y

Τ. Χριστοδουλοπούλου: οι (λαθρο)μετανάστες απλώς... εξαφανίζονται

Αίσθηση προκαλούν οι νέες δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, για το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης στη χώρα μας.Μιλώντας κατά την έκταση συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ, την Πέμπτη, η κυρία Χριστοδουλοπούλου εξέπεμψε... σήμα κινδύνου: «Το πρόβλημα είναι τεράστιο. Ελλάδα SOS, Ευρώπη SOS. Στην Ελλάδα δεν έρχονται μετανάστες, έρχονται πρόσφυγες, καθώς είναι πλέον παγκοσμίως γνωστό ότι η οικονομική κατάσταση της χώρας δεν ειναι καλή» είπε χαρακτηριστικά.
Και συνέχισε: «Οι πρόσφυγες φεύγουν από τις χώρες τους, γιατί υπάρχει πόλεμος. Στα νησιά θα υπάρξει χάος. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν υποδομές καθόλου στη χώρα. Θα ναυλώσουμε πλοία να τους πάρουμε από τα νησιά και να τους φέρουμε στην ενδοχώρα, όπου αναλογικά σε κάποιους χώρους θα φιλοξενούνται 80 με 100 άτομα. Οι πρόσφυγες έχουν μηδέν παραβατικότητα, μακάρι να έρχονται μόνο πρόσφυγες».
«Θέλουμε να βρούμε μαζί και πάντα με διάλογο, να βρούμε χώρους για να τους φιλοξενήσουμε» είπε επίσης. «Υπάρχει η σκέψη να το κάνουμε σε εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα, υπάρχει η σκέψη να χρησιμοποιήσουμε τα Ολυμπιακά ακίνητα, για να δείξουμε στην Ευρώπη ότι βρισκόμαστε σε έκτακτη ανάγκη. Πήραμε χρήματα για κέντρα φιλοξενίας και τα κάναμε χώρους κράτησης».
Απαντώντας, μάλιστα, στο δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, όταν εκείνος έθεσε το ερώτημα «πού πάνε οι μετανάστες, όταν φεύγουν απο τη χώρα μας;», η κυρία Χριστοδουλοπούλου τόνισε: «Απλώς εξαφανίζονται».
Παράλληλα, η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής επανήλθε στην επίμαχη δήλωσή της ότι δεν υπάρχουν μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας και «απλά το πρωί λιάζονται στις πλατείες»

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget