y

Δικαίωση 96-97-98-99

Δικαίωση επεισόδια 96-97-98-99 dikaiosi epeisodia 96-97-98-99 dikaiwsi


​Δικαίωση Επεισόδιο 96 Δευτέρα 18/5/2015 Δικαίωση: Η Έλλη ανακοινώνει στη Βάλια πως μετά την πρεμιέρα θα παραιτηθεί αλλά η Βάλια δεν δείχνει πρόθυμη να την αφήσει να φύγει από κοντά της. Της προτείνει να το ξανασκεφτεί. Η Ελένη και ο Μάριος μεσολαβούν για να τα ξαναβρούν η Ανθή με τον Χρηστίδη, ενώ η Νατάσα ξανακυλάει στα ναρκωτικά. Η μέρα της πρεμιέρας φτάνει και το σχέδιο της δολοφονίας μπαίνει στην τελική ευθεία. Ο Πρίγκιπας καλεί τον Χρηστίδη στο στριπτιτζάδικο για αποκαλύψεις, ενώ η Βάλια εμφανίζεται στο σπίτι της Ανθής, μ' ένα στιλέτο κρυμμένο στην τσάντα της. Ο Χρηστίδης πέφτει στην παγίδα του Πρίγκιπα. Βρίσκεται στο στριπτιτζάδικο και πίνει από το ποτό με το υπνωτικό. Παράλληλα, ο Πρίγκιπας φροντίζει να τον εκνευρίσει, αναφέροντάς του ότι ο πατέρας του φταίει για τον θάνατο της πρώην αγαπημένης του, της Σόνιας. Την ίδια ώρα, η Βάλια βρίσκεται στο σπίτι του Χρηστίδη και παίζει τον πιο δύσκολο ρόλο της ζωής της: ετοιμάζεται να σκοτώσει την Ανθή. Η Ανθή, παραξενεμένη από την επίσκεψή της, δείχνει να μην έχει καταλάβει τους σκοπούς της και απορεί που η Βάλια για πρώτη φορά παίρνει την ευθύνη για τους φόνους του Μενέλαου και του Νικηφόρου. Ο Μάριος κρατάει την Ελένη απασχολημένη στο γραφείο, μέχρι η Βάλια να τελειώσει με το φονικό. Η Βάλια μαχαιρώνει πισώπλατα την Ανθή κι εκείνη, λίγο πριν ξεψυχήσει, την αιφνιδιάζει με μια αποκάλυψη: ψελλίζει ότι ξέρει ποια είναι η κόρη της. Η Έλλη ψάχνει με αγωνία τη γιατρό του Φίλιππου για να μάθει τα' αποτελέσματα της νεκροψίας, αλλά δεν την προλαβαίνει στο νοσοκομείο. Η Ελένη συνειδητοποιεί ότι ξέχασε έναν υπηρεσιακό φάκελο στο σπίτι και φεύγει να τον πάρει, αφήνοντας τον Μάριο στον απόλυτο πανικό.

Δικαίωση Επεισόδιο 97 Τρίτη 19/5/2015 Δικαίωση: Η Βάλια πιέζει την Ανθή για να μάθει το όνομα της κόρης της αλλά εκείνη παίρνει το μυστικό μαζί της. Φεύγει από τον τόπο του εγκλήματος, φροντίζοντας να στοχοποιήσει τον Χρηστίδη για τον φόνο. Η Μυρτώ ανακαλύπτει μια περίεργη περιοχή στον χάρτη με την ανάπλαση και ζητάει από τον Χρήστο να'χει το νου του στο θέμα. Η Ελένη βρίσκει την Ανθή νεκρή και ειδοποιεί τον Μάριο, ενώ ο Χρηστίδης ξυπνάει σε μια απομακρυσμένη περιοχή, χωρίς να θυμάται τι του συνέβη. Ο Ασίμ ανακαλύπτει ότι η Νατάσα του λέει ψέματα, καθώς βρίσκει κοκαΐνη και το όπλο ακόμα μέσα στην τσάντα της.Έξαλλος, της ζητάει να διαλέξει ανάμεσα σε εκείνον και τον εθισμό της. Η Βάλια βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Πρίγκιπα, που προσπαθεί να την ηρεμήσει μετά το συμβάν. Της ζητάει να του δώσει το στιλέτο του φόνου, όμως εκείνη το κρύβει μέσα στο καμαρίνι της.Η γειτονιά ρίχνει τις υποψίες για τη δολοφονία της Ανθής στον Χρηστίδη. Ο Λευτέρης ζητάει τα ρέστα από τον Θησέα για τη σχέση του με τη Λία, όμως εκείνος του ξεκαθαρίζει να μην ανακατεύεται. Ο Χρηστίδης φτάνει σπίτι, αντικρίζει νεκρή Ανθή και καταρρέει. Η νύχτα της πρεμιέρας φτάνει και η Μυρτώ ανησυχεί που δεν βρίσκει την Ανθή στο τηλέφωνο. Η Έλλη παρατηρεί την ένταση της Βάλιας και φοβάται μήπως δεν τα καταφέρει με την παράσταση, χωρίς να ξέρει τι πραγματικά της συμβαίνει. Ο Χρηστίδης συλλαμβάνεται για τη δολοφονία της Ανθής.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ Επεισόδιο 98 Τετάρτη 20/5/2015 Δικαίωση:Η Βάλια, μετά από το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού, βγαίνει στη σκηνή και μαγεύει τα πλήθη. Ο Χρήστος προτρέπει τον Ασίμ να κυνηγήσει τον έρωτά του με τη Νατάσα και να μην το βάζει κάτω με την πρώτη δυσκολία. Η Βάλια αποθεώνεται από το κοινό και συγχαίρει δημόσια τον Μάξιμο και την Έλλη για την πολύτιμη βοήθειά τους.Η Έλλη προσπαθεί να της πει ότι θα παραιτηθεί μετά από αυτό, όμως η Βάλια κόβει τη συζήτηση για να υπογράψει αυτόγραφα. Ο Χρήστος ενημερώνεται για τη δολοφονία της Ανθής και τηλεφωνεί στη Μυρτώ για τα δυσάρεστα. Εκείνη, με τη σειρά της, λιποθυμάει στα χέρια της Έλλης. Ο Χρηστίδης προσπαθεί να θυμηθεί το οτιδήποτε για να ελαφρύνει τη θέση του, αλλά μάταια. Η Μυρτώ με την Έλλη ανακοινώνουν στη Βάλια τα νέα κι εκείνη παίζει άψογα τον ρόλο της συντετριμμένης. Η Νατάσα και ο Ασίμ αποφασίζουν να τ'αφήσουν όλα πίσω τους και να κάνουν μια νέα αρχή, χωρίς να ξέρουν ότι ο Πρίγκιπας έχει νέα σχέδια γι'αυτούς. Η Έλλη αρχίζει να υποψιάζεται τη Βάλια, αλλά το τηλεφώνημα της γιατρού την αναγκάζει να φύγει από το θέατρο. Όταν η γιατρός τής ανακοινώνει πως κάποιος άλλος ευθύνεται για τον φόνο του Φίλιππου, χάνει κάθε έλεγχο... Η γιατρός εξηγεί στην Έλλη πως κάποιος έριξε μια ουσία στον ορό του Φίλιππου, που τον οδήγησε στον θάνατό του. Ο Μάριος προσπαθεί να πείσει την Ελένη ότι ο πατέρας της κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Ανθής, μα εκείνη αρνείται να το δεχτεί. Ο Χρήστος επισκέπτεται το τμήμα για να μάθει πληροφορίες για τον ένοχο και η Ελένη του ζητάει ν'αναλάβει την υπεράσπιση του πατέρα της. Η Έλλη απαιτεί να δει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, για να μάθει ποιος μπήκε στο δωμάτιο του Φίλιππου.Η γιατρός δέχεται και της παραδίδει το γράμμα που ο Φίλιππος είχε αφήσει γι'αυτήν. Η Βάλια σκιαγραφεί το προφίλ του δολοφόνου Χρηστίδη στη Μυρτώ κι εκείνη νιώθει ενοχές που τον σύστησε στην Ανθή. Η Έλλη, από το υλικό της κάμερας, αναγνωρίζει τη φιγούρα της Βάλιας και ξεχειλίζει από οργή. Ο Χρήστος ζητάει από την Ελένη να συναντηθεί με τον Χρηστίδη πριν αποφασίσει αν θα τον αναλάβει. Εκείνος του εξηγεί ότι έχει πέσει θύμα παγίδας, αλλά ο Χρήστος τον πιέζει για ονόματα. Όταν ακούει ότι στην υπόθεση εμπλέκεται η Βάλια, παραξενεύεται.

Δικαίωση Επεισόδιο 99 Πέμπτη 21/6/2015 Δικαίωση: Η Έλλη πάει στην έπαυλη της Βάλιας, αποφασισμένη να την σκοτώσει, αλλά την τελευταία στιγμή κάνει πίσω. Μαζεύει τα πράγματά της και πάει στη Μυρσίνη, στην Ικαρία. Η Κλαίρη ενοχλείται που ο Χρήστος ανέλαβε την υπόθεση Χρηστίδη, σε αντίθεση με τον Λευτέρη που χαίρεται γιατί πιστεύει πως αυτός ο φόνος θα'ναι η ταφόπλακα της Βάλιας.Πάνω στον ενθουσιασμό του, αποκαλύπτει στον Χρήστο πως η Βάλια και ο Νικηφόρος ήταν εραστές. Η Βάλια μαθαίνει για την κατηγορία εναντίον του Χρηστίδη και τρελαίνεται. Κι ο Χρήστος όμως πέφτει από τα σύννεφα μετά τις αποκαλύψεις του πατέρα του για την παράνομη σχέση της Βαρνέζη στη Σύρο. Η Ερμιόνη ξορκίζει τον Χρήστο να μην κάνει κουβέντα για όλα αυτά στη Μυρτώ. Ο Ασίμ και η Νατάσα βγάζουν πλαστά διαβατήρια κι ετοιμάζονται να το σκάσουν στο εξωτερικό. Η Μυρσίνη βλέπει μπροστά της την Έλλη σε άθλια κατάσταση και προσπαθεί να την παρηγορήσει. Ο Χρηστίδης βγαίνει με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη. Ο Χρήστος τον ρωτάει στα ίσα για την εμπλοκή της Βάλιας στην υπόθεση, όμως εκείνος δεν του δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις. Αυτά όμως που υπονοεί, τον σοκάρουν και τρέμει στην ιδέα μην τα μάθει η Μυρτώ. Ο Ανδρέου ζητάει από τον Θησέα να δώσει το έργο της ανάπλασης στον Ρήγα, αφού του εξηγεί το σχέδιό του. Η Βάλια ψάχνει την Έλλη, μα δεν την βρίσκει πουθενά. Η Μυρσίνη ζητάει από την Έλλη να μείνει κοντά της και να ξεχάσει την εκδίκηση. Η Κλαίρη πιέζει τον Θησέα να αναλάβει η δική της εταιρεία την ανάπλαση, εξηγώντας του ότι αυτό θα'ναι για το συμφέρον του. Η Μυρτώ βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Χρήστου, χωρίς να ξέρει ότι έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Χρηστίδη.Μόλις της εξηγεί το σκεπτικό του ότι ο Χρηστίδης είναι αθώος, εκείνη γίνεται έξαλλη και τον πετάει έξω.
dikaosi-epeisodia-96-97-98-99-100-101-102-103

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget