y

Ρέντη: μαθήτρια μαχαίρωσε 3 συμμαθήτριές της


​Σοκ προκαλεί η είδηση ότι 22χρονη σπουδάστρια μαχαίρωσε σε κατάσταση αμόκ τρεις συμμαθήτριές της στην τεχνική σχολή για νοσηλευτές του ΟΑΕΔ στου Ρέντη.Το περιστατικό συνέβη
στις 16.50 όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο η νεαρή έβγαλε ένα μαχαίρι κατά τη διάρκεια του μαθήματος.«Θέλετε να ρωτήσετε κάτι πριν τελειώσουμε το μάθημα;». Αυτό ρώτησε ο καθηγητής Νοσηλευτικής τους μαθητές της τεχνικής σχολής του ΟΑΕΔ στις 16.50 όταν ξαφνικά η 22χρονη Μ. πετάχτηκε λέγοντας ότι εκείνη θέλει να πει κάτι τελευταίο.

Τότε έβγαλε από την τσάντα της ένα μαχαίρι 14 εκατοστών και σε κατάσταση αμόκ άρχισε να μαχαιρώνει στα χέρια τις συμμαθήτριές της.Η νεαρή μαχαίρωσε κατά τη διάρκεια του μαθήματος τρεις συμφοιτήτριές της –δύο αλλοδαπές και μία Ελληνίδα- στα χέρια.
Η 22χρονη μαθήτρια έχει συλληφθεί και βρίσκεται στο Α.Τ. Ρέντη, ενώ οι μαθητές που τραυμάτισε έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Φέρεται στην κατοχή της να βρέθηκε σημειώμα, στο οποία η ίδια υποστήριζει ότι προχωρά σε αυτή την πράξη, γιατί έχει πέσει θύμα bullying.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget