30/1/15


​KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA 487-488-489-490-491 Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδια
Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 487 4ος κύκλος Δευτέρα 9/2/2015 εξελίξεις που θα γίνουν στα Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 487 βλέπουμε τον Νότη να είναι πάρα πολύ εκνευρισμένος μαζί με τον Σταύρο, αφού εκείνος προσφέρεται να πάει και να υπογράψει εν λευκό, στην αδερφή του την Χρύσα να παίρνει όποτε θέλει εκείνη χρήματα από τον φουσκωμένο λογαριασμό που είχε η Έλεν Τζόρνταν. Η Ελίνα που είναι μία διακεκριμένη μαθηματικός έχει φτάσει από το εξωτερικό και ψάχνει να βρει τον Σταύρο αφού υποστηρίζει ότι μαζί έχουν ένα κοινό πρόσωπο που τους ενώνει. Ακόμα βλέπουμε τον Ευθυμίου να συνεχίζει και να ασκεί τις απειλές του στη Λήδα ότι δηλαδή θα πάει και θα αποκαλύψει όλα τα στοιχεία που έχει για το παρελθόν της, στον Απόστολο Πετρίδη.

Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 488 4ος κύκλος Τρίτη 10/2/2015
Εξελίξεις Κλεμμένα Όνειρα επεισόδιο 488 βλέπουμε την σατανική Λήδα μαζί με τον Νότη να κάθονται και να φτιάχνουν ένα καλό σχέδιο ώστε να καταφέρουν και να παγιδέψουν τον Ευθυμίου, ώστε να πάρει το μάθημα που του αξίζει. Η Μάνια είναι πάρα πολύ επηρεασμένη από τον ερχομό της Ελίνας και θα πάει και θα ζητήσει από τον Σταύρο να της πει τι πραγματικά νιώθει εκείνος γι αυτήν, δηλαδή θα θέλει να της επιβεβαιώσει αυτά που νιώθει. Ο Γιώργος στην αναμονή για το γιατρό θα φανεί ότι θα αλλάξει γνώμη ακριβώς την τελευταία στιγμή, όπου και θα φύγει ώστε να πάει να συναντήσει την Χριστίνα.

Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 489 4ος κύκλος Τετάρτη 11/2/2015
Εξελίξεις στα Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 489 η Μάνια δείχνει να συμπαθεί πάρα πολύ το μικρό Άρη και αυτό το γεγονός θα αναγκάσει τη Μαρία να ρωτήσει τον Σταύρο πως θα του φαινόταν εάν έκανε τη δικιά του οικογένεια μαζί με τη Μάνια. Εκείνος θα της απαντήσει ότι την σχέση του με τη Μάνια δεν την θεωρεί ακόμα ώριμη αφού δεν έχει δοκιμαστεί για γάμους και για παιδιά. Η Ελίνα φαίνεται να είναι προβληματισμένη για το αν τελικά ο Σταύρος θα την θυμηθεί.

Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 490 4ος κύκλος Πέμπτη 12/2/2015
Εξελίξεις στα Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 490 βλέπουμε τον Νότη Αργυρό να κάθεται να καταστρώνει το ολοκαίνουργιο σχέδιο του και θα προσπαθήσει να φτάσει τον Σταύρο στην παράνοια. Ο Σταύρος θα συναντηθεί για πρώτη φορά στο κολέγιο με την Ελίνα όπου και θα μάθει ότι η Ελίνα θέλει να γράψει ένα βιβλίο για τον Μπίλυ Χαλκιόπουλο. Ο μαγνητισμός που υπάρχει σε αυτούς τους δύο, είναι ένα στοιχείο που διακρίνεται κατευθείαν μόλις τους βλέπεις.

Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 491 4ος κύκλος Παρασκευή 13/2/2015
Εξελίξεις στα Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 491 το σχέδιο που κατέστρωσαν τα καθάρματα η Λήδα και ο Νότης είναι ότι θα πάνε και θα βάλουν έναν δικό τους γιατρό, ο οποίος και θα κάνει εξ επίτηδες λάθος διάγνωση στον Σταύρο, γεγονός που θα του δώσει και λάθος φάρμακα ώστε η παράνοια του να συνεχίσει. Η Μάνια φαίνεται να είναι πάρα πολύ στενοχωρημένη από την απομάκρυνση του Σταύρου και έτσι θα αναγκαστεί να πάρει τα πράγματά της και να γυρίσει σπίτι της. Ο Ευθυμίου θα παραλάβει ένα υλικό και αποστολέας θα είναι η Λήδα και ο Νότης και μόλις το δει θα τρομοκρατηθεί.

KLEMMENA ONEIRA ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 492-493-494-495-496


​ROUA MAT EPEISODIO 92 Παρασκευή 30/1/15 ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92 ΒΙΝΤΕΟ Ο Δημήτρης λέει στην Ιωάννα ότι πρέπει να ξεχάσουν αυτό που έγινε μεταξύ τους και την προτρέπει να τα ξαναβρεί με τον Μάξιμο. Παράλληλα η απόφαση του δικαστηρίου δικαιώνει τη Ρουμπίνη και η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται. Ο Γιάννης ζηλεύει όταν ο Σάββας με μεγάλη προθυμία και ευχαρίστηση παρηγορεί τη Βίκυ. Ο Ακύλας αποφασίζει να δώσει συμπληρωματική κατάθεση και να ενοχοποιήσει τον Ελευθερίου. Στο μεταξύ ο Μάξιμος κατηγορεί τη Ρουμπίνη ότι σχεδίαζε από την αρχή να τους καταστρέψει οικονομικά...
ROUA MAT EPEISODIO 92 VIDEO


​ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 282 MPROYSKO Παρασκευή 30/1/2015 BROUSKO
Μπρούσκο επεισόδιο 282 Η Πανίτσα είναι πάρα πολύ θυμωμένη μαζί με τη Μελίνα όταν θα δει την Μελίνα να μιλάει μαζί με τον Σήφη γεγονός που θα το παρεξηγήσει.Η Δήμητρα έχει έναν έντονο καβγά μαζί με την Αντιγόνη αφού θα την κατηγορεί ότι έχει σχέση μαζί με τον άντρα της. Καβγά μαζί με την Αντιγόνη θα έχει και ο Διαμαντής αφού θα την επιπλήξει άσχημα.Πλέον η δίκη προχωράει και ο Αχιλλέας θεωρεί την καταδίκη σχεδόν βέβαιη και θα ζητήσει από το Ματθαίο να προσέχει τη Μελίνα και να την έχει υπό την προστασία του.Η Αναστασία νιώθει τόσο μεγάλη ζήλια όπου και θα γίνει αγενής απέναντι στον Ματθαίο αλλά και στην Όλγα.Η Στεφάνια δε θα αργήσει να κλέψει την καρδιά του παππού της,αφού θα την δούμε να την καλύπτει ότι ήταν στο σπίτι του γιατί θα φοβάται να μην την μαλώσουν.Όταν ακριβώς την επόμενη μέρα η Αγγελική μαζί με τον Σήφη θα μάθουν ότι η Στεφάνια το είχε σκάσει από το σχολείο της, θα σοκαριστούν.Η Μελίνα διαλύεται ψυχολογικά αφού την ώρα που θα την ανακρίνει ο εισαγγελέας μπροστά στο ακροατήριο θα αναγκαστεί να πει και να αναφερθεί σε πράγματα και γεγονότα που θα την ταπεινώσουν την ίδια αλλά και θα επιβαρύνουν άσχημα και την θέση που έχει ο Αχιλλέας.
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 282 VIDEO


​epeisodio 52 dikaiosi-30-1-2015 Δικαίωση τι θα δούμε σήμερα 30/1/2015
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε την Βάλια να πηγαίνει να κάνει το τεστ DNA, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι η Έλλη έχει αλλάξει το καλαμάκι. Η Έλλη όμως ανησυχεί και αυτή για το τι θα δείξουν τα αποτελέσματα, αφού δεν ξέρει εάν πέτυχε η αλλαγή των δειγμάτων.Ο Χρήστος θα πάει και θα ανακοινώσει στην οικογένεια του ότι θα συμμετέχει στην παράταξη που έχει ο Θησέας ενώ ο Κλέωνας θα πάει και θα αποκαλύψει στον περιφερειάρχη ότι ο Θησέας του έστησε παγίδα.Ο Ασίμ θα δει τις μελανιές πάνω στο σώμα της Νατάσας και της ζητήσει να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί, όμως η κουβέντα γρήγορα θα παρακρατεί και θα καταλήξουν να έχουν έναν άσχημο καβγά.Ο Ανδρέου θα ζητήσει να μάθει τι συμβαίνει και έγινε αυτή η φασαρία.Ο Ασίμ όμως θα καλύψει την Νατάσα αλλά αυτό δε φτάνει. Η Νατάσα για άλλη μια φορά θα υποστεί όλες τις συνέπειες.Πλέον βλέπουμε την Ρέα να παίρνει την απόφαση ώστε να πει την πραγματική αλήθεια σχετικά με τη δολοφονία του Τάσου. Ο Μάριος όμως θα καταφέρει να την πείσει να μην πει τίποτα στον αστυνόμο Χρηστίδη. Ακριβώς την ίδια στιγμή ο Χρηστίδης θα ανακαλύψει το πτώμα του Ντίνου. Η Βάλια θα καταφέρει να πείσει την Έλλη να διαλέξει το επόμενο θεατρικό έργο που θα ανεβάσει και έτσι η Έλλη θα της ζητήσει να της φέρεται λίγο με σεβασμό γιατί πια την έχει ανάγκη,γεγονός που θα κάνει έξω φρενών την Βάλια. Ο Χρήστος, η Μυρτώ αλλά και ο Θησέας θα πάνε να συναντηθούν ώστε να μπορέσουν να καταστρώσουν ένα τέλειο σχέδιο ώστε να αντιμετωπίσουν τον Κλέωνα. Εκεί βλέπουμε τη Μυρτώ μαζί με το Χρήστο να έχουν έναν άσχημο καβγά.Ο Ανδρέου με τη βοήθεια που θα του δώσει ο Μάριος θα βρουν έναν τρόπο ώστε να κλείσουν το στόμα της Ρέας μια και καλή.


​ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 481 Παρασκευή 30-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA
Η μέρα του γάμου της Λήδας και του Πετρίδη πλησιάζει και ο Νότης βρίσκεται σε μεγάλη υπερδιέγερση. Ο Σταύρος μαθαίνει με έκπληξη από τη Μαρία για τον καυγά της Μάνιας με τον Πετρίδη και ότι η Μάνια σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι. Αποφασίζει να της μιλήσει και τελικά την πείθει να πάνε μαζί στον γάμο και να ζητήσει συγγνώμη από τον πατέρα της…


​karagul mavro triantafyllo epeisodia 65 ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο-65 Δείτε μόνο εδώ τις περιλήψεις από την σειρά Μαύρο Τριαντάφυλλο

karagul mavro triantafyllo Επεισόδιο 65 Παρασκευή 30/1
Η Εμπρού, που δεν παραιτείται, αυτή τη φορά αρχίζει να ψάχνει για δουλειά. Και ενώ ασχολείται με όλα αυτά, μία έκπληξη, που θα κάνει ο Μπαράν, γίνεται αιτία να αυξηθεί ο θαυμασμός και η πίστη της Εμπρού προς εκείνον. Από την άλλη, ο Κεντάλ προσπαθεί να πείσει τη Μελέκ ότι αυτά που της λέει είναι η πραγματικότητα. Η Μελέκ, όμως, μετά από αυτά που θα ακούσει, θα είναι με το μέρος του Κεντάλ ή θα αφήσει στην άκρη όλες τις προσδοκίες της και θα επιλέξει να βαδίσει στο δικό της δρόμο;

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget