y

Χωρίς εσένα σειρά ant1

Xwris esenaΚαινούργια σειρά που ετοιμάζει η κυρία Μαρία Γεωργιάδου και η Ρένα Εσκενάζη, για λογαριασμό του Αντέννα Κύπρου.Ο τίτλος της καινούργια σειράς θα είναι « Χωρίς εσένα » και
υπάρχει πολύ μεγάλο ενδεχόμενο, η συγκεκριμένη σειρά να έρθει και να παίξει και στην Ελλάδα στο άμεσο μέλλον.
Στη συγκεκριμένη σειρά θα παίξουν πάρα πολλοί Έλληνες ηθοποιοί, αλλά και Κύπριοι ηθοποιοί που έχουν τεράστια εμπειρία στο θέατρο.

Σύμφωνα με το περιοδικό, πρωταγωνιστικούς ρόλους μέσα σε αυτή τη σειρά θα έχει η Μαρκέλλα Γιαννάτου, ο Νίκος Μαυράκης , η Δέσποινα Μπεμπεδέλη , η Ελένα Σάββα, Ηλέκτρα Φωτιάδου, ο Μάξιμος Μουρμούρης, και ο Γιώργος Τζώρτζης.


Τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει η σειρά ξεκινούν τα γυρίσματα και πρεμιέρα αναμένεται να κάνει τον Σεπτέμβριο.


Το σενάριο της σειράς θα έχει σαν επίκεντρο τα ανθρώπινα συναισθήματα αλλά και τα πρέπει που έχει ο κάθε άνθρωπος.


Στο ξεκίνημα της σειράς βλέπουμε την Μαρία να παίρνει την απόφαση να εγκαταλείπει το γάμο της και να πάει να ζήσει το μεγάλο έρωτα που έχει.

Εκείνη τη στιγμή όμως θα μάθει ότι ο σύζυγος της, ο Δημήτρης (θα τον υποδύεται ο Μάξιμος Μουρμούρης) έχει μόνο τρεις μήνες ζωή. Τότε βλέπουμε την Μαρία να έρχεται αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της σχετικά με το τι θα κάνει.


Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget