y

Καταιγίδα επεισόδιο 30-29-28-27-26


​kataigida epeisodia 26-27-28-29-30 ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ


Καταιγίδα επεισόδιο 26 kataigida epeisodia
O Αλέξηs να δείχνει πολύ γοητευμένος από το πρόσωπο της Ιόλης μέχρι τη στιγμή που καταφέρνει να μάθει ότι και εκείνη ήταν ένα μέρος από το σχέδιο που είχε ο Διάκος.Έτσι λοιπόν ο Μιχάλης παίρνει την απόφαση, ώστε να πάει και να δημοσιεύσει ένα άρθρο στην εφημερίδα που θα αφορά την Κατερίνα Σταυριανού και το ρόλο που είχε στο χωρισμού της Ελένης και του Γιώργου. Η Αντιγόνη θα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να καταφέρει και να μάθει ποιος ήταν πίσω από την απόπειρα δολοφονίας που έκαναν εναντίον του γιου της.Την ίδια στιγμή βλέπουμε και την Φαίη να πηγαίνει στον Ανδρέα και να του ζητάει να της εξηγήσει και να της πει την αλήθεια σχετικά με τον θάνατο του άνδρα της. Ο Παύλος κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να καταφέρει και να πείσει την Ελπίδα, ώστε να φύγουν παρέα μακριά από όλους και τότε τους βλέπουμε να έρχονται αντιμέτωποι μαζί με τον Ορέστη.

Καταιγίδα επεισόδιο 27 kataigida epeisodia
Ο Ορέστης καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με την Ελπίδα και τον Παύλο. Ο Λευτέρης θα έχει μία συνάντηση μαζί με την Κατερίνα, όπου και θα της αποκαλύψει την πραγματική αλήθεια για την σχέση τους.Ο Πάρης δείχνει να μην δέχεται την σχέση που έχει ο Αλέξης και η Ιόλη και θέλει να επέμβει, ώστε να καταφέρει και να απομακρύνει την Ιόλη. Ο Ανδρέας με τη σειρά του θα εκτοξεύσει κάποιες απειλές προς τον Λευτέρη ότι θα βγάλει στον αέρα όλο το παρελθόν του.Η Φαίη με τη σειρά της κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να καταφέρει και να μάθει την σχέση που έχει ο Ανδρέας στην δολοφονία του συζύγου της.Η Ελπίδα θα πάρει την απόφαση να κάνει στην άκρη τα συναισθήματά της για τον Παύλο και είναι έτοιμη μέχρι να φτάσει μέχρι τέλους, για να καταφέρει και να καταστρέψει τον Λευτέρη Διάκο.Ο Ορέστης και ο Παύλος θα έχουν μία συνάντηση με τον Παύλο να δείχνει έτοιμος να τα τινάξει όλο το σκηνικό στον αέρα!

Καταιγίδα επεισόδιο 28 kataigida epeisodia
Ο Παύλος βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής πριν καταφέρει να αποκαλύψει στον Ορέστη όλη την πραγματική αλήθεια σχετικά με τη σχέση που έχει μαζί με την Ελπίδα.Η Φαίη από τη μεριά της θα κάνει ότι μπορεί, ώστε να αποτρέψει αυτό το γεγονός. Παράλληλα ο Λευτέρης θα αποκαλύψει στην Κατερίνα ότι ο Ορέστης βρίσκεται στη ζωή.Ο Αλέξης μαζί με τον Πάρη φαίνεται ότι θα πιαστούν στα χέρια και η Ιόλη θα ζητήσει εξηγήσεις για όλα αυτά που συμβαίνουν. Η Φαίη μαζί με την Ελπίδα θα έχουν έναν άσημο καβγά και θα την προειδοποιήσει ότι αν δε σταματήσει να έχει επαφές με τον Παύλο θα την καταστρέψει!Η Ζωή με ότι όπλα διαθέτει στα χέρια της προσπαθεί να πείσει την Ελένη να πάει στον Γιώργο και να του εξηγήσει τα πραγματικά αίτια που εξαφανίστηκε, ενώ η Κατερίνα θα πάει στον Ανδρέα και θα αποκαλύψει ότι υπάρχει και άλλος άνδρας μέσα στην ζωή της.Η Φαίη μαθαίνει το νέο από τον Παύλο ότι στη Ρώμη ήταν μαζί του η Ελπίδα. Η Ελπίδα με τη σειρά της θα μάθει το γεγονός ότι ο Ορέστης βρίσκεται ζωντανός και ότι είναι πάλι μαζί!

Καταιγίδα επεισόδιο 29 kataigida epeisodia
Ο Μιχάλης κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να καταφέρει και να πείσει τον Άρη να πάρει αποστάσεις από τον Αλέξη. Την ίδια ώρα η Έρικα καταφέρνει να πείσει την Φαίη ότι θα πρέπει να προσεγγίσει την Ελπίδα και να τη φέρει με το μέρος της, ώστε να μην χάσει το παιδί της μια και καλή.Το κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στον Ανδρέα αλλά και στην Κατερίνα δείχνει να είναι πολύ ψυχρό. Ο Ανδρέας σκέφτεται να πάει και να οργανώσει ένα ταξίδι για τους δυο τους με προορισμό το εξωτερικό, αλλά δυστυχώς ένα μήνυμα που θα φτάσει στο κινητό του θα είναι η αιτία, ώστε να αλλάξει το σχέδιο που έχει.Ο Ορέστης δείχνει να είναι πάρα πολύ ερωτευμένος με το πρόσωπο της Ζωής και θα προσπαθήσει να βρει έναν τρόπο, ώστε να χωρίσει την Ελπίδα. Η Ζωή θα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να πείσει την Ελένη να συνεχίσει και να επιμένει μαζί με τον Γιώργο ώστε να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια.Η Αντιγόνη θα πάρει την απόφαση, ώστε να πάει και να συγχωρήσει τον Λευτέρη μόνο και μόνο για να μάθει το παρελθόν που της κρύβει.Η Ελπίδα παίρνει την απόφαση να πάει και να συναντήσει τον Παύλο για τελευταία φορά, αλλά τα σχέδια που έχει θα του χαλάσουν από μία μεγάλη έκπληξη!

Καταιγίδα επεισόδιο 30 kataigida epeisodia
Ο Ορέστης κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να καταλάβει τι πραγματικά γίνεται ανάμεσα στην Ελπίδα και στον Παύλο. Έτσι λοιπόν θα φύγει από το σπίτι γεγονός που θα προκαλέσει πολύ μεγάλη αναστάτωση σε όλη την υπόλοιπη οικογένεια.Η Ελένη θα συναντήσει τη μητέρα της και έτσι λοιπόν θα βρεθεί αντιμέτωπη με πολλές αλήθειες που αφορούν τη ζωή της και το παρελθόν. Ο Λευτέρης πήρε την απόφαση, ώστε να δώσει μια συνέντευξη τύπου και να αποκαλύψει το σχέδιο που είχε σχετικά με το δήθεν θάνατο του Ορέστη.Η Κατερίνα θα πάει και θα συναντήσει την Ελένη και σκοπός της είναι να την διώξει από την Κύπρο. Η Φαίη θα κάνει μια προσπάθεια,, ώστε να καταφέρει και να πλησιάσει για ακόμα μία φορά τον Παύλο και μαθαίνει ότι τελικά ο γιος της ήξερε για το σχέδιο εκδίκησης της Ελπίδας. Ο Ορέστης με τη σειρά του θα βρει το μονόπετρο που ο Παύλος πήγε και έκανε πρόταση γάμου στην Ελπίδα!

νέα επεισόδια Καταιγίδα Επεισόδια 31-32-33-34-35 kataigida epeisodia
kataigida episodio 26-27-28-29-30-31-32-33-34-35

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget