27/2/15

1

​Ταμάμ τι θα δούμε σήμερα 27/2/2015 Tamam epeisodio. Η Έλλη την βλέπουμε ότι βρίσκεται σε μία κατάσταση ούτε καν τη φανταζόταν , δηλαδή ανάμεσα στον Αλέξη αλλά και τον Τζεμ. Η Έλλη δεν φαίνεται ότι το πιστεύει αλλά ούτε θέλει να το παραδεχτεί στον εαυτό της ενώ τα δύο αγόρια σφάζονται στην ποδιά της για το ποιος θα την κερδίσει. Η Έλλη κοντεύει να τρελαθεί από την μεγάλη πίεση που νιώθει. Ακόμα, η Μυρτώ θα δεχτεί την απρόσμενη επίσκεψη από τον αυστηρό πατέρα της τον κύριο Ερμή. Ο κύριος Ερμής ήταν και η αιτία που η κόρη του η Μυρτώ πηγή και σπούδασε ψυχανάλυση αφού είναι σκληρός άνθρωπος ένας χαρακτήρας αλαζονείας και δεσποτικός ενώ φαίνεται να ακυρώνει όλες τις προσπάθειες της Μυρτώς από μικρό παιδί. Ο Μετίν όταν βλέπει τον κύριο Ερμή σοκάρεται αφού νομίζει ότι είχε πεθάνει, αλλά γρήγορα θα καταλάβει γιατί η γυναίκα του η Μυρτώ δεν ήθελε να έχει καμία σχέση μαζί του. Ο σεβασμός που έχει όμως ο Μετίν στους ηλικιωμένους ανθρώπους αναγκάζει την Μυρτώ να τον συγχωρέσει πολύ γρήγορα. Οι αποκαλύψεις που θα γίνουν για τον κύριο Ερμή θα τους συγκλονίσει όλους πολύ γρήγορα. Πιο συγκλονισμένη από όλους είναι η Μυρτώ αφού θα πρέπει να φιλοξενήσει τον αλλοπρόσαλλο πατέρα της στο σπίτι της και για άγνωστο καιρό. Ο Αλέξης φαίνεται να είναι απογοητευμένος από την Έλλη γεγονός που θα περάσει απρόσεκτα έναν δρόμο και θα τον χτυπήσει ένα αυτοκίνητο.


​Κλεμμένα όνειρα 4ος κύκλος Επεισόδιο 501 Παρασκευη 27/2/2015 Klemmena Oneira
Η Μάνια, σε ένα ξέσπασμα οργής, πετάει ουρλιάζοντας στο πάτωμα φωτογραφίες της Λήδας που βρίσκει στο σπίτι και αρχίζει να της κλωτσάει. Η Χαρά την βρίσκει σε έξαλλη κατάσταση και προσπαθεί να την ηρεμήσει ενώ η Μάνια ορκίζεται ότι θα ξεσκεπάσει τη Λήδα… Στο μεταξύ, η Ηρώ συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση και ανακαλύπτει κάποια στοιχεία που την προβληματίζουν… Η Λήδα αποφασίζει να γυρίσει και να εγκατασταθεί στο σπίτι του Πετρίδη…


​ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Επεισόδιο 84 Παρασκευή 27/2 mavro triantafyllo episodio 84
Η Μάγια στενοχωριέται επειδή δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση από τον Τουρίστα της στο γράμμα, που του έστειλε. Ο Μπαράν εκνευρίζεται όταν βλέπει την Αντά μαζί με τον Σερντάρ. Η ένταση ανάμεσα στον Μπαράν και την Αντά αναστατώνει για ακόμη μια φορά το σπίτι. Η Εμπρού και η Αντά απορούν με τη στάση του Μπαράν ενώ η Ναρίν εκμεταλλεύεται αυτή την ευκαιρία για να αποκαταστήσει τη σχέση της μαζί του. Η Οζλέμ ξεκινά νωρίτερα απ' ότι είχε στο μυαλό της το σχέδιο εκδίκησης εναντίον του Κεντάλ. Το σπίτι των Σάνβερντί, μπαίνει σε νέες περιπέτειες...

mavro trianatafyllo επομενα επεισοδια 85-86-87-88-89


​ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 111 VIDEO Παρασκευή 27/2/15 ROUA MAT EPEISODIO 111

Ο Μάξιμος και ο Δημήτρης μιλάνε ξεκάθαρα για την Ιωάννα και μετά από καιρό οι 2 φίλοι τα ξαναβρίσκουν. Μετά τη συζήτηση ο Μάξιμος και η Ιωάννα αποφασίζουν να συνεχίσουν μαζί κι όσο πάει... Η απρόοπτη άφιξη του Ηρόδοτου δημιουργεί αμηχανία και νευρικότητα στο πάρτι-έκπληξη που κάνει η Ρουμπίνη στο Γιώργο καθώς βρίσκεται εκεί και η Παυλίνα με τον Μιχαήλ. Η Βίκυ απτόητη είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να κυνηγάει το όνειρό της με τη ζωγραφική και κανονίζει να εκθέσει τα έργα της σε γκαλερί. Αποφασισμένος όμως είναι και ο Γιάννης που επιστρέφει και λέει στο Σάββα ότι θέλει να σταματήσει να συγκατοικεί μαζί του. Η ανατροπή έρχεται από την Ιωάννα που για πρώτη φορά προσεγγίζει με φιλική διάθεση τη Ρουμπίνη και οι 2 τους δείχνουν ότι προσπαθούν να κάνουν νέα αρχή. Από την άλλη, ο Μάξιμος και η Μυρτώ πλησιάζουν κοντά όταν βγαίνουν ραντεβού. Στο μεταξύ ο Δημήτρης δέχεται ένα τηλεφώνημα από την οικογένειά του, με την οποία έχει διακόψει χρόνια τις σχέσεις του και ταράσσεται. Ο αδερφός του τον ενημερώνει ότι ο πατέρας του πέθανε ξαφνικά...
ROUA MAT EPEISODIO 111 VIDEO


​Δικαίωση Επεισόδιο 68 Παρασκευή 27/2/2015 DIKAIOSI EPEISODIA
Η Βάλια δείχνει να ανησυχεί για την Έλλη, αλλά η Ανθή δεν συμμερίζεται το άγχος της.Η Κλαίρη προσπαθεί να πλησιάσει και πάλι την Ερμιόνη. Η κατάσταση του Αχμέτ σταθεροποιείται και ο Ασίμ τον επισκέπτεται στην εντατική. Ο Χρήστος και η Μυρτώ ανησυχούν για τον φίλο τους και σκέφτονται να πάνε στη Σύρο για συμπαράσταση.Ο Θησέας εκδηλώνει ενδιαφέρον για τη Λία και ο Λευτέρης καλοβλέπει αυτό το «προξενιό». Ο Φώτης μαθαίνει απ'τον πατέρα του για τις απειλές του Λευτέρη και τη μετάθεσή του στη Θεσσαλονίκη.Η Νατάσσα το σκάει από την έπαυλη του Πρίγκιπα. Η Έλλη αποφασίζει ν'απομακρύνει τον Μάξιμο από το θέατρο και κρίνει άσχημα τη δουλειά του. Η Βάλια στην αρχή δεν πείθεται, όμως σύντομα συγκρούεται μαζί του, καθώς διαφωνούν για το έργο.Ο Γιώργος, από φόβο για την οικογένειά του, ζητάει από τη Λία να χωρίσουν για ένα διάστημα, όμως η Λία τσατίζεται και δεν δείχνει καμία κατανόηση. Ο Ασίμ περνάει δύσκολες ώρες κι ενώ νιώθει εντελώς μόνος, εμφανίζεται μπροστά του η Νατάσσα. Ο Θησέας ετοιμάζεται να εκμεταλλευτεί το ροζ σκάνδαλο του Κλέωνα αλλά η Μυρτώ και ο Χρήστος είναι αντίθετοι με την απόφασή του.Ο Μάξιμος δεν μπορεί να διαχειριστεί την άκομψη συμπεριφορά της Βάλιας και η Έλλη πιστεύει πως η παραίτησή του είναι ζήτημα χρόνου. Όμως εκείνος δείχνει να'χει κάτι άλλο στο νου του. Ο Μάριος νομίζει πως ο Χρηστίδης έχει σταματήσει να σκαλίζει την υπόθεση του φόνου και ειδοποιεί τον Πρίγκιπα ότι τα δύσκολα πέρασαν, χωρίς να ξέρει ότι ο αστυνόμος κυνηγάει την αλήθεια. Ο Πρίγκιπας γυρεύει τη Νατάσσα για να το γιορτάσουν και συνειδητοποιεί ότι το'σκασε.


​Μπρούσκο Επεισόδιο 301 Παρασκευή 27/2/2015 MPROUSKO EPEISODIA
Μπρούσκο στο επεισόδιο 301 όπου ο Παύλος πλέον που βρίσκεται στην Κύπρο φαίνεται και πιέζει για τα καλά την Λουκία ώστε να καταφέρει και να του αποκαλύψει ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού της και τότε τον βλέπουμε να μένει στην κυριολεξία άναυδος ύστερα από την αποκάλυψη που θα του κάνει.Η Όλγα θα δεχτεί κάποια παράξενα τηλεφωνήματα, όπου και την προβληματίζουν πάρα πολύ, αφού φαίνεται ότι κάποιος πίσω από τα τηλεφωνήματα την εκβιάζει.Η Δάφνη μαζί με την Κωνσταντίνα πηγαίνουν επειγόντως από την Κύπρο στα Χανιά ώστε να καταφέρουν και να μάθουν τι έχει γίνει σχετικά με την κλοπή.Τελικά όμως τα νέα που θα μάθουν είναι πολύ χειρότερα αφού χάσανε πολύ περισσότερα από αυτά που πίστευαν μέσα σε αυτή την ληστεία.Η Μελίνα θα αναγκαστεί και θα αποκαλύψει στον Αχιλλέα ότι θα κάνει πάλι μια απόπειρα εξωσωματικής .Τώρα μεταφερόμαστε στην κόντρα που έχει η Αγγελική με τον Σήφη σχετικά με την επιμέλεια που θα έχουν στην κόρη τους την Στεφανία.Ο καβγάς τους φτάνει στην κυριολεξία στα άκρα. Ο Αχιλλέας θα έχει μια εντελώς τυχαία συνάντηση μαζί με μια παλιά του γνώριμη την Αλεξάνδρα η τυχαία συνάντηση θα φέρει στην επιφάνεια μια ιστορία από το παρελθόν όπου και θα έχει πολλά και απρόοπτα αποτελέσματα.


​Jihadi John 'identified as Mohammed Emwazi' ISIS Γόνος εύπορης οικογένειας ο τζιχαντιστής δήμιος «Τζον»!Ο «Τζιχάντι Τζον», ο δήμιος σε βίντεο αποκεφαλισμών που έχει αναρτήσει η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, είναι ο Μοχάμεντ Εμουάζι, ένας Βρετανός γόνος οικογένειας της μεσαίας τάξης ο οποίος μεγάλωσε στο Λονδίνο και αποφοίτησε από κολέγιο με δίπλωμα προγραμματιστή ηλεκτρονικών υπολογιστών, αναφέρει η εφημερίδα «Washington Post».Γόνος εύπορης οικογένειας ο τζιχαντιστής δήμιος «Τζον» - Σε βίντεο που έχουν δημοσιοποιηθεί από το Ισλαμικό Κράτος, ο κουκουλοφόρος μαυροντυμένος τζιχαντιστής, ο οποίος κραδαίνει ένα μαχαίρι και μιλάει με αγγλική προφορά, φαίνεται να έχει εκτελέσει αποκεφαλισμούς ομήρων, περιλαμβανομένων Αμερικανών και Βρετανών.Η «Washington Post» αναφέρει πως ο Εμουάζι πιστεύεται ότι γύρω στο 2012 είχε ταξιδέψει στη Συρία και αργότερα εντάχθηκε στο Ισλαμικό Κράτος.«Το πραγματικό του όνομα, σύμφωνα με φίλους και άλλους που γνωρίζουν την υπόθεση, είναι Μοχάμεντ Εμουάζι, ένας Βρετανός γόνος ευκατάστατης οικογένειας που μεγάλωσε στο Δυτικό Λονδίνο και αποφοίτησε από κολέγιο με δίπλωμα στον προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών», αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα.

Σε κάθε βίντεο αποκεφαλισμού, είναι ντυμένος στα μαύρα και μια κουκούλα καλύπτει όλο το κεφάλι του εκτός από τα μάτια του και τη ράχη της μύτης του. Κάτω από τον αριστερό χέρι του φοράει μια θήκη πιστολιού.

Η εφημερίδα αναφέρει πως γεννήθηκε στο Κουβέιτ, μεγάλωσε σε μια γειτονιά της μεσαίας τάξης στο Λονδίνο και προσευχόταν περιστασιακά σ' ένα τζαμί στο Γκρίνουιτς του νοτιοανατολικού Λονδίνου.

Η αστυνομία αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες.

«Δεν πρόκειται να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητα ουδενός σ' αυτό το στάδιο ούτε να ενημερώσουμε για την πρόοδο αυτής της αντιτρομοκρατικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη», δήλωσε ο διοικητής Ρίτσαρντ Ουόλτον της Αντιτρομοκρατικής Διοίκησης της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.

Η «Washington Post» αναφέρει πως φίλοι του Εμουάζι, οι οποίοι ζήτησαν να μην κατονομασθούν, είπαν πως πιστεύουν ότι η ριζοσπαστικοποίησή του άρχισε έπειτα από ένα σαφάρι στην Τανζανία αφού αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Ουέστμινστερ στο Λονδίνο.

Οι ίδιες πηγές είπαν πως ο Εμουάζι και δύο φίλοι του –ένας Γερμανός που ασπάσθηκε το ισλάμ ονόματι Όμαρ και ένας άλλος άνδρας, ο Αμπού Τάλιμπ– δεν πήγαν τελικά στο σαφάρι. Μόλις προσγειώθηκαν στο Νταρ ες Σαλάμ, το Μάιο του 2009, τέθηκαν υπό κράτηση από την αστυνομία και στη συνέχεια απελάθηκαν.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σχόλιο από το Πανεπιστήμιο του Ουέστμινστερ.

Η «Washington Post» αναφέρει πως αξιωματούχοι της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στη Βρετανία έθεσαν υπό κράτηση τον Εμουάζι το 2010, τον υπέβαλαν σε δακτυλοσκόπηση και ερεύνησαν τα υπάρχοντά του.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget