2/2/15


Το Lumia 435 της Microsoft κατευθύνεται προς τα ράφια των καταστημάτων σε Η.Π.Α και σε ορισμένες ευρωπαϊκές αγορές. Πρόκειται για το


​Επεισοδιο 42 Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Τι θα δούμε σήμερα 2 Φεβρουαρίου.Έρχεται μια ανθοδέσμη στο σπίτι της Βούλας και του Μηνά και μια που κανείς τους δεν ξέρει ποιος την στέλνει, οι εικασίες εκατέρωθεν παίρνουν και δίνουν! Μη μπορώντας να βρουν άκρη, η διαφωνία γίνεται καυγάς που φουντώνει πολύ εύκολα…Η Βάσω πρέπει να κρατήσει το μωρό μιας ξαδέρφης της κι ο Χάρης υποφέρει. Του τη δίνει που πρέπει να το ταϊσουν, να το αλλάξουν, που τους κρατάει ξύπνιους το βράδυ. Αλλά όταν το μωρό του χαρίζει το πρώτο του χαμόγελο τα ξεχνάει όλα κι η προοπτική ενός δικού του παιδιού δεν φαίνεται και τόσο άσχημη.Ο Ηλίας γίνεται έξαλλος με τη Μαρίνα επειδή του είπε ένα μικρό ψέμα. Θα του κοπεί όμως η φόρα, όταν ξαφνικά η Μαρίνα δεχτεί ένα τηλεφώνημα από… την πρώην γυναίκα του.


​Δικαίωση Επεισόδιο 53 Δευτέρα 2/2/2015 Dikaiosi epeisodia
Η Θάλεια διώχνει τη Λία από το τμήμα της, όμως ο Γιώργος έχει άλλα σχέδια. Η Μυρτώ προτείνει στον Χρήστο να τα ξεχάσουν όλα και να μείνουν φίλοι. Η Βάλια ζητάει από τον Ανδρέου να γίνει σπόνσορας στην προεκλογική καμπάνια του Θησέα. Η Ανθή, που υποψιάζεται την πραγματική ταυτότητα της Έλλης, παίρνει το μέρος της και της εξηγεί πως θα την βοηθήσει να το σκάσει, αν χρειαστεί. Ο Χρηστίδης μαθαίνει πως η Ρέα τον ζητούσε για να ομολογήσει την αλήθεια, όμως δεν παίρνει τις απαντήσεις που θα 'θελε. Κατηγορεί τον Μάριο πως δεν έκανε σωστά τη δουλειά του. Η Ερμιόνη βλέπει το πραγματικό πρόσωπο της Κλαίρης, αλλά δεν το αποκαλύπτει στον Χρήστο. Ο Χρήστος όμως, της εξομολογείται πως είναι ακόμα ερωτευμένος με τη Μυρτώ. Η Ρέα υπογράφει την ομολογία της και οδηγείται στις φυλακές. Ο Γιώργος αποκαλύπτει στη Θάλεια για την απόπειρα βιασμού του Μιχάλη στη Λία. Ο Μιχάλης κρυφακούει την κουβέντα και φροντίζει να χάσει τη δουλειά του στο κυλικείο. Η Νατάσα ζητάει από το Σάκη να την βοηθήσει να φύγει από το σπίτι και να εξαφανιστεί. Ο Λευτέρης μαθαίνει πως ο Χρήστος και η Μυρτώ συνεργάζονται στην παράταξη και γίνεται έξαλλος.


​ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ MPROUSKO EPEISODIA BROUSKO 283-284-285-286-287 Μπρούσκο επεισόδιο 283 2-1-2015 Η Στεφανία αρνείται πεισματικά να πει στους γονείς της που βρισκόταν όταν το έσκασε από το σχολείο, γεγονός που τους προβληματίζει πολύ. Έτσι τη επόμενη μέρα ο Σήφης αποφασίζει να την παρακολουθήσει. Το δικαστήριο ετοιμάζεται να επιβάλει ποινή στην Ευρυδίκη, για το αδίκημα της ψευδορκίας στην υπόθεση του Αχιλλέα. Ο Μανωλιός ενημερώνει τον Σήφη για την κατάθεση της Μελίνας, κι αυτά που ακούει τον προβληματίζουν πολύ. Ο Διαμαντής παροτρύνει τον Πάτροκλο να γνωρίσει μια ευκατάστατη κοπέλα από την Κρήτη, την Άννα, που έχει υπόψη, αφού θεωρεί πως ο γάμος μαζί της θα του δώσει κύρος και δύναμη ενάντια στους Ματθαίους. Ο Νεκτάριος είναι έξαλλος με τον Διαμαντή που ανακατεύεται στη σχέση του με την Αντιγόνη και του επιτίθεται έτσι ο Διαμαντής αποφασίζει να λάβει πιο δραστικά μέτρα. Η Μελίνα επισκέπτεται τον Αχιλλέα με σκοπό να του δώσει δύναμη και κουράγιο, αφού η στιγμή που θα απολογηθεί πλησιάζει, ο ίδιος όμως είναι καταρρακωμένος. Ο Παύλος προβληματίζεται πολύ με την δολοφονία της Λουκίας και μοιάζει να αμφισβητεί την αθωότητα του Σήφη και ζητά από τον Μηνά να του απαντήσει ευθέως αν θα έφτανε ποτέ στο σημείο να ψευδομαρτυρήσει για τον κολλητό του. Η Δάφνη ανησυχεί πως πίσω από το επαγγελματικό ταξίδι του Μάρκου στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μια άλλη γυναίκα. Ο Μηνάς και η Βασιλική, πληγωμένοι κι απογοητευμένοι από τις επιλογές στα προσωπικά τους, δείχνουν να έχουν μετανιώσει, και πως η δική τους αγάπη ήταν η μόνη αληθινή. Η παρακολούθηση του Χρήστου έχει αποτέλεσμα, και ο άγνωστος άντρας είναι διατεθειμένος να καταθέσει στο δικαστήριο υπέρ του Αχιλλέα. Μια κατάθεση που μπορεί να κρίνει την αθωότητα του Αχιλλέα.
BROUSKO EPEISODIO 283 VIDEO


​video epeisodia 93-94 Ρουά Ματ
Δευτερα 2/2/15: Η Ιωάννα μετά την απόφαση του δικαστηρίου που δικαιώνει τη Ρουμπίνη, πάει στο σπίτι του Γιώργου και της Ρουμπίνης με πολύ επιθετικό ύφος για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ο Γιώργος της λέει να μιλάει καλύτερα γιατί θα την πετάξει έξω... Ο Γιάννης γεμάτος ζήλια από τη συμπεριφορά του Σάββα στη Βίκυ του ανακοινώνει ότι διαλύουν τη συνεργασία τους. Ο Γιάννης στη συνέχεια βρίσκει παρηγοριά στη συντροφιά της... Αλέξιας. Η απόφαση του δικαστηρίου έχει κάνει και τον Μάξιμο να είναι εξοργισμένος με τη Ρουμπίνη. Στο μεταξύ η Ρουμπίνη έχει τη συνεχή αγάπη και τη συμπαράσταση του Γιώργου στη διαμάχη της με την Ιωάννα.... VIDEO


​Κάτω Παρτάλι Επεισόδιο 19 Kato Partali epeisodio Δευτέρα 2/2/2015 Σήμερα γάμος γίνεται στο Κάτω Παρτάλι και είναι όλο το χωριό στο πόδι.Ο γαμπρός Μανόλης θα μυηθεί πρόθυμα σε όλα τα τελετουργικά έθιμα των Κάτω Παρταλιωτών.Ο Μπάμπης όμως, ο πρώην του, έχει άλλα σχέδια...


​Δευτέρα 2-2-15 klemmena oneira epeisodio 482 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ Επεισόδιο 482
Περίληψη: Ο Πετρίδης υπόσχεται στη Λήδα πως θα την κάνει ευτυχισμένη και αυτή του λέει πως θα ήθελε να ζει ο πατέρας της για να την καμαρώσει σε αυτή τη σημαντική στιγμή... Η Μάνια παραξενεύεται όταν βλέπει τον Ευθυμίου, ο οποίος παρακολουθεί κρυφά τον γάμο. Στο μεταξύ, ο Νότης δεν μπορεί να ελέγξει το πάθος του για τη Λήδα και βγαίνει εκτός ελέγχου..


​karagul mavro triantafyllo Επεισόδιο 65 Δευτερα 2-2-15

Η Εμπρού, που δεν παραιτείται, αυτή τη φορά αρχίζει να ψάχνει για δουλειά. Και ενώ ασχολείται με όλα αυτά, μία έκπληξη, που θα κάνει ο Μπαράν, γίνεται αιτία να αυξηθεί ο θαυμασμός και η πίστη της Εμπρού προς εκείνον. Από την άλλη, ο Κεντάλ προσπαθεί να πείσει τη Μελέκ ότι αυτά που της λέει είναι η πραγματικότητα. Η Μελέκ, όμως, μετά από αυτά που θα ακούσει, θα είναι με το μέρος του Κεντάλ ή θα αφήσει στην άκρη όλες τις προσδοκίες της και θα επιλέξει να βαδίσει στο δικό της δρόμο;
MAVRO TRIANTAFYLLO EPEISODIO 1 VIDEO
MAVRO TRIANTAFYLLO TELEUTAIO EPEISODIO 98 VIDEO


​Επεισόδια STAR Warehouse 13 epeisodia Καινούργια αστυνομική σειρά στο STAR. Την τρίτη στις 3 Φεβρουαρίου στις εννιά το βράδυ το κανάλι του σταρ θα κάνει την πρεμιέρα από την ολοκαίνουργια αστυνομική του περιπέτεια όπου και είναι επιστημονικής φαντασίας και θα έχει τον τίτλο «Warehouse 13» . Πρωταγωνιστές μέσα σε αυτήν τη σειρά είναι δύο πράκτορες από τις μυστικές υπηρεσίες, αλλά και οι δύο φαίνεται ότι είναι εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες. Η Μάικα Μπέρινγκ αλλά και ο Πιτ Λάτιμερ, ύστερα από την προσπάθεια μιας απόπειρας δολοφονίας εναντίον του προέδρου της Αμερικής θα μετατεθούν στη νότια Ντακότα όπου και θα εγκατασταθούν σε μία μυστική αποθήκη και θα αναλάβουν μια απόρρητη αποστολή. Εκεί θα τους δούμε κάτω από τις οδηγίες από τον κεντρικό φύλακα, τον Άρτι Νίλσον να τους ενημερώνει ποια θα είναι ακριβώς τα καθήκοντά τους. Δηλαδή θα πρέπει να εξουδετερώνουν αλλά και να μεταφέρουν σε αυτήν την απόρρητη αποθήκη διάφορα αντικείμενα με πολλές υπερφυσικές ιδιότητες που υπάρχουν σε όλον τον κόσμο.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζοάν Κέλι, Έντι ΜακΚλίντοκ, Σαούλ Ρούμπινεκ, Άλισον Σκαλιότι
* Η σειρά είναι αμερικανικής παραγωγής 2009 – 2010 σε θα ολοκληρωθεί σε 26 επεισόδια (1ος & 2ος κύκλος)

* Η πρεμιέρα της σειράς ήταν το πιο δημοφιλές πρόγραμμα στην καλωδιακή αμερικανική τηλεόραση, εκείνο το βράδυ. Με 3,5 εκατομμύρια τηλεθεατές, ήταν επίσης η τρίτη καλύτερη πρεμιέρα, που είχε ποτέ το κανάλι Syfy, μετά τις σειρές Stargate Atlantis και Eureka.

* Το 2010 ο συνθέτης της σειράς, Έντουαρντ Ρότζερς, ήταν υποψήφιος για βραβείο Emmy στην κατηγορία «Καλύτερη Πρωτότυπη Μουσική Τίτλων»

* Η σειρά έλαβε το 2012 εφτά υποψηφιότητες στα βραβεία «Portal Awards», συμπεριλαμβανομένων καλύτερης τηλεοπτικής σειράς, καλύτερου ηθοποιού (Έντι Μακ Κλίντοκ), καλύτερης ηθοποιούς (Τζοάν Κέλι), καλύτερου ηθοποιού σε β' ρόλο (Σαούλ Ρούμπινεκ), καλύτερης ηθοποιού σε β΄ ρόλο (Άλισον Σκαλιότι), καλύτερος γκεστ σταρ (Τζέιμι Μάρεϊ) και καλύτερο επεισόδιο (Emily Lake) . Ήταν η τρίτη συνεχόμενη υποψηφιότητα για τον Έντι Μακ Κλίντοκ και η δεύτερη υποψηφιότητα για τους Σαούλ Ρούμπινεκ και Άλισον Σκαλιότι.

Series Cast
Eddie McClintock Eddie McClintock ...
Pete Lattimer (64 episodes, 2009-2014)
Joanne Kelly Joanne Kelly ...
Myka Bering (64 episodes, 2009-2014)
Saul Rubinek Saul Rubinek ...
Artie Nielsen (64 episodes, 2009-2014)
Allison Scagliotti Allison Scagliotti ...
Claudia Donovan (60 episodes, 2009-2014)
Genelle Williams Genelle Williams ...
Leena (52 episodes, 2009-2014)
Aaron Ashmore Aaron Ashmore ...
Steve Jinks (36 episodes, 2011-2014)
CCH Pounder CCH Pounder ...
Mrs. Irene Frederic (29 episodes, 2009-2014)
Jaime Murray Jaime Murray ...
H.G. Wells (15 episodes, 2010-2014)
Simon Reynolds Simon Reynolds ...
Daniel Dickenson (13 episodes, 2009-2010)
Faran Tahir Faran Tahir ...
Adwin Kosan (11 episodes, 2010-2013)
Sasha Roiz Sasha Roiz ...
Marcus Diamond (8 episodes, 2011-2013)
Roger Rees Roger Rees ...
James MacPherson (8 episodes, 2009-2013)
Brent Spiner Brent Spiner ...
Brother Adrian (6 episodes, 2012)
Paula Garcés Paula Garcés ...
Dr. Kelly Hernandez (6 episodes, 2010-2014)
Kelly Hu Kelly Hu ...
Abigail Chow / ... (6 episodes, 2013-2014)
Kate Mulgrew Kate Mulgrew ...
Jane Lattimer (6 episodes, 2011-2013)
Lindsay Wagner Lindsay Wagner ...
Dr. Vanessa Calder (6 episodes, 2010-2014)
Jeffrey R. Smith Jeffrey R. Smith ...
Mister Keeler / ... (6 episodes, 2011-2014)
Mark Sheppard Mark Sheppard ...
Benedict Valda (6 episodes, 2009-2014)
Tyler Hynes Tyler Hynes ...
Joshua Donovan / ... (5 episodes, 2009-2012)
Jung-Yul Kim Jung-Yul Kim ...
Mrs. Frederic's Bodyguard / ... (5 episodes, 2009-2010)

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget