y

ROYA MAT 230-231-232-233-234


​roua mat epeisodia 230-231-232-233-234 ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 26-27-28-29-30 Β' ΚΥΚΛΟΣ ROYA MAT


Ρουά ματ 26 Β' κύκλος ROYA MAT 230
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Πέτρο τελικά να παίρνει την απόφαση, ώστε να κάνει την διαφήμιση και η Ρουμπίνη την βλέπουμε για πρώτη φορά ότι ζηλεύει λιγάκι.Ο Ηρόδοτος φαίνεται ότι κάνει τις πρώτες κινήσεις του σαν σεναριογράφος και όλοι θα μείνουν στην κυριολεξία έκπληκτοι με το μεγάλο ταλέντο που διαθέτει. Ο Μιχαήλ μαζί με την Ευδοκία θα αφήσουν λίγο την κατάσταση ελεύθερη και έτσι τους βλέπουμε να κάνουν για πρώτη φορά αυτό που απέφυγαν τόσο καιρό.Η Μαρία μαζί με τον Φίλιππο θα περάσουν τον χειρότερο εφιάλτη που θα μπορούσε να περάσει κάποιος γονιός.Ένας θάνατος που θα συμβεί μέσα στη σειρά θα είναι η αιτία, ώστε να συμβούν μεγάλες ανατροπές μέσα στις ζωές των ηρώων μας. Ο Δημήτρης θα γίνει στην κυριολεξία έξω φρενών όταν μαθαίνει το γεγονός ότι κάποιος πήγε να βιάσει την Ρεγγίνα. Έτσι λοιπόν το επόμενο πρωί θα δούμε ότι τα προβλήματα συνεχίζουν, αφού το υγειονομικό θέλει να του κλείσει το μαγαζί και θα χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του.

Ρουά ματ 27 Β' κύκλος ROYA MAT 231
Ένας θάνατος ενός κουταβιού που θα συμβεί στο κτηνιατρείο θα είναι η αιτία η Ρεγγίνα να γίνει ράκος, αφού καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει με τη μνήμη της. Η Μαρία μαζί με τον Φίλιππο φαίνεται ότι βρίσκονται σε μεγάλη αναστάτωση. Αυτό συμβαίνει, αφού η Νεφέλη δείχνει να είναι άφαντη. Η υποψίες που έχουν στρέφονται πάνω στο πρόσωπο του Ανδρέα, αλλά αν δεν είναι εκείνος που την έχει απαγάγει τότε ποιος είναι;Το γεγονός ότι ο Μιχαήλ νιώθει μεγάλο έρωτα για την Ευδοκία θα έχει το αποτέλεσμα ο Μιχαήλ να συμπεριφέρεται άσχημα στην Παυλίνα. Ο Σάββας παρηγορεί τον Μίλτο για το άσχημο συμβάν και ο Δημήτρης με τη σειρά του κάνει ότι μπορεί, ώστε να λύσει το πρόβλημα που έχει μαζί με το υγειονομικό, αφού βρήκε μέσα στο ψυγείο του χαλασμένα προϊόντα. Παράλληλα η Ηρώ φαίνεται ότι παίρνει κάποιες πρωτοβουλίες και θα πάει στην Ευδοκία να της ζητήσει βοήθεια αλλά αυτό που δεν ξέρει είναι ότι εκείνη έχει δημιουργήσει αυτή την κατάσταση.

Ρουά ματ 28 Β' κύκλος ROYA MAT 232
Ο Φίλιππος μαζί με την Μαρία θα έχουν μία κόντρα όταν θα συλλάβουν τον Ανδρέα στην Αθήνα.Ο Μιχαήλ παρέα με την Παυλίνα θα έχουν έναν άσημο καβγά που τον παρακολουθεί και τη ξεφεύγει και θα πάει στην Ευδοκία, όπου και θα περάσει όλη την υπόλοιπη μέρα μαζί της.Όταν θα γυρίσει τα ξημερώματα στο σπίτι θα αντιμετωπίσει την Παυλίνα που είναι έξω φρενών. Ο Πέτρος με τη σειρά του κάνει ότι μπορεί, ώστε να καταφέρει και να πολιορκήσει την Ρουμπίνη μέχρι τη στιγμή που εκείνη θα το ανακοινώσει ότι έχει ερωτευθεί άλλον. Η Ρεγγίνα φαίνεται ότι η συμπεριφορά της είναι αλλόκοτη.Η Μαρία μαζί με τον Φίλιππο θα ταξιδέψουν μέχρι την Αθήνα, ώστε να καταφέρουν και να δώσουν μία βοήθεια στην Αστυνομία για να πάρουν πίσω το παιδί τους. Ο Κώστας κάνει ότι μπορεί, ώστε να μάθει και να καταλάβει τι πραγματικά νιώθει η Ηρώ για εκείνον, αλλά τελικά δεν θα τα καταφέρει. Η Ηρώ θα τον αποκρούσει αλλά μόλις εμφανιστεί ο Μάνος θα τον πιάσει και θα τον αρπάξει και θα του δώσει ένα ερωτικό φιλί.Η Ρουμπίνη θα πέσει πάνω στο Μάξιμο την ώρα που θα βρίσκονται στο γραφείο της Ιωάννας. Η Ιωάννα με τη σειρά της κάνει ότι μπορεί ώστε να προσεγγίσει τον Μάξιμο.

Ρουά ματ 29 Β' κύκλος ROYA MAT 233
Η Μαρία μαζί με τον Φίλιππο θα επιστρέψουν πίσω στην Κύπρο μαζί με τη μικρούλα, ενώ ο μεγάλος εκνευρισμός που νιώθει ο Ανδρέας έχει αρχίσει να αγριεύει και να γίνεται σαν ένα ένας ταύρος σε υαλοπωλείο.Παράλληλα βλέπουμε το Μάξιμο παρέα με την Ιωάννα να προσπαθούν να κάνουν κάποιες κινήσεις, ώστε να καταφέρουν και να σώσουν για ακόμη μία φορά αυτόν τον πολυπόθητο γάμο που έχουν.Η Ρεγγίνα φέρεται κάπως παράξενα και ο Δημήτρης δείχνει να παραξενεύεται ακόμα περισσότερο. Ο Ηρόδοτος φαίνεται ότι έχει πιάσει και έχει βάλει όλα τα άπλυτα όλων των κοντινών του ανθρώπων στην τηλεόραση!Η Ρουμπίνη θα αιφνιδιάσει ξαφνικά το Μάξιμο όταν θα πάει και θα τον επισκεφθεί στο εργοστάσιο, αλλά θα τον πετύχει σε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Παράλληλα βλέπουμε την Ρεγγίνα να έρχεται αντιμέτωπη μαζί με τα προβλήματά της! Η Ευδοκία με μια κίνηση που θα κάνει και λόγω της μεγάλης αφέλειας που έχει θα πάει και θα φέρει τον Μιχαήλ σε πολύ δύσκολη θέση.

Ρουά ματ 30 Β' κύκλος ROYA MAT 234
Η Ευδοκία με την ξαφνική επίσκεψη που θα κάνει θα καταφέρει και θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Μιχαήλ και για να αμυνθεί θα πάει και θα επιτεθεί στην Παυλίνα.Παράλληλα η Ρεγγίνα φαίνεται ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο όταν θα καταλάβει την κατάσταση της. Παρά τα γεγονότα που συμβαίνουν θα πάρει μια πρωτοβουλία και θα προσπαθήσει να φτιάξει τις σχέσεις μαζί με την Ιωάννα αλλά και το Μάξιμο και θα φτάσει μέχρι το σημείο να τους προτείνει να γίνουν κουμπάροι.Η Ρουμπίνη θα καταφέρει και θα δικαιολογήσει στην Ιωάννα την αιτία που πήγε να συναντήσει τον Μάξιμο. Ο Φίλιππος φαίνεται ότι είναι εξοργισμένος με τον Ανδρέα γεγονός που θα του επιτεθεί.Την ίδια ώρα η Ηρώ θα μάθει ποια είναι τελικά η Ευδοκία και αυτό το γεγονός θα έχει πολλές ανατροπές μέσα στη σειρά. Ο Σάββας θα πάει και θα προτείνει στον Μίλτο να μείνουν μαζί. Πως θα είναι όμως η αντίδραση της Ιωάννας που δεν βλέπει με το καλύτερο μάτι αυτήν τη σχέση που έχει δημιουργηθεί;Στο τέλος βλέπουμε ότι ένας μεγάλος πόνος που νιώθει η Ρουμπίνη θα την καθηλώσει!

roua-mat-26-27-28-29-30-31-32-33-34-35 ROYA MAT
νέα επεισόδια της σειράς Ρουά ματ 235-236-237-238-239 Επεισόδια 31-32-33-34-35 Β' Κύκλος

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget