5/2/15


​Wolfgang Schäuble ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΟΙΜΠΛΕ Βερολίνο, Γερμανία, Διαλλακτικός εμφανίστηκε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μετά τη συνάντηση με τον Γιάνη Βαρουφάκη στο Βερολίνο, χωρίς όμως να ξεφύγει από τις πάγιες θέσεις του Βερολίνου έναντι των ελληνικών αιτημάτων. Δεν υπάρχει συμφωνία, είπε, αλλά έχουμε καθήκον να βρούμε λύση.Πολλές ήταν οι αναφορές του στην ανάγκη να υπάρχει αξιοπιστία και τήρηση των συμφωνιών, ενώ τόνισε ότι παρ' όλο που η κρίση ήταν ευρωπαϊκή και έπληξε πολλές χώρες, τα προβλήματα της Ελλάδας δεν οφείλονται στην Ευρώπη, ούτε και στη Γερμανία.«Τα φυσικά αίτια για το δύσκολο δρόμο, στον οποίο βρίσκεται η Ελλάδα, υπάρχουν στην Ελλάδα, όχι στην Ευρώπη κι όχι στη Γερμανία» σημείωσε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών.Στο σημείο αυτό ανέφερε ότι «μένουν πολλά να γίνουν στην Ελλάδα», ότι στη συζήτηση με τον κ. Βαρουφάκη δεν υπήρξε συμφωνία -κάτι που επανέλαβε και στη συνέχεια-, αλλά πρόσθεσε πως έχουμε καθήκον να βρούμε κοινές λύσεις.

Ωστόσο, πρόσθεσε πως «δεν ξεχνάμε τις συνθήκες», «οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται», «οι ψηφοφόροι των άλλων χωρών πρέπει να γίνονται σεβαστοί».

Διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς

Ο κ. Σόιμπλε σημείωσε πως η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τους τρεις θεσμούς, την ΕΚΤ, το ΔΝΤ και την Κομισιόν, χωρίς όμως να κάνει αναφορά στην τρόικα.

Όπως και σε επαφές του με την προηγούμενη κυβέρνηση, ο κ. Σόιμπλε προσέφερε τη γερμανική βοήθεια και τεχνογνωσία για την πάταξη της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς.

Μάλιστα ανέφερε πως η Γερμανία προσφέρει 500 συμβούλους, αλλά η συνεργασία δεν έχει γίνει ακόμη εφικτή. Ακόμη αναφέρθηκε στη χρηματοδότηση επιχειρήσεων μέσω της γερμανικής τράπεζας KFW.

Αναφορικά με το χρέος είπε ότι το κούρεμα δεν είναι της παρούσης αλλά η πρόσβαση της Ελλάδας στις αγορές.

Ασχημη αρχή

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση ξεκίνησε σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι δεν υπήρξε ανταλλαγή χειραψίας μεταξύ των δύο υπουργών.

Στη συνάντηση παρών ήταν και ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Η συνάντηση έγινε την ώρα που αυξάνονται σταδιακά οι πιέσεις προς την Ελλάδα για συνέχιση του προγράμματος. Το βράδυ της Τετάρτης η ΕΚΤ αποφάσισε να άρει την εξαίρεση που είχε προβλεφθεί για τα εμπορεύσιμα χρηματοδοτικά μέσα που εκδίδονται ή είναι εγγυημένα από το Ελληνικό Δημόσιο και βάσει των οποίων οι ελληνικές τράπεζες είχαν πρόσβαση στις πράξεις νομισματικής πολιτικής του ευρωσυστήματος.

Λίγο νωρίτερα, το Reuters αποκάλυψε έγγραφο, με το οποίο προσέρχεται σήμερα το Βερολίνο στη συνεδρίαση του EuroWorking Group. Στο έγγραφο περιγράφεται η γερμανική θέση, η οποία συνοψίζεται σε ένα «όχι σε όλα», δηλαδή απορρίπτει κάθε απόκλιση από τα συμφωνηθέντα.

Με την πολιτική διελκυστίνδα σε πλήρη εξέλιξη, ο κ. Βαρουφάκης έσπευσε να ρίξει γέφυρες προς τον γερμανό ομόλογό του λέγοντας: «Ανυπομονώ να συναντήσω όχι μόνο τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, αλλά και την πνευματική δύναμη πίσω από το οικοδόμημα της ΕΕ και της Νομισματικής Ένωσης, τον Δρ Σόιμπλε».

Newsroom ΔΟΛ


​Έχει αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του υπουργού Οικονομικών μόλις λίγες ημέρες, ωστόσο η εντύπωση που έχει προκαλέσει είναι μεγάλη. Είτε φορώντας δερμάτινο μπουφάν, είτε με το ξυρισμένο κεφάλι του, είτε για το πάθος του για τις μηχανές και για την ευθεία ρητορική του όταν μιλάει για το δημοσιονομικό εικονικό πνιγμό που δέχεται η Ελλάδα – όλα αυτά και ακόμη περισσότερα έχουν κάνει τον Γιάνη Βαρουφάκη ως το απόλυτο viral της Ευρώπης και του διαδικτύου.
H Telegraph από την ημέρα που ο κ. Βαρουφάκης πάτησε το πόδι του στο City για να συνομιλήσει με τον Τζορτζ Όσμπορν δεν έχει αφήσει την ευκαιρία να… πέσει κάτω και σχεδόν κάθε μέρα έχει και ένα άρθρο που αναφέρεται ονομαστικά στο νέο υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας. Μόνο που δεν εστιάζει στις διαπραγματεύσεις που διεξάγει ανά την Ευρώπη, αλλά στα «εξω-πολιτικά» θέματα που τον αφορούν.

Στο εν λόγω άρθρο σημειώνει το πάθος με το οποίο οι θαυμαστές του τον παρομοιάζουν με γνωστούς κινηματογραφικούς ήρωες. Από το κλασικό V for Varoufakis, έως τον Dr Spock, τον Μπρους Γουίλις στο Die Hard και τον Termninator, ο Γιάνης Βαρουφάκης δοκιμάζει τις τιμές ενός σταρ.
Η τελευταία «ανακάλυψη» των θαυμαστών είναι η… προσομοίωση της εικόνα του με τον Γουόλτερ Γουάιτ, τον βασικό χαρακτήρα της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς «Breaking Bad». Στη, δε, περίπτωση του Dr Spock παρουσιάζεται μπροστά στην Άνγκελα Μέρκελ και προσπαθεί να εισχωρήσει μέσα στο μυαλό της.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα: «Ο Μαρξιστής ακαδημαϊκός απέκτησε σημαντική φήμη μέσω του διαδικτύου. Το blog του έχει περίπου 9000 εγγεγραμμένους, ενώ στο Twitter τον ακολουθούν περίπου 197.000 άνθρωποι – διπλάσιοι από όσους ακολουθούν τον Αλέξη Τσίπρα. Ο »ροκ σταρ» υπουργός είναι ο κύριος εκφραστής της μάχης που διεξάγει η Ελλάδα με τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο για την απομείωση του χρέους και το πέρας των μέτρων λιτότητας που έχουν επιβληθεί από την Τρόικα».

Ο αρθρογράφος ενημερώνει το βρετανικό κοινό ότι ο 53χρονος οικονομολόγος παράτησε την εργασία του στο Πανεπιστήμιο του Τέξας για να συνταχθεί στις γραμμές της νέας κυβέρνησης. Η ακαδημαϊκή του καριέρα χτίστηκε στη Βρετανία, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ και οι δηλώσεις του συχνά πυκνά προκαλούν τους πάντες. Είτε αναφέρεται στην Τρόικα, τα μέτρα λιτότητας ή την πρόσφατη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ για τις ανάγκες της οποίας παράφρασε τους στίχους από γνωστό ποίημα του Ουαλού ποιητή Ντίλαν Τόμας.

Διονύσης Μαρίνος
Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι καθηγητής οικονομικής θεωρίας στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και έως πρότινος Διευθυντής του Τομέα Πολιτικής Οικονομίας του ιδίου Τμήματος. Παράλληλα, είναι επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Τέξας (Lyndon Johnson Graduate School of Public Affairs, στο Ώστιν) καθώς και "Economist-in-residence" στην εταιρεία Valve Corporation, στο Σιάτλ των ΗΠΑ.
Εκλέχθηκε βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθηνών στις εκλογές του 2015 (με περισσότερους από 135.000 σταυρούς). Στις 27 Ιανουαρίου 2015 ανέλαβε καθήκοντα ως Υπουργός Οικονομικών στην Κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα.


​Ηρθε η ώρα ο 'Ελληνας πατέρας να βρει το δίκιο του σ' ένα ειδικό επεισόδιο του «Μάνα Χ Ουρανού» που παρουσιάζει την πλευρά του πατέρα.Ο Γρηγόρης έχει αναρρωτική άδεια επ' αόριστον απ' τη δουλειά, και με το αυξημένο ωράριο της Κατερίνας, όλες οι δουλειές πέφτουν πάνω του.Εκτός από όλα τα μαστορέματα που έχει αποφασίσει να κάνει και τα θέματα των παιδιών, η Κατερίνα τού φορτώνει και να βρει άντρα για την 'Εμυ που μόλις αποφάσισε να κάνει σοβαρή σχέση.'Οταν ο Παρασκευάς κι η 'Αννυ επισημοποιούν τη σχέση τους ως ζευγάρι, η Ολίβια πιάνει έκπληκτη τον εαυτό της να νιώθει κάτι σα ζήλια.Θα καταφέρει η οικογένεια να επιζήσει σε ένα σπίτι όπου πόμολα μένουν στο χέρι, συρτάρια εκτοξεύονται και το καζανάκι ανοίγει απ' τον νιπτήρα; Ποιον φαντασιώνεται τη μέρα του γάμου της η Αλεξία; Τον Πάνο ή τον Δημήτρη; Και πώς θα 'ναι η μέρα του γάμου της Ολίβιας; Θα πετύχει το πρώτο προξενιό που κάνουν η Κατερίνα κι ο Γρηγόρης στην 'Εμυ για να την βοηθήσουν να κάνει σοβαρή σχέση;


​dikaiwsi epeisodio 55 Πέμπτη 5/2/2015 Δικαίωση.Η Νατάσσα δίνει πληροφορίες στον Πρίγκιπα για τον Θησέα με αντάλλαγμα να την αφήσει να πάει να δει τη μάνα της στο χωριό. Η Μυρτώ και η Βάλια αφήνονται ελεύθερες και ο Χρηστίδης παίρνει τη θέση τους. Η Μυρτώ βλέπει τον Χρήστο να την περιμένει έξω από το κοσμηματοπωλείο. Ο Χρηστίδης αφοπλίζει τον ληστή και η περιπέτεια λήγει.Η Νατάσσα αποχαιρετάει τον Ασίμ που δείχνει να ζορίζεται με την απόφασή της να το σκάσει. Η Μυρτώ ζητάει από τον Θησέα ν' ακυρώσει τη δεξίωση και η 'Ελλη τούς προτείνει να εκμεταλλευτούν την περιπέτεια που έζησαν με μια ανακοίνωση στα μίντια.Αναλαμβάνει να μεσολαβήσει για την ενημέρωση μαζί με τη βοήθεια της Μυρτώς και οι δύο κοπέλες έρχονται κοντά. Ο Χρήστος επισκέπτεται τη Μυρτώ μέσα στη νύχτα για να βεβαιωθεί πως είναι καλά και για πρώτη φορά μετά από καιρό αφήνουν να φανούν τα πραγματικά τους συναισθήματα. Ο Ασίμ παροτρύνει τη Μυρτώ να μην κλείσει την πόρτα στον έρωτά της για τον Χρήστο κι εκείνη καταλαβαίνει πως κάποια γυναίκα έχει μπει στη ζωή του.Η Λία ανακοινώνει στον Γιώργο πως δεν θα ξαναπατήσει στη σχολή χορού, όμως εκείνος βρίσκει τρόπο και της αλλάζει γνώμη. Η Ελένη πείθει τον Χρηστίδη να την αφήσει να μπει στο Σώμα και να στηρίξει την απόφασή της. Η Κλαίρη μεσολαβεί έτσι ώστε ο Χρήστος ν' αναλάβει την υπεράσπιση του ληστή. Η Ανθή προσπαθεί να κρύψει το αποτέλεσμα του DNA από τη Βάλια, όμως η Βάλια είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.


​ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ MPROUSKO EPEISODIA BROUSKO 286
Μπρούσκο Επεισόδιο 286 Πέμπτη 5/2/2015 Μπρούσκο στο επεισόδιο όπου πλέον όλοι στην οικογένεια του Αχιλλέα είναι σε αναμμένα κάρβουνα αφού έχει φτάσει η ύστατη στιγμή που βγαίνει απόφαση από το δικαστήριο,δηλαδή εάν ο Αχιλλέας θα μείνει στη φυλακή ή όχι. Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού η Αναστασία αλλά και την Αγγελική να υποψιάζονται πάρα πολύ σοβαρά, ότι ο Σήφης είναι αυτός που έχει σκοτώσει την Λουκία και αυτό θα το πει η Αναστασία στον πατέρα της. Ακόμα θα δούμε την Κωνσταντίνα μαζί με την Δάφνη αλλά και την Πανίτσα,όπου κι αυτές με την σειρά τους αγωνιούν για το αποτέλεσμα της δίκης, όλο αυτό το γεγονός θα τους φτάσει τα νεύρα στο αποκορύφωμα και θα έχουν έντονους καβγάδες για το ποιος είναι ο δολοφόνος. Η απολογία που θα κάνει ο Αχιλλέας φαίνεται ότι βγαίνει μέσα από την καρδιά του, γεγονός που θα συγκινήσει όσους βρίσκονται μέσα στο δικαστήριο. Ο εισαγγελέας όμως φαίνεται να είναι εκρηκτικός εναντίον του Αχιλλέα γεγονός που θα ζητήσει από τους δικαστές να του επιβάλουν τα ισόβια δεσμά. Πλέον όλοι είναι σε αναμονή και ο Γιαννακάκης θα αποκαλύψει στην κόρη του την Αναστασία ένα γεγονός όπου και θα μπορούσε να αλλάξει όλο το αποτέλεσμα της δίκης.


​Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 485 4ος κύκλος Πέμπτη 5/2/2015 Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 485 όπου ο Νότης θα βγει μέσα στη νύχτα να πάει να ψάξει τον Σταύρο. Η Μαρία με τη σειρά της όμως είναι ανήσυχη και θα κατηγορήσει τη Μάνια ότι φορτώνει την υγεία του Σταύρου συνέχεια με τα προβλήματα που έχει. Ο Νότης τα καταφέρνει και θα βρει τον Σταύρο να κοιμάται μέσα στο αυτοκίνητό του έξω από το νεκροταφείο. Τότε βλέπουμε τον Νότη να παίρνει την απόφαση να πάρει το όπλο που έχει στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και να πάει να πυροβολήσει τον Σταύρο.


​Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 69 MAVRO TRIANTAFYLLO EPEISODIO 69 Διαβαστε τις περιλήψεις από την σειρά KARAGUL ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ
ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Επεισόδιο 69 Πέμπτη 5-2-15 MAVRO TRIANTAFYLLO KARAGUL
Κάθε φυγή είναι μια λύτρωση ή μήπως είναι μια νέα αρχή για να πληρωθεί κάποιο τίμημα; Η Εμπρού βρίσκεται πάλι στη δυσάρεστη θέση να δίνει σοβαρές εξετάσεις αλλά αυτή τη φορά δεν είναι μόνη. Το αρχοντικό συγκλονίζεται με μια είδηση, που γίνεται γνωστή. Εντοπίζονται τα συντρίμμια του σκάφους, στο οποίο επέβαιναν ο Μπαράν και η Αϊσέ. Ίσως να ζήσουν τον μεγαλύτερο πόνο της ζωής τους αλλά αυτό γίνεται αιτία για νέες εξελίξεις στο μέτωπο Εμπρού - Ναρίν. Άραγε ο πόνος της Σιμπέλ θα γίνει η αιτία για να αποκαλυφθεί το μεγάλο μυστικό της;

ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Επεισόδιο 70 Παρασκευή 6-2-15 MAVRO TRIANTAFYLLO KARAGUL
Ενώ ο Κεντάλ αγάς καταρρέει με την είδηση, που μαθαίνει, η Σιμπέλ, που δεν αντέχει πια αυτά, που συμβαίνουν, εμφανίζεται με διαφορετικό τρόπο μπροστά του. Ο Μπαράν, μετά από όσα έζησαν με την Αϊσέ, δεν θέλει να υπάρχουν πια μυστικά ανάμεσα τους. Συγκεντρώνει όλο το θάρρος του και παρουσιάζεται μπροστά στην Αϊσέ. Αλλά μία έκπληξη από την Οζλέμ ταράζει όλες τις ισορροπίες στο αρχοντικό και τους συγκλονίζει όλους. Περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να εκδικηθεί, η Οζλέμ βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη ευκαιρία. Αυτή θα είναι και η αρχή του τέλους για τη Σιμπέλ...
MAVRO TRIANTAFYLLO EPEISODIO 1 VIDEO
MAVRO TRIANTAFYLLO TELEUTAIO EPEISODIO 98 VIDEO

Μπρούσκο Επεισόδιο 296 Παρασκευή 20/2/2015 Μπρούσκο στο επεισόδιο 296 όπου είναι άσχημα τα νέα για τον Σήφη,η μικρή του κόρη θα μπει επειγόντως στο χειρουργείο και ο Σήφης είναι στην κυριολεξία έξω φρενών, αφού το είχε σκάσει η Αγγελική τόσες μέρες με το παιδι, γεγονός που θα της επιτεθεί άσχημα. Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού η Λουκία τελικά θα σπάσει και θα πει στη Δάφνη ποιος είναι τελικά ο πατέρας του παιδιού της. Η Δάφνη πιέζεται έντονα από το Μάρκο, αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά να του αποκαλύψει ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας. Ο Μηνάς μαζί με την Πανίτσα θα έχουν έναν πολύ άσχημο καβγά και η αφορμή θα είναι οι μαγνητοφωνήσεις που έχουν κάνει, ώστε να καταφέρουν και να έχουν τα κατάλληλα στοιχεία για το σύντομο φλερτ που είχαν. Ο Αχιλλέας θα κάνει μια επαγγελματική πρόταση στον αδερφό του,ώστε να επεκταθούν αυτή τη φορά στην Ελλάδα και να πάνε και να αγοράσουν κάποια αμπέλια που είναι κοντά στην Αττική, μαζί με αυτά τα αμπέλια θα συνοδεύονται και με ένα οινοποιείο. Ο Νεκτάριος θα πει μια ψεύτικη δικαιολογία στη Δήμητρα ώστε να καταφέρει να πάει στα Χανιά για να αλλάξει την γνώμη της Αντιγόνης σχετικά με το χωρισμό. Στα Χανιά δεν πηγαίνει μόνο ο Νεκτάριος αλλά πηγαίνει και η Όλγα ώστε να κάνει μια σύντομη κουβέντα μαζί με την Αναστασία, πριν το γάμο της για να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού .Η απάντησή που θα δώσει η Αναστασία στην Όλγα σχετικά με το παιδί και ποιος είναι ο πατέρας, δεν θα είναι καλή γι αυτήν και δεν θα της άρεσε καθόλου. Η Αναστασία φαίνεται στην αρχή να κομπιάζει αλλά τελικά παίρνει την απόφαση και της ανακοινώνει ότι το παιδί δεν είναι αλλουνού, παρά μόνο του Ματθαίου! Η Όλγα φαίνεται να είναι σοκαρισμένη και επιστρέφει πίσω στην Κύπρο αποφασισμένη για όλα και έτσι θα μιλήσει στο Ματθαίο όπου και θα του πει τα νέα για το παιδί. Οι εξελίξεις που μας περιμένουν θα είναι εντελώς ανατρεπτικές, αφού ο Ματθαίος θα μοιάζει λες και το έχει τραβήξει το χαλάκι κάτω απ τα πόδια και φαίνεται να είναι σοκαρισμένος με αυτά που του λέει η Όλγα. Όχι μόνο είναι σοκαρισμένος αλλά φαίνεται ότι αρχίζει και μεγαλώνει το μίσος του για την Αναστασία,γι αυτό το γεγονός που του έχει κρύψει και δεν είναι μικρό αυτό που έχει κάνει, του έχει κρύψει ότι έχει παιδί και ο Ματθαίος φαίνεται ότι θα το διεκδικήσει για τα καλά.

Μπρούσκο Επεισόδιο 295 Τετάρτη 18/2/2015 Μπρούσκο στο επεισόδιο 295 όπου ο Σήφης είναι σαν ένα πραγματικό άγριο θηρίο, ύστερα από την εξαφάνιση της Αγγελικής αφού μαζί της έχει πάρει και την κόρη του. Ο Σήφης θα κινηθεί γρήγορα όπου και θα πάει να βρει τον Μηνά για να βρουν τον περιβόητο Ανδρέα και να τον εκβιάσουν για να τους πει που βρίσκεται. Ο Μηνάς είναι τύφλα στο μεθύσι και σε χάλια μαύρα θα πάει στο σπίτι της Δάφνης, αφού το διαζύγιο που έβγαλε με τη Βασιλική τον έχει τσούξει. Εκεί όμως ο Μηνάς βρήκε την ευκαιρία ώστε να μην πέσει στην Πανίτσα, ώστε να καταφέρει να την εκθέσει αλλά και να την εκδικηθεί. Ο Αχιλλέας είμαι προβληματισμένος και του φαίνεται πολύ δύσκολο ότι ο αδελφός του ο Νεκτάριος, δεν είναι αδερφός του και υποψιάζεται ότι πίσω απ όλα αυτά πρέπει να βρίσκεται ο Διαμαντής και πιστεύει ότι στήνει για ακόμα μια φορά ίντριγκα εις βάρος τους. Οι προετοιμασίες, σχετικά με το γάμο του Ματθαίου και της Όλγας συνεχίζονται κανονικά και έχουν φτάσει στο τελικό σημείο τους. Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού η Όλγα όμως φαίνεται να παίρνει την απόφαση ώστε να πάει στην Κρήτη, για να ξεκαθαρίσει μια και καλή μαζί με την Αναστασία το θέμα του παιδιού που έχει, δηλαδή εάν είναι του Ματθαίου. Ακόμα βλέπουμε τον Πάτροκλο να έρχεται ερωτικά πολύ κοντά με την Άννα, αλλά εκείνος έχει στο μυαλό του τη Δήμητρα. Μια εξέλιξη που θα σας παραξενέψει μέσα στη σειρά είναι ότι ο Ματθαίος θα πάει και θα πλησιάσει την Μελίνα κρυφά από τον Αχιλλέα, ώστε να της εκμυστηρευθεί να βρει έναν τρόπο ώστε να βοηθήσουν Αχιλλέα σχετικά με τις κρίσεις πανικού που παθαίνει, αφού φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να σοβαρεύουν για τα καλά. Άσχημα τα νέα για το Νεκτάριο, η Αντιγόνη θα του ανακοινώσει ότι θέλει να χωρίσουν, εκείνος μοιάζει σαν άγριο θηρίο και απειλεί τους πάντες ώστε να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Μπρούσκο Επεισόδιο 294 Τρίτη 17/2/2015 Μπρούσκο επεισόδιο 294 βλέπουμε την Μελίνα μαζί με τον Αχιλλέα να γυρίζουν στο σπίτι τους ύστερα από ένα χρόνο και εκεί θα προσπαθήσουν να ξαναξεκινήσουν τη ζωή τους όπως παλιά χωρίς σκοτούρες και άγχας.Ο Ματθαίος μαζί με την Όλγα κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες σχετικά με το γάμο τους. Στα Χανιά καλά κρατούν τα κουτσομπολιά για το ποιος είναι τελικά ο πατέρας του μωρού που έχει η Λουκία.Ακόμα βλέπουμε τον Παύλο Γιαννακάκη να ρωτάει την Λουκία ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού, αλλά δεν θα πάρει καμία απάντηση.Η Πανίτσα θα πέσει θύμα από τις παρενέργειές του διαλογισμού για το ξύπνημα της κουνταλίνι και θα πάει και θα την πέσει στο Μηνά. Ο Μηνάς παίρνει την απόφαση να της κάνει πλάκα και θα της προτείνει να πάνε ένα ραντεβού μαζί. Όμως μπορεί να προτείνει στην Πανίτσα να πάνε ραντεβού αλλά στην πραγματικότητα στο κεφάλι του έχει την Βασιλική αφού πλέον έχει βγει και επισήμως το διαζύγιό τους.Ο Σήφης φαίνεται να είναι πάρα πολύ ανήσυχος αφού η Αγγελική είναι εξαφανισμένη και μαζί της έχει πάρει και την μικρή του κόρη τη Στεφανία. Τον Σήφη τον περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού ο Νεκτάριος τελικά παίρνει τη μεγάλη απόφαση και θα πάει και θα αποκαλύψει στον Αχιλλέα, ότι ο πραγματικός και βιολογικός του πατέρας είναι ο Διαμαντής.

Μπρούσκο Επεισόδιο 293 Δευτέρα 16/2/2015 Μπρούσκο επεισόδιο 293 όπου σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον Αχιλλέα μαζί με την Μελίνα να τρέχουν να αναλάβουν το ρόλο του πυροσβέστη, ώστε να σώσουν την κατάσταση, όταν ο Νεκτάριος μαζί με την Αντιγόνη θα είναι εγκλωβισμένοι μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και η αιτία θα είναι η Δήμητρα που έχει σταθεί μπάστακας απ' έξω από το δωμάτιο. Ακόμα θα δούμε τον Πάτροκλο να παίρνει την πρωτοβουλία, ώστε να πάει να πλευρίσει τη Δάφνη και θα της προτρέψει να γυρίσει πίσω στον Διαμαντή. Ακόμα βλέπουμε τον Μηνά να κάνει εκείνος το πρώτο βήμα,ώστε να πάει να προσεγγίσει για ακόμα μια φορά τη Βασιλική, γεγονός που θα την συγκίνηση αυτό που θα κάνει ο Μηνάς, η Λουκία πηγαίνει ως καλεσμένη στο σπίτι της Δάφνης αλλά και του Μάρκου και αγνοεί το γεγονός ότι θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο μαζί με τον Παύλο Γιαννακάκη. Ο Παύλος Γιαννακάκης θα απαιτήσει να μάθει από την Λουκία ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού που έχει. Ο Σήφης είναι έξω φρενών όταν θα καταλάβει ότι η Αγγελική έχει εξαφανιστεί και μαζί της έχει πάρει και την κόρη του.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget