y

to dachtilidi tis fotias 48-49-50-51-52



to-dachtilidi-tis-fotias-mega 48-49-50-51-52 ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
Το δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 48, 49, 50, 51, 52

Το δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 48 to daxtylidi tis fwtias
Ο Σωκράτης αποκαλύπτει στον Ορφέα ότι είναι ο πατέρας του και του λέει όλη την ιστορία της ζωής τους. Τον χρησιμοποίησε για να τον ερωτευτεί η Μαρίνα και να έχει πρόσβαση στο σπίτι της, αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα σχεδίαζε γιατί την ερωτεύτηκε και ο Ορφέας. Ο Ορφέας κατηγορεί τον πατέρα του ότι του κατέστρεψε την ζωή και με την συμπεριφορά του κατέστρεψε και την ζωή της Μαρίνα. Ο Σωκράτης συνεχίζει την αφήγηση του αφήνοντας τον Ορφέα άφωνο με κάθε του λέξη καθώς η διήγησή του συνεχίζεται και για το πώς γνώρισε τον πατέρα της Μαρίνας .Ο Ορφέας εξοργίζεται και τον διώχνει.Ο Στέφανος ζητάει από τη Σοφία να σταματήσουν να πιέζουν τη Μαρίνα γιατί έχει καταλάβει τα λάθη της. Την ίδια στιγμή εμφανίζεται ο Αλέξης, ο οποίος θέλει να απολογηθεί και ζητάει συγγνώμη από τον Στέφανο που τον αμφισβήτησε μετά από παρότρυνση της Μαρίνας. Ο Στέφανος τότε του λέει να επιστρέφει πίσω στην εταιρεία. Εκείνη την ώρα χτυπάει το τηλέφωνο της Μαρίνας, είναι Ορφέας. Δεν θέλει να του μιλήσει και αναγκάζεται να απαντήσει η Ασπασία. Εκείνος επιμένει να της μιλήσει κι όταν αρνούνται, τους προειδοποιεί ότι θα έρθει εκεί. Η Μαρίνα εξομολογείται στην Ασπασία ότι μισεί τον Ορφέα γι αυτό που της έκανε, κι εκείνη προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Το δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 49 to daxtylidi tis fwtias
Δεν θα αργήσει να φτάσει η στιγμή που ο Ορφέας θα βρεθεί έξω από το σπίτι της , αγαπημένης του φωνάζοντας το όνομά της και χτυπώντας την πόρτα. Τότε βγαίνει έξω ο Στέφανος με τον Αλέξη και τον διώχνουν αλλά ο Στέφανος φαίνεται αποφασισμένος για όλα. Ακολουθεί καβγάς. Ο Ορφέας τους κατηγορεί ότι της είπαν ψέματα για να μείνει, ενώ η Μαρίνα βγαίνει έξω. Η μαρίνα του λέει ότι τελειώσανε, ενώ ο Ορφέας συνεχίζει, η Σοφία βγαίνει από το σπίτι σημαδεύοντας τον με όπλο. Φωνάζει στον Αλέξη να πάρει μέσα την Μαρίνα, η οποία συνεχίζει να σημαδεύει τον Ορφέα, ενώ τους καλεί όλους να μπουν στο σπίτι και να μείνει μόνη της με τον Ορφέα. Την ίδια στιγμή ο Σωκράτης αποκαλύπτει ποια πραγματικά είναι στη Σοφία. Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος βρίσκει τον Ορφέα στο ξενοδοχείο και με την απειλή όπλου υπόσχεται να του αποκαλύψει πολλά. Στο μεταξύ, ο αδελφός της Σαζέμ εισβάλλει μέσα στο σπίτι και σημαδεύοντας την Ασπασία με ένα όπλο ακούει τη Μαρίνα και τον Αλέξη που συζητούν στη βεράντα.

Το δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 50 to daxtylidi tis fwtias
Ο Σωκράτης λέει στη Σοφία ότι η μοίρα τα έφερε έτσι αυτός και ο Πέτρος να έχουν στην κατοχή τους κάτι πολύ σημαντικό κάτι που το θέλουν και οι δυο πάρα πολύ . 'Εκείνη τον ρωτάει αν είναι το «Το δαχτυλίδι », και επιμένει να μάθει κι άλλα, αλλά εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να της εξηγήσει. Το μόνο που της λέει είναι ότι πρέπει να σώσουν τα παιδιά τους γιατί κινδυνεύουν, βρίσκονται στη μέση ενός παιχνιδιού και κάποιοι θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν γιατί αυτός και ο Πέτρος είναι ο στόχος.Την ίδια στιγμή, η Ασπασία ταραγμένη επικοινωνεί με τον Πέτρο και του ζητάει να έρθει γρήγορα στο σπίτι γιατί κάποιος μπήκε μέσα και έχει απαγάγει τον Αλέξη και τη Μαρίνα. Είναι μόνη της και δεν ξέρει τι να κάνει. Ο Πέτρος την προειδοποιεί να μην καλέσει κάνεις την αστυνομία και παίρνει ως αιχμάλωτο τον Ορφέα και φεύγει. Η Μαρίνα και ο Ορφέας οδηγούνται σε έναν περίεργο χώρο και κλείνονται μέσα σε ένα σιδερένιο κλουβί. Ταυτόχρονα επικοινωνεί με τον Πέτρο και του λέει ότι έχει τον γιο του και την κόρη του και πως θέλει το δαχτυλίδι.

Το δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 51 to daxtylidi tis fwtias
Ο Πέτρος καταλήγει σε μια φοβερή διαπίστωση, καθώς συνέβη αυτό που φοβόταν μια ζωή. θα χρειαστεί να ανταλλάξει το δαχτυλίδι με ότι πολυτιμότερο έχει, τα παιδιά του. Ο Ορφέας προσπαθεί να τον βοηθήσει, αλλά εκείνος δεν θέλει να αφήσει έναν ερασιτέχνη στις δουλειές του. Την ίδια στιγμή, στο κελί ο Αλέξης διηγείται στη Μαρίνα όσα έμαθε για τον Πέτρο από τη Σοφία. Η Μαρίνα σοκάρεται πολύ. Δεν τον πιστεύει. Αρνείται να δει την πραγματικότητα. Του έχει αδυναμία. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο πατέρας της είναι ένας ψυχρός εκτελεστής και ότι εξαιτίας του περνάνε όλα αυτά προσπαθώντας παράλληλα να κάμψει τις αμφιβολίες της. Στο μεταξύ, ο Σωκράτης ζητάει να δει τη Σαζέμ.

Το δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 52 to daxtylidi tis fwtias
ΣΑΖΕΜ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗΣ ΑΔΕΛΦΙΑ; Ο Στέφανος καλείται από τον Πέτρο να φυλάει τον Ορφέα όσο εκείνος θα λείπει για να βρει το δαχτυλίδι. Οι δύο άντρες καλούνται να ξεκαθαρίσουν το παρελθόν, με τον Στέφανο να παραδέχεται ότι είναι αυτός που τον πυροβόλησε. Την ίδια στιγμή, η Ασπασία αποκαλύπτει στη Σαζέμ ότι ο μεγάλος έρωτα του Πέτρου ήταν η μητέρα τμε Σαζέμ και μάλιστα της λέει ότι ο ίσως ο Αλέξης κι εκείνη να είναι αδέλφια. Γι' αυτό της ζητάει να φύγει μακριά και της υπόσχεται να τη βοηθήσει να κάνει μια καινούρια αρχή.

to daxtylidi tis fwtias epomena episodia 53-54-55-56-57 Το δαχτυλίδι της Φωτιάς

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget