι να «θυσιαστεί» ο Κωνσταντίνος!

Συντελεστές:
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Τσιμιτσέλης (Κωνσταντίνος), Νάντια Κοντογεώργη (Βίβιαν), Μίνως Θεοχάρης (Μανόλης), Λεωνίδας Καλφαγιάννης (Θανάσης), Σταύρος Σβήγκος (Βλάσης), Βασιλική Τρουφάκου (Μυρτώ), Ιβάν Σβιτάιλο (Ρούσος), Ελευθερία Μπενοβία (Πασχαλιά).
Διαμαντής, ο Τάσος Χαλκιάς
και η Βίκυ Σταυροπούλου στο ρόλο της Μοσχούλας.
Guest: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης (Προκόπης), Στάθης Νικολαϊδης (Μπίστικος)
Σενάριο: Λευτέρης Παπαπέτρου
Σκηνοθεσία: Αμαλία Γιαννίκου
Εκτέλεση Παραγωγής: ΟΝ - NOIR


​ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ Δευτέρα 30-3-2015 min arxizeis ti mourmoura

Η Βάσω έχει γενέθλια κι ο Χάρης έχει την ιδέα, να μην την πάρει κανείς για Χρόνια Πολλά, για να νομίσει η Βάσω ότι έχουν ξεχάσει όλοι τα γενέθλιά της κι έτσι να μην υποψιαστεί τίποτα για το πάρτι έκπληξη που της ετοιμάζει.
Η Βούλα θυμώνει που ο Μηνάς δεν μπορεί να καταλάβει τα θέλω της, αλλά ο Μηνάς θεωρεί ότι όταν θέλουμε κάτι απλώς το λέμε, δεν περιμένουμε από τον άλλον να μαντέψει. Φτάνοντας σε ένα μικρό αδιέξοδο θυμού, αποφασίζει να σταματήσει να της μιλάε.Η Μαρίνα βλέπει ένα κακό όνειρο για τον Ηλία και προσπαθεί να τον εμποδίσει να βγει από το σπίτι, για να τον προστατέψει…!


​ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΔΕΥΤΕΡΑ 30-3-2015 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 132 roua mat epeisodio 132

Ο Μάξιμος λέει στο Δημήτρη και την Ιωάννα ότι θέλει να συναντήσει τον βιολογικό του πατέρα και ζητά από τον Δημήτρη να πάει μαζί του αλλά τελευταία στιγμή κάνει πίσω. Στη συνέχεια λέει στον Ακύλα ότι δεν θέλει να δει τον βιολογικό του πατέρα γιατί αυτός τον μεγάλωσε και αυτόν θεωρεί πατέρα του.Από την άλλη ο Δημήτρης ξεκαθαρίζει στην Ιωάννα ότι μεταξύ τους έχουν τελειώσει.Ο ταξιτζής που πάει τους πίνακες στην έκθεση δεν προσέχει και τους καταστρέφει με αποτέλεσμα η έκθεση της Βίκυς να αναβληθεί. Την ίδια στιγμή ο Μιχαήλ ετοιμάζεται να αποκαλύψει στον Ηρόδοτο την αλήθεια για τη Βίκυ.Στο μεταξύ η Ρουμπίνη ψάχνει και πάλι τα πράγματα του Γιώργου και σοκάρεται με αυτά που ανακαλύπτει.
ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 132 VIDEO


​MPROUSKO EPEISODIO 322 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 322 

Η Αναστασία κατηγορεί ανοιχτά τη Μελίνα και με στοιχεία ότι ήταν κι αυτή στο σχέδιο της αρπαγής της μικρής Στεφανίας, δημιουργώντας μεγάλη ένταση στη σχέση της με τον Αχιλλέα. Ο Μάρκος ρίχνει το φταίξιμο στην Δάφνη για την απιστία του, εξοργίζοντάς την ακόμα περισσότερο και εκείνη τον διώχνει από το σπίτι. Ο Μηνάς βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, αφού η Βασιλική δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει την εγκυμοσύνη της. Ενώ η Μελίνα θυμώνει μαζί της, γιατί το θεωρεί άδικο η ίδια να μην μπορεί να κάνει παιδιά και η Βασιλική να μην χαίρεται την εγκυμοσύνη της. Ο Διαμαντής υποδέχεται την οικογένεια της Άννας, προκειμένου συζητήσουν όλες τις λεπτομέρειες και να ορίσουν το συντομότερο ημερομηνία για το γάμο του γάμου Πάτροκλου. Η Δήμητρα πηγαίνει απρόοπτα στο γραφείο των Ματθαίων και χαλά τα σχέδια του Νεκτάριου και της Αντιγόνης. Η Κωνσταντίνα, ο Μανωλιός, ο Μηνάς και η Πανίτσα πιέζουν την Δάφνη να πάει και να ξεμαλλιάσει την γυναίκα που μπήκε ανάμεσα στη σχέση της με τον Μάρκο. Πριν πάρει την απόφαση της η Δάφνη όμως, η Πανίτσα παίρνει την πρωτοβουλία και επιτίθεται αυτή πρώτη. Η Αγγελική είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, αφού δεν έχουν ακόμα κάποια ενημέρωση για τον Σήφη και την Στεφανία. Η Αλεξάνδρα εξομολογείται στον Αχιλλέα πως ο λόγος που δεν θέλει να συνεχίσουν τις συνεδρίες είναι επειδή έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται και πάλι. Ο Διαμαντής εξηγεί στην Όλγα πώς να καταστρέψει οικονομικά τους Ματθαίους χωρίς να φανεί ίδια.
ΜΠΡΟΥΣΚΟ 322 VIDEO


​ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 93 ΔΕΥΤΕΡΑ 30-3-15 Oi symmathites epeisodio 93

Μετα το παθιασμενο φιλι Μαριλενα και Ανδρεας αποφασιζουν να προχωρησουν ενα βημα παραπερα.Η Σοφια ερχεται και παλι κοντα με τον Κυριακο.Η Τζινα φευγει απο το γραφειο της Βαλιας πεπεισμενη οτι κερατωνει τον Γργορη με τον Στ. Γαρδελη


​KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA 522-523 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ επεισόδια Κλεμμένα Όνειρα

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ Επεισόδιο 522 KLEMMENA ONEIRA
Η εξαφάνιση του όπλου από τον τόπο του εγκλήματος περιπλέκει το θέμα της δολοφονίας της Λήδας, καθώς δεν απαλλάσσει τον Σταύρο με το ελαφρυντικό της αυτοάμυνας. Στο μεταξύ, ο Σταύρος κρύβεται στο σπίτι της Άννας, που μαζί με την Ελίνα τον πιέζουν να παραδοθεί στην αστυνομία. Η κατάθεση του Νότη στην Ηρώ τον καθιστά για άλλη μία φορά υπεράνω πάσης υποψίας, καθώς έχει στήσει το άλλοθί του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η απεγνωσμένη προσπάθεια της Μάνιας να πείσει τη Μαρία ότι υπαίτιος για τον φόνο της Λήδας είναι ο Νότης, πέφτει στο κενό και οξύνει την ήδη επιβαρυμένη ψυχολογική της κατάσταση.


Ο Τροχός της Τύχης Επεισόδιο 4-5 O troxos tis tyxis epeisodia 4-5
Δείτε το πιο δημοφιλές παιχνίδι της Αμερικής, το παιχνίδι, που έγραψε ιστορία στην Ελληνική τηλεόραση. Δείτε το επεισόδιο 4 από το παιχνίδι Ο Τροχός της Τύχης που παρουσιάζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης, μαζί του η Τζούλια Νόβα.
Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ epeisodio 4 VIDEO
Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ epeisodio 5 VIDEO


​ΑΝΤΥΠΑΣ - ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑ ANTYPAS DEN TOKANA Απολαύστε το νέο τραγούδι του αγαπημένου μας τραγουδιστή Αντύπα με τον τίτλο «δεν το κανα ».Την μουσική την έχει γράψει ο Κωσταντίνος Πάντζης ενώ τους στίχους ο Βασίλης Παπαδόπουλος.Την επιμέλεια της παραγωγής δεν έχει αναλάβει ο Ανδρέας Γιατράκος.
ANTYPAS DEN TO KANA VIDEO


​The Music Mall: Η νέα τηλεοπτική σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη στο MEGA

Το επόμενο τηλεοπτικό εγχείρημα του Δημήτρη Αρβανίτη βρίσκεται ήδη στα σκαριά, με τον ίδιο να προετοιμάζει πυρετωδώς την καινούργια του δουλειά που θα έχει τον τίτλο «The Music Mall». Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Tvzάπινγκ», η πλοκή της νέας καθημερινής σειράς θα διαδραματίζεται σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο με εξειδίκευση στη μουσική, εξ ου και ο τίτλος της.Οι ιστορίες θα περιστρέφονται γύρω από δύο μεγάλες οικογένειες με πολύ διαφορετικό DNA και θα καλύπτουν πολλά ηλικιακά επίπεδα, αφού τα μέλη τους ανήκουν σε διάφορες γενιές. Το σίριαλ θα είναι πολυπρόσωπο και τουλάχιστον 30 βασικοί χαρακτήρες θα πρωταγωνιστούν σε πικάντικες ιστορίες έρωτα και ίντριγκας.
Ο Δημήτρης Αρβανίτης έχει ήδη κάνει συζητήσεις με το MEGA, από το οποίο υπάρχει θετική διάθεση.
Bρίσκεται, λοιπόν, στα αρχικά στάδια προετοιμασίας του, αφού ο δημιουργός έχει επικεντρωθεί στο φινάλε των Κλεμμένων ονείρων, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Απριλίου, αλλά και στην ολοκλήρωση της δραματικής σειράς Δικαίωση, στα τέλη Ιουνίου.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget