6/2/15


​Ρουά Ματ τι θα δούμε σήμερα 6/2/2015 roua mat epeisodio 96 Τραγικές οι εξελίξεις σε αυτό το επεισόδιο.Βλέπουμε να μεταφέρουν την Ρουμπίνη εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να της κάνουν εξετάσεις χωρίς να γνωρίζει ακόμα κανείς τις επιπτώσεις. Ο Γιώργος μαθαίνει τα πάντα και παίρνει την απόφαση ώστε να πάρει κάποια νομικά μέτρα εναντίον της Ιωάννας. Ακόμα βλέπουμε τον Σάββα να παίρνει την απόφαση να επιμείνει στην απόφασή του να διεκδικήσει το παιδί του από τη Βίκυ. Ακόμα βλέπουμε τον Ακύλα μαζί με την Ειρήνη να ζητούν τη βοήθεια του Δημήτρη ώστε να δεχτεί τελικά ο Μάξιμος την απόφασή τους να μείνουν ξανά μαζί.


​Το Σόι σου τι θα δούμε σήμερα 6/2/2015 to soi sou epeisodio Αλήθεια πόσες φορές δεν έχετε πάει κάπου για πέντε λεπτά και σας έχει βρει νύχτα; Κάτι τέτοιο πράγμα θα πάθει και ο Σάββας. Κυριακή μέρα γηπέδου γι αυτόν και τον κολλητό του, ωστόσο προτού να μπει για μια καλημέρα στο σπίτι των δικών του. Εκείνη την ώρα θυμάται η Αλεξάνδρα ότι το κουρτινόξυλο της θέλει φτιάξιμο, η Λυδία και η Αντωνία θα καταλάβουν ότι αν μείνουν μόνες τους η πεθερά τους θα βρει τρόπο ώστε να καταφέρει να τους χαλάσει τη μέρα, ενώ λίγο πριν φύγει για το γήπεδο ανακαλύπτει ότι η μικρή Χαρά έχει κολλήσει ψείρες.Τελικά θα προλάβει ο Σάββας να πάει στο γήπεδο με το φίλο του;


​Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 6/2/2015 oi symmathites epeisodio Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Ισίδωρο να προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια της Ντίνας η οποία υποψιάζεται ότι έχει εξωσυζυγική σχέση. Θα της πει ότι ψάχνει γαμπρό για την Γκέλυ μέσω του πατέρα Ιερόθεου. Ακόμα ο Αριστείδης ζητάει τη γνώμη του Στέφανου για την αξιοπιστία της γυναίκας του.


​Μπρούσκο τι θα δούμε σήμερα 6/2/2015 brousko epeisodio Μπρούσκο επεισόδιο 287 όπου πλέον η αγωνία όλων έχει φτάσει στο κόκκινο εν όψει της απόφασης του δικαστηρίου με την αγωνία των πάντων να φτάνει στο ζενίθ. Ακόμα βλέπουμε την Αναστασία μαζί με τον Παύλο να πηγαίνουν να ερευνούν τα στοιχεία όπου και πιθανολογείται θα ανατρέψουν όλα τα δεδομένα που έχουν εμφανιστεί στη δίκη ενάντια του Αχιλλέα, ο Σήφης μαζί με την Αγγελική θα έχουν έναν έντονο καβγά και η αιτία θα είναι οι έξοδοι με τον όμορφο νεαρό της Αγγελικής. Θα την κατηγορεί ο Σήφης ότι τον διασύρει τόσο αυτόν, το όνομά του αλλά και την οικογένειά του. Αργότερα θα δούμε τον Σήφη να θέλει να προσεγγίσει την Μελίνα, αλλά θα φάει την απόρριψη στη μούρη αφού η Μελίνα θα τον κατηγορήσει ανοιχτά ότι είναι ο δολοφόνος της Λουκίας.


​Κλεμμένα Όνειρα τι θα δούμε σήμερα 6/2/2015 Κλεμμένα Όνειρα επεισόδιο 486 klemmena oneira όπου η Μαρία μαζί με τη Μάνια δείχνουν να έχουν ηρεμήσει και μιλάνε μεταξύ τους γεγονός που υποδεικνύει ότι τα έχουν βρει. Η Μαρία θα προτείνει στη Μάνια να πάει να αναλάβει την γκαλερί. Η Λήδα θα εκμυστηρευθεί στον Νότη ότι δεν της φτάνει που έχει μπει στο σπίτι του Πετρίδη αλλά θέλει να βάλει χέρι και στην περιουσία του αλλά ακόμα περισσότερο θα την έκανε ευτυχισμένη το γεγονός εάν κατάφερνε να τον ξεφορτωνόταν και να τον έβαζε από τη μέση.


​Μαύρο Τριαντάφυλλο 70 epeisodio mavro triantafyllo τι θα δούμε σήμερα 6/2/2015 Ενώ ο Κεντάλ αγάς καταρρέει με την είδηση, που μαθαίνει, η Σιμπέλ, που δεν αντέχει πια αυτά, που συμβαίνουν, εμφανίζεται με διαφορετικό τρόπο μπροστά του. Ο Μπαράν, μετά από όσα έζησαν με την Αϊσέ, δεν θέλει να υπάρχουν πια μυστικά ανάμεσα τους. Συγκεντρώνει όλο το θάρρος του και παρουσιάζεται μπροστά στην Αϊσέ. Αλλά μία έκπληξη από την Οζλέμ ταράζει όλες τις ισορροπίες στο αρχοντικό και τους συγκλονίζει όλους. Περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να εκδικηθεί, η Οζλέμ βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη ευκαιρία. Αυτή θα είναι και η αρχή του τέλους για τη Σιμπέλ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget