12/3/15

mprousko-316

Μπρούσκο Επεισόδιο 316 Βίντεο Επεισόδιο 

Δείτε όλες τις τρομερές εξελίξεις από το επεισόδιο 316 του Μπρούσκο.
όπου σοκαρίστηκες θα είναι οι εξελίξεις όπου θα ανατρέψουν όλη την κατάσταση μέσα στην σειρά αφού βλέπουμε ότι η Αναστασία κατηγορεί...

mprousko-315

Μπρούσκο Επεισόδιο 315 Βίντεο Επεισόδιο 

Δείτε όλες τις τρομερές εξελίξεις από το επεισόδιο 315 του Μπρούσκο.
όπου η Αγγελική είναι διαλυμένη στην κυριολεξία και στο πλευρό της σπεύδει να την στηρίξει η Αναστασία. 

mprousko-314

Μπρούσκο Επεισόδιο 314 Βίντεο Επεισόδιο 

Δείτε όλες τις τρομερές εξελίξεις από το επεισόδιο 314 του Μπρούσκο.
Όπου χαμός επικρατεί στο προσκήνιο αφού ο Σήφης είναι ακόμα εξαφανισμένος μαζί με την κόρη του.

mprousko-313

Μπρούσκο Επεισόδιο 313 Βίντεο Επεισόδιο 

Δείτε όλες τις τρομερές εξελίξεις από το επεισόδιο 313 του Μπρούσκο.
Ο Αχιλλέας δεν καταφέρνει να πείσει με τις δικαιολογίες που λέει στη Μελίνα και τότε την βλέπουμε την Μελίνα να αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο άντρας της έχει συναντηθεί.

mprousko-312

Μπρούσκο Επεισόδιο 312 Βίντεο Επεισόδιο 

Δείτε όλες τις τρομερές εξελίξεις από το επεισόδιο 312 του Μπρούσκο.
το σχέδιο που είχε ο Σήφης τελικά θα αποδώσει καρπούς και θα καταφέρει να εντοπίσει την Αγγελική στην Αθήνα μαζί με την κόρη του.


​82 DIKAIOSI EPEISODIO ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 82

Η Κλαίρη μιλάει ανοιχτά στον Χρήστο, τον κατηγορεί πως είναι ακόμα ερωτευμένος με τη Μυρτώ και πως αν δεν ξεκαθαρίσει την κατάσταση θα πάρει το παιδί και θα φύγει, ενώ δείχνει πως έχει κάποιο σχέδιο στο μυαλό της. Η Ανθή μιλάει στη Μυρτώ για τη σχέση της με τον Χρηστίδη, αλλά η Βάλια είναι εκεί και κρυφακούει την κουβέντα, φανερά ανήσυχη. Προειδοποιεί τον Ανδρέου για την κατάσταση, με σκοπό να πάρουν τα μέτρα τους. Η δεξίωση για τη νίκη των εκλογών φτάνει και ο Ανδρέου αποφασίζει να πάει ακάλεστος. Στην τελετή παράδοσης - παραλαβής καθηκόντων του Δήμου, οι σπόντες ανάμεσα στον Θησέα και τον Κλέωνα δίνουν και παίρνουν. Ο Λευτέρης βιώνει την απόλυτη μοναξιά κι αποφασίζει να βρει παρηγοριά στην εκκλησία. Εκεί ο παπάς τού προτείνει μια περίεργη λύση που ίσως τον βγάλει απ' τ' αδιέξοδο. Ο Ανδρέου αιφνιδιάζει τον Θησέα με μια επίσκεψη στο Δημαρχείο και του εξηγεί ποιος έχει το πάνω χέρι καθώς και τι περιμένει απ' αυτόν. Ο Χρήστος ανακοινώνει στη Μυρτώ πως δεν αντέχει άλλο τον γάμο του κι αποφάσισε να χωρίσει, όμως εκείνη τον αποτρέπει και του προτείνει να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή για ένα διάστημα. Ο Ανδρέου προειδοποιεί τη Βάλια πως αν η σχέση του Χρηστίδη και της Ανθής σοβαρέψει, θα πρέπει να τη βγάλουν απ' τη μέση γιατί ξέρει πολλά. Η Βάλια σοκάρεται κι αρνείται να το κάνει, αλλά ο Ανδρέου δεν της αφήνει επιλογές. Ο Χρήστος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της Μυρτώς και ρίχνει στάχτη στα μάτια της Κλαίρης, πως δήθεν θα προσπαθήσει για τον γάμο τους.


​ROUA MAT EPEISODIA 120 Πέμπτη 12/3/15
: Η Ρουμπίνη βλέπει για πρώτη φορά το άλλο πρόσωπο του Γιώργου όταν την πιάνει να ψάχνει κρυφά την τσάντα του. Η συμπεριφορά του την


​ΜΑΝΑ Χ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 32 MANA X OURANOU EPEISODIO 32 Πέμπτη 12/3/2015
Ανήθικη πρόταση
Εσύ; Πόσο εύκολα θα μπορούσες ν' αντισταθείς σε μια ανήθικη πρόταση;
Για να πάρει πίσω το μειωμένο ωράριο, η Κατερίνα πρέπει να φλερτάρει έναν Κινέζο μεγαλοπρομηθευτή της εταιρείας της. Ο Δημήτρης ζητάει τη βοήθεια της Ολίβιας για να κερδίσει την Αλεξία. Κι ο Γρηγόρης δέχεται πρόταση από τη Μαριλίζα να ασφαλίσει όλα της τα ακίνητα, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να περνάει αρκετές ώρες στο σπίτι της.Γιατί μάλωσαν η Αλεξία κι η Ολίβια; Θα πάρει το θάρρος ο Δημήτρης να διεκδικήσει την Αλεξία; Θα καταφέρει η Κατερίνα να δείξει εμπιστοσύνη όλες τις ώρες που περνάει ο Γρηγόρης στο σπίτι της Μαριλίζας; 'Η μήπως να δεχτεί την πρόταση γάμου του Κινέζου και να φύγει Κίνα;Οι απαντήσεις στο Επεισόδιο 32 του Μάνα Χ Ουρανού.


​Πέμπτη 12/3/15 δικαίωση epeisodio dikaiosi

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ δικαίωση επεισοδιο 75 dikaiwsi 
Η Έλλη δεν αφήνει τον Φίλιππο να διαβάσει το χειρόγραφο του πατέρα της. Εκείνος την κατηγορεί για έλλειψη εμπιστοσύνης και φεύγει από το σπίτι της. Στο debate τα πνεύματα έχουν οξυνθεί κι ενώ ο Θησέας δείχνει να 'χει τον έλεγχο, ο Κλέωνας πετάει μια βόμβα κι αποκαλύπτει ότι ο Θησέας έχει ένα παιδί που αρνείται να το φροντίσει. Ο Χρηστίδης καταφέρνει να προχωρήσει στην έρευνά του σχετικά με το παρελθόν και το παρασκήνιο στη δίκη του Νικηφόρου. Η Μυρτώ και ο Χρήστος τα χάνουν με την είδηση για το παιδί του Θησέα και του ζητούν εξηγήσεις. Ο Μάξιμος φλερτάρει με την 'Ελλη αλλά εκείνη αδιαφορεί, ενώ η Βάλια τού προτείνει να την κυνηγήσει. Ο Ασίμ γυρνάει στην έπαυλη, καθώς φοβάται για τη ζωή της Νατάσσας. Ο Λευτέρης αναλαμβάνει μια πρωτοβουλία για να εξασφαλίσει την προστασία του. Η Νατάσσα, μην αντέχοντας άλλο τη «χρυσή» της φυλακή, αποφασίζει να βγάλει τον Ανδρέου από τη μέση για να γλιτώσει. Ο Μάριος πλευρίζει την Ελένη και μαθαίνει πληροφορίες για την έρευνα του Χρηστίδη. Η 'Ελλη βρίσκει τη Μυρτώ σε ένταση και της ζητάει να της μιλήσει ανοιχτά για τα προσωπικά της, προσφέρεται να τη βοηθήσει. Ο Ανδρέου αποφασίζει να χτυπήσει για μια ακόμα φορά.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget