y

Συνελήφθησαν συνεργοί του Ξηρού

Στη σύλληψη δύο συνεργών του Χριστόδουλου Ξηρού προχώρησε η αστυνομία το απόγευμα της Τρίτης στην Καλαμάτα.Πρόκειται για έναν Έλληνα 54 ετών και έναν αλλοδαπό, αλβανικής υπηκοότητας, 37 ετών. Ένας εκ των δύο συλληφθέντων φέρεται να είναι ο ενοικιαστής της οικίας στην Ανάβυσσο που χρησιμοποιούσε ο Χριστόδουλος Ξηρός.Τα αποτυπώματά τους και γενετικό υλικό έχουν βρεθεί σε οπλισμό στα σπίτια που χρησιμοποιούσε ο Χριστόδουλος Ξηρός σε Ανάβυσσο και Περαχώρα Λουτρακίου. Και για τους δύο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή για «ένταξη ως μέλους σε τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκρατικές πράξεις κατασκευής, προμήθειας και κατοχής από κοινού εκρηκτικών υλών και βομβών, παράνομης κατοχής από κοινού πολεμικών τυφεκίων, πιστολιών, χειροβομβίδων, πυρομαχικών, εκρηκτικών μηχανισμών και λοιπών ειδών πολεμικού υλικού, παράνομης κατοχής από κοινού διατρητικών και εκρηκτικών βλημάτων, πλαστογραφία δημοσίου εγγράφου με σκοπό την τέλεση εγκλήματος και υπόθαλψη εγκληματία από κοινού».Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ενώ στη συνέχεια θα περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα όπου αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.
H επιχείρηση στην Καλαμάτα
Όλα ξεκίνησαν στην οδό Κρήτης, κοντά στη συμβολή με τη Φιλελλήνων, στην Καλαμάτα. Περίπου πέντε αυτοκίνητα της Αντιτρομοκρατικής σταμάτησαν στο σημείο και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το tharrosnews προσέγγισαν τους δύο άντρες που επέβαιναν σε τζιπάκι, τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν με γρήγορα βήματα στα αστυνομικά οχήματα.

Το κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, παρακολουθούσε τις τελευταίες ημέρες τους δύο άντρες και τις κινήσεις τους.

πηγη zougla

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget