y

9 MHNES 31-32-33-34-35


​9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ mines epeisodia 31-32-33-34-35


9 μήνες επεισόδιο 31 Episodio 9 mines
H Κρίστη πηγαίνει και να λέει στην Άννα ότι θέλει να ξεκινήσει ξανά το σχολείο της. Η Άννα δείχνει να είναι αναστατωμένη σχετικά με την αντίδραση που θα έχει ο κόσμος, αλλά η Κρίστη από μεριά της φαίνεται ότι δεν ακούει κανέναν.Η Μάρθα θα πάει και θα εξομολογηθεί στην Δάφνη όλη την ιστορία της, γεγονός που θα την αφήσει έκπληκτη. Ο Κυριάκος θα πάει και θα τσακωθεί μαζί με την Μαρίνα και η αιτία θα είναι η Έλσα, που ήρθε στο σπίτι πάρα πολύ αργά.Η Μαρίνα θα έχει έναν έντονο καβγά με την Έλσα και βλέπουμε την Άντρη να επεμβαίνει και να παίρνει το μέρος της Έλσας, γεγονός που θα εκνευρίσει τη Μαρίνα.Ο Μάριος θα πάει στη Δάφνη και θα της προτείνει να πάει μαζί του στο Παρίσι για ένα Σαββατοκύριακο, αλλά εκείνη δεν δέχεται την πρόταση και του λέει ότι έχει κάποιες δουλειές να κάνει.Ο Ανδρέας παρά τις πολλές ενστάσεις που του προκαλεί η Δάφνη, εκείνος θα πάει και θα της δώσει ένα παθιασμένο φιλί και της λέει ότι η έλξη που νιώθει ο ένας για τον άλλον είναι αμοιβαία και ότι εκείνος θα προσπαθεί να την κατακτήσει.Ο Μάνος θα πάει στη Μαρίνα και θα της πει ότι θα πάει για λίγες ημέρες στην Αθήνα για να καταφέρει και να ηρεμήσει αυτός και η εκείνη και να σταματήσει να την ενοχλεί. Κρυφά ο Κυριάκος παρακολουθεί αυτή τη σκηνή.Η Εύα θα πάει στην Ντορρέτα και θα της μιλήσει για το πρόβλημα της Κρίστης και λέει στην Άννα να κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να καταφέρει και να αλλάξει την γνώμη στην κόρη της για το καλό όλων.Ο Νικ δείχνει πολύ εκνευρισμένος όταν θα μάθει το γεγονός, ότι η Δάφνη πήγε και είπε στον Ανδρέα το πρόβλημα που είχε εκείνος όταν του επιτέθηκε ένας άντρας .

9 μήνες επεισόδιο 32 Episodio 9 mines
O Ανδρέα καταφέρνει και να πείθει την Δάφνη ότι ο άντρας που πήγε και της επιτέθηκε πρέπει να έχει αποχωρήσει από την Κύπρο. Η Εύα προλαβαίνει το τελευταίο λεπτό και καταφέρνει να καλύψει το μεγάλο ψέμα της Μαρίνας και δεν θα αποκαλυφθεί στην Έλσα.Ο Νικ θεωρεί ότι και ο Ανδρέας πρέπει να κρύβει κάτι από την Δάφνη και έτσι θα την πιέσει να ψάξουν το παρελθόν που έχει. Η Έλσα θα πάει στην Κρίστη και θα της πει να γίνει η νονά του μωρού και έτσι οι δύο τους θα πάνε να αγοράσουν κάποια πράγματα.Η Μαρίνα πηγαίνει στην Εύα και της λέει ότι πλέον έχει αρχίσει να νιώθει κάποια απίστευτα συναισθήματα για τον Μάνο. Η Κάτια μαζί με το Μάνο φαίνεται ότι επιστρέφουν στην Αθήνα.Η Άννα φαίνεται να είναι πολύ ταραγμένη όταν η τράπεζα θα της στείλει μία ειδοποίηση και τότε καταλαβαίνει ότι εάν δε βρουν γρήγορα λεφτά θα χάσουν για πάντα το σπίτι τους.Ο Πέτρος πηγαίνει και ρωτάει την Εύα για το θέμα της Μαρίνας και φαίνεται ότι θα την προειδοποιήσει ότι ο Κυριάκος κάτι έχει καταλάβει και πλέον τους απειλεί.Η Μαρίνα είναι αναστατωμένη όταν βρίσκει μια φωτογραφία του Μάνου μέσα στα πράγματα που έχει η Έλσα, αλλά εκείνη από τη μεριά της αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει ερωτευθεί τον Μάνο.Ο Γρηγόρης θα πάει και θα κάνει μία επίσκεψη στην Κρίστη για να επιβεβαιώσει αν τελικά έχει ξεπεράσει πλέον το Άλκη. Παράλληλα βλέπουμε ότι ο Γρηγόρης θα ειδοποιήσει και τον πατέρα του να μεθοδεύσει την επιστροφή του, καθώς ο Άλκης πλέον θεωρείται παρελθόν για την Κρίστη.Ο Ανδρέας λέει στον Πέτρο ότι θα έρθει ο πατέρας του στην Κύπρο και η αιτία είναι μία πολύ μεγάλη επαγγελματική δουλειά που αφορά το κύκλωμα.Ο Κυριάκος θα πάει και θα πει στην Μαρίνα να μην είναι πολύ επιφυλακτική μαζί του, γιατί την επόμενη φορά θα δει την άσχημη πλευρά του εαυτού του. Ο Μάνος πάει στον γιατρό και του λέει ότι δεν πρόκειται να πει τίποτα στην Έλσα για το καυτό θέμα της μεταμόσχευσης. Η Δάφνη θα πάει και θα κάνει μία επίσκεψη στη Μάρθα στο ίδρυμα, αλλά από τι φαίνεται κάποια άλλη γυναίκα θα είναι η αιτία, ώστε να τους τραβήξει την προσοχή.

9 μήνες επεισόδιο 33 Episodio 9 mines
Ο Νικ πιστεύει πως ο Αντρέας κάτι κρύβει και πιέζει τη Δάφνη να εξερευνήσει το παρελθόν του. Η Έλσα προτείνει στην Κρίστη να γίνει νονά του μωρού και αγοράζουν μωρουδιακά. Η Μαρίνα εξομολογείται στην Εύα πως έχει αρχίσει να ερωτεύεται τον Μάνο, ενώ Μάνος και Κάτια ξαναγυρίζουν στην Αθήνα. Μια ειδοποίηση από την τράπεζα ταράζει την Άννα, που συνειδητοποιεί πως αν δεν βρουν άμεσα λεφτά, θα χάσουν το σπίτι τους. Ο Πέτρος ρωτάει επίμονα την Εύα σχετικά με τη Μαρίνα και την προειδοποιεί πως ο Κυριάκος κάτι έχει καταλάβει και τους απειλεί. Η Μαρίνα βρίσκει μια φωτογραφία του Μάνου στα πράγματα της Έλσας, αλλά εκείνη αρνείται ότι είναι ερωτευμένη μαζί του.Ο Γρηγόρης επισκέπτεται την Κρίστη για να δει αν έχει ξεπεράσει τον Άλκη και παράλληλα ειδοποιεί τον πατέρα του να μεθοδεύσει την επιστροφή του, καθώς ο Άλκης αποτελεί παρελθόν για την Κρίστη. Ο Αντρέας ειδοποιεί τον Πέτρο πως ο πατέρας του έρχεται στην Κύπρο για μια μεγάλη δουλειά του κυκλώματος. Ο Κυριάκος προειδοποιεί τη Μαρίνα να μην είναι πολύ προσεκτική μαζί του, γιατί θα δει την κακή πλευρά του χαρακτήρα του. Ο Μάνος λέει στον γιατρό πως δεν πρόκειται να μιλήσει στην Έλσα για την μεταμόσχευση. Η Δάφνη επισκέπτεται τη Μάρθα στο ίδρυμα, αλλά μια άλλη γυναίκα της τραβάει την προσοχή…

9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 34
O διευθυντής του καταστήματος που δουλεύει η Άννα την προειδοποιεί ότι πλέον δεν θα είναι ανεκτικός απέναντι σε άλλα προβλήματα από μεριά της.Η Κρίστη θα πάει και θα τηλεφωνήσει στον Φάνη και θα του πει ότι πλέον θέλει να είναι μαζί του. Ο Φάνης της λέει ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει, αφού δεν έχει κάποια σταθερή δουλειά στα χέρια του. Η Κρίστη δείχνει πάρα πολύ θλιμμένη και κλείνει το τηλέφωνο απογοητευμένη.Παράλληλα η Εύα θα πάει στη Μαρίνα και θα την συμβουλέψει να κρατάει αποστάσεις από τον Ραζή, ώστε να μην διακινδυνεύσει την συνοχή που έχει η οικογένεια της.Παράλληλα η Δάφνη θα πάει στο Μάριο και θα του ανακοινώσει ότι τελικά θα τον συνοδεύσει στο Παρίσι. Ο Μάριος βρίσκεται σε μεγάλο ενθουσιασμό και τότε θα πάει και θα της κάνει πρόταση γάμου, αλλά η Δάφνη από τη μεριά της θα του αρνηθεί ξανά.Ο Μάνος πάει στην Έλσα και της ζητάει συγνώμη, αφού ήταν κάπως παράξενος στο τηλεφώνημα, αλλά εκείνη για ακόμα μία φορά θα παρεξηγήσει τις προθέσεις που έχει.Πλέον οι αντοχές που έχει η Αμαλία καταρρέουν η μία πίσω από την άλλη και πηγαίνει στον Δημήτρη και τον εκλιπαρεί να φέρει πίσω τον Άλκη με οποιοδήποτε τίμημα, αλλά εκείνος φαίνεται ότι θα της αρνηθεί.Την ίδια ώρα η Έλσα ντύνεται κάπως προκλητικά γεγονός που θα κάνει έξω φρενών την μητέρα της και θα έχουν έναν άσχημο καβγά. Η Άντρη επεμβαίνει για ακόμα μία φορά και βάζει μάνα και κόρη να διαπληκτίζονται.Ο Άλκης όταν θα μάθει το νέο ότι η απελευθέρωση του θα αναβληθεί για ακόμα μία φορά, παίρνει την απόφαση ότι πλέον δεν θέλει να είναι ζωντανός.

9 μήνες επεισόδιο 35 Episodio 9 mines
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε ότι ο Πέτρος θα συγκρουστεί μαζί με τον Αχιλλέα και ο Ανδρέας είναι μαζί του, γεγονός που θα προξενήσει μεγάλη εντύπωση στον πατέρα του. Έτσι λοιπόν θα του εξηγήσει ότι έχει μεγάλο συμφέρον στο να καταφέρει να του κερδίσει την εμπιστοσύνη του, γιατί έτσι θα μπορούν να είναι δίπλα του και να τον παρακολουθούν.Ο Χρήστος πηγαίνει στον Μάνο και του λέει ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει για τα καλά και ότι πλέον οι μήνες που θα είναι ζωντανός είναι λίγοι και ότι είναι να κάνει με την Έλσα, να το κάνει γρήγορα.Παράλληλα βλέπουμε και τον Κυριάκο να πηγαίνει και να μιλάει με την Άντρη και θα της ζητήσει να σταματήσει πλέον να επεμβαίνει και να ενοχλεί τη Μαρίνα. Εκείνη φαίνεται ότι θυμώνει και θα του ζητήσει να αποχωρήσει από το σπίτι του.Φαίνεται ότι η απόπειρα που θα κάνει ο Άλκης θα πανικοβάλει για τα καλά τους υποτιθέμενους απαγωγείς σε τέτοιο σημείο που παίρνουν τηλέφωνο την οικογένεια του. Ο Τζώρτζης έχει καταλάβει ότι η Κρίστη περιμένει παιδί και έτσι ξεκινάει να την παρακολουθεί.Ο Ανδρέας θα πάει στη Δάφνη και θα της ανακοινώσει ότι θα της κόψει την άδεια που την ήθελε να κάνει το ταξίδι στο Παρίσι. Όταν εκείνη συνεχίζει να επιμένει σε αυτό που θέλει, εκείνος αναγκάζεται να φύγει, αλλά τότε την βάζει αντιμέτωπη με ένα τεράστιο δίλημμα.Παράλληλα βλέπουμε και τον Μάνο να γυρνάει στην Κύπρο, χωρίς όμως να έχει πει τίποτα στην Κάτια και αυτή η κίνηση θα την κάνει έξω φρενών. Την ίδια ώρα βλέπουμε και την Μαρίνα να είναι στο σπίτι του για την επιδιόρθωση μιας βλάβης και χωρίς καν να το καταλάβει θα την πάρει ξαφνικά ο ύπνος στο κρεβάτι του.Ο γιατρός που θα πάει η Κρίστη της λέει ότι το παιδί που περιμένει είναι αγόρι, αλλά ο υπέρηχος που έκανε έχει βρεθεί και στα χέρια του Τζώρτζη. Η Μάρθα θα πάει και θα κάνει κάποιες ερωτήσεις στη Δάφνη και θα την ρωτήσει, εάν τελικά θα ενδώσει στις μεγάλες και έντονες πιέσεις που της ασκεί ο Ανδρέας.Ο Μάνος μένει έκπληκτος όταν θα δει την Μαρίνα να κοιμάται στο κρεβάτι του και χωρίς καν να μπορεί να αντισταθεί στα συναισθήματα του πηγαίνει και της δίνει ένα τρυφερό φιλί. Ο Άλκης φαίνεται ότι επιστρέφει στο σπίτι του και θα ζητήσει να πάνε και να του φέρουν την Κρίστη, ενώ την ίδια ώρα εκείνη παρακολουθεί τον υπέρηχο της να βρίσκεται στο ιντερνέτ γεγονός που θα την τρελάνει.

νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 36,37,38,39,40
9-mines-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget