6/3/15

Στο MWC κάνουν παραδοσιακά την εμφάνιση τους και συσκευές οι οποίες ξεχωρίζουν για τον εναλλακτικό χαρακτήρα τους, διαφέροντας πολλές φορές από τα συνηθισμένα. Μία από αυτές είναι σίγουρα και το Panasonic Lumix CM1, μία συσκευή, η οποία συνδυάζει smart cameraκαι κινητό μαζί.
Panasonic Lumix CM1 (2)
Το Panasonic Lumix CM1 διαθέτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός mid-ranger, προσφέροντας display στις 4.7 ίντσες (66.1% screen-to-body ratio) με resolution που φτάνει τα 1080x1920 pixels (469ppi) και τετραπύρηνο chipset Qualcomm Snapdragon 801, όπου ο πυρήνας του είναι χρονισμένος στα 2.3GHz. Παράλληλα, διαθέτει 2GB μνήμης RAM και 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, ενώ δεν λείπει και η υποδοχή για την κάρτα microSD που αυξάνει περισσότερο το storage της συσκευής (φτάνοντας το ως τα 128GB).
Panasonic Lumix CM1 (6)
Εκτός του ότι το Lumix CM1 είναι ένα άκρως αποδοτικό smartphone, επιπλέον ενσωματώνει όλα τα features μίας smart camera. Ο φακός είναι κατασκευασμένος από τη γνωστή σε όλους μας Leica, και σε ότι έχει να κάνει με την ποιότητα της μπορεί να φτάσει μέχρι τα 20 MP (4992 х 3744 pixels). Ο sensor της 1 ίντσας υπόσχεται ποιοτικές φωτογραφίες και video recording ποιότητας 2160p στα 15 fps και 1080p στα 30 fps. Για τους λάτρεις των selfies βέβαια δεν λείπει και μία δευτερεύουσα κάμερα, η οποία με 1.1 MP είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει τη προσοχή των «selfie lovers».
Panasonic Lumix CM1 (5)
Αν και το Lumix CM 1 είναι ένα εντυπωσιακό υβριδικό smartphone / smart cam, μάλλον θα τo δούμε πολύ δύσκολα να κυκλοφορεί στην χώρα μας (αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο σε Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία) και επιπλέον είναι αρκετά ακριβή, καθώς στοιχίζει κοντά στα 900 ευρώΔείτε το hands-on μας από το MWC για να σχηματίσετε μία καλύτερη άποψη!

roua mat epeisodio 127 perlipsi, ρουα ματ 127 περιληψη

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 127

Σε μεγάλη ρήξη έρχονται Ιωάννα και Θάλεια καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα του παρελθόντος.

Ο Σάββας προσπαθεί να συνετίσει την Βίκυ για το θέμα της έκθεσης, αλλά δεν καταφέρνει πολλά. Τότε, έρχεται ο Μιχαήλ για να της δώσει να καταλάβει ότι αυτό που κάνει είναι λάθος.

Η Ρουμπίνη πιο αγχωμένη από ποτέ, θέλει να μάθει σε τι δουλειές είναι μπλεγμένος ο Γιώργος και ζητάει βοήθεια από τον Μάξιμο.

Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ μαγειρεύει και καλεί την Παυλίνα σπίτι του, για μια όμορφη βραδιά.

Στο εστιατόριο εμφανίζεται η Θάλεια με άγριες διαθέσεις, αλλά ο Δημήτρης της κόβει αμέσως τον αέρα.

Ο Μάξιμος παίρνει την Ρουμπίνη τηλέφωνο για να της πει όλη την αλήθεια για τις βρώμικες δουλειές που κάνει ο Γιώργος!

dikaiosi epeisodio 78 perlipsi, δικαιωση επεισοδιο 78 περιληψη
ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 78
Η Μυρτώ αποκαλύπτει στην Έλλη όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Χρήστο και παραδέχεται ότι είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του.
Ενώ ο Ανδρέου είναι έτοιμος να σκοτώσει τον Λευτέρη, συνειδητοποιεί ότι ο θάνατός του θα του στοιχίσει πολλά. Τον αφήνει ελεύθερο, αφού δίνει εντολή στους μπράβους του να τον περιποιηθούν κατάλληλα. Η 'Ελλη συμβουλεύει τη Μυρτώ να μην εγκαταλείψει τόσο εύκολα τον έρωτά της για τον Χρήστο κι εκείνη θα σταθεί πλάι της σε ό,τι χρειαστεί.
Ο Θησέας φλερτάρει με τη Λία, εκείνη αποφασίζει να ενδώσει και κανονίζει να βγουν. Η Ερμιόνη συνειδητοποιεί πως ο Λευτέρης έχει μπλέξει πάλι με τον Ανδρέου και πανικοβάλλεται.
Η Νατάσα βρίσκει τρόπο να ξεφορτωθεί τον Ανδρέου αλλά νιώθει τον χρόνο να την πιέζει όταν της αποκαλύπτει πως η τιμωρία της για την εξαφάνισή της θα 'ναι να την κατηγορήσει και για φόνους που δεν έχει κάνει.
Η 'Έλλη βρίσκει τον Θωμά να τριγυρίζει έξω από το θέατρο και τρέμει μήπως την αναγνωρίσει. Η Έλλη, από φόβο μην χάσει τον Φίλιππο, του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το σχέδιό της. Η Έλλη μιλάει ανοιχτά στον Φίλιππο για το σχέδιό της κατά της Βάλιας. Του εξηγεί ότι έχει βάλει σκοπό της ζωής της τη δικαίωση της μνήμης του πατέρα της και δεν πρόκειται να φύγει από το πλάι της Βάλιας μέχρι να το πετύχει.
Η Ερμιόνη και ο Χρήστος επισκέπτονται τον Λευτέρη στο νοσοκομείο, εκείνος δικαιολογείται πως έπεσε από τις σκάλες, αλλά όταν μένει μόνος με την Ερμιόνη, εκείνη τον πιέζει να της πει όλη την αλήθεια.
Ο Θησέας φλερτάρει έντονα τη Λία κι εκείνη ανταποκρίνεται, με αποτέλεσμα να φιληθούν. Ο Λευτέρης εξομολογείται στην Ερμιόνη πως ο Ανδρέου βρίσκεται πίσω από τον ξυλοδαρμό του.
Ο Φίλιππος ξεκαθαρίζει στην Έλλη πως δεν έχει την πολυτέλεια να την περιμένει να υλοποιήσει τα σχέδιά της και μετά να ζήσουν τον έρωτά τους, γι' αυτό και την χωρίζει.

mprousko epeisodio 318 perilipsi, μπρουσκο επεισοδιο 318 περιληψη

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 318

Η Αναστασία κατηγορεί ανοιχτά τη Μελίνα και με στοιχεία.. ότι ήταν κι αυτή στο σχέδιο της αρπαγής της μικρής Στεφανίας, δημιουργώντας μεγάλη ένταση στη σχέση της με τον Αχιλλέα.

Ο Μάρκος ρίχνει το φταίξιμο στην Δάφνη για την απιστία του, εξοργίζοντάς την ακόμα περισσότερο και εκείνη τον διώχνει από το σπίτι.

Ο Μηνάς βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, αφού η Βασιλική δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει την εγκυμοσύνη της. Ενώ η Μελίνα θυμώνει μαζί της, γιατί το θεωρεί άδικο η ίδια να μην μπορεί να κάνει παιδιά και η Βασιλική να μην χαίρεται την εγκυμοσύνη της.

Ο Διαμαντής υποδέχεται την οικογένεια της Άννας, προκειμένου συζητήσουν όλες τις λεπτομέρειες και να ορίσουν το συντομότερο ημερομηνία για το γάμο του γάμου Πάτροκλου. Η Δήμητρα πηγαίνει απρόοπτα στο γραφείο των Ματθαίων και χαλά τα σχέδια του Νεκτάριου και της Αντιγόνης.

Η Κωνσταντίνα, ο Μανωλιός, ο Μηνάς και η Πανίτσα πιέζουν την Δάφνη να πάει και να ξεμαλλιάσει την γυναίκα που μπήκε ανάμεσα στη σχέση της με τον Μάρκο. Πριν πάρει την απόφαση της η Δάφνη όμως, η Πανίτσα παίρνει την πρωτοβουλία και επιτίθεται αυτή πρώτη.

Η Αγγελική είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, αφού δεν έχουν ακόμα κάποια ενημέρωση για τον Σήφη και την Στεφανία. Η Αλεξάνδρα εξομολογείται στον Αχιλλέα πως ο λόγος που δεν θέλει να συνεχίσουν τις συνεδρίες είναι επειδή έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται και πάλι.

Ο Διαμαντής εξηγεί στην Όλγα πώς να καταστρέψει οικονομικά τους Ματθαίους χωρίς να φανεί ίδια.


​ROUA MAT EPEISODIA 120-121 Ρουα Ματ Επεισοδια
ROUA MAT EPEISODIA 120 Πέμπτη 12/3/15: Η Ρουμπίνη βλέπει για πρώτη φορά το άλλο πρόσωπο του Γιώργου όταν την πιάνει να ψάχνει κρυφά την τσάντα του. Η συμπεριφορά του την κάνει να έχει περισσότερες υποψίες ότι της κρύβει πολύ σοβαρά και ύποπτα πράγματα. Ο Μιχαήλ ακούει τη Θάλεια να λέει στο τηλέφωνο για το επόμενο σαμποτάζ που οργανώνει στο εργοστάσιο και την απειλέι με απόλυση κι ότι θα καλέσει την αστυνομία. Η Αλεξία λέει στο Σάββα ότι η Βίκυ θα κάνει έκθεση με τους πίνακες του Ηρόδοτου και ο Σάββας φοβάται ότι για να φτάσει σε τέτοιο σημείο η Βίκυ έχει χάσει τον έλεγχο της ψυχολογικής της κατάστασης. Ο Μιχαήλ λέει στην Ιωάννα να απολύσει τη Θάλεια αλλά εκείνη αντιδρά. Τελικά, μετά την πίεση που της ασκούν ο Μάξιμος και ο Μιχαήλ, η Ιωάννα κάνει πίσω και την απολύει δίνοντας της όμως μεγάλη αποζημίωση και με την υπόσχεση ότι η Θάλεια θα την επιστρέψει. Η Μυρτώ ακούει το Μάξιμο να λέει στην Παυλίνα ότι πάντα θα αγαπά και θα θέλει τη Ρουμπίνη ενώ η Λυδία λέει στο Δημήτρη ότι καλύτερα να μείνουν απλοί συνεργάτες αφού η σχέση τους δεν... "τραβάει". Στο μεταξύ η Θάλεια λέει στην Ιωάννα ότι δεν πρόκειται να της επιστρέψει την επιταγή...

ROUA MAT EPEISODIA 120 Παρασκευή 13/3/15: Απωθημένα και καταστάσεις από το παρελθόν οδηγούν σε μεγάλη αντιπαράθεση την Ιωάννα και τη Θάλεια. Ο Σάββας δεν καταφέρνει να συνεφέρει τη Βίκυ σχετικά με την έκθεση ενώ ο Μιχαήλ της λέει στα ίσα ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό. Η ανατροπή έρχεται από την πλευρά της Ρουμπίνης η οποία θέλει να μάθει τι μπορεί να της κρύβει ο Γιώργος και ζητάει βοήθεια από τον... Μάξιμο! Ο Μιχαήλ καλεί σε poμαντικό δείπνο στο σπίτι του την Παυλίνα. Στο μεταξύ ο Μάξιμος τηλεφωνεί στη Ρουμπίνη για να της αποκαλύψει τις ύποπτες δουλειές που είναι μπλεγμένος ο Γιώργος...


​mayro-triantafyllo-epeisodio-95-96 Δείτε μόνο εδώ τις περιλήψεις από την σειρά Μαύρο Τριαντάφυλλο

Mavro triantafyllo Επεισόδιο 95 Δευτέρα 16/3
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι κρυφές και μυστικές ενέργειες στο αρχοντικό.Τα άγνωστα τηλεφωνήματα, που δεχόταν ο Κεντάλ, διαδέχονται τώρα σημειώματα, τα οποία του υποδεικνύουν τι πρέπει να κάνει. Ο Κεντάλ από τη μία κάνει αυτό, που τον προστάζουν και από την άλλη καταστρώνει ένα μεγάλο σχέδιο ενάντια στον αόρατο εχθρό του.Η Καντριγέ, με αφορμή τον εορτασμό της τελετής περιτομής του Ρουζγκιάρ, ενώνει τους συγκατοίκους του αρχοντικού. Αφήνουν κατά μέρος την έχθρα και τις διαφορές τους και συμμετέχουν όλοι στη χαρούμενη αυτή μέρα για τον Ρουζγκιάρ.Οι χαρούμενες στιγμές όμως δυστυχώς δεν κρατούν για πολύ διότι ο Ρουζγκιάρ εξαφανίζεται…

Mavro triantafyllo Επεισόδιο 96 Τρίτη 17/3
Η εξαφάνιση του Ρουζγκιάρ προκαλεί μεγάλο τρόμο σε όλους.Ο Μπαράν, ενώ προσπαθεί να καθησυχάσει την Εμπρού, είναι και ο ίδιος πολύ τρομοκρατημένος και πασχίζει να βρει τον Ρουζγκιάρ.Πάνω στον πανικό της, η Καντριγέ ξεστομίζει μια κουβέντα, η οποία αποτελεί τεράστιο εφιάλτη για την Ναρίν. Ενώ όλοι προσπαθούν να εντοπίσουν τον Ρουζγκιάρ, η Εμπρού και ο Κεντάλ, εν αγνοία τους, γίνονται συμπαίκτες της ίδιας μοίρας.Ο Κεντάλ πληρώνει ένα μεγάλο τίμημα και η Εμπρού έρχεται αντιμέτωπη με μία ακόμα μεγάλη έκπληξη…

MAVRO TRIANTAFYLLO EPEISODIO 1 VIDEO
MAVRO TRIANTAFYLLO TELEUTAIO EPEISODIO VIDEO


​to-soi-sou-6-3-2015 Το Σόι σου τι θα δούμε σήμερα 6/3/2015
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Βαγγέλη να κάνει κάτι το παράξενο δηλαδή να πηγαίνει Κυριακάτικα και να επισκέπτεται την Αλεξάνδρα και να της δίνει δώρο ένα σωρό από κρέατα και δώρα τότε όλοι καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά.Αυτήν την καχυποψία μιλάμε ότι την έχει και ο Σάββας αλλά και η Λύδια αλλά και η Αλεξάνδρα που πιστεύει ότι αυτή η επίσκεψη κάτι κρύβει. Όσες όμως υποθέσεις περάσουν από το μυαλό τους δεν μπορούν όμως να καταλάβουν ότι αυτή η επίσκεψη έχει έναν σκοπό και αυτός είναι ο καλλιτεχνικός.Ο Βαγγέλης θα ζητήσει από την Αλεξάνδρα να φτιάξει την προτομή του παππού του. Και ο Βαγγέλης φαίνεται ότι τα είχε όλα κανονισμένα μέχρι και την πλατεία που θα πάει να την τοποθετήσει. Όλα τα έχει κανονίσει αλλά δεν έχει κανονίσει την αντίδραση που θα έχει η πεθερά του που ούτε καν θέλει να ακούσει για την προτομή του παππού Χαμπέα.


​tamam epeisodio 6-3-2015 Ταμάμ τι θα δούμε σήμερα 6/3/2015
Ο Αλέξης παίρνει την απόφαση να κρύψει από όλους την αλήθεια σχετικά με το ατύχημα του και έτσι τους αφήνει όλους να πιστεύουν ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.Και αυτό το κάνει γιατί η Έλλη είναι εκεί κοντά του και τον φροντίζει συνέχεια καταφέροντας ο Αλέξης να την κρατήσει μακριά από τον Τζεμ. Ο Τζεμ όμως φαίνεται να είναι εκνευρισμένος με όλη αυτήν την κατάσταση αφού τώρα η Έλλη έδειξε τα πραγματικά της αισθήματα για αυτόν.Η Έλλη δε από τη μεριά της μοιάζει να έχει μετατραπεί σαν τον γόρδιο δεσμό αφού δεν ξέρει τι θέλει πλέον.Η Έλλη νιώθει υπεύθυνη σε αυτό που συνέβη στον Αλέξη αλλά πλέον δεν τον βλέπει ερωτικά.Στο μυαλό της και στην καρδιά της βρίσκεται συνεχώς ο Τζεμ. Ακόμα βλέπουμε την Μυρτώ να νιώθει τύψεις απέναντι στον Αλέξη μιας και είναι η ψυχολόγος του αλλά και επειδή του έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια.Ο Μετίν φαίνεται ότι έχει αντιληφθεί όλη αυτή την κατάσταση και προτείνει κάτι πολύ φοβερό κάτι που θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που έχει προκαλέσει ο πατέρας της Μυρτώς.


​ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 73 Παρασκευη 6-3-20215 dikaiosi epeisodio 73

Η Έλλη δεν αφήνει τον Φίλιππο να διαβάσει το χειρόγραφο του πατέρα της. Εκείνος την κατηγορεί για έλλειψη εμπιστοσύνης και φεύγει από το σπίτι της.Στο debate τα πνεύματα έχουν οξυνθεί κι ενώ ο Θησέας δείχνει να 'χει τον έλεγχο, ο Κλέωνας πετάει μια βόμβα κι αποκαλύπτει ότι ο Θησέας έχει ένα παιδί που αρνείται να το φροντίσει.Ο Χρηστίδης καταφέρνει να προχωρήσει στην έρευνά του σχετικά με το παρελθόν και το παρασκήνιο στη δίκη του Νικηφόρου. Η Μυρτώ και ο Χρήστος τα χάνουν με την είδηση για το παιδί του Θησέα και του ζητούν εξηγήσεις.Ο Μάξιμος φλερτάρει με την 'Ελλη αλλά εκείνη αδιαφορεί, ενώ η Βάλια τού προτείνει να την κυνηγήσει. Ο Ασίμ γυρνάει στην έπαυλη, καθώς φοβάται για τη ζωή της Νατάσσας.Ο Λευτέρης αναλαμβάνει μια πρωτοβουλία για να εξασφαλίσει την προστασία του. Η Νατάσσα, μην αντέχοντας άλλο τη «χρυσή» της φυλακή, αποφασίζει να βγάλει τον Ανδρέου από τη μέση για να γλιτώσει.Ο Μάριος πλευρίζει την Ελένη και μαθαίνει πληροφορίες για την έρευνα του Χρηστίδη. Η 'Ελλη βρίσκει τη Μυρτώ σε ένταση και της ζητάει να της μιλήσει ανοιχτά για τα προσωπικά της, προσφέρεται να τη βοηθήσει. Ο Ανδρέου αποφασίζει να χτυπήσει για μια ακόμα φορά.
DIKAIOSI EPEISODIO 74


​Οι Συμμαθητές Επεισόδια 82 Oi symmathites epeisodio 82 Παρασκευή 6/3/15: Η συνάντηση ανάμεσα στον Παύλο τη Μαριλένα και τον Αντρέα για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μεταξύ τους δεν οδηγεί πουθενά καθώς κυριαρχεί ο... εγωισμός. Στο μεταξύ ο Φίλιππος αποκαλύπτει στο Γρηγόρη πράγματα για το παρελθόν του ενώ η Πωλίνα πλησιάζει και πάλι τη Σοφία...
Οι Συμμαθητές Επεισόδια 82 Προβολή Προσεχώς


​Ρουά Ματ Επεισόδια 116 Παρασκευή 6/3/15 ROUA MAT EPEISODIO 116 VIDEO

Ο Γιώργος μεταφέρεται στο νοσοκομείο τραυματισμένος στο στομάχι. Ο Μάξιμος και ο Δημήτρης προσπαθούν να καλύψουν στην Ιωάννα την κατάσταση με τη Μυρτώ. Όλοι προσπαθούν να συμπαρασταθούν στη Βίκυ όταν ο γιατρός της λέει ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την υγεία της. Η Ιωάννα βρίσκει για ακόμη μια φορά ψυχολογικό στήριγμα στο Δημήτρη. Μια ανακάλυψη που κάνει ο Μάξιμος τον κάνει να σκέφτεται διάφορα για τους γονείς του. Ο Μιχαήλ μαθαίνει για τη Βίκυ και μετανιωμένος της απολογείται για τη συμπεριφορά του. Στο μεταξύ η Ιωάννα βλέπει τη Μυρτώ να εργάζεται στο εργοστάσιο και αρχίζει και αντιλαμβάνεται ότι ο Μάξιμος και ο Δημήτρης της είπαν ψέματα...
ROUA MAT EPEISODIO 116 VIDEO


​Κώστας Μαρτάκης - Ούτε Ήξερες | Kostas Martakis - Oute Ikseres Official Song Teaser
Official Song Teaser by Kostas Martakis performing Oute Ikseres, Music: Kiriakos Papadopoulos Lyrics: Ilias Filippou
anik Records PanikRecords YouTube και γίνε μέλος της μουσικής παρέας με τις μεγαλύτερες και πιο φρέσκιες επιτυχίες!
MARTAKIS OUTE IXERES VIDEO


​Στη δυσαρέσκεια των εταίρων απέναντι στο πρόσωπο του Γιάνη Βαρουφάκη εν όψει του Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας εστιάζει η Frankfurter Allgemeine Zeitung. Και διαπιστώνει μεγαλύτερη δυσαρέσκεια προς την Ελλάδα σε σχέση με την τελευταία συνάντηση των 18 υπουργών Οικονομικών στις 20 Φεβρουαρίου.
«Σαν να μην τον αφορά η συμφωνία»
«Το χάσμα εμπιστοσύνης, για το οποίο έκαναν λόγο ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Σόιμπλε και ο επικεφαλής του Eurogroup Ντάισελμπλουμ, έχει μεγαλώσει, διαπιστώνουν στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο. Με το να θέτει ο Γιάνης Βαρουφάκης συνέχεια σε αμφισβήτηση το περιεχόμενο της συμφωνίας κατέστρεψε το κλίμα συναίνεσης ανάμεσα στους υπουργούς. Γιατί ακόμη κι όταν η κρίση του ευρώ ήταν στο απόγειό της, όλοι οι υπουργοί είχαν συμφωνήσει ό,τι αποφασιζόταν στις Βρυξέλλες, να το υποστηρίζουν και στις χώρες τους παρά τις εσωτερικοπολιτικές δυσκολίες. Όμως ο έλληνας υπουργός εμφανίζεται στις συνεντεύξεις του σαν μην τον αφορά η συμφωνία».
Ο αρθρογράφος επικαλούμενος πηγές των Βρυξελλών υποστηρίζει ότι ο Ντάισελμπλουμ διαπραγματεύτηκε τη συμφωνία όχι με τον Βαρουφάκη αλλά απευθείας με τον Τσίπρα. Μάλιστα την αποφασιστική εβδομάδα των διαπραγματεύσεων ο ολλανδός υπουργός Οικονομικών δεν συνάντησε καν τον έλληνα ομόλογό του, αλλά τηλεφωνούσε στον Αλέξη Τσίπρα. «Το ότι ο έλληνας πρωθυπουργός προσλαμβάνει τον υπουργό ως πρόβλημα φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από το δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, σύμφωνα με το οποίο του επέβαλε 'σιωπητήριο' και του απαγόρευσε να δίνει κι άλλες συνεντεύξεις, ενώ έχει τοποθετήσει δίπλα του τον Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος τουλάχιστον ξέρει να συμπεριφέρεται».
Varoufakis Tsipras Aegina Gang
Πηγή: Deutsche Welle

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget