18/3/15


​ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 314 MPROUSKO EPEISODIO 314

Mprousko epeisodio 314 Μπρούσκο Επεισόδιο Τετάρτη 18/3/2015 Brousko epeisodio 314
Η πρόταση της Δήμητρας, να κυοφορήσει το μωρό της Μελίνας, δίνει ελπίδες στην τελευταία. Ο Σήφης, νιώθοντας την ανάγκη να μοιραστεί την ανησυχία του για την εξαφάνιση της κόρης του, τηλεφωνεί στη Μελίνα, η ψυχρότητά της όμως τον εξοργίζει.Προκειμένου να τρομοκρατήσει την Όλγα ώστε να την έχει του χεριού του, ο Διαμαντής της στέλνει ένα mail με συνταρακτικές αποκαλύψεις εις βάρος της.Ο Νεκτάριος ανακοινώνει στην Αντιγόνη τις αποφάσεις που πήρε για την σχέση τους, ενώ παράλληλα η Δήμητρα, καταρρέει στο άκουσμα του επερχόμενου γάμου του Πάτροκλου με την Άννα.Ο Αχιλλέας εξακολουθεί να επισκέπτεται κρυφά την Αλεξάνδρα, αγνοώντας ότι η κοπέλα έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται ξανά. Κι ενώ ο Σήφης ενημερώνεται απ' τον ντετέκτιβ πως ανακάλυψε που βρίσκεται η κόρη του, η Μελίνα εξαγριώνεται με τον Αχιλλέα, μετά από μια ανακάλυψη που κάνει.


​ROUA MAT EPEISODIO 124 video Τετάρτη 18/3 ΡΟΥΑ ΜΑΤ

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 124 ROUA MAT EPEISODIO
Σε μεγάλη ρήξη έρχονται Ιωάννα και Θάλεια καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα του παρελθόντος.Ο Σάββας προσπαθεί να συνετίσει την Βίκυ για το θέμα της έκθεσης, αλλά δεν καταφέρνει πολλά. Τότε, έρχεται ο Μιχαήλ για να της δώσει να καταλάβει ότι αυτό που κάνει είναι λάθος.Η Ρουμπίνη πιο αγχωμένη από ποτέ, θέλει να μάθει σε τι δουλειές είναι μπλεγμένος ο Γιώργος και ζητάει βοήθεια από τον Μάξιμο.Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ μαγειρεύει και καλεί την Παυλίνα σπίτι του, για μια όμορφη βραδιά.Στο εστιατόριο εμφανίζεται η Θάλεια με άγριες διαθέσεις, αλλά ο Δημήτρης της κόβει αμέσως τον αέρα.Ο Μάξιμος παίρνει την Ρουμπίνη τηλέφωνο για να της πει όλη την αλήθεια για τις βρώμικες δουλειές που κάνει ο Γιώργος!
ROUA MAT 124 VIDEO


​ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Dikaiwsi 78 Τετάρτη 18/3/2015 Δικαίωση Επεισόδια dikaiosi


ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 78 dikaiosi epeisodia
Η Μυρτώ αποκαλύπτει στην Έλλη όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Χρήστο και παραδέχεται ότι είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του.Ενώ ο Ανδρέου είναι έτοιμος να σκοτώσει τον Λευτέρη, συνειδητοποιεί ότι ο θάνατός του θα του στοιχίσει πολλά. Τον αφήνει ελεύθερο, αφού δίνει εντολή στους μπράβους του να τον περιποιηθούν κατάλληλα. Η 'Ελλη συμβουλεύει τη Μυρτώ να μην εγκαταλείψει τόσο εύκολα τον έρωτά της για τον Χρήστο κι εκείνη θα σταθεί πλάι της σε ό,τι χρειαστεί.Ο Θησέας φλερτάρει με τη Λία, εκείνη αποφασίζει να ενδώσει και κανονίζει να βγουν. Η Ερμιόνη συνειδητοποιεί πως ο Λευτέρης έχει μπλέξει πάλι με τον Ανδρέου και πανικοβάλλεται.Η Νατάσα βρίσκει τρόπο να ξεφορτωθεί τον Ανδρέου αλλά νιώθει τον χρόνο να την πιέζει όταν της αποκαλύπτει πως η τιμωρία της για την εξαφάνισή της θα 'ναι να την κατηγορήσει και για φόνους που δεν έχει κάνει.Η 'Έλλη βρίσκει τον Θωμά να τριγυρίζει έξω από το θέατρο και τρέμει μήπως την αναγνωρίσει. Η Έλλη, από φόβο μην χάσει τον Φίλιππο, του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το σχέδιό της. Η Έλλη μιλάει ανοιχτά στον Φίλιππο για το σχέδιό της κατά της Βάλιας. Του εξηγεί ότι έχει βάλει σκοπό της ζωής της τη δικαίωση της μνήμης του πατέρα της και δεν πρόκειται να φύγει από το πλάι της Βάλιας μέχρι να το πετύχει.Η Ερμιόνη και ο Χρήστος επισκέπτονται τον Λευτέρη στο νοσοκομείο, εκείνος δικαιολογείται πως έπεσε από τις σκάλες, αλλά όταν μένει μόνος με την Ερμιόνη, εκείνη τον πιέζει να της πει όλη την αλήθεια.Ο Θησέας φλερτάρει έντονα τη Λία κι εκείνη ανταποκρίνεται, με αποτέλεσμα να φιληθούν. Ο Λευτέρης εξομολογείται στην Ερμιόνη πως ο Ανδρέου βρίσκεται πίσω από τον ξυλοδαρμό του.Ο Φίλιππος ξεκαθαρίζει στην Έλλη πως δεν έχει την πολυτέλεια να την περιμένει να υλοποιήσει τα σχέδιά της και μετά να ζήσουν τον έρωτά τους, γι' αυτό και την χωρίζει.


​mana-x-ouranou-18-3-2015 Μάνα Χ ουρανού τι θα δούμε σήμερα 18/3/2015
Η Αλεξία θα ζητήσει από την Ολίβια να πάει και να προσποιηθεί την κοπέλα του Δημήτρη ώστε να τους αφήσει η Μαριλίζα ήσυχους. Ακριβώς την ίδια στιγμή βλέπουμε ότι Έμυ προσπαθεί να προστατέψει την καινούργια της ζωή που είναι στην Κίνα αλλά σε αντίθεση με τον Λάμπη δεν μπορεί να μάθει με τίποτα να τρώει με τα ξυλάκια που τρώνε οι Κινέζοι. Ακόμα μέσα στη σειρά θα δούμε την Άννυ μαζί με τον Παρασκευά να πηγαίνουν και να κάνουν για πρώτη φορά έρωτα. Η Κατερίνα θα κάνει μία προσπάθεια ώστε να πάρει ένα χαρτί από το ΙΚΑ. Δυστυχώς όμως τα προβλήματα για εκείνη τώρα αρχίζουν αφού ο υπάλληλος δεν την αναγνωρίζει από τη φωτογραφία της ταυτότητας και δεν φαίνεται να είναι και τόσο συνεργάσιμος. Τι θα συμβεί όμως όταν η Μαριλίζα για να καταφέρει να απομακρύνει την Ολίβια από τον Δημήτρη προτείνει να αλλάξει το επώνυμο και να φύγει από την τάξη με αντάλλαγμα μία επιταγή.


​10η εντολή τι θα δούμε σήμερα 18/3/2015. Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Τηλέμαχο που είναι σαράντα χρονών και ζει ακόμα με την ηλικιωμένη μητέρα του, η οποία πάσχει από ασθενική κράση. Ο Τηλέμαχος είναι εξαρτημένος από τη μητέρα του και στην κυριολεξία δεν παίρνει καμία απόφαση χωρίς πρώτα να την εξετάσει η μητέρα του . Εκείνη πιστεύει ότι ο μαλακός χαρακτήρας που έχει ο γιος της θα γίνει η αιτία εκμετάλλευσης από τους άλλους για αυτό είναι τόσο υπερπροστατευτική. Τα αισθηματικά του Τηλέμαχου είναι στην κυριολεξία ένα κενό το οποίο μέχρι την στιγμή που θα γνωρίσει την καινούργια συνάδελφο του την Λιάνα. Στην αρχή εκείνος θα το κρατήσει κρυφό από τη μητέρα του ότι έχει σχέση με μία κοπέλα αλλά πολύ γρήγορα η Αγγελική θα καταλάβει τι συμβαίνει. Στην αρχή εκείνη προσπαθεί να του βάλει λόγια αλλά ο Τηλέμαχος θα αντιδράσει έντονα. Ο Τηλέμαχος δείχνει να είναι αποφασισμένος να ζήσει τνη ζωή του και αυτές οι αποφάσεις θα τον φτάσουν στα άκρα.


​panellinies 2015 panelladikes programma panelladikwn.Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων για το 2015, καθώς στις 13 Μαΐου λήγουν τα μαθήματα για το σχολικό έτος 2014-2015.Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας:

α) Στις 13 Μαΐου λήγουν τα μαθήματα του σχολικού έτους 2014-2015 .

β) Οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα αρχίσουν τη Δευτέρα 18-5-2015, ενώ οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄) θα αρχίσουν την Τρίτη 19-5-2015. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 17-6-2015. Η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) θα διεξαχθεί από 15-6-2015 ως και 26-6-2015. Τέλος, οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν την Τρίτη 9-6-2015.
γ) Οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για την Γ΄ τάξη των ημερήσιων και τη Δ΄ τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 3-6-2015 για όσους θα έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.

δ) Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄ και Β΄) σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 10-6-2015 και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.
Β. Γενικότερος προγραμματισμός για τις διαδικασίες εισαγωγής

Στις αρχές Μαΐου, όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, στο Λύκειο στο οποίο υπέβαλαν την Αίτηση-Δήλωση του Φεβρουαρίου, θα αποκτήσουν το δελτίο εξεταζομένου, με το οποίο θα προσέρχονται στο εξεταστικό κέντρο κατά τις ημέρες των εξετάσεων. Στο δελτίο εξεταζομένου θα αναγράφεται και το συγκεκριμένο εξεταστικό κέντρο, στο οποίο θα πρέπει οι υποψήφιοι να προσέρχονται για την εξέταση στα πανελλαδικά μαθήματα ή σε τυχόν ειδικά μαθήματα.

Στα μέσα Ιουνίου, όλοι οι υποψήφιοι για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, στο Λύκειο στο οποίο υπέβαλαν την Αίτηση-Δήλωση του Φεβρουαρίου, θα προσέλθουν για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), για να τον χρησιμοποιήσουν κατά την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου. Οι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων (χωρίς νέα εξέταση) θα μπορούν να αποκτούν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) σε όποιο Λύκειο τους εξυπηρετεί.

Η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων θα γίνει και φέτος ηλεκτρονικά, μέσω διαδικτύου, από τα μέσα Ιουνίου ως τις αρχές Ιουλίου. Το έντυπο μηχανογραφικό δελτίο θα έχει ήδη ανακοινωθεί από τον Απρίλιο.

Όσοι από τους μαθητές της τελευταίας τάξης εμπίπτουν στην ειδική κατηγορία των υποψηφίων-πασχόντων από σοβαρές παθήσεις (για εισαγωγή στο 5% των θέσεων εισακτέων), έχουν ήδη πιστοποιηθεί από συγκεκριμένα νοσοκομεία για την πάθησή τους. Οι υποψήφιοι (οι μαθητές και οι αντίστοιχοι απόφοιτοι) θα υποβάλουν ειδικό μηχανογραφικό δελτίο στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Για όλες τις παραπάνω διαδικασίες οι υποψήφιοι θα ενημερώνονται από τα Λύκειά τους με σχετικές εγκυκλίους. Παράλληλα, ενημερωτικό υλικό, εγκύκλιοι, υποδείγματα κλπ θα αναρτώνται και στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.





Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ.Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.




Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. κοινή για τους υποψήφιους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων.
Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από τα μαθήματα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο και Γραφιστικές Εφαρμογές, για τα οποία η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Οι υποψήφιοι των Εσπερινών ΕΠΑΛ (Ομάδα Α΄) εξετάζονται μόνο στα μαθήματα γενικής παιδείας Νεοελληνική Γλώσσα και Μαθηματικά Ι. Όπως είναι γνωστό, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ-Β΄ εξετάζονται πανελλαδικά σε 4 ή 5 μαθήματα σε θέματα και εξεταστικά κέντρα κοινά με τα ΓΕΛ και σε 2 μαθήματα ειδικότητας σε θέματα και εξεταστικά κέντρα κοινά με τα ΕΠΑΛ-Α΄.



Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 17:00 μ.μ., κοινή για τους υποψήφιους ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων.
Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 16:30 μ.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Στις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις προσέρχονται μόνο όσοι υποψήφιοι ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων, αποδεδειγμένα λόγω ασθένειας ή σοβαρού κωλύματος που συνιστά ανωτέρα βία, δεν έλαβαν μέρος ή διέκοψαν την εξέτασή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις του Μαΐου-Ιουνίου, αφού θα έχουν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Λύκειο φοίτησης τους εντός τριών ημερών από την ημέρα εξέτασης που απουσίασαν. Εξεταστικά Κέντρα ορίζονται ΜΟΝΟ σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Όσοι υποψήφιοι συμμετάσχουν σε κάποιο μάθημα των επαναληπτικών πανελλαδικών και γι αυτό το λόγο απουσιάσουν, δικαιολογημένα, από τις ενδοσχολικές τους εξετάσεις, θα μπορούν να συμμετάσχουν στις επαναληπτικές ενδοσχολικές εξετάσεις του Ιουνίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτιστεί από το Λύκειό τους.

Τέλος, αν υπάρξει υποψήφιος που θα έχει παραπεμφθεί στις επαναληπτικές εξετάσεις των ΓΕΛ σε μάθημα που εξετάζεται τη Δευτέρα 15-6-2015 ή την Τρίτη 16-6-2015, και παράλληλα θα εξεταστεί και στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών την Τετάρτη 17-6-2015, τότε αυτός ο υποψήφιος δύναται να εξεταστεί στα Αγγλικά σε εξεταστικό κέντρο της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης, κατόπιν συνεννόησης με τη Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων.



Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης :
μέχρι τις 08.00 π.μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π.μ.,
μέχρι τις 09.30 π.μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 10.00 π.μ. και
μέχρι τις 15.30 μ.μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 16.00 μ.μ.

Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα:
- των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες,
- των Σχεδίων ( Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες,
- του ειδικού μαθήματος «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά.

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν γραπτώς στα Αγγλικά σε εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, ενώ στα υπόλοιπα ειδικά μαθήματα σε εξεταστικά κέντρα ΜΟΝΟ σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Όσοι υποψήφιοι συμμετάσχουν σε κάποιο ειδικό μάθημα και γι αυτό το λόγο απουσιάσουν, δικαιολογημένα, από τις ενδοσχολικές τους εξετάσεις, θα μπορούν να συμμετάσχουν στις επαναληπτικές ενδοσχολικές εξετάσεις του Ιουνίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτιστεί από το Λύκειό τους.

5. Ως προθεσμία διεξαγωγής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ακαδ. έτους 2015-16 ορίζουμε το διάστημα από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015.


​KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA 514 Κλεμμένα Όνειρα επεισόδια

KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA 514 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ Τετάρτη 18/3/15: Η Μάνια αποφασίζει τελικά να αποκαλύψει στο Σταύρο ότι περιμένει παιδί, αλλά όταν τον επισκέπτεται στο σπίτι του, ο Σταύρος είναι με την Ελίνα. Την ίδια στιγμή ο Νότης αισθάνεται να εγκλωβίζεται από την πίεση που του ασκεί συνέχεια η Λήδα και προσπαθεί να βρει τρόπο να την παραπλανήσει και να της ρίξει στάχτη στα μάτια, ώστε να κερδίσει χρόνο και να δει τι θα κάνει. Στο μεταξύ η Πόπη αποφασίζει να πάει στη Θεσσαλονίκη όταν ανακαλύπτει τον κρυφό έpωτα του Λευτέρη για τη Νιόβη...


​Δείτε μόνο εδώ τις περιλήψεις από την σειρά ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ
Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 97 Τετάρτη 18/3 Mavro Triantafyllo
Ενώ το παιχνίδι, που παίζει ο Κεντάλ, τελειώνει με έναν τρόπο, που δεν περίμενε, αισθάνθηκε βαθύτατο πόνο με την πιθανότητα να χάσει το παιδί του. Αυτή τη φορά ο Μουράτ δίνει ένα μάθημα στον Κεντάλ, που δεν το περίμενε. Η Εμπρού, όσο κι αν είναι ευτυχισμένη, που ξαναβρήκε τον Ρουζγκιάρ, δεν θα είναι ικανοποιημένη αν δεν βρεθεί εκείνος, που της έκανε αυτό το κακό. Τα ερωτηματικά, που δεν μπορεί να κατανοήσει και για τα οποία δεν βρίσκει απαντήσεις, εξακολουθούν να την κατατρώνε. Οι σχέσεις του Μπαράν με τη Ναρίν είναι ακόμα τεταμένες εξαιτίας του Ογούζ. Εκτός από αυτά, ο Μπαράν δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τόσα προβλήματα και προσπαθεί να βρει λύσεις με τον τρόπο, που νομίζει εκείνος σωστό...


​ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ TO DAXTYLIDI TIS FOTIAS epeisodia 1-2-3-4-5-6-7-8 VIDEO Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς
Ο Πέτρος και ο Σωκράτης είναι δυο πρώην σύντροφοι στο πεδίο της διεθνούς κατασκοπίας που επιλέγουν στρατόπεδα που συγκρούονται μεταξύ τους.Ο ένας νομίζει πως είναι πατριώτης, ο άλλος πως θα σώσει τον κόσμο σπέρνοντας το θάνατο εκεί που επιβάλλουν οι ανώτερες δυνάμεις.
Δυο δαχτυλίδια σε δυο διαφορετικά χέρια. Δυο δαχτυλίδια που αν ενωθούν θα γίνουν ένα. «Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς».

ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 VIDEO
ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 VIDEO
ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 VIDEO
ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4 VIDEO
ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5 VIDEO
ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6 VIDEO
ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7 VIDEO
ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8 VIDEO

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget