y

ZODIA SIMERA 20/7

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Δευτέρα 20/7 - Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο.

ΚΡΙΟΣ


Γενικά
Ο Ερμής σου ανοίγει την όρεξη για τεχνικές εργασίες και ποικίλες ρυθμίσεις είτε στο σπίτι σου, είτε σε κάποιον προσωπικό χώρο. Δεν αποκλείεται κιόλας να δεχθείς επισκέψεις ή να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα με τα οποία σε συνδέουν πολλά. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο τονίζει τα ενδιαφέροντα σου σχετικά με την διατροφή και την φυσική σου κατάσταση.
Ερωτικά
Ο έρωτας εισβάλλει στο χώρο της εργασίας σου, αλλά ακόμη κι αν δεν δουλεύεις, πολλά κι ενδιαφέροντα μπορεί να συμβούν με άτομα που βρίσκονται σε θέση... διατεταγμένης υπηρεσίας! Αν βέβαια δεν ενδιαφέρεσαι, απλά αξιοποίησε το πλεονέκτημα σου για να γίνει η δουλειά σου εύκολα και γρήγορα!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Είναι βέβαιο ότι διαθέτεις απεριόριστη υπομονή, η οποία ωστόσο δεν θα σε βοηθήσει αν πρόκειται να ασχοληθείς με «προχωρημένα» τεχνικά θέματα, που μπορεί να αφορούν στο διαδίκτυο ή γενικότερα στην ψηφιακή τεχνολογία. Για όλα αυτά υπάρχουν οι ειδικοί που με την συνδρομή του τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή και την Έριδα, φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο.
Ερωτικά
Ακόμη κι αν μοιάζει με την ανθισμένη αμυγδαλιά μέσα στο χειμώνα, η Αφροδίτη στην Παρθένο εγκαινιάζει μια περίοδο χαράς και ερωτικών προσφορών! Να αισιοδοξείς, αφού τα καλύτερα έρχονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Ερμής σου ζητά να δώσεις λύσεις σε οικονομικά ή εργασιακά θέματα, αυτήν την φορά όμως δεν αρκεί η καπατσοσύνη σου, αφού υπάρχουν κάποιες τυπικές προϋποθέσεις ή ειδικές συνθήκες που δεν μπορείς να αγνοήσεις. Θα πρέπει λοιπόν να είσαι πιο προσεκτικός, αφού οι λεπτομέρειες έχουν τη σημασία τους κι αν τις προσπεράσεις κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς ως... ατζαμής!
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση η Αφροδίτη σε θέλει είτε «σπιτόγατο» είτε... σπιτωμένο/η! Αξιοποίησε λοιπόν τα καλά της οικογενειακής ζωής, αφήνοντας κατά μέρος τις... λοιπές αναζητήσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Υπολογιστές, τάμπλετ κι άλλες «σατανικές» συσκευές σου προκαλούν πονοκέφαλο με τις ιδιαιτερότητές τους, παράλληλα όμως σου δίνουν την ευκαιρία να «μυηθείς» στον κόσμο της τεχνολογίας σου αρέσει, δεν σου αρέσει! Ωστόσο, η Έρις σου προσφέρει δύο ακόμη εναλλακτικές επιλογές, την αναζήτηση εργασίας και ένα... γενναίο τσεκ-απ! .
Ερωτικά
Κερδίζεις τους άλλους με την παρουσία σου και δεν είναι σκόπιμο να κλειστείς στο σπίτι. Μια έξοδος, ένα ταξίδι ή απλά μια καλή παρέα θα σου δώσουν την ευκαιρία να «ξεσκάσεις» κι αν θες το κάτι παραπάνω... τίποτα δεν αποκλείεται!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια, η οποία μπορεί να επιδεινωθεί, εξ αιτίας κάποιων τεχνικών προβλημάτων που θέλουν τον «γιατρό» τους. Παράλληλα όμως, ο Ερμής σε βοηθά να εντρυφήσεις σε άγνωστες λεπτομέρειες, ενισχύοντας τόσο την πληροφόρηση σου, όσο και τις γνώσεις σου για κάποια ειδικά θέματα.
Ερωτικά
Οι πολλές περιπέτειες τελείωσαν για την ώρα και είναι πολύ πιο ρεαλιστικό να επιστρέψεις στην σταθερότητα. Αν μάλιστα σκέφτεσαι σοβαρά να «φτιάξεις» τη ζωή σου, θα έχεις σύντομα την ευκαιρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το να «ψειρίζεις» τα πράγματα μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμο, όταν έχεις να κάνεις με τεχνικές λεπτομέρειες ή τυπικές προϋποθέσεις σχετικές με τη δουλειά σου. Αν όμως ακολουθήσεις την ίδια τακτική και στις επαφές σου με τον έξω κόσμο, σίγουρα θα σε κοιτούν παράξενα! Ικανοποίησε τα αιτήματα του Ερμή συζητώντας τα ειδικά θέματα με τους... ειδικούς.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει τη γοητεία σου κι από εκεί και ύστερα η πρωτοβουλία ανήκει σε σένα. Να θυμάσαι όμως ότι στην παρούσα φάση όσο καλά κι αν «επεξεργαστείς» τα δεδομένα, η λογική σου τελικά μπορεί να σε προδώσει.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα μπορεί να συναντήσεις αρκετά «στραβόξυλα», που έχουν αυξημένες απαιτήσεις, ιδιαίτερα στο τυπικό κομμάτι των επαφών σας και σε επαγγελματικά θέματα. Παράλληλα όμως, ο Ερμής μπορεί να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου με ειδικούς επιστήμονες, τεχνικούς ή γιατρούς. Αχρείαστοι να 'ναι αλλά καλού-κακού δικτυώσου!
Ερωτικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο ενεργοποιεί το ερωτικό παρασκήνιο, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Σχέσεις μυστικές ή σχέσεις χωρίς προοπτική επισημοποίησης σου γνέφουν για να τις εξερευνήσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής σε καλεί να ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου, είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι αλλά και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην καταγραφή των δεδομένων και τον προγραμματισμό των κινήσεων σου. Παράλληλα, θα σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα που μπορεί να σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμα.
Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία θα σου τραβήξει την προσοχή αλλά να θυμάσαι ότι η σχέση σας μπορεί να είναι εξ ίσου καλή και ως φιλική! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να μοιραστείς όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου και μια καλή παρέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι σχέσεις σου με την τάξη και την οργάνωση συνήθως δεν είναι καλές, αυτή τη φορά όμως ο Ερμής σου ζητά να αφήσεις τις εξυπνάδες και να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε λεπτομέρειες, που μπορεί να κρίνουν την πορεία των οικονομικών σου. Παράλληλα, μην απορήσεις αν δεχθείς σφοδρή κριτική από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο!
Ερωτικά
Μια προσωπική σου υπόθεση γίνεται κεντρικό ζήτημα και σχολιάζεται ποικιλοτρόπως, με αποτέλεσμα να νοιώθεις κάπως άβολα. Κατά τα άλλα όμως, έχεις τον τρόπο να ξεκλειδώνεις τις καρδιές των άλλων, ακόμη κι αν στην αρχή σου συμπεριφέρονται κάπως ξινά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Ερμής συντονίζεται με τα «πρέπει» σου κι όταν έχεις γύρω σου άτομα-μηχανές, που κατανοούν απόλυτα την ιεράρχηση των όποιων αρμοδιοτήτων, αναγνωρίζουν τις προτεραιότητες σου και επιπλέον είναι πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν, έχεις κάθε λόγο να είσαι ευχαριστημένος/η. Μέσα σε όλα αυτά ενδέχεται να προκύψει κι ένα ταξιδάκι, για δουλειές φυσικά!
Ερωτικά
Μπορεί ο Άρης να σε ταλαιπωρεί ακόμη, ωστόσο η Αφροδίτη στην Παρθένο σε βοηθά να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου, ενώ επιφυλάσσεται για κάποια «τυχερά» κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με την Έριδα σε θέλει πιο προσεκτικό/η στα επαγγελματικά σου, αφού μια λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά κι αυτό ισχύει τόσο σε θέματα συμπεριφοράς όσο και στις διάφορες διεκπεραιώσεις. Στο πλάνο της ημέρας είναι ακόμη επαφές με γιατρούς και τεχνικό προσωπικό, είτε για μια δική σου υπόθεση, είτε για κάτι πιο συλλογικό.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία σου για μια ευχάριστη περιπέτεια. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, όχι μόνον δεν χάνεις το πλεονέκτημά σου αλλά μπορείς να ξεκινήσεις το κτίσιμο μιας πολύ όμορφης ερωτικής παράδοσης!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Κάποιοι σου ζητάνε αποδείξεις και ονόματα, δυσκολεύοντας κατά τι την καθημερινότητά σου, ιδιαίτερα ως προς το οικονομικό της σκέλος. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο δημιουργεί μια αστάθεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αναδεικνύοντας πρακτικά προβλήματα και καταστάσεις που τώρα υπάρχουν αλλά μετά από λίγο όχι!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο σου τείνει «κλάδο ελαίας», κάτι που φαντάζει ως θείο δώρο ύστερα από τις εντάσεις που προηγήθηκαν. Γείρε λοιπόν στην αγκαλιά του ανθρώπου που αγαπάς κι ονειρέψου το καλύτερο μέλλον που σου αξίζει.

astrology

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget