y

HERMANOS episodio1-2-3-4-5

ΧΕΡΜΑΝΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3-4-5 HERMANOS EPEISODIA 6-7-8-9-10
Hermanos Επεισόδιο 1
Η ιστορία αρχίζει κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 80′. Ο Χουάν και ο Αλμπέρτο Τόρρες είναι αδέλφια και ζουν μια φτωχική ζωή σε μια εργατική συνοικία στη Μαδρίτη. Στο δρόμο τους έρχεται η γειτόνισσά τους, η Βιρτζίνια. Την εpωτεύονται και οι δύο και αναπτύσσουν μαζί της έναν ιδιαίτερο δεσμό. Ο παρορμητικός χαρακτήρας του Χουάν – ο οποίος θέλει να γίνει επαγγελματίας μποξέρ – σε συνδυασμό με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η οικογένεια του, τον οδηγούν στο να πάρει μέρος σε παpάνομους αγώνες. Η συνέχεια όμως είναι απρόοπτη και δεν εξελίσσεται όπως την περίμενε. Από την άλλη, ο αδελφός του, Αλμπέρτο, ετοιμάζεται να σπουδάσει νομικά στο πιο σημαντικό πανεπιστήμιο της χώρας…

Hermanos Επεισόδιο 2
Ο Χουάν, τέσσερα χρόνια μετά, αφού εγκατέλειψε για πάντα τη γειτονιά, έχει βρει καταφύγιο στην πόλη Βίγο. Εργάζεται στα ναυπηγεία της περιοχής, που μαστίζεται από τις εντάσεις ανάμεσα στους εργάτες και τους πλοιοκτήτες. Στο ίδιο διάστημα, η Βιρχίνια ζει μια αδιέξοδη σχέση με έναν πολλά υποσχόμενο σκηνοθέτη, που κυνηγά το δικό του όνειρο. Παράλληλα, ο Αλβέρτο θα τραβήξει με τις ακαδημαϊκές επιδόσεις του την προσοχή ενός κύκλου καθηγητών που έχουν πρόσβαση στα κέντα εξουσίας της χώρας. Παρ’ όλο που δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Βιρχίνια, σύντομα θα προχωρήσει σε σχέση με την Πιλάρ, κόρη ενός εξέχοντα τραπεζίτη. Τα πράγματα θα πάρουν μια νέα τροπή, όταν η Βιρχίνια, που ακολουθεί το δρόμο της δημοσιογραφίας, επισκεφθεί το Βίγο για να κάνει ρεπορτάζ σχετικά με τις απεργίες των συνδικάτων της περιοχής…

Hermanos Επεισόδιο 3
Μετά την αποφοίτησή παντρεύτηκε την Pilar Yagüe años χρόνια αργότερα διορίστηκε πολιτικός σύμβουλος στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Στο γραφείο, ζήτησαν να αποδείξει την δέσμευσή του προς το επιχειρηματικό τμήμα του συλλόγου. Αν και σε πρώτη φάση αντιστέκεται, στην συνέχεια καταλήγει να αποδεχθεί τους κανόνες του παιχνιδιού και αρχίζει να ευνοή τα μέλη του εσωτερικού κύκλου της εξουσίας. Σε προσωπικό επίπεδο θα διατηρήσει μια ισχυρή σχέση με την Βιρτζίνια, η οποία στενεύει κάθε φορά που επιστρέφει στην Ισπανία για να επισκεφθεί τη μητέρα του και την κόρη του Μάρτα.Η πλήρης ανατροπή στο έργο του ως πολεμικός ανταποκριτής στη βαλκανική σύγκρουση, γίνετε όταν στην Βιρτζίνια ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ιατρικών εξετάσεων ρουτίνας για την κόρη του, ότι ο Βίκτωρ δεν είναι ο πατέρας της Μάρτα. Ο δημοσιογράφος γνωρίζει ότι ο Juan είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού. Εν τω μεταξύ, ο Juan προσχώρα στο προσωπικό της εταιρείας χάλυβα στην Γκουανταλαχάρα, έχοντας εργαστεί σε διάφορα εργοστάσια της βόρειας Ισπανίας. Βαθιά επηρεασμένος από τις σκληρές συνθήκες εργασίας των εργαζομένων, θα αναπτύξει μια ισχυρή κοινωνική συνείδηση ​​που θα σας οδηγήσει να γίνει ηγέτης της Ένωσης στην εταιρεία. Στον κόσμο αυτού του ανθρώπου στο οποίο κινείται, θα αγαπούν την Εσθήρ, μια άγρια ​​φεμινίστρια που εργάζεται ως γραμματέας.

Hermanos Επεισόδιο 4
Ο Juan και Esther κάναν μια ευτυχισμένη οικογένεια. Στο χώρο εργασίας, η ηγεσία του Χουάν προκαλεί το ενδιαφέρον της εθνικής ένωσης και προσφέρη μια σημαντική θέση στον παλαιότερο των αδελφών Τόρες, ενώ στη συνέχεια αποφάσισε να επανενωθεί με την οικογένειά του. Σε αντίθεση Χουάν, Alberto γνωρίζει ότι ο γάμος της με Pilar δεν ευσταθεί παρά τις δύο προσπάθειες να συλλάβουν ένα παιδί. Όταν ο Χουάν Αλμπέρτο ​​επανασυνδέεται μετά από χρόνια χωρισμού, ανακαλύπτουν ότι η ζωή τους έχει τοποθετήσει στα αντίθετα επαγγελματικά άκρα (ο συνδικαλιστής ηγέτης Juan Alberto έχει γίνει σημαντικός για έναν επιχειρηματία που συνδέεται με την πολιτική εξουσία. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον αδελφό του, ο Juan συναντά Μάρτα, την κόρη της Βιρτζίνια, ο οποίος ζει με τον Alberto αφού η Τζούλια, η γιαγιά του κοριτσιού, δεν μπορούσε πλέον να ασχοληθούν με αυτό, λόγω του Alzheimer υποφέρουν.Η συνύπαρξη της Marta στο Albrecht δημιουργήσει νέες εντάσεις μεταξύ του εργοδότη και της συζύγου του Pilar. Εν τω μεταξύ, η Βιρτζίνια στέλνεται για να καλύψει τον πόλεμο στα Βαλκάνια, όπου έχει απαχθεί από μια ομάδα Σέρβων στρατιωτών. Αφού άκουσε την είδηση, ο Alberto χρησιμοποιεί τους γνωστούς του για να την απελευθέρωσή, όπουκαι η δημοσιογράφος απελευθερώνεται. Πίσω στην Ισπανία, η Βιρτζίνια αποφασίζει να μείνει μόνιμα στη Μαδρίτη με την κόρη και τη μητέρα της. Στη συνέχεια οι ζωές των τριών φίλων επανενωθουν.

Hermanos Επεισόδιο 5
Ο Alberto και η Βιρτζίνια κρατάνε ένα μυστικό για την υπόθεση που κρύβετε ακόμα και ο ίδιος ο John. Έχει γίνει ένας αξιοσέβαστος δημοσιογράφος ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στην τηλεοπτική εκπομπή του, μετά την αποχώρηση από την πολιτική, είναι ένας μεγάλος διπλωμάτης που χρησιμοποιεί τις επαφές από την προηγούμενη δουλειά του προς όφελός τους. Μετά το θάνατο της μητέρας της Βιρτζίνια, ο Pilar αποφασίζει να χωρίσει, και να πάει μακριά από τον Yagüe και την επιχειρηματική λέσχη για να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Μετά από αρκετά ατυχήματα που συνέβησαν σε κατασκευαστικές εταιρείες του αδελφού του, ο John ανακαλύπτει ότι τα μέτρα ασφαλείας που χρησιμοποιούνται δεν είναι κατάλληλα.Ανησυχώντας για τον κίνδυνο που κρέμεται πάνω από τους εργαζόμενους, ζητά από τον Alberto να αναλάβει δράση επί του θέματος. Έχοντας επίγνωση του προβλήματος, ο Alberto απαιτή απο τον PIlar να λύσει όλες τις παρατυπίες για την πρόληψη περαιτέρω ατυχημάτων. Η ζωή φαίνεται να χαμογελάσει σε Alberto και Βιρτζίνια, αλλά η μοίρα τους επιφυλάσσει ένα σοβαρό πλήγμα. Την ημέρα που ο Alberto ενημερώνει την Μάρθα ότι θα παντρευτεί την μητέρα της, τον συνοδεύει σε μία από τις σήραγγες AVE που χτίζει και πεθαίνει μαζί με 20 εργαζόμενους όταν παρουσιάζεται μια τρομερή κατάρρευση.
epomena episodia HERMANOS EPEISODIA 6-7-8-9-10

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget