y

Asus Zenfone Max μπαταρία 5000mAh

Η Asus ανακοίνωσε επίσημα σήμερα το Asus Zenfone Max, το οποίο ξεχωρίζει από την τρελή μπαταρία του στα 5000mAh. Είναι από τα λίγα κινητά που εχουν τόσο «γενναιόδωρη» μπαταρία για τους απαιτητικούς χρήστες και για όσους θέλουν να μην κυκλοφορούν παρέα με τους φορτιστές τους.

Το Asus Zenfone Max μπορεί να λειτουργήσει και ως power bank για άλλες συσκευές, ενώ κατά τα άλλα είναι mid-range smartphone με οθόνη 5.5 ιντσών IPS, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 410 1.2GHz και μνήμη RAM 2GB. Επιπλέον, έχει ενσωματωμένη μνήμη 16GB που όμως δεν μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD.

Η κάμερα είναι 13 Megapixel με dual-LED dual-tone flash και laser-assisted autofocus, έχει μπροστά κάμερα στα 5 Megapixel με ευρυγώνιο φακό 85 μοιρών για σωστές selfies. Θα τρέχει Android 5.0 Lollipop με Zen UI2.0, ενώ έχει υποστήριξη 4G LTE δικτύων, 3G με HSPA+, GPS και Bluetooh 4.0.

Το Asus Zenfone Max αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο αλλά η εταιρεία δεν ανακοίνωσε τιμή. Αν σκεφτούμε όμως ότι τα αντίπαλα Gionee Marathon M4 με την ίδια μπαταρία και Innos D6000 με μπαταρία 6000 mAh κοστίζουν 240 δολάρια και 290 δολάρια αντίστοιχα, τότε η Asus δεν θα πρέπει να πάει πιο πάνω

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget