20/1/15


​ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 85 ΒΙΝΤΕΟ Τετάρτη 21/1/15 ROUA MAT EPEISODIO 85 VIDEO: Προεδρική εμφάνιση κάνει η Ιωάννα που εμφανίζεται στο εργοστάσιο του Μάξιμου ως η καινούρια διευθύντρια με την απαίτηση μάλιστα να του πάρει μέχρι και το γραφείο του. Όταν Βίκυ αποκαλύπτει την πραγματική ταυτότητα της Στέλλας, η Αλέξια ζητά εξηγήσεις. Η Ειρήνη καταρρακωμένη επισκέπτεται τον Αντώνη που βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κώμα. Ο Δημήτρης τάσσεται για πρώτη φορά με το μέρος του Μάξιμου καθώς η στάση της Ιωάννας τον απογοητεύει. Στο μεταξύ ο Μάξιμος αλλάζει συμπεριφορά και κάνει νυχτερινή επίσκεψη στην Ιωάννα με εpωτικές διαθέσεις...
ROUA MAT EPEISODIO 85 VIDEO


​Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 58 Τετάρτη 21-1-15 Mayro-Triantafyllo-epeisodio-58
Οι εικόνες, που κρατάει στα χέρια της η Οζλέμ σαν ωρολογιακή βόμβα, αποτελούν πια αιτία αφανισμού και για την ίδια. Ο όρκος, που έδωσε η Οζλέμ όταν γλίτωσε από το θάνατο, πήρε μία επικίνδυνη μορφή όχι μόνο για τον Κεντάλ αλλά και για όλους όσους βρίσκονται στο αρχοντικό.Το πιο αθώο άτομο στο αρχοντικό θα πληρώσει και το μεγαλύτερο τίμημα.Ενώ ο Κεντάλ αγάς κάνει ό,τι μπορεί για να πλησιάσει την πληροφορία, που απειλεί τη ζωή του, δεν αντιλαμβάνεται ότι παραδίδει με τα ίδια του τα χέρια στο δήμιο τη Σιμπέλ, την οποία προστατεύει και φροντίζει περισσότερο από όλους…


​Μια νέα συσκευή που προσφέρει ασφαλή συνομιλία λόγω κρυπτογραφημένης μετάδοσης του ήχου παρουσίασε πρόσφατα η γερμανική εταιρία Cryptophone, θυγατρική της GSMK. Πρόκειται για μια συσκευή κατασκευασμένη από την ταϊβανέζικη High Tech Computer και βασισμένη στο XDA της Microsoft, η οποία όμως περιέχει λογισμικό κρυπτογράφησης της Cryptophone προκειμένου να διασφαλιστεί το απόρρητο της επικοινωνίας των συνομιλητών.
Η συσκευή απευθύνεται σε κατηγορίες ανθρώπων που χρειάζονται ασφαλή συνομιλία, όπως δικηγόροι, τραπεζίτες και στελέχη επιχειρήσεων, οι οποίοι ανταλλάσσουν κρίσιμες και απόρρητες πληροφορίες. Πολλές Ευρωπαϊκές χώρες όμως έχουν εκφράσει φόβους ότι η συσκευή μπορεί να απειλήσει τον πόλεμο ενάντια στην εγκληματικότητα, ο οποίος βασίζεται κατά πολύ σε παρακολούθηση συνομιλιών σε χώρες όπως η Ολλανδία όπου κατά μέσο όρο παρακολουθούνται 12.000 τηλέφωνα ετησίως! Η Cryptophone πάντως ισχυρίζεται ότι θα ελέγχεται το ποιόν των υποψηφίων αγοραστών προκειμένου να τους διατεθεί η συσκευή, της οποίας η εξαγωγή γίνεται ελεύθερα τόσο στην Ευρώπη όσο και σε άλλες ισχυρές οικονομίες στον κόσμο.

Αν λοιπόν η ασφάλεια των συνομιλιών σας είναι κρίσιμη, δεν έχετε παρά να προμηθευτείτε ένα ζεύγος τέτοιων συσκευών καταβάλλοντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των €3.499 ($4.121)!

Taking a screenshot on the Galaxy Note 3 is pretty simple and there are three ways of doing it. Fortunately you don’t need an app or root access to take a screenshot, because it comes with two ways of doing it our of the box. One method requires you to swipe the screen with your hand while the other one requires the S Pen. Along with those, you can also use the stock Android feature, which uses a combination of buttons.

While you can find it a bit difficult to take the screenshot with your hand, using the S Pen is really simple and we recommend you the latter. In this article we will teach you how to take a screenshot by using all three methods and we also took photos so you can see how it’s done and understand it better.
Palm swipe

Samsung Galaxy Note 3 Palm Swipe Screenshot

In order to take the screenshot with palm swipe, you will have to activate it first in your Galaxy Note 3’s settings. In order to do so, head over to Settings > Motion > Hand Motion and check Palm Swipe to Capture.

Once you activate the Palm Swipe feature, you will have to move your palm from the left to the right of your screen pretty fast. As we’ve told you before, it can be a bit difficult and it will take you a while until you get used to it. If you don’t manage to do it, try the other two methods, because they are much easier.

You should also take a look at the image above to understand how it’s done.
Button combo

SAMSUNG Galaxy Note 3 Button Combo Screenshot

The button combo is the only one that works out of the box, without requiring you to change any settings. In order to take a screenshot by using this feature, you will have to hold the Power and Home buttons simultaneously. Make sure you press them both at once, because you might either turn your screen off or exit to the homescreen otherwise.

Take a look at our photo to see how you have to do it.
S Pen

Galaxy Note 3 Screenshot

This is probably the easiest way of taking a screenshot on your Galaxy Note 3. You have to hold the S Pen’s button and tap the screen twice. We recommend you to use this method, as it’s definitely the easiest one. Take a look at the images above to see how we’re doing it.
How to edit the screenshot

After you take the screenshot on your Note 3, the phone automatically enters the editor, which allows you to edit it and share it. Using it is straightforward and you don’t need a third-party app, as this is a built-in feature. You can either do some basic editing, crop it or share it by using the button in the top right side.


​Ηρωίδες τι θα δούμε σήμερα 20/1/2015 Η Μιμή φαίνεται να δίνει μεγάλη μάχη μαζί με την ανεργία αλλά και την καταπίεση που της ασκεί η μητέρα της και την αδιαφορία του κυρίου « Αυτού ». Ακόμα θα δούμε την Έλλη να πηγαίνει και να ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο ότι θα πάρει το παιδί και θα πάει να μείνει στην Μιμή. Εκείνος εξοργίζεται και την απειλή ότι δεν θα πάρει μία από την αποζημίωση. Η Λούκι θα πάει στο τμήμα όπου και θα την ενημερώσουν ότι ο Γιώργος πήγε και αυτοκτόνησε γι αυτήν. Εκεί θα δούμε να εμφανίζεται με καινούργια φίλη όπου και θα την βοηθήσει και θα την μαζέψει από τον δρόμο. Τις επόμενες μέρες θα δούμε την Έλλη μαζί με την Κλο να πηγαίνουν και να μετακομίζουν στο σπίτι της Μιμής.


​Δικαίωση Επεισόδιο 44 Τρίτη 20/1/2015 dikaiwsi epeisodia
Ο Λευτέρης θα πάει και θα πει στην Κλαίρη ότι η Λία έχει μάθει τα πάντα σχετικά με την συμφωνία τους, γεγονός που θα την εκνευρίσει και θα του πει να πάει και να της κλείσει το στόμα της πριν τους χαλάσει τα σχέδια που έχουν. Ο Τάσος θα πάει και θα πέσει στην παγίδα του πρίγκιπα, ο οποίος θα τον ανακρίνει έντονα ώστε να καταφέρει να μάθει που είναι η κόρη της Βάλιας. Τα βασανιστήρια που θα του κάνει είναι πάρα πολύ σκληρά αλλά και πολύ επώδυνα. Η Κλαίρη θα πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού έχει αιμορραγία και εκεί παίρνουν την απόφαση ώστε να μπει μέσα στο χειρουργείο να της κάνουν καισαρική. Η Ρέα θα πάει και θα παρακαλέσει τον πρίγκιπα να μην πειράξει τον Τάσο αλλά εκείνος θα την απομακρύνει και θα πει στον Σάκη να την πάει στο σπίτι της. Ο Τάσος τελικά θα την αποχαιρετήσει αφού ξέρει ότι δε θα καταφέρει να γλιτώσει. Ο Σάκης θα πάει και θα της δώσει ηρεμιστικά και μέσα θα υπάρχουν και ναρκωτικά και η Ρέα θα πέσει σε κώμα. Η Έλλη κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να καταφέρει να προκαλέσει την καλή εντύπωση στη Βάλια αλλά η Βάλια είναι μία γυναίκα σκληρή και πολύ πεπειραμένη σε τέτοιου είδους παιχνίδια και δεν μπορεί να πέσει εύκολα στην παγίδα που της έχει στήσει. Ακόμα βλέπουμε να προσπαθεί να καταφέρνει να πείσει την Μυρτώ ότι είναι η ώρα ώστε να ξεπεράσει τον παιδικό της έρωτα που είχε με τον Χρήστο και να προχωρήσει τη ζωή της. Η Μυρτώ φαίνεται να επηρεάζεται από τα λόγια της. Ο Τάσος δεν φαίνεται να λυγίζει στα σκληρά βασανιστήρια που του κάνει ο πρίγκιπας και τελικά θα Τάσος πέσει νεκρός χωρίς όμως να έχει προδώσει την Έλλη. Ο Νάσος θα φροντίσει ο θάνατος του Τάσου να φαίνεται ότι ήταν ατύχημα. Η Κλαίρη θα φέρει στον κόσμο ένα πανέμορφο και υγιέστατο αγοράκι αλλά θα είναι για λίγο μέσα στην θερμοκοιτίδα. Ακόμα βλέπουμε τον Λευτέρη να πηγαίνει και να πιέζει τον Θησέα ώστε να πάρει τον Χρήστο μέσα στο ψηφοδέλτιο του. Στο κόμμα του Θησέα θα συμμετέχει η Μυρτώ και η Βάλια θα θέλει μαζί με τα εγκαίνια του γραφείου να ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα...
Δικαίωση Επεισόδιο 44 βιντεο


​Oi symmathites epeisodio 56 Τρίτη 20/1/2015 Οι Συμμαθητές επεισοδιο 56
Ο Κυριάκος μαθαίνει τι έγινε με τον Αρη και την Πωλίνα και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το φιλί τους για να κερδίσει και πάλι τη Σοφία. Η Μαριλένα διαλύει τις υποψίες που είχε ο Αριστείδης ότι υπάρχει άλλος άντρας στη ζωή της. Στο μεταξύ ο Φρίντομ προσπαθεί να έρθει κοντά με τη Βάλια...


​KLEMMENA ONEIRA 473 Κλεμμένα Όνειρα

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 473 Τρίτη 20-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA 473
Κλεμμένα Όνειρα επεισόδιο 473 ο Νότης δείχνει να είναι πολύ απογοητευμένος γεγονός που θα ψάχνει να βρει τι πήγε στραβά και τι λάθος έκανε σχετικά με το σχέδιό του. Ο Θέμης θα πάει και θα πει στην Χαρά ότι αισθάνεται πολλά αισθήματα για αυτήν και ότι για εκείνη χώρισε μαζί με την Ιωάννα. Η Νιόβη θα πει στο Λευτέρη ότι είναι πολύ χαρούμενη αφού τα ξαναβρήκε μαζί με τον Γιώργο αλλά εκείνος φαίνεται να είναι λίγο διστακτικός εάν έχει αλλάξει πραγματικά ο Γιώργος. Η Μάνια θα πει στο Σταύρο ότι ο Νότης μαζί με τη Λήδα δεν είναι μόνο φίλοι κάτι άλλο συμβαίνει ανάμεσά τους.


​ROUA MAT EPEISODIA 84 ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 84 Τρίτη 20/1/15 Ο Ακύλας προσπαθεί να γλυτώσει και ζητάει άλλοθι από τον Ελευθερίου για τον τραυματισμό του Αντώνη ο οποίος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η Στέλλα παριστάνει με επιτυχία τη μητέρα του Ηρόδοτου μέχρι τη στιγμή όμως που η Βίκυ θα την αναγνωρίσει και μάλιστα μπροστά στην Αλέξια. Στο μεταξύ ο Δημήτρης κάνει πρόταση στη Λυδία για να μείνουν μαζί...


​BROUSKO EPEISODIO Μπρούσκο Επεισόδιο 274 Τρίτη 20/1/2015 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
MPROUSKO επεισόδιο 274 όπου σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε ότι η δίκη έχει ξεκινήσει και στην πορεία τους παρουσιάζονται διάφοροι μάρτυρες κατηγορίας γεγονός που θα καταθέσουν και θα δυσκολέψουν αλλά και θα επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την θέση του Αχιλλέα.Η κατάθεση που θα δώσει ο ιατροδικαστής αλλά και ο Παύλος Γιαννακάκης θα επιβαρύνουν ακόμα περισσότερα τα κίνητρα που θα έχει αλλά και που του έχει προσάψει η κατηγορούσα αρχή και βλέπουμε ότι πλέον τα πράγματα έχουν σφίξει για τα καλά γύρω του.Όταν θα καταθέσει ο Παύλος Γιαννακάκης θα τρίβετε τα αυτιά σας στην κυριολεξία αφού μέσα στη σειρά που θα ακουστούν πράγματα και γεγονότα όπου και θα επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο τη θέση του Αχιλλέα αλλά θα τον δείχνουν και σαν τον κύριο ένοχο.Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού έξω από το δικαστήριο θα συναντηθεί ο Ματθαίος μαζί με την Αναστασία, αλλά δεν θα τους δούμε να τους παίρνουν τα μέλια αλλά θα έχουν ένα άσχημο καβγά γεγονός που θα δείχνει ότι το μίσος μέσα τους έχει αρχίσει να ξαναφουντώνει και μέρα με τη μέρα μεγαλώνει γεγονός που βλέπουμε τον Ματθαίο να εξακολουθεί να μη γνωρίζει ότι το παιδί που έχει η Αναστασία είναι δικό του.Η Δάφνη μαζί με την Κωνσταντίνα αλλά και την Πανίτσα θα πάνε σε αυτήν την περιβόητη Έλσα και θα την επισκεφθούν στο μαγαζί της,αυτή η γυναίκα είναι η μάρτυρας κλειδί που στην κυριολεξία καίει τον Αχιλλέα. Εκεί θα προσπαθήσουν να την περιποιηθούν όπως εκείνες που γνωρίζουν ενώ λίγο αργότερα θα φτάσει και ο Νεκτάριος εκεί όπου και θα τις επιτεθεί. Τώρα στη δίκη βλέπουμε ότι η κατάσταση αλλά και το παρασκήνιο έχει φουντώσει στην κυριολεξία.
Μπρούσκο Επεισόδιο 274 VIDEO


​ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΡΙΤΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 orkos siopis epeisodia 57 VIDEO

Κύκλος 1, επεισόδιο 57, διάρκεια 41 λεπτά
Μία ευχάριστη έκπληξη περιμένει τη Χριστίνα στο debate του Έκτορα. Η Ηλέκτρα αποκαλύπτει στον Άρη τη συνάντηση της με την Ελένη, η οποία αποκαλύπτει στην Αλεξάνδρα την παράνομη σχέση της με τον Έκτορα. Η Αλεξάνδρα συναντάει τον Γεράσιμο, ο οποίος έχει επιτέλους συνέλθει και του ζητάει να μιλήσει στον Άρη και να πει όλη την αλήθεια.


​GR SUBS KARAGUL MAVRO TRIANATAFYLLO 57 ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Mayro-Triantafyllo-epeisodio - Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 56-57-58-59-60
Δείτε μόνο εδώ τις περιλήψεις από την σειρά Μαύρο Τριαντάφυλλο
Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 57 Τρίτη 20-1-15 Mayro-Triantafyllo-epeisodio-57
Ενώ η Μελέκ προσπαθεί, όπως και η Οζλέμ, να λύσει το μυστήριο με το τηλέφωνο, η πραγματική έκπληξη έρχεται από την Καντριγιέ. Λέει ότι είναι πια καιρός να κατασκευάσουν έναν τάφο για τον Μουράτ. Αυτό δεν γίνεται δεκτό από τα παιδιά αλλά η Εμπρού και η Ναρίν αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν την αλήθεια. Οι ισορροπίες έχουν αλλάξει εντελώς κι αυτό γίνεται αιτία να μεγαλώσει και η ένταση ανάμεσα στον Μπαράν και στη Ναρίν. Και ενώ η Ναρίν δεν αντέχει πια και επαναστατεί, βρίσκει δίπλα της τον διοικητή Ογούζ…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget