17/2/15


​Άκουσα με ενδιαφέρον την πρόταση για Αριστερό πρόεδρο είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και χαρακτήρισε εύλογη την πρόταση αυτή επειδή ποτέ στην χώρα δεν υπήρξε αριστερός πρόεδρος.Ομως η αριστερά δεν υπήρξε ποτέ αλαζονική, συνέχισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισημαίνοντας ότι η Αριστερά δεν διεκδικούσε τα αξιώματα για τον εαυτό της!Χρεαζόμαστε έναν Πρόεδρο Δημοκρατίας που να χαίρει ευρύτατης αποδοχής τόσο στην κοινωνία όσο και στην Βουλή των Ελλήνων που θα κληθεί αύριο να τον εκλέξει.Ο κ.Τσίπρας ανακοίνωσε ότι η πρότασή του για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι ο Προκόπης Παυλόπουλος και διευκρίνισε ότι έχει έρθει σε συνεννόηση με το συγκυβερνών κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Το βιογραφικό του Προκόπη Παυλόπουλου
Γεννήθηκε στην Καλαμάτα στις 10 Ιουλίου 1950. Πατέρας του είναι ο φιλόλογος καθηγητής Βασίλης Παυλόπουλος από την Καλαμάτα. Στην Καλαμάτα τελείωσε το Λύκειο και κατόπιν σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Με υποτροφία της Γαλλικής Κυβέρνησης έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι, στο Πανεπιστήμιο Paris II, και το 1977 έγινε διδάκτορας στο Δημόσιο Δίκαιο στο ίδιο Πανεπιστήμιο.

Ακολούθησε ακαδημαϊκή καριέρα και δίδαξε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών ως Επιμελητής (1981), Υφηγητής (1982), Επίκουρος Καθηγητής (1983), Αναπληρωτής Καθηγητής (1986) και Kαθηγητής (1989). Το 1986 έγινε και Επισκέπτης Καθηγητής στο γαλλικό πανεπιστήμιο Paris II. Εργάστηκε ως δικηγόρος, νομικός σύμβουλος επιχειρήσεων και έχει συμμετάσχει σε πολλές νομοπαρασκευαστικές επιτροπές.

Το 1974 διετέλεσε Γραμματέας του πρώτου Προέδρου της Γ΄ Ελληνικής Δημοκρατίας Μιχάλη Στασινόπουλου. Την περίοδο 1989-1990 διετέλεσε Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Οικουμενικής Κυβέρνησης Ζολώτα. Τον Σεπτέμβριο του 1995 ανέλαβε πολιτικός σύμβουλος του Προέδρου της Ν.Δ., Μιλτιάδη Έβερτ. Εκλέγεται βουλευτής Επικρατείας το 1996 και απο το 2000 μέχρι σήμερα στην Α' εκλογική περιφέρεια Αθηνών. Το 1996 ανέλαβε Εκπρόσωπος Τύπου και Ενημέρωσης της Ν.Δ. Από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι το Σεπτέμβριο του 2007 ήταν Υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης. Από το Σεπτέμβριο του 2007 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 ήταν Υπουργός Εσωτερικών, στο νέο υπουργείο που δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.


​Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 493 4ος κύκλος Τρίτη 17/2/2015
Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 493 όπου ο ντετέκτιβ ήδη έχει κάνει άριστη δουλειά και θα πάει και θα δώσει στον Ευθυμίου κάποιες φωτογραφίες που απεικονίζουν την Λήδα παρέα με τον Νότη σε κάποιες από αυτές φαίνονται να φιλιούνται. Ο νευρολόγος φαίνεται να είναι καλά δασκαλεμένος από τον Νότη όπου και έχει πάρει την εντολή να τρομάξει για τα καλά τον Σταύρο σχετικά με την εξέλιξη που έχει και θα έχει η υγεία του. Ακόμα βλέπουμε τον Απόστολο Πετρίδη να λαμβάνει έναν ανώνυμο φάκελο, όπου αυτός μέσα έχει φωτογραφίες που θα απεικονίζουν την Λήδα μαζί με τον Νότη σε τρυφερές στιγμές.


​Μπρούσκο Επεισόδιο 294 Τρίτη 17/2/2015 MPROUSKO EPEISODIA 294 βλέπουμε την Μελίνα μαζί με τον Αχιλλέα να γυρίζουν στο σπίτι τους ύστερα από ένα χρόνο και εκεί θα προσπαθήσουν να ξαναξεκινήσουν τη ζωή τους όπως παλιά χωρίς σκοτούρες και άγχας.Ο Ματθαίος μαζί με την Όλγα κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες σχετικά με το γάμο τους. Στα Χανιά καλά κρατούν τα κουτσομπολιά για το ποιος είναι τελικά ο πατέρας του μωρού που έχει η Λουκία.Ακόμα βλέπουμε τον Παύλο Γιαννακάκη να ρωτάει την Λουκία ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού, αλλά δεν θα πάρει καμία απάντηση.Η Πανίτσα θα πέσει θύμα από τις παρενέργειές του διαλογισμού για το ξύπνημα της κουνταλίνι και θα πάει και θα την πέσει στο Μηνά. Ο Μηνάς παίρνει την απόφαση να της κάνει πλάκα και θα της προτείνει να πάνε ένα ραντεβού μαζί. Όμως μπορεί να προτείνει στην Πανίτσα να πάνε ραντεβού αλλά στην πραγματικότητα στο κεφάλι του έχει την Βασιλική αφού πλέον έχει βγει και επισήμως το διαζύγιό τους.Ο Σήφης φαίνεται να είναι πάρα πολύ ανήσυχος αφού η Αγγελική είναι εξαφανισμένη και μαζί της έχει πάρει και την μικρή του κόρη τη Στεφανία. Τον Σήφη τον περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού ο Νεκτάριος τελικά παίρνει τη μεγάλη απόφαση και θα πάει και θα αποκαλύψει στον Αχιλλέα, ότι ο πραγματικός και βιολογικός του πατέρας είναι ο Διαμαντής.


​Προβλήματα κάνουν την εμφάνισή τους από το... πουθενά και η ελληνική ομάδα βρίσκεται στο στόχαστρο. Το σχέδιο του Κυριάκου να παραπλανήσει Έλληνες και ξένους έχει αντίθετα αποτελέσματα. Η παγκόσμια ομοσπονδία στέλνει εκπρόσωπο για να παρακολουθήσει από κοντά το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αν αποκαλυφθεί η απάτη του Κυριάκου η Ελλάδα θα κινδυνεύσει με αποκλεισμό. Στο μεταξύ απρόβλεπτη είναι η κατάσταση που εξελίσσεται στο σπίτι της Φρόσως...

Προβολή: Προσεχώς (Τρίτη 17/2 video)


Η επόμενη μέρα φτάνει και βρίσκει τους 2 ληστές, τη Ντοντό και τον Τάσο να κοιμούνται.Η κατάσταση πλέον μέσα στο κομμωτήριο εξελίσσεται σε ομηρία και αρχίζει να παίζεται ένα θρίλερ.Η συνέχεια βρίσκει την Καιτούλα να αρχίζει με την αστυνομία τις διαπραγματεύσεις...
Προβολή: Προσεχώς (Τρίτη 17/2 video)


​Ο Κωνσταντίνος ενημερώνει την Έλλη ότι πρέπει πλέον να αναλάβει τις οικονομικές υποχρεώσεις της οικογένειας μιας και ο ίδιος παραιτήθηκε και είναι μπλεγμένος με έναν επιχειρηματία.Η Μιμή ζητά δουλειά σε κατάστημα ρούχων, ο Νικόλας βρίσκεται λόγω παρεξήγησης στη φυλακή και καλεί τη Λούκι που του έλειψε ενώ ο "Αυτός" ξαναστήνει τη Μιμή.Στο μεταξύ η Έλλη και η Κλο πηγαίνουν στο παιδικό πάρτι όπου η Ελλη γνωρίζεται καλύτερα με τον Τάσο αλλά η Κλο θέλει να επιστρέψουν στον Κωνσταντίνο.
Προβολή: Προσεχώς (Τρίτη 17/2 video)


​ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103 Τρίτη 17/2/15: Σε άθλια κατάσταση από το ποτό ο Ηρόδοτος παίρνει τις Ρωσίδες σε κρεβατοκάμαρα στο σπίτι του Γιώργου και τη Ρουμπίνης (!) ενώ η Παυλίνα μαθαίνει την άλλη μέρα τα βραδινά καμώματά του. Η Ιωάννα μόλις απέκτησε κι άλλο εχθρό και μάλιστα μέσα από το εργοστάσιο... τη Θάλεια. Ο Μιχαήλ δείχνει να μην αντέχει άλλο τη Βίκυ και θεωρεί ότι η σχέση τους έφτασε σε αδιέξοδο. Ο Μάξιμος κατηγορεί τους γονείς του που είναι πάλι μαζί και ο Ακύλας του λέει να κοιτάζει τα δικά του τα... χάλια. Ο Ηρόδοτος είναι απογοητευμένος και λέει στο Σάββα ότι θέλει να πάει στην Ελλάδα. Η Ρουμπίνη πάει για φαγητό με την Παυλίνα στο εστιατόριο του Δημήτρη και ο Δημήτρης τις προσβάλει και τις διώχνει. O Γιώργος παρεμβαίνει και η εκπομπή του Δημήτρη στο κανάλι κινδυνεύει να μην ξαναβγεί στον αέρα. Ο Μάξιμος στεναχωριέται που κατέληξαν έτσι με τη Ρουμπίνη και λέει στην Παυλίνα ότι δεν πιστεύει ότι είναι εpωτευμέvη με το Γιώργο. Η Βίκυ πάει στην Παυλίνα και της λέει να μην ξαναδεί τον Μιχαήλ. Στο μεταξύ ο Γιώργος με τη Ρουμπίνη πάνε στο εργοστάσιο και πάνω στον καυγά ο Γιώργος ρίχνει μπουνιά στο Μάξιμο...
VIDEO

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget