y

Ragismenes Kardies episodia 41-42-43-44-45



Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 41-42-43-44-45 gr subs Paramparça Bölüm 41, 42, 43, 44, 45 ragismenes kardies

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 41 Paramparça 41.Bölüm gr subs
Η Σολμάζ εκβιάζει την Ντιλάρα να επαναπροσλάβει τον Αλπέρ, προκειμένου να σωθεί ο Ραχμί από τη φυλακή. Ο Τζιχάν και η Γκιουλσερέν έχουν έρθει ξανά πολύ κοντά από τη μέρα που η Τζανσού επίλεξε να ζήσει με τη βιολογική της μητέρα. Η Χαζάλ, με τη συμπεριφορά της, εξαγριώνει την Τζανσού. Η Γκιουλσερέν και ο Τζιχάν αγνοούν πως ο Οζκάν έχει μάθει τη διεύθυνση της νέας κατοικίας της πρώην γυναίκας του.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 42 Paramparça 42.Bölüm gr subs
Η μέρα του πάρτι γενεθλίων του Οζάν έχει φτάσει. Η Χαζάλ ζηλεύει την αγάπη που δείχνει ο Οζάν στην Τζανσού. Ο Τζιχάν έρχεται να πάρει την Τζανσού από το σπίτι που μένει πλέον με την Γκιουλσερέν, για να πάνε μαζί στο πάρτι. Έτσι, η Γκιουλσερέν μένει μόνη της, νομίζοντας πως ο σωματοφύλακας αρκεί για να την προστατεύσει. Ο Οζκάν όμως έχει καταστρώσει ένα σατανικό σχέδιο κι έχει πρόθυμο σύνεργό.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 43 Paramparça 43.Bölüm gr subs
Η Γκιουλσερέν με τον Τζιχάν επιστρέφουν σπίτι από το νοσοκομείο και προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη. Ο Τζιχάν υποψιάζεται ότι μαζί με την Κεριμάν βρισκόταν κι ο Οζκάν, ο οποίος φρόντισε να καλύψει τα νώτα του. Η Κεριμάν συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα για ανάκριση. Ο Οζκάν έχει προμηθεύσει την Ντιλάρα με φωτογραφίες που δείχνουν την Γκιουλσερέν στο πλάι ενός άντρα που είχε συλληφθεί για ναρκωτικά.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 44 Paramparça 44.Bölüm gr subs
Η Ντιλάρα είναι χαρούμενη που έστω κι αναγκαστικά η Τζανσού επέστρεψε σπίτι της. Η Χαζάλ, όμως, δεν μοιράζεται τα ίδια αισθήματα. Η Χαζάλ φλερτάρει με τον Γιαζίζ, το συμμαθητή που αρέσει στην Τζανσού. Ο Οζκάν αιφνιδιάζει την Γκιουλσερέν στη δουλειά της. Ο Τζιχάν προσπαθεί να πείσει την Γκιουλσερέν ότι πήρε τη λάθος απόφαση. Η αγάπη τους, μέσα από όλες τις περιπέτειες που περνούν, δυναμώνει ακόμα περισσότερο.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 45 Paramparça 45.Bölüm gr subs
Ο Τζιχάν γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει πως ο Αλπέρ θα εκπροσωπεί την Ντιλάρα στην εταιρία. Η Τζανσού μαθαίνει ότι ο Γιαζίζ έφυγε από το σχολείο μαζί με τη Χαζάλ και στενοχωριέται. Ενώ η Χαζάλ βρίσκεται στο αυτοκίνητο με τον Γιαζίζ και τον πατέρα του, ένα άλλο αυτοκίνητο ξαφνικά τους ανακόπτει την πορεία και τους γαζώνει με σφαίρες!
επομενα επεισοδια...
Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 46-47-48-49-50 Paramparça Bölüm 46, 47, 48, 49, 50

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget